- 21 Ekim 2024
- 1.995
- 4.859
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.501
YaaaaaaaaKızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür
Ayyy! Çok sevindim gözün aydınKızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür
Ya zorlasak normal doğum bile yaptırırız ama ne gerek var biz karnın kasılmasını istiyoruz yani yukarı kısmın. Senin plesenta yine aşağıya daha yakın orası kasılacak yine boşu boşuna risk alacağız o yüzden 38 de falan alırız sezaryenle hiç riske atmayız dediYaaaaaaaayinede sezaryen mi risk devam ediyor mu peki karderdaşımmmm
Kızlar şurup hakgetire 2 gündür mide yanmalarım fena fena
Çok şükür ladyim yaaa. Hamdolsun. Şunu anladım ki benim evde yatıp dinlenmem gerekiyormuş gerçektenAyyy! Çok sevindim gözün aydın
Ne güzel haberler. Bi sadaka ver. Bi çocuk sevindir. Rabbime şükürler olsun
VaaaaauuuıvvvBir tüyo; gündüzden özel içerikli bi mesaj atın.
[“Hamilelik-doğum-başlatma” kelimeleri ve niyetin görünmeyecek ama ..]
Sadece bi özlem ve çağrı olsun. Anlayabileceği kadar açık, üstüne hayal kuracağı kadar kapalı bi mesaj. Eve şevkle gelsin.
Biraz özen kendine, geldiğinde onu beklediğini anlasın. Bence ise yarar.
Sen sakin ol bence de yanlıştır bize de haber verProtein eser görüldüğü için doktor hemen gel ver idrar dedi şimdi verdim bekliyoruz sonucu doktorumda yanlış olacağını düşünüyor
Allaaaaaahhhhh maşallah ne kadar sevindim bilemezsinKızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür
Sen nasıl rahat edeceksen nasıl içine sinecekse öyle olsun kuzum. Rabbim istedikten sonra hersey mümkün. Her zaman umut vardır hamdolsun iyi olun saglıklı olunda nasıl doğarsa dogsun bıtırcıkYa zorlasak normal doğum bile yaptırırız ama ne gerek var biz karnın kasılmasını istiyoruz yani yukarı kısmın. Senin plesenta yine aşağıya daha yakın orası kasılacak yine boşu boşuna risk alacağız o yüzden 38 de falan alırız sezaryenle hiç riske atmayız dedibenim özeldeki doktorum da 20 mm olursa ben yaptırırım demişti. Şimdi bi acabaya düştük bugünki doktorum da doğuma eşini alırız özel oda işini hallederiz hiç merak etme falan dedi. Ne yapacağız bilmiyoruz kaderdaşım
Çok şükür ladyim yaaa. Hamdolsun. Şunu anladım ki benim evde yatıp dinlenmem gerekiyormuş gerçektenhemen sadaka vermem lazım gerçekten
Ne kadar doğru bilmiyorum ama mesajını okuyunca ben de aynı şeyi düşündüm. Dinlenmek, evde olmak iyi geldi dedim.Çok şükür ladyim yaaa. Hamdolsun. Şunu anladım ki benim evde yatıp dinlenmem gerekiyormuş gerçektenhemen sadaka vermem lazım gerçekten
Allaaaaaahhhhh maşallah ne kadar sevindim bilemezsin
Sen nasıl rahat edeceksen nasıl içine sinecekse öyle olsun kuzum. Rabbim istedikten sonra hersey mümkün. Her zaman umut vardır hamdolsun iyi olun saglıklı olunda nasıl doğarsa dogsun bıtırcık
Ayyy canın kızlar yaaaa valla kimin duası bu bilmiyorum ama illaki burdan birilerinin duasını duymuştur Rabbim. Allah razı olsun hepinizdenNe kadar doğru bilmiyorum ama mesajını okuyunca ben de aynı şeyi düşündüm. Dinlenmek, evde olmak iyi geldi dedim.
İns daha da iyi olur bacımmm
Kalbin çok güzel senin kaderdaşımmmm bizede burda çok yardımcı olan insanlardan biri sensin.Ayyy canın kızlar yaaaa valla kimin duası bu bilmiyorum ama illaki burdan birilerinin duasını duymuştur Rabbim. Allah razı olsun hepinizdenseviyorum hepinizi
Ben şundan aldım, hepsi aşağı yukarı aynı olduğu için bunun tipi hoşuma gitmiştiAşağı yukarı hepsi aynı kalite gibi. Şunu alayım diyorum Eki Görüntüle 3608262
Doğum yaklaşıyorum diyor demek kiNedense birkaç gündür bi hamile değilmişim gibi vücudumda o ağırlığım gitti bi de kocama karnım küçüldü diyorum o da öyle bir sey mümkün değil çocuk mu küçülecek diyor
2 hafta önce full yatıştaydım ben de ama
Ay ne güzel haberler gözün aydın, sağlıkla ve kolaylıkla kavuşun inşKızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür
Yazmadı halaHaber alan varmıVaalbara dan
Yaaaa bu ne guzel bir haber boyleeKızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür
Ben whatsapptan da yazdım ama umarım iyidirYazmadı hala
Demek plesenta yukarı çıkıyormuş diye kanaman olmuştu. Şer görünenin ardındaki hayır da buymuş demek. Sezeryanın da inşallah çok güzel geçer.Kızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür
Ayy çok sevindimKızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?