- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.521
Sen sakin ol bence de yanlıştır bize de haber ver
Sen sakin ol bence de yanlıştır bize de haber ver
Yaaa müthiş bı haber bu çok şükür bak seninle detaylı ultrason zamanlarında konuşmuştuk o zaman da dedim sana dinlen çıkacak plesantasi merak etme diye çok şükür bu bile güzel bir haber belki biraz daha dinlenince cikar dahada normal doğum yaparsın inşallahKızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür
Canım selam, benim de 34+0’da 2008gr çıktı. 10 gün sonra tekrar randevum var, bakalım nasıl ilerleyecek ama doktor bir endişeden bahsetmedi.@Taranta kuzum merhaba, senin de başına aynısı gelmişti diye hatırlıyorum da, ben şuan son adet tarihine göre 34+0ım. Bebeğin karın çevresi hep 3-4 gün gerideydi son iki haftadır 1-1.5 hafta geriye düştü. Geçen hafta pazartesi kontrolümde 2050 gramdı, bu hafta hiç kilo almamış gözüküyor. Böyle olursa 37 haftayı hedef koyarız tansiyonun yükselirse suyun azalırsa alırız dedi. Senin sürecin nasıl gidiyor
Serstil Keçe Anne Bebek Bakım Çantası Düzenleyici Organizer - Gri - Fiyatı, Yorumları Ladycim ben bundan aldım. Bu tarz olanların hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynıdır herhalde.Su keçe bebek organizerinden aldınız mı ?
Aşağı yukarı hepsi aynı kalite gibi. Şunu alayım diyorum Eki Görüntüle 3608262
Benim doktorum gerçek doğum sancılarını magnezyum engellemez, en sona kadar kullanabilirsin dedi. Ne zaman günde 2 yerine 1 içsem gece bacak krampıyla uyanıyorum artık.2 kere yazmışımmagnezyumu bırakmayı doktora soracağım kasılmaları hissetmemekten korktum birkaçınıza bırak, azalt vs demiş ya doktor. ağrım ve aşağı baskı hissi yorar diye korkuyorum o zaman da
Çok sevindim kuzum. Doktorunla konuş bakalım ne diyecek. Eğer ben de doğurturum derse düşünür karar verirsin ama ne güzel hem eşin doğuma girebilecekmiş, hem de özel oda ayarlayacaklarmış. Eğer kendi doktorun olmasa bile üniversite hastanesinde güzel şartlarda olacak doğumun.Kızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür
YaaaaaaaKızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür
Kızlar Yen’ü kendime geldim hakkıınızı helal edin şimdi kaldırıp yürüttler ameliyat güzel geçti ama bebiş küvezde maalesef solunum sıkıntısı var bu beni çok ama çok üzdü acım çok fazlaydı ağrı yine öyle maalesef narkotik ilaç kullanmak zorunda kaldılar çünkü ciddi ağrılarım vardı eski sezeryanımda çok fazla yapışıklıklar varmış doktorum çok zorlanmış birde tüpler bağlandığı için ağrılarım iki üç katı olsun bebeğin küveze alınmasıda gebelik şekeri etkili oldu maalesef arkadaşlarım şeker olduğu için solunum sıkıntısı oldu henüz hiç sütüm yok ama inşallah gelicek bebeğe damardan serumla besliyorlar sadece çok dualarınıza ihtiyacım var rabbim sizleride en güzel şekilde kurtarsın bacılarım soran yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum duanızı eksik etmeyin Cihangir’imden Allah razı olsunUmutdolu1903 , yazmadı.
Çok şükür inşallah en kısa zamanda ikinizde toparlayıp kavuşursunuzKızlar Yen’ü kendime geldim hakkıınızı helal edin şimdi kaldırıp yürüttler ameliyat güzel geçti ama bebiş küvezde maalesef solunum sıkıntısı var bu beni çok ama çok üzdü acım çok fazlaydı ağrı yine öyle maalesef narkotik ilaç kullanmak zorunda kaldılar çünkü ciddi ağrılarım vardı eski sezeryanımda çok fazla yapışıklıklar varmış doktorum çok zorlanmış birde tüpler bağlandığı için ağrılarım iki üç katı olsun bebeğin küveze alınmasıda gebelik şekeri etkili oldu maalesef arkadaşlarım şeker olduğu için solunum sıkıntısı oldu henüz hiç sütüm yok ama inşallah gelicek bebeğe damardan serumla besliyorlar sadece çok dualarınıza ihtiyacım var rabbim sizleride en güzel şekilde kurtarsın bacılarım soran yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum duanızı eksik etmeyin Cihangir’imden Allah razı olsun
Ah canım. Geçmiş olsun diyeyim. Gecip gitsin agrıların.Kızlar Yen’ü kendime geldim hakkıınızı helal edin şimdi kaldırıp yürüttler ameliyat güzel geçti ama bebiş küvezde maalesef solunum sıkıntısı var bu beni çok ama çok üzdü acım çok fazlaydı ağrı yine öyle maalesef narkotik ilaç kullanmak zorunda kaldılar çünkü ciddi ağrılarım vardı eski sezeryanımda çok fazla yapışıklıklar varmış doktorum çok zorlanmış birde tüpler bağlandığı için ağrılarım iki üç katı olsun bebeğin küveze alınmasıda gebelik şekeri etkili oldu maalesef arkadaşlarım şeker olduğu için solunum sıkıntısı oldu henüz hiç sütüm yok ama inşallah gelicek bebeğe damardan serumla besliyorlar sadece çok dualarınıza ihtiyacım var rabbim sizleride en güzel şekilde kurtarsın bacılarım soran yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum duanızı eksik etmeyin Cihangir’imden Allah razı olsun
