2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kız şu gebeleri salın ya sayın devlet yetkilileri, işverenler, müdürler
24. Haftadan sonra hamile kadın çalışmasın, bebesini 1 yaşına kadar büyütsün. 3 aylıkken bebeyi bırakmak insani değil ayrıca herkesin kayınvalidesi anası yok ki
Gereken yapılsın rica ederiz, Amin

Canimm insallah hersey yolundadir Guzel haberlerinizi birbirinize saglikla kavustugunuzu bekliyoruz

Benimde bugun anestezi onayim ve son kontrolum var hadi bakalim Ya Allaaaah

Geldim seminere 1 saatlik yol. Atomu parçalayıp bakanı dinlicez memleket kurtulcak. Zateb gece uyuyamadım, tepemde
Neyse sizi de germiyim mutlu huzurlu günler çiçeyim
Allah kolaylık versin bacım.
Bi şeyler ye. Aç durma.
Günaydınn kızlarr dün nişan gelince sandım gece fln doğururum nerdeeee bi uyumuşum maşallah sabah ezana uyandım Böyle bekleyince gelmicek sanırım beklemiyim bari
Ah ahhh! Önceki temmuz grubumda;
“Bugün de doğurmadım” diye topiği actıgımız günler geldi aklıma.

Nişan öyle bi şey ki sanırım doğum işaretlerinde en hafif olanı. Yani günler haftalar sonra da doğum olabilirmiş. Hayırlısı..
Günaydın boğaz ağrısı baş ağrısı kalp ağrısı halsizlik ile mücadele ediyorum tavsiyesi olan var mı ? Hiç uyuyamadım ve dua istiyorum doğurmak istemiyorum bu şekilde hemen geçsin
Ah canım. Çok geçmiş olsun.
Bitki çayıyla bogazını yumuşat

Herkese günaydınnn Çiçeklerim Bugün 3 de kontrolüm var benim de doğum zamanım az çok netleşir diye düşünüyorum. İnşallah 36 da alacağız diye tutturmaz. Bugün kontrolü olan arkadaşlardan da güzel haberler bekliyorum. Bi tek pepsi var sanırım

Umutdolu1903 canımcımmmm senin haberlerini de bekliyoruz. Hadi gel doğurdum her şey yolunda de

Teşekkür ederim Allah razı olsun

36 da erken ya. Lekelenme kanama vs yoksa sanırım acele etmez. Bi 37 olsun minik kuzu

aryakusum pepsi
Bugün kimin kontrolü varsa, hayırlı güzel haberlerle gelsin ins

Günaydın boğaz ağrısı baş ağrısı kalp ağrısı halsizlik ile mücadele ediyorum tavsiyesi olan var mı ? Hiç uyuyamadım ve dua istiyorum doğurmak istemiyorum bu şekilde hemen geçsin
Geçmiş olsun canım yaz aylarda da hastalık hiç çekilmiyor ya Rabbim şifa versin
Ballı ıhlamur iç boğaz ağrısına biraz iyi geliyor

Geçmiş olsun canım yaz aylarda da hastalık hiç çekilmiyor ya Rabbim şifa versin
Ballı ıhlamur iç boğaz ağrısına biraz iyi geliyor
Kocam 107 kilo hasta olup duruyor ya bana getiriyor sonra ben oluyorum şimdi C vitamini aldım Allahım inşAllh ateşim çıkmaz enfeksiyon olmazda böyle atlatırım

Geçmiş olsunnn bol su ve limon ve bitki çayları sıkı bir şekilde her saat başı boğazın yumuşarsa öyle anlatıyorsun canım kendimden biliyorum

Kocam 107 kilo hasta olup duruyor ya bana getiriyor sonra ben oluyorum şimdi C vitamini aldım Allahım inşAllh ateşim çıkmaz enfeksiyon olmazda böyle atlatırım

Geçmiş olsun bal zencefil tarçın karabiber karıştırıp ılık limonlu suya bir kaşık katıp içiyordum canım ben, arada da o macundan bir çay kaşığı atıyordum boğazı yumuşatıyor, tez vakitte iyileş inşallah

Taranta kuzum merhaba, senin de başına aynısı gelmişti diye hatırlıyorum da, ben şuan son adet tarihine göre 34+0ım. Bebeğin karın çevresi hep 3-4 gün gerideydi son iki haftadır 1-1.5 hafta geriye düştü. Geçen hafta pazartesi kontrolümde 2050 gramdı, bu hafta hiç kilo almamış gözüküyor. Böyle olursa 37 haftayı hedef koyarız tansiyonun yükselirse suyun azalırsa alırız dedi. Senin sürecin nasıl gidiyor

39 a gelmiş biri olarak söylüyorum çooook zorrrr bu arada herkesin bir değil canım ya benimde sen gibi hareket kısıtlılığım var yürüyüşü bırak evde çamaşır asmam, bulaşık mak. Boşaltmam yasak ama arada yapıyorum napayım yapmayınca da zaman geçmiyor yapınca da sancı kasılma geliyor iki ucu pis bel ağrısı başladı işte bu 2 günde hayırlısı bakalım inşallah sıkıntısız bu ağrıların biterek gelirsin sonlara

36 da erken ya. Lekelenme kanama vs yoksa sanırım acele etmez. Bi 37 olsun minik kuzu

aryakusum pepsi
Bugün kimin kontrolü varsa, hayırlı güzel haberlerle gelsin ins
Normalde hiç lekelenme olmazsa 38 e kadar bekleyebiliriz demişti. Ama bi defa kanama oldu ya geçen haftalarda. O yüzden erkene çekebilir dedi diğer doktor. İnşallah çekmez

Çok güzel araba bence hem de hafif, biz de ona çok baktık ama sevgili başak burcu eşime güven vermediği için almadık
Bende başak burcuyum bana verdi yaaaa
Arkadaşım ben 36.haftada ayrıldım işten daha fazla ayakta ve dik kalamadım
Valla 36 ya kadar dayandığın için tebrik ediyorum seni ben 34 e doğru ayrıldım. Kanamam olduğu için ayrılmak zorunda kaldım ama olmasa da zaten çalışamazmışım bir gün daha
39 a gelmiş olan seni tebrik ediyorum eskiden böyle ben 3 çocuk doğurdum falan diye övünen kadınları anlamazdım. Çocuk doğurmak bi başarı gibi görününce tuhaf gelirdi şimdi onlar dünyada en saygı duyduğum insanlar çocuk doğurmak kesinlikle başarı bence

Geçmiş olsunnn bol su ve limon ve bitki çayları sıkı bir şekilde her saat başı boğazın yumuşarsa öyle anlatıyorsun canım kendimden biliyorum
Bende kalp ağrısı da var canım ya sende de var mıydı şimdi ilk önce takviyeleri içtim zorla kahvaltı yaptım bir de C vitamini içtim bir 2 saat sonra başlayacağım inşallah bitki çayına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…