2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Arkadaşlar biraz dert yanmak ve fikir almak istiyorum. Bende eşim de kamu personeliyiz. Çok şükür bir yığın borç ile de olsa arabamizi aldık halen borç ödüyoruz altın olarak aldığımız için eşimin psikolojisi baya yıprandı çünkü iki kat arttı. 9 yılın sonunda Rabbim bize bir evlat nasip etti. Doğal yoldan hamile kaldım. Hamile kalana kadar can atan adam bebeğin erkek olduğunu öğrenince soğudu ilgisi gitti. Ben ne zaman özel hastaneye gidelim desem yüzü düşüyor. Gitmeyelim de demiyor ama devletin ne farkı var diye yorum yapıyor. Şimdi hem grip oldum hastayım hemde doğuma çok az bişi kaldı sürekli aramız farklı konulardan gergin. Ağzımı açsam bin isitiyorum. Duygusal olarak dünden beri bir lafına saatlerce ağladım. Daha da hasta oldum. Ben bu haldeyken kalktı yıllık izin kullanacağına işe gitti. Benim ise kalkacak takatim yok. Aradım söyledim hadi gel özele gidelim devlettekiler ilgilenmiyor diye isteksiz şekilde tm dedi. Gelmeye çalışırım dedi. Oysa birbirimizi severek evlenmiştik. Yıllarca birbirimizi bekledik. Sanki o adam o adam değil artık😭😭😭
Erkekler borçtan çok hoslanmiyo onlara daha fazla yük ve sıkıntılı geliyo ee malum sende hamilesin ama adamda borçlarla uğraşıyor belliki birbirinizi Altan almanız gerekiyor sen evladını oda borçları dusunuyo sanırım senin hassasiyetinide anlamiyo olabilir isteksiz de olsa sen özel hastaneye gitmeye devam et kavga dövüş surat yapma ama bebek doğunca ikinizede iyi gelecek oda bereketiyle gelecek merak etme borç konusunda eşini telkin edebilirsin evladımız bereketiyle gelecek hepsi hallolur merak etme vs zaten çalışıyormuş Sun maddi desteğinde var eşine şükür biraz kafa olarak rahatlamasını sağla oda sana aynı yaklasimla gelecektir emin ol rabbim yardımcın olsun bacim

Arkadaşlar biraz dert yanmak ve fikir almak istiyorum. Bende eşim de kamu personeliyiz. Çok şükür bir yığın borç ile de olsa arabamizi aldık halen borç ödüyoruz altın olarak aldığımız için eşimin psikolojisi baya yıprandı çünkü iki kat arttı. 9 yılın sonunda Rabbim bize bir evlat nasip etti. Doğal yoldan hamile kaldım. Hamile kalana kadar can atan adam bebeğin erkek olduğunu öğrenince soğudu ilgisi gitti. Ben ne zaman özel hastaneye gidelim desem yüzü düşüyor. Gitmeyelim de demiyor ama devletin ne farkı var diye yorum yapıyor. Şimdi hem grip oldum hastayım hemde doğuma çok az bişi kaldı sürekli aramız farklı konulardan gergin. Ağzımı açsam bin isitiyorum. Duygusal olarak dünden beri bir lafına saatlerce ağladım. Daha da hasta oldum. Ben bu haldeyken kalktı yıllık izin kullanacağına işe gitti. Benim ise kalkacak takatim yok. Aradım söyledim hadi gel özele gidelim devlettekiler ilgilenmiyor diye isteksiz şekilde tm dedi. Gelmeye çalışırım dedi. Oysa birbirimizi severek evlenmiştik. Yıllarca birbirimizi bekledik. Sanki o adam o adam değil artık😭😭😭
İnsanlık hali. Borç alırsın. Stres çekersin. Çok kişinin yaşadığı şeyler. Kendini sıkışmış gibi hissedebilir. Bunun sorumlusu sen değilsin.

