2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Çok geçmiş olsun tam doğum öncesi kötü olmuş acil şifalar diliyorum
Ahhahaha ya tam nişan mı değil mi çokta emin değilim kahverengi sümüksü yoğun ama aşırı çok değil öyle bir sey
Evet nişan bence hayırlısıyla gelsin bakalım minnak nişandan sonra 2 hafta geçiren bile oluyor benim ilkinde 40+1 de geldi ve hemen o gün suni sancı ile doğurdum. İkinci de 39+3 te geldi nişan ben beklemek istedim 39+5 te yine suni sancı ile doğurdum. Bakalım bunda nasıl olacak

Au çok heyecanlı hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah canım ciğer geliştirici bu haftada hala yapılıyor mu ben 36 dan sonra gerek görmüyorlar diye biliyorum

Niye suni sancı almıştın canım kendi sancın başlamamış mıydı bana da doktor suni verelim salı günü yat fln dedi de

Au çok heyecanlı hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah canım ciğer geliştirici bu haftada hala yapılıyor mu ben 36 dan sonra gerek görmüyorlar diye biklyorum

Bu arada ben de bugün sokaklardaydım yine hem de bu balon ayaklarla dün burada görüp hatırladığım alt açma örtüsü almaya gittim biraz da dolandırdım çocukları ama bittim bittim eve geldim yemek yaptım da şimdi de oğlumu uyutuyorum o arada da okuyup yazıyorum. Yarın randevum var bakalım bugünkü dolanmaya açılma olmuştur belki. Sancı çıkar da suni teklifi ile doğurtalım derse kabul etmek istemiyorum annem haftaya kadar çalışıyor.

Uyumaya çalış canım uyuyabilirsen

Yaa hadi bakalım hayırlısıyla kavuş bebişine canım benim Rabbim yardımcın olsun
Çok sancın var mı

Niye suni sancı almıştın canım kendi sancın başlamamış mıydı bana da doktor suni verelim salı günü yat fln dedi de
Neden salı günü yat dedi ki. Benim dr da 41 e kadar bekliyecez diyor. Kasılmalar düzensiz var ama açıklık yokmuş halen de. Bende diyordum bu baskı ile kesin açılma olmuştur ama nerdeeee. Bebeğim asagiyi delecek gibi resmen.

Ay çok rahatsız edici oluyor ya aşırı bel ağrım var bu nedir kızlar böyle yaaaa
Otururken ağrım yok ama ayağa kalkıp yürümeye başlayınca belimin özellikle sol kısmına bir ağrı buruyor fıtıktan kaynaklı sanırım akşam üzeri geldi ağrı bu zamana kadar hiç bel ağrım olmuyordu magnezyumda fayda etmedi. Birde kocam karnın aşağıya inmiş iyice dedi neyse ki 3 gün kaldı

Canım Allah yardımcın olsun sağ salim kavus bebeğine inşallah duamdasin

Benimki de, çok aşağıda hissediyorum. Hatta öyle bi basınç var ki “ işte kanala girmesi böyle bi şey demek” diyorum. Yürümekte zorlanıyorum. Dr a gidiyorum kananala falan giren yok.

Sen ben misin?
Üç gündür yaşadığım şey bu. Yattığım oturduğum yerde hersey süt liman. Ayağa kalkarken boyut değiştiriyorum. Azıcık ayakta kalmak, yürümek başka bi dert. Yani ters bi hareket yaptım da fıtık ağrısı o yüzden mi tetiklendi diyorum. Ama yok ya. Durup dururken geldi. Hamilelik boyunca hiç fıtık acısı çekmemiştim. Bacak ağrısı keza.. Ama sanırım rahim de bası yapıyor. Tetikliyor. Yoksa aynı haftalarda aynı şeyi yaşamamız tesadüf olamaz.

Kesinlikle olamaz bence de tetikliyor. asla yanlış bir hareket yapmadım çünkü hareket etmiyorum sadece yemek ve çiş ama bugün aşırı ve aşırı bir ağrı geldi dediğin gibi durup dururken oldu çok enteresan inşallah şu az kalan günlerimizi de sağlıkla ve kolaylıkla atlatırsak

Çarşambadan pazara kadar izinde , 2 cm de açıklığın var daha beklemez bebek salı günü yatış yapıp hızlıca doğurabilirsin fln dedi ben de müdahele istemıyorum dedim ama bebek o kadar beklemez diyor napacağımı şaşırdım.
Bir video var activating labour youtube da , ordakı hareketleri bir deneyebilirsin yorumlarda çok işe yaradı diyen var

Ya galiba benim de dudağımda çıktı ve doğum yakın korktum bebeğe geçer diye hangi kremi kullanıyorsun naparsam geçer
Zovirax kullanıyorum (doktor kontrolünde) iki güne geçer gibi olmazsa ilaç yazacağım dedi bende iyileşme olduğu için ilaç almadım. Uçuk lezyonunuz varsa doğacağı güne kadar tedavisini olun doğunca hala varsa bebeğe yaklaşmayın lütfen riske atılacak bir şey değil

Çok geçmiş olsun, zaten hiç enerji kalmıyor bu dönemde bi de grip, Allah tez şifalar versin
Allah yardımcın olsunnn, sağlıkla kavuşmalar
Ben de 4 cm le yatışım yapılmıştı ilk doğumda. Bi altı saat ilerlemeyince suni sancı vermişlerdi, bi de üzerine suyumu patlatmışlardı iki saat sobra doğmuştu bebek

İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın rabbim yardımcın olsun

Canımcımm tüm dualarım seninle. Sınavını vereceksin ve artık çarşambadan sonra tüm ilgi alanın bebişin olacak. Bebiş uğuruyla gelecek annesine
Canımın merak etme artık 36. Haftadasın nasıl olsa. Ciğerleri zaten gelişmiştir ama her ihtimale karşı yapmışlardır riske atmamışlardır diye düşünüyorum. Umarım yalnız değilsindir Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…