- 25 Mart 2022
- 317
- 1.528
- 63
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.481
Sagol canim insallah hepimiz saglikla kavusacagiz bebeklerimizeBende aynısını hissediyorum
İkinci doğumum olmasına rağmen hiç düşünmek istemiyorum ama biran önceden doğurmak istiyorum
Sağlıkla kucağına al inş
Evett yarini nasil gecirecegim bilmiyorumKabin boy arabayı oğlumda 7 aylıktan 2.5 yasına kadar kullandım sımdı kardesıme verdım o kullanıyor . puset takılan, kolay katlanan , bagajda yer kaplamayan bebek arabası candır diyorumm
Bu Çarşamba mı yani yarın değil sonraki günayy çok heyecanlı
Ayyy çok heyecanlıEvett yarini nasil gecirecegim bilmiyorum
Kesinlikle doğru feminist düzen ne kadar kadını almamaya itse de aslında doğa gereği dişil olan alır eril olan verir dişile feda edilir eril olan feda ederFatih Reşit Civelekoğlu hoca var. Videolarını çok izlerim.
Diyor ki masrafsız kadın iyi değildir. Başta minnet eder erkek. Kıymet bilir. Ne anlayışlı, uyumlu hanımım der. Ama zamanla ülfet olur. Alışır. Sonra kadının en asgari harcamalarını bile sorgular hale gelir. Ona daha azını layık görür. Erkek, kendisine emek, paha, zaman harcamadığı kadına saygı duymaz diyor.
(Hatta bi videosunda söyle demişti. Çift terapisine gelen yüzlerce danışanım oldu. Hiçbir erkek “benim eşim çok anlayışlıdır. Hiç zorlamaz, masrafsızdır, ben ondan boşanmak istemiyorum” diye karşıma gelmedi. Evliliğini-iliskisini kurtarmak isteyen erkekler, “onun için şunu yaptım, şunları feda ettim, şu kişileri la taşıma aldım, bu kadar masraf yaptım, şehir-iş değiştirdim” şeklinde yaklaşanlar. Emek, paha ve zaman harcadığı ilişkisi yok olacak diye korkar. Sebebi yaptıklarının da boşa gideceği inancıdır diyor.)
Önce kadın kendine değer verecek. Kıymetini bilecek. Öyle olunca göreceksiniz ki, çevreniz de size aynı enerjiyle muamele edecek diyor.
Kesinlikle, alma verme dengesi bozuk ilişkide mutluluk huzur olmuyor.Kesinlikle doğru feminist düzen ne kadar kadını almamaya itse de aslında doğa gereği dişil olan alır eril olan verir dişile feda edilir eril olan feda eder
Ben biraz aksattım aslında yürüyüşleri son zamanlarda hava o kadar sıcakki mecalim olmuyor dışarda yürümeye akşam eşim geliyor yemek bulaşık derken fırsat kalmıyor çıkmayaDoktorum. Yürüyüş hem dogum için hem dogumdan sonra agrılarını hafifletmeye yardımcı olur sabah akşam serinliklerde çık yürü dedi kuzum o yüzden hem ağrılarında hafifliyor yürüdükçe ben kendimi zorluyorum yürümek icin başlayınca da hafifliyorum
Kız hurmaya başladım çoktan temizlik desen vallahi kafayı bozdum iki günde bir kendimi yerlerde sürünerek buluyorum bezleAmin inşallah canım arkadaşım çok teşekkür ederim şuan çok daha iyiyim. Çok doğru diyorsun kimseden bir şey beklemeyince çok daha mutlu oluyorsun. Gölge etmeseler başka ihsan istemeyecegim de gölgeleri bile yetiyor bazen benim gönlümü kasırgaya çevirmeye. Neyse hepimiz için hayırlısı olsun sağlıkla alalım su günlerde artık evlatlarımızı kucağımıza inşallah
Vücut olarak çok rahatlamistim evet kuzum ama hiç uyku uyuyamamistimyani iki arkadaşının da haklı yönleri var hakkımızda hayırlısı olsun
Kız benim nişan gelir gelmez sancılar başlamıştı. 2 gün içinde doğmuştu sende sancı yok mu
Çok geçmiş olsun canım ben pek doğal yöntemler bilmem arkadaşlar tavsiyelerde bulunmuslar bol bol dinlen inşallah atlatirsin hemen çok geçmiş olsun grubumuzun neşesi
Kuzum o video malum onu yapmaya başla bir de bol bol ama bildiğin abanarak hurma ye.Vaalbara daha önce yazmıştı burada ananas, Hindistan cevizi, mango daha bir sürü şey vardı doğumu başlatmaya yardımcı onları yemeye calis. Enisteyi göreve davet et malum ilişki, sperm, göğüs ucu uyarılması falan filan daha önce konuşmuştuk doğumu tetikleyen şeyler. Bol yürüyüş yap bol temizlik yap. Umarım en kısa zamanda sancıların başlar ve gelir bebeğin
Lohusalıkta belkı de 40 gün beni bulamicaksın deKız hurmaya başladım çoktan temizlik desen vallahi kafayı bozdum iki günde bir kendimi yerlerde sürünerek buluyorum bezle
Ananas kızım da yemiştim bir faydasını görmedim ama bunda da deneyeceğim
Enişteye gelirsek
rdrsn de kocana koş demiş kızçeler benim istemediğim zaman kocam isterdi yanaşmayı şimdi ihtiyacım olduğu zamanda beyfendi ortalıklarda yok
