- 29 Kasım 2024
- 112
- 465
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.401
ben şunu aldım canım bana hepsi aynı gibi geldi min. farklarSu keçe bebek organizerinden aldınız mı ?
Aşağı yukarı hepsi aynı kalite gibi. Şunu alayım diyorum Eki Görüntüle 3608262
ben şunu aldım canım bana hepsi aynı gibi geldi min. farklarSu keçe bebek organizerinden aldınız mı ?
Bol yürüyüş ve sıcak suya oturmak ta rahmi gevşettiginden dogumu başlatıyormus haziran annelerinde okudum sanırım bi araştırsana kuzum onu senKontrolden çıktım bebeğin kilosu 3300 baş aşağı pozisyona geri dönmüş şükür suyu fazla bu yüzden ters dönüyor sürekli bir hafta içerisinde kendi sancın gelirse hemen gel dedi gelmezse seni bir hafta sonra doğuma almamız lazım bebek tekrar dönerse sezeryan gerekiyor dedi suni sancı istemiyorum bende o sancıyı hiç çekmedim ama duyduğum kadarıyla korkutuyor beni
Bu bir hafta içerisinde benim mutlaka sancılarımın gelmesi lazım
Ben aldım alt açma örtüsü bez ıslak mendil krem fln koydum elimin altında pratik olsun diye şundan aldım güzel geldiSu keçe bebek organizerinden aldınız mı ?
Seni de şu active labour videosuna alalım ben yapıyorum dünden beriKontrolden çıktım bebeğin kilosu 3300 baş aşağı pozisyona geri dönmüş şükür suyu fazla bu yüzden ters dönüyor sürekli bir hafta içerisinde kendi sancın gelirse hemen gel dedi gelmezse seni bir hafta sonra doğuma almamız lazım bebek tekrar dönerse sezeryan gerekiyor dedi suni sancı istemiyorum bende o sancıyı hiç çekmedim ama duyduğum kadarıyla korkutuyor beni
Bu bir hafta içerisinde benim mutlaka sancılarımın gelmesi lazım
Ben e bebekten şu ürünü aldım kuzumben şunu aldım canım bana hepsi aynı gibi geldi min. farklar
mordesign Keçe Anne Bebek Bakım Çantası Yenidoğan Alt Açma Değiştirme Için Organizer Taşınabilir Düzenleyici - Fiyatı, Yorumları
kızlar ben de size banyo soracağım. ben bir türlü alamadım küvet vs. siz ne aldınız?
Teşekkür ediyorumNormalde hiç lekelenme olmazsa 38 e kadar bekleyebiliriz demişti. Ama bi defa kanama oldu ya geçen haftalarda. O yüzden erkene çekebilir dedi diğer doktor. İnşallah çekmez
Bende başak burcuyum bana verdi yaaaa
Valla 36 ya kadar dayandığın için tebrik ediyorum seniben 34 e doğru ayrıldım. Kanamam olduğu için ayrılmak zorunda kaldım ama olmasa da zaten çalışamazmışım bir gün daha
39 a gelmiş olan seni tebrik ediyorumeskiden böyle ben 3 çocuk doğurdum falan diye övünen kadınları anlamazdım. Çocuk doğurmak bi başarı gibi görününce tuhaf gelirdi şimdi onlar dünyada en saygı duyduğum insanlar çocuk doğurmak kesinlikle başarı bence
Bu video canım , altındaki yorumlarda hep günde 2 kere yapınca doğumum basladı yazanlar var . İhtiyacı olanlar bakabilir
Su keçe bebek organizerinden aldınız mı ?
Ladym bime yeni gelmişti sen atmistin hatta kataloğu ben hamileliğin başlarında buldum bimden teyzesine aldirmistimAlt açma ünitesi gibi kullanıcam.
Bez, ıslak mendil, pişik kremi vs elimin altında olsun.
