- 2 Şubat 2023
- 1.029
- 2.437
- 63
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.361
Canimm insallah hersey yolundadirKızlar hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun şarjım bitmişti yazamadım eşim ve görümcem yanımda geliştiriciyi her ihtimale karşı yaptılar inşallah sabah 8 de alıcaklar rabbim hepinize Banada yardım etsin inşallah
Amin canım sancım başladı dünden beri vardı ama bugün sıklaşınca bende geldim mecburen
Allah kolaylık versin bacım.Geldim seminere 1 saatlik yol. Atomu parçalayıp bakanı dinlicez memleket kurtulcak. Zateb gece uyuyamadım, tepemde
Neyse sizi de germiyim mutlu huzurlu günler çiçeyim
Ah ahhh! Önceki temmuz grubumda;Günaydınn kızlarr dün nişan gelince sandım gece fln doğururum nerdeeee bi uyumuşum maşallah sabah ezana uyandımBöyle bekleyince gelmicek sanırım beklemiyim bari
Ah canım. Çok geçmiş olsun.Günaydın boğaz ağrısı baş ağrısı kalp ağrısı halsizlik ile mücadele ediyorum tavsiyesi olan var mı ? Hiç uyuyamadım ve dua istiyorum doğurmak istemiyorum bu şekilde hemen geçsin
Teşekkür ederim Allah razı olsunAllah kolaylık versin bacım.
Bi şeyler ye. Aç durma.
Ah ahhh! Önceki temmuz grubumda;
“Bugün de doğurmadım” diye topiği actıgımız günler geldi aklıma.
Nişan öyle bi şey ki sanırım doğum işaretlerinde en hafif olanı. Yani günler haftalar sonra da doğum olabilirmiş. Hayırlısı..
Ah canım. Çok geçmiş olsun.
Bitki çayıyla bogazını yumuşat
36 da erken ya. Lekelenme kanama vs yoksa sanırım acele etmez. Bi 37 olsun minik kuzuHerkese günaydınnn ÇiçeklerimBugün 3 de kontrolüm var benim de doğum zamanım az çok netleşir diye düşünüyorum. İnşallah 36 da alacağız diye tutturmaz. Bugün kontrolü olan arkadaşlardan da güzel haberler bekliyorum. Bi tek pepsi var sanırım
Umutdolu1903 canımcımmmm senin haberlerini de bekliyoruz. Hadi gel doğurdum her şey yolunda de
Geçmiş olsun canım yaz aylarda da hastalık hiç çekilmiyor ya Rabbim şifa versinGünaydın boğaz ağrısı baş ağrısı kalp ağrısı halsizlik ile mücadele ediyorum tavsiyesi olan var mı ? Hiç uyuyamadım ve dua istiyorum doğurmak istemiyorum bu şekilde hemen geçsin
Kocam 107 kilo hasta olup duruyor ya bana getiriyor sonra ben oluyorum şimdi C vitamini aldım Allahım inşAllh ateşim çıkmaz enfeksiyon olmazda böyle atlatırımGeçmiş olsun canım yaz aylarda da hastalık hiç çekilmiyor ya Rabbim şifa versin
Ballı ıhlamur iç boğaz ağrısına biraz iyi geliyor
Geçmiş olsunnn bol su ve limon ve bitki çayları sıkı bir şekilde her saat başı boğazın yumuşarsa öyle anlatıyorsun canım kendimden biliyorumGünaydın boğaz ağrısı baş ağrısı kalp ağrısı halsizlik ile mücadele ediyorum tavsiyesi olan var mı ? Hiç uyuyamadım ve dua istiyorum doğurmak istemiyorum bu şekilde hemen geçsin
Kocam 107 kilo hasta olup duruyor ya bana getiriyor sonra ben oluyorum şimdi C vitamini aldım Allahım inşAllh ateşim çıkmaz enfeksiyon olmazda böyle atlatırım
Dikkat et canım tedbirini al yine de sen her ihtimale karşı bir iki güne atlatırsın inşallahKocam 107 kilo hasta olup duruyor ya bana getiriyor sonra ben oluyorum şimdi C vitamini aldım Allahım inşAllh ateşim çıkmaz enfeksiyon olmazda böyle atlatırım
39 a gelmiş biri olarak söylüyorum çooook zorrrrBu gece bana nasıl sabah olacak acaba. Resmen her yerim ağrıyor. Boynum, sırtım, belim, bacaklarım. Hiç bir şey de yapmadım magnezyumu da aksatmıyorum ama kopacak sanki her yerim. Sırt üstü yatınca iyi geliyor bir tek onda da asla nefes alamıyorum kalbim güm güm çarpıyor. Salı günü inş 35. Haftaya gireceğiz. Kızlar bu haftadan sonra artık belimiz doğrulmuyor mu doğru söyleyin
Normalde hiç lekelenme olmazsa 38 e kadar bekleyebiliriz demişti. Ama bi defa kanama oldu ya geçen haftalarda. O yüzden erkene çekebilir dedi diğer doktor. İnşallah çekmez
Bende başak burcuyum bana verdi yaaaaÇok güzel araba bence hem de hafif, biz de ona çok baktık ama sevgili başak burcu eşime güven vermediği için almadık
Valla 36 ya kadar dayandığın için tebrik ediyorum seniArkadaşım ben 36.haftada ayrıldım işten daha fazla ayakta ve dik kalamadım
39 a gelmiş olan seni tebrik ediyorum39 a gelmiş biri olarak söylüyorum çooook zorrrrbu arada herkesin bir değil canım ya benimde sen gibi hareket kısıtlılığım var yürüyüşü bırak evde çamaşır asmam, bulaşık mak. Boşaltmam yasak ama arada yapıyorum napayım yapmayınca da zaman geçmiyor yapınca da sancı kasılma geliyor iki ucu pis bel ağrısı başladı işte bu 2 günde hayırlısı bakalım inşallah sıkıntısız bu ağrıların biterek gelirsin sonlara
Bende kalp ağrısı da var canım ya sende de var mıydıGeçmiş olsunnn bol su ve limon ve bitki çayları sıkı bir şekilde her saat başı boğazın yumuşarsa öyle anlatıyorsun canım kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?