- 8 Ağustos 2011
- 12.645
- 15.004
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.381
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimGeçmiş olsunbal zencefil tarçın karabiber karıştırıp ılık limonlu suya bir kaşık katıp içiyordum canım ben, arada da o macundan bir çay kaşığı atıyordum boğazı yumuşatıyor, tez vakitte iyileş inşallah
İnşallah canım ya çünkü halim yok şu an bu şekilde nasıl doğuracağım bilmiyorum hemen iyileşeyim de bari öyle doğurayım diyorumDikkat et canım tedbirini al yine de sen her ihtimale karşı bir iki güne atlatırsın inşallah
Aldım ben canım içine krem vslerini koymayı düşünüyorum sen ne koymayı düşünüyorsun ? Kimisi alt açma çantası gibi yapıyorSu keçe bebek organizerinden aldınız mı ?
Aşağı yukarı hepsi aynı kalite gibi. Şunu alayım diyorum Eki Görüntüle 3608262
Üşüttün o zamannnn camlarımı çok açtınBende kalp ağrısı da var canım ya sende de var mıydışimdi ilk önce takviyeleri içtim zorla kahvaltı yaptım bir de C vitamini içtim bir 2 saat sonra başlayacağım inşallah bitki çayına
Bakan eğitim sistemini taa müşteşar olduğu dönemden bugüne kadar mahvetti. Ondan önceki bakanlıklar döneminde bile alınan çoğu karar hep bu bakanın fikirleri. Bir de çok önemli şeyler başarmış gibi kalkıp zorla seminerlerde kendisini dinlettirmeye çalışıyor. Ziya Selçuk bir şeyler yapmaya çalıştı ama hep engellediler O’nu da. Ekonomik durumum olsaydı okul yaşı geldiğinde çocuğumu okula göndermez özel hocalar tutar evde eğitimini devam ettirirdim. Gerçi okulda sosyalleşmeyi, hayatı tanımayı vs öğreniyor onu da kaç tane öğretmen tutarsan tut veremezsin yaşıtlarından öğrenecek her türlü okula ihtiyaç duyacak.Geldim seminere 1 saatlik yol. Atomu parçalayıp bakanı dinlicez memleket kurtulcak. Zateb gece uyuyamadım, tepemde
Neyse sizi de germiyim mutlu huzurlu günler çiçeyim
Alt açma ünitesi gibi kullanıcam.Aldım ben canım içine krem vslerini koymayı düşünüyorum sen ne koymayı düşünüyorsun ? Kimisi alt açma çantası gibi yapıyor
hep mi var basur arada gidiyormuGünaydın kızlar. Bir basur belasiyla daha karşınızdayım. Ben anladım bu basurun sebebini. Benim kan ilacı içince basurum çıkıyor. Ara verince gidyor. Bir önceki hamileliğimde günü gününe kullandım hiç aksatmadan ve tüm hamileliğim viyunca çektin. Bunda da unutuyorum arada Allah var şu di yalan soylemiycem unuttugum zamanlar hafifliyor. Bir gün alıp bir gün almiycam valla ituraniyirum ayakta dururken bilebyabiytir ya çok fena. Bir şey...
Hayırlısı olsun canım.Kontrolden çıktım bebeğin kilosu 3300 baş aşağı pozisyona geri dönmüş şükür suyu fazla bu yüzden ters dönüyor sürekli bir hafta içerisinde kendi sancın gelirse hemen gel dedi gelmezse seni bir hafta sonra doğuma almamız lazım bebek tekrar dönerse sezeryan gerekiyor dedi suni sancı istemiyorum bende o sancıyı hiç çekmedim ama duyduğum kadarıyla korkutuyor beni
Bu bir hafta içerisinde benim mutlaka sancılarımın gelmesi lazım
Bende aldım hatta dün içini yerleştirdimSu keçe bebek organizerinden aldınız mı ?
Aşağı yukarı hepsi aynı kalite gibi. Şunu alayım diyorum Eki Görüntüle 3608262
Hangi satıcıdan aldın bacım ?Bende aldım hatta dün içini yerleştirdimalt açma ve bakım için kullanacağım. İçine pişik kremi bez alt açma örtüsü fırça tırnak makası pamuk ve ıslak mendil koydum. Odadan odaya tek seferde götürmesi mantıklı geldi
Dün ben de böyleydim kasıklarımda ağrı vardı 3 dakikada bir ağrı geldi arada belime vurdu ağrı arada karnıma. Ağrıdan sonra karnım çok kasıldı acile gitmemekte direndim resmen 2 defa da uykumdan uyandırdı sancı ama şimdi iyiyim sen nasılsın?Ay benim ağrım var gibi ama ne olduğunu bilmiyorum böyle adet olacakmışım gibi ama tam değil de sanki tuvalet ağrısı gibi ama kasıklarım da ağrıyor belimde bir de bebiş çok hareketli aşağılara aşağılara vuruyor gibi napacağımı bilemedim
Cybex aldık biz de Balios modelini daha güvenilir geldi ona bence büyük bir araba ama napalım içi öyle rahat ettiBende başak burcuyum bana verdi yaaaa
Valla 36 ya kadar dayandığın için tebrik ediyorum seniben 34 e doğru ayrıldım. Kanamam olduğu için ayrılmak zorunda kaldım ama olmasa da zaten çalışamazmışım bir gün daha
Sağol ladycimHayırlısı olsun canım.
Su doğumu başlatan egzersiz videosu neydi? Onu mu denesen acaba ?
Bende bu şekilde kullanmayı düşünüyorum bana da arkadaşım hediye ettiAlt açma ünitesi gibi kullanıcam.
Bez, ıslak mendil, pişik kremi vs elimin altında olsun.
Ben tabi aldığımda diğerleriyle hemen hemen aynı fiyattı ama biraz artmış fiyatı şimdi. Hepsi aynı işi görür benceHangi satıcıdan aldın bacım ?
Biz de bakmıştık ona ama arabanın arkasına onu koyunca başka şeye yer kalmıyordu bi de fiyatı çok yükselmişti biz alacağımız zamanCybex aldık biz de Balios modelini daha güvenilir geldi ona bence büyük bir araba ama napalım içi öyle rahat etti
Hava bi anda ısındı ya ondan ayrıldım yoksa 1 hafta daha giderdim evde sıkılıyorum
BuldumKızlarr, sizlere günaydınn bana iyi geceler
Duyduk duymadik demeyinsizinle şimdi bir video paylacağım, burada paylaşıldı mı bilmiyorum benim bir önceki hamileliğimde paylaşılmıştı. Eski mesajlara gidip buldum. Son haftalarında olanlar denemek isterse denesin doğumu tetiklemek için . Ama önce girip bi yorumlarına bakın ona göre karar verin yapıp yapmamaya bir çok kişinin doğumunu tetiklemiş çünkü. Ben ultrasona girdikten sonra bi sıkıntı yoksa başlayacağım inş yani 37. Haftaya girmiş olacağım.
Ayy sağolasın bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?