2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Valla bu aralar benimde öyle ağrın dinlenince geçmiyorsa o zaman gidip görünebilirsin canım Nst ye

Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun inşallah bebekle

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip ertin inşaallah ağrısız sızısız kolay atlatırsın inşaallah

Yaaaa evet herkes öyle diyor doğum olunca aşırı bi rahatlama geliyormuşşş. Hatta bi gün bi arkadaşım dedi ki bunlar son uyumaların çocuk doğunca uyuyamayacaksın. Diğer arkadaşımda dedi ki yooo asıl çocuk doğunca dinlenirsin. Hamileliğin son günlerinde hiç uyuyamıyorsun ki sanırım haklı gerçi benim zorunlu sezaryen olacak bilemedim nasıl olur
Doğrulmuyoor asla doğrulmuyorr 34ten sonra ben ben değilimmm
Eyvahlar olsun

Sağlıkla kucağına al canım doğmuş bile olabilir şu an ayy minicik

Arkadaşım ben 36.haftada ayrıldım işten daha fazla ayakta ve dik kalamadım

Sezeryan olanlar bilir kaç saat sürüyor acaba
8 de alındıysa kaçta çıkar acaba Umutdolu1903
Tabi kendine gelme süresi de var o sırada bize de güzel haber verir inşallah
Benim bildiğim hersey hazırsa girdisi çıktısı yarım saat 45 dk sürüyor. Kabaca bir saat de.

Sezaryenin kendi kısa sürüyor da ameliyathaneye iner inmez hemen alınır mı, ekip hazır mı, anestezi işlemi de bi süre vs. Bunlar süreyi etkileyebilir.

Beni 9da asansörle indirmişlerdi. Anesteziyi de asansörde yaptılar. Genel anesteziydi. Gerisini hatırlamıyorum. 9.39 kızımın doğum saati. Benden önce bebek çıkmış tabi. 10 gibiydi ben çıkmışım. Ama böyle sersem gibi olduğum için hatırlamıyorum geldiğimi.

Eğer ki herşey rahat bir şekşlde ilerlediyse inşallah şuan çıkmış olacaktır
Bir saat kalmış içerde kendine gelmesiyle biraz daha bulabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…