2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Canım birincisi 36. Haftaya girmişsin seninki artık doğursan da erken doğum olmuyor 9. Aydasın 2. Söyleyecgım de aile hekiminde yaptırdığın tahlile güvenme özelde bi daha ver eğer o zaman da çıkarsa öyle antibiyotik başla derim benim bin küsür çıktı doktor düşük yaparsın dedi özele gittim 0 bakteri inanabiliyor musun ? O yüzden gitmesem 3 tane ilaç iğne toz çocuğuma boşuna antibiyotik gidecekti.

İnşallah sadece hormonlardandir.

Enfeksiyon yüksek görünüyor. İdrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebep olabilir. Tedavi edilmesi gerek.

Ama ben saglık ocağı şartlarında yapılan tahlillere çok güvenmiyorum. Hastanede tekrar edilse daha iyi.

Kadın doğuma randevu al. Olmazsa acilden giriş yap derim. Geçmiş olsun.

İnşallah yanlış ölçümdür yine de panikledim yarın özelde doktoruma randevu aldım büyük ihtimalle tekrarlar testi

Teşekkürler evet yarın gideceğim kendi doktoruma yazarım sonucu mutlaka

İnşallah yanlış ölçümdür yine de panikledim yarın özelde doktoruma randevu aldım büyük ihtimalle tekrarlar testi
Canım ağrın yoksa bence hiç endişelenme idrar olduğu için şimdi de gidip verebilirsin açlık tokluk saat farketmiyor yarın sonucunu da randevunda konuşabilirsin ama bence sakin ol yanlıştır

Keşke benim de maddi konuları kafasına takan bir kocam olsaydı. Çok aşırı rahat yaşar ben yatırım derdine düşerim. Arabayı yükseltelim veya ev alalım diyorum adam herşey dahil ultra lüks tatil bakıyor. Tam bir keyif pezevengi afedersin. Sinirimi bozuyor gidem çatam azcık

Bende sağlıkçıyım kamu personeliyim.Devlette doğurmak istesem çok yardımcı olacak arkadaşlarım var fakat ben ilk doğumumu yaptığım yerde tercih etmek istedim.Erkekler düz mantıkdır.Genelde işlerine en ucuz geleni tercih ederler.Salla Hele çalışan kadın onlara öyle maddi güç verir ki sanarsın çocuğu da onlar doğurdu,her şeyde hak iddia ederler.Hiç birimiz çok varlıklı değilizdir sanmıyorum diyeyim herkesin birazda olsa borcu vardır.Ama gücünü kaybetme sen eve destek oluyorsun boşuna işe gidip gelmiyorsun o yüzden nerde doğurmak istersen veya nerede tedavi görmek istersen bu senin en doğal hakkın.

Biri kabin boy değişebiliyor tak çıkar sistem,diğeri travel. Büyük oğlumla travel sistem kullandım çok güzel bir araçtı fakat arabanın arkasında yer kaplıyordu.Kabin boy bebek arabası kullanışlı mı sürmekte zorlanır mıyız tekerlekleri biraz ufak gibi çünkü kullanan varsa yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_6801.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_6800.webp
    56 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlarım çevrem de bana bunun aynısını söylüyor. Üstelik devlet hastanesinde kimseyi refakatçi olarak almıyorlar. Ve çok anlayışsız kesim de var. Ve bakıyorum işe gitmeyen ev hanımı olan arkadaşlarım daha çok geziyo daha lüks giyiniyor ve kocaları daha düşkün. (Lütfen sözümü ev hanımları yanlış bir şekilde üstünüze alinmayin.!!! ) ben ise çalışıyorum ama bı cafeye gitmek şöyle dursun hastaneye giderken bile suratı asık bir eşle gitmek zoruma gidiyor açıkçası.

Biri kabin boy değişebiliyor tak çıkar sistem,diğeri travel. Büyük oğlumla travel sistem kullandım çok güzel bir araçtı fakat arabanın arkasında yer kaplıyorduKabin boy bebek arabası kullanışlı mı sürmekte zorlanır mıyız tekerlekleri biraz ufak gibi çünkü kullanan varsa yardımcı olabilir mi

Ahhahahhahaha
Kahkaha attım yaaaa, Allah iyiliğini versin e mi ?

İnsanda neyin fazlası varsa, onun aksiyle sınanırmış. Eşlerin böyle farklı olmasının sebebi ve hikmeti de bu.

