- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.341
Allah razı olsunOyyy Allah yardımcın olsun canım
Benimde kız uyutmadı bu saate kadar
Uyuduğumda da başlayacak bu sefer mide yanması
Siz nasılsınız oğlunla canımSağlıkla kolaylıkla inşaallah
Valla bu aralar benimde öyle ağrın dinlenince geçmiyorsa o zaman gidip görünebilirsin canım Nst yeAy benim ağrım var gibi ama ne olduğunu bilmiyorum böyle adet olacakmışım gibi ama tam değil de sanki tuvalet ağrısı gibi ama kasıklarım da ağrıyor belimde bir de bebiş çok hareketli aşağılara aşağılara vuruyor gibi napacağımı bilemedim
Çok güzel olacak az kaldı uyuyamıyorsan zikir çek dua etUyuyamıyorum kız ben bi hal oldum Damla uykum yok aklım hep evde çocuklarda karnımdakinde heyecan korku bütün dıygularım birbirine karıştı
Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun inşallah bebekleKızlar hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun şarjım bitmişti yazamadım eşim ve görümcem yanımda geliştiriciyi her ihtimale karşı yaptılar inşallah sabah 8 de alıcaklar rabbim hepinize Banada yardım etsin inşallah
Uyuyamasan bile dinlenmeye çalış, her şey güzel olacak inşallahUyuyamıyorum kız ben bi hal oldum Damla uykum yok aklım hep evde çocuklarda karnımdakinde heyecan korku bütün dıygularım birbirine karıştı
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip ertin inşaallah ağrısız sızısız kolay atlatırsın inşaallahKızlar hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun şarjım bitmişti yazamadım eşim ve görümcem yanımda geliştiriciyi her ihtimale karşı yaptılar inşallah sabah 8 de alıcaklar rabbim hepinize Banada yardım etsin inşallah
Amin canım sancım başladı dünden beri vardı ama bugün sıklaşınca bende geldim mecburen
Yaaaa evet herkes öyle diyor doğum olunca aşırı bi rahatlama geliyormuşşş. Hatta bi gün bi arkadaşım dedi ki bunlar son uyumaların çocuk doğunca uyuyamayacaksın. Diğer arkadaşımda dedi ki yooo asıl çocuk doğunca dinlenirsin. Hamileliğin son günlerinde hiç uyuyamıyorsun kiDoğurana kadar sanırım kuzumdoğurunca her şey normale döner yavaş yavaş ilk gebeligimde de kendimi o kadar hantal hissediyordum ki artık son haftalarda. Ama bu kadar ağrım yoktu. Doğum oldu ya o an ve sonrasında ağrı falan kalmadı bende her şey geçti bitti gitti bir anda kvdem de der onu hep. Doğurunca resmen her yerin dinlenmiş gibi oluyor rahatlıyor insan son zamanların bütün yükü gitmiş gibi oluyor der haklı yani o konuda. Doğurunca ne ağrı ne sizi ne yorgunluk o an hepsi bitmişti bende. Doğum yaptım eşim babamla eve gitti o akşam. Annemle kaldık anneme uzan dedim diğer yatağa annem uyuyakaldı duymadı hiç bir şeyi önceki gece benimle sabahladi dua ede ede kadın o gece dayanamdi tabi kalktım kızımla ilgilendim kucağımda gezdirdim emzirdim öpüp kokladım karnımı doyurdum falan sabaha kadar gezdim resmen hiç dogurmamis gibi hastanede bir enerji gelmişti bana yani inşallah yine öyle enerji gelir doğurunca
Eyvahlar olsunDoğrulmuyoor asla doğrulmuyorr34ten sonra ben ben değilimmm
Sağlıkla kucağına al canımKızlar hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun şarjım bitmişti yazamadım eşim ve görümcem yanımda geliştiriciyi her ihtimale karşı yaptılar inşallah sabah 8 de alıcaklar rabbim hepinize Banada yardım etsin inşallah
Amin canım sancım başladı dünden beri vardı ama bugün sıklaşınca bende geldim mecburen
Sağlıkla gelsin minnoşUyuyamıyorum kız ben bi hal oldum Damla uykum yok aklım hep evde çocuklarda karnımdakinde heyecan korku bütün dıygularım birbirine karıştı
Allah razı olsungavıskonda fayda etmiyor artıkın
Çok güzel araba bence hem de hafif, biz de ona çok baktık ama sevgili başak burcu eşime güven vermediği için almadıkKuzum biz maxi cosi leona2 tercih ettik. Alırken baya araştırmıştık
Arkadaşım ben 36.haftada ayrıldım işten daha fazla ayakta ve dik kalamadımBu gece bana nasıl sabah olacak acaba. Resmen her yerim ağrıyor. Boynum, sırtım, belim, bacaklarım. Hiç bir şey de yapmadım magnezyumu da aksatmıyorum ama kopacak sanki her yerim. Sırt üstü yatınca iyi geliyor bir tek onda da asla nefes alamıyorum kalbim güm güm çarpıyor. Salı günü inş 35. Haftaya gireceğiz. Kızlar bu haftadan sonra artık belimiz doğrulmuyor mu doğru söyleyin
Benim bildiğim hersey hazırsa girdisi çıktısı yarım saat 45 dk sürüyor. Kabaca bir saat de.Sezeryan olanlar bilir kaç saat sürüyor acaba
8 de alındıysa kaçta çıkar acabaUmutdolu1903
Tabi kendine gelme süresi de var o sırada bize de güzel haber verir inşallah
Eğer ki herşey rahat bir şekşlde ilerlediyse inşallah şuan çıkmış olacaktırBenim bildiğim hersey hazırsa girdisi çıktısı yarım saat 45 dk sürüyor. Kabaca bir saat de.
Sezaryenin kendi kısa sürüyor da ameliyathaneye iner inmez hemen alınır mı, anestezi işlemi de bi süre vs. Bunlar süreyi etkileyebilir.
Beni 9da asansörle indirmişlerdi. Anesteziyi de asansörde yaptılar. Gerisini hatırlamıyorum. 9.39 kızımın doğum saati. Benden önce bebek çıkmış tabi. 10 gibiydi ben çıkmışım. Ama böyle sersem gibi olduğum için hatırlamıyorum geldiğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?