Benim bi kızım var. Onu da başta erkek demişti Dr. Eşim Karalar bağlamıştı. Kız old anlayınca güller açmıştı yüzünde. Şimdi bebeğim erkek. Yine hissettiğini tahmin edersiniz. Hem cinsiyet insanın eline olan bi şey mi? Rabbim ne takdir ederse o. Allah kız-erkek diye inletmesin. Bi imtihan verir o çok istediği kız evlatla, insanın dünyası başına geçer. 😓

Ben bebeğin cinsiyetinden bağımsız olarak çocuk fikrinin eşimi gerdiğini, strese soktugunu düşünüyorum. Görüyorum. Muhtemelen seninki de öyle.. Ona nasıl bakacağız yetişeceğizden ziyade; ahir zaman, dünya zor zamanlar geçiriyor. Bu sorumluluğu hakkıyla yerine getirebilecek miyiz kaygısı.

Ama biz bu çocukları biz çağırdık arkadaşlar. İstedik çağırdık. Allah da gönderdi. Doğurmak üzereyiz. Şimdi bunları düşünmek için çok geç ve bu düşünceler çok faydasız.

Sen eşine darılma. Ondan beklentini minimumda tut. Tut ki, kırılma. İnan hamile olan biziz ama hamile hormonları sanki bu adamlarda daha çok. :KK45:

Doğumdan sonra sen rahatlayacaksın. Eşin de rahatlayacak. Zamana bırak. Su an bu şeyleri çözemezsin. Kalan günlerini ziyan etme. Su akar yolunu bulur. 🌺

Son düzenleme:
İnsanlık hali. Borç alırsın. Stres çekersin. Çok kişinin yaşadığı şeyler. Kendini sıkışmış gibi hissedebilir. Bunun sorumlusu sen değilsin.

Benim bi kızım var. Onu da başta erkek demişti Dr. Eşim Karalar bağlamıştı. Kız old anlayınca güller açmıştı yüzünde. Şimdi bebeğim erkek. Yine hissettiğini tahmin edersiniz. Hem cinsiyet insanın eline olan bi şey mi? Rabbim ne takdir ederse o. Allah kız-erkek diye inletmesin. Bi imtihan verir o çok istediği kız evlatla, insanın dünyası başına geçer. 😓

Ben bebeğin cinsiyetinden bağımsız olarak çocuk fikrinin eşimi gerdiğini, strese soktugunu düşünüyorum. Görüyorum. Muhtemelen seninki de öyle.. Ona nasıl bakacağız yetişeceğizden ziyade; ahir zaman, dünya zor zamanlar geçiriyor. Bu sorumluluğu hakkıyla yerine getirebilecek miyiz kaygısı.

Ama biz bu çocukları biz çağırdık arkadaşlar. İstedik çağırdık. Allah da gönderdi. Doğurmak üzereyiz. Şimdi bunları düşünmek için çok geç ve bu düşünceler çok faydasız.

Sen eşine darılma. Ondan beklentini minimumda tut. Tut ki, kırılma. İnan hamile olan biziz ama hamile hormonları sanki bu adamlarda daha çok. :KK45:

Doğumdan sonra sen rahatlayacaksın. Eşin de rahatlayacak. Zamana bırak. Su an bu şeyleri çözemezsin. Kalan günlerini ziyan etme. Su akar yolunu bulur. 🌺
O kadar kırgınım ki o satırları yazarken bile gözyaşlarımi tutamadım. Evlendigim adam bu mu diyorum kendime kızıyorum o kadar kızıyorum ki

Dönem dönem herkes yaşıyor bazı sorunları.
Biz şuan çok hassas dönemlerden geçiyoruz erkeklerin bizi anlaması inan çok zor şuan seni çok iyi anlıyorum hamilesin hormonların tavan herşeyi üstüne alınıyorsun ama gececek. Borc kolay degil ve bebişte gelıyor o kucağına bi alsın herşey gececek. Sen kendini üzme yıpratma
Hepimizin evlerinde sorun problem illaki oluyor geçecek. Düşündükçe daha kötü olursun yürüyüş yap sevdiğin insan ile sohbet et kafan dağılsın bak sen iyi olmazsan bebeginde iyi olmaz kolik olur yine siz ugrasırsınız

