2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Su keçe bebek organizerinden aldınız mı ?
Aşağı yukarı hepsi aynı kalite gibi. Şunu alayım diyorum
IMG_6047.webp

Bende kalp ağrısı da var canım ya sende de var mıydı 🥹 şimdi ilk önce takviyeleri içtim zorla kahvaltı yaptım bir de C vitamini içtim bir 2 saat sonra başlayacağım inşallah bitki çayına
Üşüttün o zamannnn camlarımı çok açtın
Kendine iyi bakmazsan atlatamazsn canım bol su limonlu su ıhlamur bunlar iyi gelir balll unutma

Geldim seminere 1 saatlik yol. Atomu parçalayıp bakanı dinlicez memleket kurtulcak. Zateb gece uyuyamadım, tepemde :sinirli:
Neyse sizi de germiyim mutlu huzurlu günler çiçeyim
Bakan eğitim sistemini taa müşteşar olduğu dönemden bugüne kadar mahvetti. Ondan önceki bakanlıklar döneminde bile alınan çoğu karar hep bu bakanın fikirleri. Bir de çok önemli şeyler başarmış gibi kalkıp zorla seminerlerde kendisini dinlettirmeye çalışıyor. Ziya Selçuk bir şeyler yapmaya çalıştı ama hep engellediler O’nu da. Ekonomik durumum olsaydı okul yaşı geldiğinde çocuğumu okula göndermez özel hocalar tutar evde eğitimini devam ettirirdim. Gerçi okulda sosyalleşmeyi, hayatı tanımayı vs öğreniyor onu da kaç tane öğretmen tutarsan tut veremezsin yaşıtlarından öğrenecek her türlü okula ihtiyaç duyacak. :(

Kontrolden çıktım bebeğin kilosu 3300 baş aşağı pozisyona geri dönmüş şükür suyu fazla bu yüzden ters dönüyor sürekli bir hafta içerisinde kendi sancın gelirse hemen gel dedi gelmezse seni bir hafta sonra doğuma almamız lazım bebek tekrar dönerse sezeryan gerekiyor dedi suni sancı istemiyorum bende o sancıyı hiç çekmedim ama duyduğum kadarıyla korkutuyor beni
Bu bir hafta içerisinde benim mutlaka sancılarımın gelmesi lazım 😕

Aldım ben canım içine krem vslerini koymayı düşünüyorum sen ne koymayı düşünüyorsun ? Kimisi alt açma çantası gibi yapıyor
Alt açma ünitesi gibi kullanıcam.
Bez, ıslak mendil, pişik kremi vs elimin altında olsun.

Günaydın kızlar. Bir basur belasiyla daha karşınızdayım. Ben anladım bu basurun sebebini. Benim kan ilacı içince basurum çıkıyor. Ara verince gidyor. Bir önceki hamileliğimde günü gününe kullandım hiç aksatmadan ve tüm hamileliğim viyunca çektin. Bunda da unutuyorum arada Allah var şu di yalan soylemiycem unuttugum zamanlar hafifliyor. Bir gün alıp bir gün almiycam valla ituraniyirum ayakta dururken bilebyabiytir ya çok fena. Bir şey...
hep mi var basur arada gidiyormu

Kontrolden çıktım bebeğin kilosu 3300 baş aşağı pozisyona geri dönmüş şükür suyu fazla bu yüzden ters dönüyor sürekli bir hafta içerisinde kendi sancın gelirse hemen gel dedi gelmezse seni bir hafta sonra doğuma almamız lazım bebek tekrar dönerse sezeryan gerekiyor dedi suni sancı istemiyorum bende o sancıyı hiç çekmedim ama duyduğum kadarıyla korkutuyor beni
Bu bir hafta içerisinde benim mutlaka sancılarımın gelmesi lazım 😕
Hayırlısı olsun canım.
Su doğumu başlatan egzersiz videosu neydi? Onu mu denesen acaba ?

Su keçe bebek organizerinden aldınız mı ?
Aşağı yukarı hepsi aynı kalite gibi. Şunu alayım diyorum Eki Görüntüle 3608262
Bende aldım hatta dün içini yerleştirdim🥰 alt açma ve bakım için kullanacağım. İçine pişik kremi bez alt açma örtüsü fırça tırnak makası pamuk ve ıslak mendil koydum. Odadan odaya tek seferde götürmesi mantıklı geldi

Bende aldım hatta dün içini yerleştirdim🥰 alt açma ve bakım için kullanacağım. İçine pişik kremi bez alt açma örtüsü fırça tırnak makası pamuk ve ıslak mendil koydum. Odadan odaya tek seferde götürmesi mantıklı geldi
Hangi satıcıdan aldın bacım ?

Ay benim ağrım var gibi ama ne olduğunu bilmiyorum böyle adet olacakmışım gibi ama tam değil de sanki tuvalet ağrısı gibi ama kasıklarım da ağrıyor belimde bir de bebiş çok hareketli aşağılara aşağılara vuruyor gibi napacağımı bilemedim 🤦🏼‍♀️
Dün ben de böyleydim kasıklarımda ağrı vardı 3 dakikada bir ağrı geldi arada belime vurdu ağrı arada karnıma. Ağrıdan sonra karnım çok kasıldı acile gitmemekte direndim resmen 2 defa da uykumdan uyandırdı sancı ama şimdi iyiyim sen nasılsın?

Bende başak burcuyum bana verdi yaaaa 🤣

Valla 36 ya kadar dayandığın için tebrik ediyorum seni 😀 ben 34 e doğru ayrıldım. Kanamam olduğu için ayrılmak zorunda kaldım ama olmasa da zaten çalışamazmışım bir gün daha 😀
Cybex aldık biz de Balios modelini daha güvenilir geldi ona bence büyük bir araba ama napalım içi öyle rahat etti🤷🏻‍♀️

Hava bi anda ısındı ya ondan ayrıldım yoksa 1 hafta daha giderdim evde sıkılıyorum 🤣🤣🤣

Cybex aldık biz de Balios modelini daha güvenilir geldi ona bence büyük bir araba ama napalım içi öyle rahat etti🤷🏻‍♀️

Hava bi anda ısındı ya ondan ayrıldım yoksa 1 hafta daha giderdim evde sıkılıyorum 🤣🤣🤣
Biz de bakmıştık ona ama arabanın arkasına onu koyunca başka şeye yer kalmıyordu bi de fiyatı çok yükselmişti biz alacağımız zaman 😀 bakalım inş memnun kalırız bundan da 😀

Kızlarr, sizlere günaydınn bana iyi geceler🙃

Duyduk duymadik demeyin😆 sizinle şimdi bir video paylacağım, burada paylaşıldı mı bilmiyorum benim bir önceki hamileliğimde paylaşılmıştı. Eski mesajlara gidip buldum. Son haftalarında olanlar denemek isterse denesin doğumu tetiklemek için🙆🏻‍♀️. Ama önce girip bi yorumlarına bakın ona göre karar verin yapıp yapmamaya😂 bir çok kişinin doğumunu tetiklemiş çünkü. Ben ultrasona girdikten sonra bi sıkıntı yoksa başlayacağım inş yani 37. Haftaya girmiş olacağım.

Buldum
aryakusum aryakusum

Back
X