Hurmaya başladım da çoktan yürüyüşü baya azalttım gidip gelememekten ama tekrardan başlayayım yarım saatten fazla yürüsem üzerine egzersizle umarım başlatırım şu sancılarıBol yürüyüş ve sıcak suya oturmak ta rahmi gevşettiginden dogumu başlatıyormus haziran annelerinde okudum sanırım bi araştırsana kuzum onu sen
Hurma ye bol bol ve egzersizlerde yap
Doktorum. Yürüyüş hem dogum için hem dogumdan sonra agrılarını hafifletmeye yardımcı olur sabah akşam serinliklerde çık yürü dedi kuzum o yüzden hem ağrılarında hafifliyor yürüdükçe ben kendimi zorluyorum yürümek icin başlayınca da hafifliyorumHurmaya başladım da çoktan yürüyüşü baya azalttım gidip gelememekten ama tekrardan başlayayım yarım saatten fazla yürüsem üzerine egzersizle umarım başlatırım şu sancıları
Evet bende aldım bime gelmişti o zaman ordan aldım. Hepsi aynı keçe olanların hatta arabaya da koydum bir tane daha alıpSu keçe bebek organizerinden aldınız mı ?
Ahhh bacım bim evin yanında kocamı sıraya soktum annemde başka bime gitti ama boşuna uğraş çünkü az ürün çıkartmışlar ertesi gün gittiğimde yine vardı yani bazen öyle de yapıyorlar yada depo da oluyor sorunca veriyorlar aklında olsun. Bebek çarşafı için bakarım derdim ama doğurmuş olacağımSağolun canım kızlar
Attığım görseldekini aldım. Heralde aşağı yukarı kaliteler aynıdır. BİM’den alanlara maşallah
Bakalım ben 27 sinde teyzelerde yarışıp bebek çarşafı almayı başarabilecek miyim ? Malum rakipler çok dişli
Canım leydiciğim, fırsat buldukça okumaya çalışıyorum herkes iyidir umarımTaranta anneciğin geldi biliyorum ama bizi salma bu kadar. Arada ses ver bacım
Bak grubun 7. Annesi doğum yapıyor şu an
MerhabaaaTaranta kuzum merhaba, senin de başına aynısı gelmişti diye hatırlıyorum da, ben şuan son adet tarihine göre 34+0ım. Bebeğin karın çevresi hep 3-4 gün gerideydi son iki haftadır 1-1.5 hafta geriye düştü. Geçen hafta pazartesi kontrolümde 2050 gramdı, bu hafta hiç kilo almamış gözüküyor. Böyle olursa 37 haftayı hedef koyarız tansiyonun yükselirse suyun azalırsa alırız dedi. Senin sürecin nasıl gidiyor
Bana da oraya yol gözüktü canımBen aldım alt açma örtüsü bez ıslak mendil krem fln koydum elimin altında pratik olsun diye şundan aldım güzel geldi
JASPER Kare Şeritli Bej Keçe Anne Bebek Bakım Çantası Organizer - Fiyatı, Yorumları
100 lira artmıs fiyatı hemen yav
Seni de şu active labour videosuna alalım ben yapıyorum dünden beri
Su keçe bebek organizerinden aldınız mı ?
Sağolun canım kızlar
Attığım görseldekini aldım. Heralde aşağı yukarı kaliteler aynıdır. BİM’den alanlara maşallah
Bakalım ben 27 sinde teyzelerde yarışıp bebek çarşafı almayı başarabilecek miyim ? Malum rakipler çok dişli
Bende daha iyiyim canım bende direndim valla hareketi de fazlaydı bebeğin kasılmayla beraber bide onun şiddetli hareketleriyle uğraştımDün ben de böyleydim kasıklarımda ağrı vardı 3 dakikada bir ağrı geldi arada belime vurdu ağrı arada karnıma. Ağrıdan sonra karnım çok kasıldı acile gitmemekte direndim resmen 2 defa da uykumdan uyandırdı sancı ama şimdi iyiyim sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?