Bizde kaç yıl bekledik kaç kez tüp bebek yaptık. Benim eşim de özellikle sonlara yaklaştıkça çok değişti beni çok sinir ediyor. Kaç yıllık evliliğimizde etmediğimiz bir kavgayı yapmıştık geçen ay. Tüm huyu nerdeyse değişti birden.
Sanki kendisi hamile. En basitinde Canım bir şey çekse onun başka şey çekse illaki onun dediğini yiyecez. Çok ilginç.
Araba konusunda da önemli değil netice de bir ticaret. Pandemi de de kim altın bozup araba aldıysa çok kar etti. Yapacak bir şey yok. Kumarda kaybetmediniz bitcoinde borsada falan da kaybetmediniz, dolandırılmadınız da. O tarz durumlar kötü millet intihar ediyor.
Üzülme benim elim de özelden nefret ediyor ben de devleti istiyorum. Hep tartılıyoruz da bana kalsa şehir hastanesinde doğurmak istiyorum. Şehir hastanesinde de 5 dk muayene ediliyorum 6 bin verdiğim özeldeki doktorum da 5 dk muayne ediyor. Ne gerek var özele. Sen de ikisine git benim gibi. Özelin randevülerinin çoğunu iptal edip devlete gidiyorum. Çok paramız gitmesin diye. Eşim söylenmesin diye gidiyorum özele. Sen de bir özele bir devlete git.

O kadar kırgınım ki o satırları yazarken bile gözyaşlarımi tutamadım. Evlendigim adam bu mu diyorum kendime kızıyorum o kadar kızıyorum ki
Şu an bunları düşünüp gerilme. O koca kafa yine senin sevdiğin adam. Seni de seviyor. 🤗 Şu an sana hor davranıyor. Ama sonra pişman olacak. Hayat her zaman ballı börek değil.

Benim de çok kızdığım, kırıldığım oluyor. Ama gelip yanımda uyurken horlaması bana güven veriyor. Çünkü aksini düşününce kalbim sıkışıyor. Bu adam her akşam eve gelmese, çocuklarımı yalnız büyütüyor olsam nasıl başa çıkarım diye düşünüyorum. :KK61:Kendisine kızıyorum. Ama varlığına şükrediyorum.

Biz karı koca bazen darılır, bazen barışırız. Ama her akşam, o bebeğin babasının eve gelmesi en büyük nimet. Bu günler geçecek. Hele bebek doğsun. Bak neler yazacaksın buraya. Lady demişti dersin. :KK74:

Bizde kaç yıl bekledik kaç kez tüp bebek yaptık. Benim eşim de özellikle sonlara yaklaştıkça çok değişti beni çok sinir ediyor. Kaç yıllık evliliğimizde etmediğimiz bir kavgayı yapmıştık geçen ay. Tüm huyu nerdeyse değişti birden.
Sanki kendisi hamile. En basitinde Canım bir şey çekse onun başka şey çekse illaki onun dediğini yiyecez. Çok ilginç.
Araba konusunda da önemli değil netice de bir ticaret. Pandemi de de kim altın bozup araba aldıysa çok kar etti. Yapacak bir şey yok. Kumarda kaybetmediniz bitcoinde borsada falan da kaybetmediniz, dolandırılmadınız da. O tarz durumlar kötü millet intihar ediyor.
Üzülme benim elim de özelden nefret ediyor ben de devleti istiyorum. Hep tartılıyoruz da bana kalsa şehir hastanesinde doğurmak istiyorum. Şehir hastanesinde de 5 dk muayene ediliyorum 6 bin verdiğim özeldeki doktorum da 5 dk muayne ediyor. Ne gerek var özele. Sen de ikisine git benim gibi. Özelin randevülerinin çoğunu iptal edip devlete gidiyorum. Çok paramız gitmesin diye. Eşim söylenmesin diye gidiyorum özele. Sen de bir özele bir devlete git.
En son 28 haftalıkken gitmiştim zaten. Evt çok cinsler. Sanki hamile olan biz değil onlar. Gerçekten artik taniyamiyorum

