2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
kızlar magnezyumu ne yapalım peki?
Su keçe bebek organizerinden aldınız mı ?
Aşağı yukarı hepsi aynı kalite gibi. Şunu alayım diyorum Eki Görüntüle 3608262
ben şunu aldım canım bana hepsi aynı gibi geldi min. farklar
mordesign Keçe Anne Bebek Bakım Çantası Yenidoğan Alt Açma Değiştirme Için Organizer Taşınabilir Düzenleyici - Fiyatı, Yorumları

kızlar ben de size banyo soracağım. ben bir türlü alamadım küvet vs. siz ne aldınız?

Bol yürüyüş ve sıcak suya oturmak ta rahmi gevşettiginden dogumu başlatıyormus haziran annelerinde okudum sanırım bi araştırsana kuzum onu sen
Hurma ye bol bol ve egzersizlerde yap

Ben aldım alt açma örtüsü bez ıslak mendil krem fln koydum elimin altında pratik olsun diye şundan aldım güzel geldi

JASPER Kare Şeritli Bej Keçe Anne Bebek Bakım Çantası Organizer - Fiyatı, Yorumları
100 lira artmıs fiyatı hemen yav
Seni de şu active labour videosuna alalım ben yapıyorum dünden beri

Eklentiler

• IMG_9553.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 59
Teşekkür ediyorum Ahahhaha evet çok doğru söyledin taşımak ayrı başarı doğurmak ayrı bakmak çok ayrı bende saygı duyuyorum valla analık çok kutsal

Alt açma ünitesi gibi kullanıcam.
Bez, ıslak mendil, pişik kremi vs elimin altında olsun.
Ladym bime yeni gelmişti sen atmistin hatta kataloğu ben hamileliğin başlarında buldum bimden teyzesine aldirmistim bende ıslak mendil alt açma ünitesi falan gibi doldurdum içini dolapta hazır duruyo pratik gibi duruyo

Bol yürüyüş ve sıcak suya oturmak ta rahmi gevşettiginden dogumu başlatıyormus haziran annelerinde okudum sanırım bi araştırsana kuzum onu sen
Hurma ye bol bol ve egzersizlerde yap
Hurmaya başladım da çoktan yürüyüşü baya azalttım gidip gelememekten ama tekrardan başlayayım yarım saatten fazla yürüsem üzerine egzersizle umarım başlatırım şu sancıları

Hurmaya başladım da çoktan yürüyüşü baya azalttım gidip gelememekten ama tekrardan başlayayım yarım saatten fazla yürüsem üzerine egzersizle umarım başlatırım şu sancıları
Doktorum. Yürüyüş hem dogum için hem dogumdan sonra agrılarını hafifletmeye yardımcı olur sabah akşam serinliklerde çık yürü dedi kuzum o yüzden hem ağrılarında hafifliyor yürüdükçe ben kendimi zorluyorum yürümek icin başlayınca da hafifliyorum

Eklentiler

• image.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar biraz dert yanmak ve fikir almak istiyorum. Bende eşim de kamu personeliyiz. Çok şükür bir yığın borç ile de olsa arabamizi aldık halen borç ödüyoruz altın olarak aldığımız için eşimin psikolojisi baya yıprandı çünkü iki kat arttı. 9 yılın sonunda Rabbim bize bir evlat nasip etti. Doğal yoldan hamile kaldım. Hamile kalana kadar can atan adam bebeğin erkek olduğunu öğrenince soğudu ilgisi gitti. Ben ne zaman özel hastaneye gidelim desem yüzü düşüyor. Gitmeyelim de demiyor ama devletin ne farkı var diye yorum yapıyor. Şimdi hem grip oldum hastayım hemde doğuma çok az bişi kaldı sürekli aramız farklı konulardan gergin. Ağzımı açsam bin isitiyorum. Duygusal olarak dünden beri bir lafına saatlerce ağladım. Daha da hasta oldum. Ben bu haldeyken kalktı yıllık izin kullanacağına işe gitti. Benim ise kalkacak takatim yok. Aradım söyledim hadi gel özele gidelim devlettekiler ilgilenmiyor diye isteksiz şekilde tm dedi. Gelmeye çalışırım dedi. Oysa birbirimizi severek evlenmiştik. Yıllarca birbirimizi bekledik. Sanki o adam o adam değil artık

Ahhh bacım bim evin yanında kocamı sıraya soktum annemde başka bime gitti ama boşuna uğraş çünkü az ürün çıkartmışlar ertesi gün gittiğimde yine vardı yani bazen öyle de yapıyorlar yada depo da oluyor sorunca veriyorlar aklında olsun. Bebek çarşafı için bakarım derdim ama doğurmuş olacağım

Taranta anneciğin geldi biliyorum ama bizi salma bu kadar. Arada ses ver bacım
Bak grubun 7. Annesi doğum yapıyor şu an
Canım leydiciğim, fırsat buldukça okumaya çalışıyorum herkes iyidir umarım annem geldi hazırlık yapıyoruz yine çamaşır ütü bir sürü iş çıktı ay herkesin sağlıklı vakitli olsun doğumu inşallah

Merhabaaa
Bazı haftalar benim bebiş de kilo almadı, şu ara da hep 1 hafta geride ama doktorum sorun görmüyor. Kilo almadığı zaman bana da 36'da alırız demişti. Ya esasen işin sırrı günlük protein alımını yüksek tutmak. Kilo x 1,1 yapıo gebelikte günlük kaç gram ihtiyaç olduğunu hesapladım ona göre yediklerimin proteinini hesapladım şu an stabil haftalık 200 gr civarı alıyor çok şükür endişe etme proteine aban canım

bende hamile halimle teyzelerle yarışamayacağım için kardeşimin eşine rica ettim sağolsun o aldı o bim teyzeleri varya çok fenalar çoook tersten sepetlerin ordan girip koşuyorlar ya aktüele öyle komiklerki mümkün değil bnm galip gelmem. Benim ev dublex alt kata yedek kıyafet bez ıslak mendil krem oyuncak vs koymak için kullanıcam inş

Bende daha iyiyim canım bende direndim valla hareketi de fazlaydı bebeğin kasılmayla beraber bide onun şiddetli hareketleriyle uğraştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…