- 22 Mayıs 2023
- 2.516
- 7.146
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #23.441
Canın durumlarımız çok benzer. Biz 1.5 yıl bebek için uğraştık olmadı. Aşılama yaptırdık o da tutmadı. Doktorum tüp bebeğe geçelim dedi ben de psikolojimi hazırlamam lazım diyerek reddettim. O ara kenarda birikmiş paramız vardı. Tüp bebek için kullanacaktık. Eşim dedi ki gel arabayı değiştirelimArkadaşlar biraz dert yanmak ve fikir almak istiyorum. Bende eşim de kamu personeliyiz. Çok şükür bir yığın borç ile de olsa arabamizi aldık halen borç ödüyoruz altın olarak aldığımız için eşimin psikolojisi baya yıprandı çünkü iki kat arttı. 9 yılın sonunda Rabbim bize bir evlat nasip etti. Doğal yoldan hamile kaldım. Hamile kalana kadar can atan adam bebeğin erkek olduğunu öğrenince soğudu ilgisi gitti. Ben ne zaman özel hastaneye gidelim desem yüzü düşüyor. Gitmeyelim de demiyor ama devletin ne farkı var diye yorum yapıyor. Şimdi hem grip oldum hastayım hemde doğuma çok az bişi kaldı sürekli aramız farklı konulardan gergin. Ağzımı açsam bin isitiyorum. Duygusal olarak dünden beri bir lafına saatlerce ağladım. Daha da hasta oldum. Ben bu haldeyken kalktı yıllık izin kullanacağına işe gitti. Benim ise kalkacak takatim yok. Aradım söyledim hadi gel özele gidelim devlettekiler ilgilenmiyor diye isteksiz şekilde tm dedi. Gelmeye çalışırım dedi. Oysa birbirimizi severek evlenmiştik. Yıllarca birbirimizi bekledik. Sanki o adam o adam değil artık![]()

Canım bana bir abla geliyor. Camları da siliyor evimi de mis gibi yapıp gidiyor. Hem de 2 bin lira. Ancak kayaşta oturuyor. Gidip gelmeyi dert ediyor kendine. Biz evinden alıp evine bırakıyoruz geldiği zamanlarda. Abla bulmuşuz kaçıramayız sonuçtaAnkara’da oturan arkadaşlarım. Evinize temizlik için abla geliyor mu? Çok acil temiz, cam da silebilecek birine ihtiyacım var. Evim Batıkent'te
Sabahtandır Kaç kişiyle konuştum biri ayağını kırmış, 3 tanesi de şehir dışına çıkmış. En son biri de sizin evin camlarını temiz silmek çok zor, cam silen hastanede çalışan bir erkek arkadaş var o camları silsin ben de evi temizlim dedi. 5,500 diyor iki kişi toplam ücret için. Halbuki camlarım zor değil kendim de silebiliyordum. 4 yıl düzenli gelen bir ablam vardı bir gün içinde hem camlarımı hem de evimi pırıl pırıl yapıyordu. Çocukları şehir dışına taşınınca peşlerinden gitti. Ortada kaldım kaç yıldır. Doğru düzgün bulamadım birini. Doğumdan sonra düzenli gelsin istiyorum bir de. 15 güne bir alırım