Ankara’da oturan arkadaşlarım. Evinize temizlik için abla geliyor mu? Çok acil temiz, cam da silebilecek birine ihtiyacım var. Evim Batıkent'te
Sabahtandır Kaç kişiyle konuştum biri ayağını kırmış, 3 tanesi de şehir dışına çıkmış. En son biri de sizin evin camlarını temiz silmek çok zor, cam silen hastanede çalışan bir erkek arkadaş var o camları silsin ben de evi temizlim dedi. 5,500 diyor iki kişi toplam ücret için. Halbuki camlarım zor değil kendim de silebiliyordum. 4 yıl düzenli gelen bir ablam vardı bir gün içinde hem camlarımı hem de evimi pırıl pırıl yapıyordu. Çocukları şehir dışına taşınınca peşlerinden gitti. Ortada kaldım kaç yıldır. Doğru düzgün bulamadım birini. Doğumdan sonra düzenli gelsin istiyorum bir de. 15 güne bir alırım

Şu an bunları düşünüp gerilme. O koca kafa yine senin sevdiğin adam. Seni de seviyor. 🤗 Şu an sana hor davranıyor. Ama sonra pişman olacak. Hayat her zaman ballı börek değil.

Benim de çok kızdığım, kırıldığım oluyor. Ama gelip yanımda uyurken horlaması bana güven veriyor. Çünkü aksini düşününce kalbim sıkışıyor. Bu adam her akşam eve gelmese, çocuklarımı yalnız büyütüyor olsam nasıl başa çıkarım diye düşünüyorum. :KK61:Kendisine kızıyorum. Ama varlığına şükrediyorum.

Biz karı koca bazen darılır, bazen barışırız. Ama her akşam, o bebeğin babasının eve gelmesi en büyük nimet. Bu günler geçecek. Hele bebek doğsun. Bak neler yazacaksın buraya. Lady demişti dersin. :KK74:
İnşallah 🤲💕

En son 28 haftalıkken gitmiştim zaten. Evt çok cinsler. Sanki hamile olan biz değil onlar. Gerçekten artik taniyamiyorum
Lohusa sürecimiz bitince umarım onların da hem hamilelik hem de lohusalık süreçleri biter. :))

Ankara’da oturan arkadaşlarım. Evinize temizlik için abla geliyor mu? Çok acil temiz, cam da silebilecek birine ihtiyacım var. Evim Batıkent'te
Sabahtandır Keçiören kişiy ile konuştum biri ayağını kırmış, 3 tanesi de şehir dışına çıkmış. En son biri de sizin evin camlarını temiz silmek çok zor, cam silen hastanede çalışan bir erkek arkadaş var o camları silsin ben de evi temizlim dedi. 5,500 diyor iki kişi. Halbuki camlarım zor değil kendim de silebiliyordum. 4 yıl düzenli gelen bir ablam vardı bir gün içinde hem camlarımı hem de evimi pırıl pırıl yapıyordu. Çocukları şehir dışına taşınınca peşlerinden gitti.
Valla temizlik yapan abla karaborsa şu an.
İstanbul’da da bulmak çok zor. Hem çok pahalı çalışıyorlar, hem de çok nazlılar. Evden alıp eve bırakacaktı kardeşim. Te ne zaman 3 bine anlaştı. Kadın söz verdiği halde yine gelmedi.