Sorun şu ki adamcağız çalışıyor sürekli yorgunluktan istemiyor
Olacak iş miydi şimdi bu
Kocamı gaza getirmem gerekiyor
Taktik help
HahahaLohusalıkta belkı de 40 gün beni bulamicaksın debakalım dayanabilecek mi
Aklıma gelen sarkı…Kız hurmaya başladım çoktan temizlik desen vallahi kafayı bozdum iki günde bir kendimi yerlerde sürünerek buluyorum bezle
Enişteye gelirsek
rdrsn de kocana koş demiş kızçeler benim istemediğim zaman kocam isterdi yanaşmayı şimdi ihtiyacım olduğu zamanda beyfendi ortalıklarda yok
Olacak iş miydi şimdi bu
Taktik help
Kesinlikle sana katılıyorum Ben de benzer düşüncelerden geçtim fakat en son şuna karar verdim bebeğin masraflarından kısabilirim bazı şeyleri ikinci el tercih ettim bazı şeyler arkadaşlarımdan geldi ama sağlık konusunda özellikle sezeryan olacağım için kendimi güvendiğim ellere emanet etmek istiyorum ve ameliyat sonrası konforlu bir yerde eşimle zaman geçirmek istiyorum normal doğum olsa Kadın zaten her şeyi kendi yapıyor ama sezaryen daha farklı benim gözümde doktorun eli, ameliyat sonrası iyileşme için hastanenin konforu önemli ve benim üçününcü çocuğum olacağı için hiç değilse ilk iki günü bebek eşim ve ben baş başa zaman geçirmek istiyorum çünkü sonraki hayatımızda hep beş kişi olacağız. Böyle düşündüm ve devlet istemediğimde net karar verdim. 9 aydır her türlü zahmeti ben çektim bu kadar konfor istemek hakkım.İnanın şu hesabı herkes yapıyor. Özelde doğum ortalama 70-80 bin lira. Devlete gitsem o parayla başka bi ihtiyaç görsem daha mı iyi diye düşünüyor insan.
Annem de bana diyor. Ben kiminizi devlette doğurdum, kiminizi evde. Para kolay kazanılmıyor. Sen de devlette doğur. Bak yenidoğan çetesini gördük.. Bebekleri gereksiz kuvöze koyuyorlar. Devlete güven vs.
Belki eşimin de aklından geçmiştir bu. Ama erken doğum riskiyle yatarken oradaki işleyişi gördüm. Doğuma kadar refakatçi alınmıyor. Hangi Dr doğuma girecek belli değil. Ziyaretçi kabul edilmiyor.
Her sene doğurmuyorum. Bu ikinci, muhtemelen de son bebeğim. Yani kafam rahat, biraz da konforlu doğum yapmaya gayet hakkım var.Hayatta böyle majör başka hangi masrafım olmuştur ki? Bu da sağlık yani. Kendi lüksüm keyfim için tercih ettiğim bi magazin öğesi değil.
Önce biz kendimizi buna değer göreceğiz. Ki kocaların, annelerin, Kv lerin de ağzı kapansın. Biz buna değeriz kızlar..
Taktik maktik yok kalk kafasına vur bitane bi işe yara de döve döve yatağa ahahahahKız hurmaya başladım çoktan temizlik desen vallahi kafayı bozdum iki günde bir kendimi yerlerde sürünerek buluyorum bezle
Enişteye gelirsek
Olacak iş miydi şimdi bu
Taktik help
AhaajdjsssAklıma gelen sarkı…
Kalkın oynayak kızzz!
Ben Eylül ayında tüp bebek yapacağım için ücretsiz izne ayrılınca arabamı satmak zorunda kaldım. Hem kredi kartı borçlarımı vs kapatmak için hem de maaş alamayacağım için harçlık olarak kullanırım diye. Eşim de gidip alıp gelemez çoğu zaman şehir dışında oluyor.
Bana gelen abla Akyurttan Ulusa gelip ordanda metroyla bize geliyordu. Evimiz hemen metro yanı. Batımerkezi metrosu durağı.
Gelmeyi kabul ederse en az 3 bin veririm. Evimiz 5 odalı hani hakkı geçmesin. 3 bin az olur
Vala her kadın farklı olduğu gibi her erkek de farklı. Cimri bir erkeğe ne yaparsan yap verici olmaz. Kimi verici erkek de yeter ki bu kadın yakamdan düşsün de rahat edeyim diye yapar. Kimi kadında çirkelfikle elde eder.Kesinlikle, alma verme dengesi bozuk ilişkide mutluluk huzur olmuyor.
Fatih hoca formülü veriyor. Kadın önce alacak. Alması kadının fıtratıdır. Erkek de verecek, vermesi onun fıtratıdır. Erkek verdikçe kendini iyi ve güçlü hisseder. Erkeğin alanına girmeyin diyor. Videolarını tavsiye ediyorum
Tamam çok teşekkürler. Birini annem buldu şimdi içime sinmedi kadının yaşı var çünkü. Torunları varmış. Mecburen şimdi arayayım gelsin.Kuzum kayınvalidesi yoğunbakımda yatıyormuş. O yüzden bu sıralar kimseye gidemeyeceğim dedi
Protein eser görüldüğü için doktor hemen gel ver idrar dedi şimdi verdim bekliyoruz sonucu doktorumda yanlış olacağını düşünüyorCanım ağrın yoksa bence hiç endişelenme idrar olduğu için şimdi de gidip verebilirsin açlık tokluk saat farketmiyor yarın sonucunu da randevunda konuşabilirsin ama bence sakin ol yanlıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?