2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bende aynısını hissediyorum
İkinci doğumum olmasına rağmen hiç düşünmek istemiyorum ama biran önceden doğurmak istiyorum
Sağlıkla kucağına al inş
Sagol canim insallah hepimiz saglikla kavusacagiz bebeklerimize
Evett yarini nasil gecirecegim bilmiyorum

Evett yarini nasil gecirecegim bilmiyorum
Ayyy çok heyecanlı

Bugün kızımın epilasyon işlerini hallettim. Doğum 30 haziranda. Dedim ki acaba kendime de bi bakım yapsam mı?

Ama o zamana kadar daha 6 gün var. Ne kadar geç yapsam o kadar iyi diye düşündüm. Bi yandan da ya ani bi durum gelişirse diye aklıma geliyor. Ama bu işleri halletmek için illa bi on dk olur di mi yaaaa ?

Sabahtan beri bu ikilemdeyim

Kesinlikle doğru feminist düzen ne kadar kadını almamaya itse de aslında doğa gereği dişil olan alır eril olan verir dişile feda edilir eril olan feda eder

Kesinlikle doğru feminist düzen ne kadar kadını almamaya itse de aslında doğa gereği dişil olan alır eril olan verir dişile feda edilir eril olan feda eder
Kesinlikle, alma verme dengesi bozuk ilişkide mutluluk huzur olmuyor.

Fatih hoca formülü veriyor. Kadın önce alacak. Alması kadının fıtratıdır. Erkek de verecek, vermesi onun fıtratıdır. Erkek verdikçe kendini iyi ve güçlü hisseder. Erkeğin alanına girmeyin diyor. Videolarını tavsiye ediyorum

Ben biraz aksattım aslında yürüyüşleri son zamanlarda hava o kadar sıcakki mecalim olmuyor dışarda yürümeye akşam eşim geliyor yemek bulaşık derken fırsat kalmıyor çıkmaya
Heleki durmayan bir kızım var onunla gidip gelmek o kadar zor ki yarında artı olarak yürüşe mecbur çıkmam gerekiyor
Sağolasın canım benim

Kız hurmaya başladım çoktan temizlik desen vallahi kafayı bozdum iki günde bir kendimi yerlerde sürünerek buluyorum bezle
Ananas kızım da yemiştim bir faydasını görmedim ama bunda da deneyeceğim
Enişteye gelirsek
rdrsn de kocana koş demiş kızçeler benim istemediğim zaman kocam isterdi yanaşmayı şimdi ihtiyacım olduğu zamanda beyfendi ortalıklarda yok
Sorun şu ki adamcağız çalışıyor sürekli yorgunluktan istemiyor
Olacak iş miydi şimdi bu
Kocamı gaza getirmem gerekiyor
Taktik help

Lohusalıkta belkı de 40 gün beni bulamicaksın de bakalım dayanabilecek mi

Aklıma gelen sarkı…
Kalkın oynayak kızzz!

Kesinlikle sana katılıyorum Ben de benzer düşüncelerden geçtim fakat en son şuna karar verdim bebeğin masraflarından kısabilirim bazı şeyleri ikinci el tercih ettim bazı şeyler arkadaşlarımdan geldi ama sağlık konusunda özellikle sezeryan olacağım için kendimi güvendiğim ellere emanet etmek istiyorum ve ameliyat sonrası konforlu bir yerde eşimle zaman geçirmek istiyorum normal doğum olsa Kadın zaten her şeyi kendi yapıyor ama sezaryen daha farklı benim gözümde doktorun eli, ameliyat sonrası iyileşme için hastanenin konforu önemli ve benim üçününcü çocuğum olacağı için hiç değilse ilk iki günü bebek eşim ve ben baş başa zaman geçirmek istiyorum çünkü sonraki hayatımızda hep beş kişi olacağız. Böyle düşündüm ve devlet istemediğimde net karar verdim. 9 aydır her türlü zahmeti ben çektim bu kadar konfor istemek hakkım.

Taktik maktik yok kalk kafasına vur bitane bi işe yara de döve döve yatağa ahahahah

Kuzum kayınvalidesi yoğunbakımda yatıyormuş. O yüzden bu sıralar kimseye gidemeyeceğim dedi

Vala her kadın farklı olduğu gibi her erkek de farklı. Cimri bir erkeğe ne yaparsan yap verici olmaz. Kimi verici erkek de yeter ki bu kadın yakamdan düşsün de rahat edeyim diye yapar. Kimi kadında çirkelfikle elde eder.
Bir akrabam var kocası görünüşte ona çok değer veriyor ailesine karşı herkese karşı onu koruyor kolluyor bir dediğini iki etmiyor vs vs ama dışardan öyle. Aslında kadın edindiği her şeyi bütün kavgalar sonucu elde ediyor. Evde tabaklar tencereler havalarda uçuşuyor. En basitinde çocuklarını yatağını değiştirmek istiyor adam bekle falan tarihte yapacam diyor ertesi akşam kadın adamı eve almıyor Adam arabada uyumak zorunda kalıyor. Bir de utanmadan gelip anlatıyor yaptıklarını. İstediğimi yapmayınca cinselliği kesiyorum diyor vs vs . Şuan çok zenginleştiler. Halen kadın kavga çıkartıyor çünkü artık lüks istediklerini elde etmek istiyor.

Bir tüyo; gündüzden özel içerikli bi mesaj atın.
[“Hamilelik-doğum-başlatma” kelimeleri ve niyetin görünmeyecek ama ..]

Sadece bi özlem ve çağrı olsun. Anlayabileceği kadar açık, üstüne hayal kuracağı kadar kapalı bi mesaj. Eve şevkle gelsin.

Biraz özen kendine, geldiğinde onu beklediğini anlasın. Bence ise yarar.

Son düzenleme:
Canım ağrın yoksa bence hiç endişelenme idrar olduğu için şimdi de gidip verebilirsin açlık tokluk saat farketmiyor yarın sonucunu da randevunda konuşabilirsin ama bence sakin ol yanlıştır
Protein eser görüldüğü için doktor hemen gel ver idrar dedi şimdi verdim bekliyoruz sonucu doktorumda yanlış olacağını düşünüyor

Kızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey oldu plesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…