Allah eli böyle bol bir adama senin gibi hatun vermiş, dengelemiş.

Kendinden çok taviz vermemelisin.Eğer kazandığım para beni mutlu etmiyorsa işimi görmüyorsa çalışmayım kendisi gitsin gelsin işe niye yorulayım dimi ama…37. Haftaya kadar işe gittim rapor almadım şimdi tek başıma evi temizle sil süpür iş yapıyorum yan gelip yatamıyorum.Ben böyle yorulurken bana da dedi eşim bak arkadaşların devlette yardımcı olacaklarmış yine de sen bilirsin falan yarım ağızla evet ben bilirim istemiyorum konu kapandı dedim bir daha açamadı.Açarsa bana saygısızlık eder.Aramızda bir adımda olsa her zaman sınır olmalı.Bizim de aklımız var her şeyi danışırsak ohooo Sıkma canını verdiğin kararlardan mutlu olmaya bak.Nerede mutluysan orada doğur.Sonuçta her sene doğurmuyoruz özel bir durum

Hayırlı olsun bacım

Topiğin ismini “Temmuz görünümlü haziran anneleri” olarak değiştirmeyi oylarınıza sunuyorum.

Bende aynısını hissediyorum
İkinci doğumum olmasına rağmen hiç düşünmek istemiyorum ama biran önceden doğurmak istiyorum
Sağlıkla kucağına al inş

İnanın şu hesabı herkes yapıyor. Özelde doğum ortalama 70-80 bin lira. Devlete gitsem o parayla başka bi ihtiyaç görsem daha mı iyi diye düşünüyor insan.

Annem de bana diyor. Ben kiminizi devlette doğurdum, kiminizi evde. Para kolay kazanılmıyor. Sen de devlette doğur. Bak yenidoğan çetesini gördük.. Bebekleri gereksiz kuvöze koyuyorlar. Devlete güven vs.

Belki eşimin de aklından geçmiştir bu. Ama erken doğum riskiyle yatarken oradaki işleyişi gördüm. Doğuma kadar refakatçi alınmıyor. Hangi Dr doğuma girecek belli değil. Ziyaretçi kabul edilmiyor.

Her sene doğurmuyorum. Bu ikinci, muhtemelen de son bebeğim. Yani kafam rahat, biraz da konforlu doğum yapmaya gayet hakkım var. Hayatta böyle majör başka hangi masrafım olmuştur ki? Bu da sağlık yani. Kendi lüksüm keyfim için tercih ettiğim bi magazin öğesi değil.

Önce biz kendimizi buna değer göreceğiz. Ki kocaların, annelerin, Kv lerin de ağzı kapansın. Biz buna değeriz kızlar..

Kabin boy arabayı oğlumda 7 aylıktan 2.5 yasına kadar kullandım sımdı kardesıme verdım o kullanıyor . puset takılan, kolay katlanan , bagajda yer kaplamayan bebek arabası candır diyorumm
Bu Çarşamba mı yani yarın değil sonraki gün ayy çok heyecanlı

Fatih Reşit Civelekoğlu hoca var. Videolarını çok izlerim.

Diyor ki masrafsız kadın iyi değildir. Başta minnet eder erkek. Kıymet bilir. Ne anlayışlı, uyumlu hanımım der. Ama zamanla ülfet olur. Alışır. Sonra kadının en asgari harcamalarını bile sorgular hale gelir. Ona daha azını layık görür. Erkek, kendisine emek, paha, zaman harcamadığı kadına saygı duymaz diyor.

(Hatta bi videosunda söyle demişti. Çift terapisine gelen yüzlerce danışanım oldu. Hiçbir erkek “benim eşim çok anlayışlıdır. Hiç zorlamaz, masrafsızdır, ben ondan boşanmak istemiyorum” diye karşıma gelmedi. Evliliğini-iliskisini kurtarmak isteyen erkekler, “onun için şunu yaptım, şunları feda ettim, şu kişileri la taşıma aldım, bu kadar masraf yaptım, şehir-iş değiştirdim” şeklinde yaklaşanlar. Emek, paha ve zaman harcadığı ilişkisi yok olacak diye korkar. Sebebi yaptıklarının da boşa gideceği inancıdır diyor.)

Önce kadın kendine değer verecek. Kıymetini bilecek. Öyle olunca göreceksiniz ki, çevreniz de size aynı enerjiyle muamele edecek diyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…