İns gönlüne göre birini bulursun

Biz de bakmıştık ona ama arabanın arkasına onu koyunca başka şeye yer kalmıyordu bi de fiyatı çok yükselmişti biz alacağımız zaman 😀 bakalım inş memnun kalırız bundan da 😀
Herkes çok memnun valla ben de çok beğenmiştim gerçekten iyi günlerde kullanın muhtemelen bizim de başka hiçbi şeye yer kalmayacak 😅

Bakan eğitim sistemini taa müşteşar olduğu dönemden bugüne kadar mahvetti. Ondan önceki bakanlıklar döneminde bile alınan çoğu karar hep bu bakanın fikirleri. Bir de çok önemli şeyler başarmış gibi kalkıp zorla seminerlerde kendisini dinlettirmeye çalışıyor. Ziya Selçuk bir şeyler yapmaya çalıştı ama hep engellediler O’nu da. Ekonomik durumum olsaydı okul yaşı geldiğinde çocuğumu okula göndermez özel hocalar tutar evde eğitimini devam ettirirdim. Gerçi okulda sosyalleşmeyi, hayatı tanımayı vs öğreniyor onu da kaç tane öğretmen tutarsan tut veremezsin yaşıtlarından öğrenecek her türlü okula ihtiyaç duyacak. :(
Yobazın teki. Anca bilinmedik kurumlara ödenek yığsın. Okullarda tuvalet sabunu bile yok. Allah bildiği gibi yapsın bunları

Bakan eğitim sistemini taa müşteşar olduğu dönemden bugüne kadar mahvetti. Ondan önceki bakanlıklar döneminde bile alınan çoğu karar hep bu bakanın fikirleri. Bir de çok önemli şeyler başarmış gibi kalkıp zorla seminerlerde kendisini dinlettirmeye çalışıyor. Ziya Selçuk bir şeyler yapmaya çalıştı ama hep engellediler O’nu da. Ekonomik durumum olsaydı okul yaşı geldiğinde çocuğumu okula göndermez özel hocalar tutar evde eğitimini devam ettirirdim. Gerçi okulda sosyalleşmeyi, hayatı tanımayı vs öğreniyor onu da kaç tane öğretmen tutarsan tut veremezsin yaşıtlarından öğrenecek her türlü okula ihtiyaç duyacak. :(
Yobazın teki. Anca bilinmedik kurumlara ödenek yığsın. Okullarda tuvalet sabunu bile yok. Allah bildiği gibi yapsın bunları
Sağolun canım kızlar ☺️
Attığım görseldekini aldım. Heralde aşağı yukarı kaliteler aynıdır. BİM’den alanlara maşallah 😀

Bakalım ben 27 sinde teyzelerde yarışıp bebek çarşafı almayı başarabilecek miyim ? Malum rakipler çok dişli :KK53:
ben kocamı 8buçukta bimin önüne göndereceğim :KK53: Okulda olacağım o saatte. Cenge gider gibi gidecek baya işledim adamı. İnş kapar gelir. Renk önemli değil ne varsa al gel dedim. Umarım başarır kdkdjf

ben kocamı 8buçukta bimin önüne göndereceğim :KK53: Okulda olacağım o saatte. Cenge gider gibi gidecek baya işledim adamı. İnş kapar gelir. Renk önemli değil ne varsa al gel dedim. Umarım başarır kdkdjf
Ahahhahahha :-)
Gazan mübarek ola enişte.En Büyük TÜRKİYE

Ben eşimi göndersem gitmez. Helal olsun.
Ne aldıracaksın sen ?

Ahahhahahha :-)
Gazan mübarek ola enişte.En Büyük TÜRKİYE

Ben eşimi göndersem gitmez. Helal olsun.
Ne aldıracaksın sen ?
Çarşaf aldırıcam 2liler 400 küsür lira bana pahalı geldi. Trendyoldan 1 tane aldım ama bi de yedek alabilsem fena olmaz.
Eşim gitmek zorunda suçları var. Telafi etmesi lazım 🥲

Çarşaf aldırıcam 2liler 400 küsür lira bana pahalı geldi. Trendyoldan 1 tane aldım ama bi de yedek alabilsem fena olmaz.
Eşim gitmek zorunda suçları var. Telafi etmesi lazım 🥲
Ahahhaha 😂

English home de sordum. Lastikli çarşaf ve yastık kılıfı indirimli 260 tl idi. Almadım.

@vicky34 gözün aydın arkadaşım 💐 Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah 🥰 🤗 memlekette oldugum için ancak gece girip okumaya fırsatım oluyor

@Umutdolu1903 Allah yardımcın olsun canım her şey kolaylıkla ilerlerlesin bebeğine sağlıkla kavuş inşallah 🤲🏻 💐

@cokyenianne hakkında hayırlısı olsun inşallah Canim artık kritik eşiği geçtiler birer birer katılacaklar aramıza❤️🌷

A acemianne92
Rabbim gönlüne ferahlık versin arkadaşım. İnsanın en iyi ilacı kendisi, kimseye kimseden fayda yok ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk İnan ki... Tam olarak sıkıntını bilmiyorum ama içimden böyle yazmak geldi💐
Amin inşallah canım arkadaşım çok teşekkür ederim şuan çok daha iyiyim. Çok doğru diyorsun kimseden bir şey beklemeyince çok daha mutlu oluyorsun. Gölge etmeseler başka ihsan istemeyecegim de gölgeleri bile yetiyor bazen benim gönlümü kasırgaya çevirmeye. Neyse hepimiz için hayırlısı olsun sağlıkla alalım su günlerde artık evlatlarımızı kucağımıza inşallah ❤️ 😍
Yaaaa evet herkes öyle diyor doğum olunca aşırı bi rahatlama geliyormuşşş. Hatta bi gün bi arkadaşım dedi ki bunlar son uyumaların çocuk doğunca uyuyamayacaksın. Diğer arkadaşımda dedi ki yooo asıl çocuk doğunca dinlenirsin. Hamileliğin son günlerinde hiç uyuyamıyorsun ki 🤣🤣 sanırım haklı😀 gerçi benim zorunlu sezaryen olacak bilemedim nasıl olur 🤣

Eyvahlar olsun 🤣
Vücut olarak çok rahatlamistim evet kuzum ama hiç uyku uyuyamamistim 🤣🤣 yani iki arkadaşının da haklı yönleri var 🤣🤣 hakkımızda hayırlısı olsun 😍🤣
Günaydınn kızlarr dün nişan gelince sandım gece fln doğururum nerdeeee bi uyumuşum maşallah sabah ezana uyandım 🤷🏼‍♀️😂 Böyle bekleyince gelmicek sanırım beklemiyim bari
Kız benim nişan gelir gelmez sancılar başlamıştı. 2 gün içinde doğmuştu sende sancı yok mu 🤣😍
Günaydın boğaz ağrısı baş ağrısı kalp ağrısı halsizlik ile mücadele ediyorum tavsiyesi olan var mı ? Hiç uyuyamadım ve dua istiyorum doğurmak istemiyorum bu şekilde hemen geçsin 😭
Çok geçmiş olsun canım ben pek doğal yöntemler bilmem arkadaşlar tavsiyelerde bulunmuslar bol bol dinlen inşallah atlatirsin hemen çok geçmiş olsun grubumuzun neşesi ❤️🌸
Kontrolden çıktım bebeğin kilosu 3300 baş aşağı pozisyona geri dönmüş şükür suyu fazla bu yüzden ters dönüyor sürekli bir hafta içerisinde kendi sancın gelirse hemen gel dedi gelmezse seni bir hafta sonra doğuma almamız lazım bebek tekrar dönerse sezeryan gerekiyor dedi suni sancı istemiyorum bende o sancıyı hiç çekmedim ama duyduğum kadarıyla korkutuyor beni
Bu bir hafta içerisinde benim mutlaka sancılarımın gelmesi lazım 😕
Kuzum o video malum onu yapmaya başla bir de bol bol ama bildiğin abanarak hurma ye. Vaalbara Vaalbara daha önce yazmıştı burada ananas, Hindistan cevizi, mango daha bir sürü şey vardı doğumu başlatmaya yardımcı onları yemeye calis. Enisteyi göreve davet et 🙈 malum ilişki, sperm, göğüs ucu uyarılması falan filan daha önce konuşmuştuk doğumu tetikleyen şeyler. Bol yürüyüş yap bol temizlik yap. Umarım en kısa zamanda sancıların başlar ve gelir bebeğin ❤️

Back
X