ayyy hadi masaAllahYa zorlasak normal doğum bile yaptırırız ama ne gerek var biz karnın kasılmasını istiyoruz yani yukarı kısmın. Senin plesenta yine aşağıya daha yakın orası kasılacak yine boşu boşuna risk alacağız o yüzden 38 de falan alırız sezaryenle hiç riske atmayız dedibenim özeldeki doktorum da 20 mm olursa ben yaptırırım demişti. Şimdi bi acabaya düştük bugünki doktorum da doğuma eşini alırız özel oda işini hallederiz hiç merak etme falan dedi. Ne yapacağız bilmiyoruz kaderdaşım
Çok şükür ladyim yaaa. Hamdolsun. Şunu anladım ki benim evde yatıp dinlenmem gerekiyormuş gerçektenhemen sadaka vermem lazım gerçekten
Ben şundan aldım, hepsi aşağı yukarı aynı olduğu için bunun tipi hoşuma gitmişti
Eki Görüntüle 3608554
Doğum yaklaşıyorum diyor demek ki
Ay ne güzel haberler gözün aydın, sağlıkla ve kolaylıkla kavuşun inş
AhahahaYaaaa bu ne guzel bir haber boylee
Cok sukur canim cok sukur
Bizim ikimizin bebegi mucize ugur bocekleri resmen
Banada bebek makat gelis donemez yeri yok dogum pozisyonu alamaz dendi hep ama bas asagi döndü yetmedi birdaha gerii döndü
Benim boyumda 150 bebek minik diye uzuluyorum doktorum zaten cok minyonsun diyoorokumus adam ne diyecek psikologun incinmissin demesi gibii
Demek plesenta yukarı çıkıyormuş diye kanaman olmuştu. Şer görünenin ardındaki hayır da buymuş demek. Sezeryanın da inşallah çok güzel geçer.
Ayy çok sevindim
Gözün aydın
Bebek ve Doğum bilinmez bir kutu son ana kadar Allahtan ümit kesilmiyor
Sağlıkla kucağımıza alırız inş
Yaaa müthiş bı haber bu çok şükür bak seninle detaylı ultrason zamanlarında konuşmuştuk o zaman da dedim sana dinlen çıkacak plesantasi merak etme diye çok şükür bu bile güzel bir haber belki biraz daha dinlenince cikar dahada normal doğum yaparsın inşallah
Canım selam, benim de 34+0’da 2008gr çıktı. 10 gün sonra tekrar randevum var, bakalım nasıl ilerleyecek ama doktor bir endişeden bahsetmedi.
Serstil Keçe Anne Bebek Bakım Çantası Düzenleyici Organizer - Gri - Fiyatı, Yorumları Ladycim ben bundan aldım. Bu tarz olanların hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynıdır herhalde.
Benim doktorum gerçek doğum sancılarını magnezyum engellemez, en sona kadar kullanabilirsin dedi. Ne zaman günde 2 yerine 1 içsem gece bacak krampıyla uyanıyorum artık.
Çok sevindim kuzum. Doktorunla konuş bakalım ne diyecek. Eğer ben de doğurturum derse düşünür karar verirsin ama ne güzel hem eşin doğuma girebilecekmiş, hem de özel oda ayarlayacaklarmış. Eğer kendi doktorun olmasa bile üniversite hastanesinde güzel şartlarda olacak doğumun.
Valla Allah hepinizden razı olsun en başından beri benimle beklediniz resmen. Rabbimin mucizesi güzel kızım. 33 haftada olmayan bir haftada oluverdiYaaaaaaamaşallah ne güzel haber buuuu rabbim ol deyince her şey olur işte güzel kalbine göre veriyor annesini üzmeyen akıllı bir kız ayy valla o kadar sevindim ki böyle güzel haberle gelmeden oh çok şükür
Benim 33 de hala çıkmamıştı(10 mm di ) . Bugün 34+6 yız anca çıkmışayyy hadi masaAllahkendi plasentam çıkmış gibi sevindim
Kacinci haftadasiniz simdi?
Benim de 30.hafta 2cm olmuş şükür. Dinlenmeye & Duaya devam ozaman
Canım selam, benim de 34+0’da 2008gr çıktı. 10 gün sonra tekrar randevum var, bakalım nasıl ilerleyecek ama doktor bir endişeden bahsetmedi.
Serstil Keçe Anne Bebek Bakım Çantası Düzenleyici Organizer - Gri - Fiyatı, Yorumları Ladycim ben bundan aldım. Bu tarz olanların hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynıdır herhalde.
Benim doktorum gerçek doğum sancılarını magnezyum engellemez, en sona kadar kullanabilirsin dedi. Ne zaman günde 2 yerine 1 içsem gece bacak krampıyla uyanıyorum artık.
Çok sevindim kuzum. Doktorunla konuş bakalım ne diyecek. Eğer ben de doğurturum derse düşünür karar verirsin ama ne güzel hem eşin doğuma girebilecekmiş, hem de özel oda ayarlayacaklarmış. Eğer kendi doktorun olmasa bile üniversite hastanesinde güzel şartlarda olacak doğumun.
Senin Dr kontrolün yok muydu ? Ondan merak ettikUyuyordum ben ya dogurmadim daha
Oğlumu götürdük doktora, biraz yorulmusum yattım uyudum, heyecan yarattiysam affola
Yaaa dedikTüm sonuçlar yanlışmış şaka gibi gerçekten sağlık ocağına güvenim sıfırlandı resmen çok şükür bir sıkıntı yokbu arada doğum tarihim netleşti 10 temmuz hayırlısıyla
Bugün benim yok oğlumun vardı, onu götürdük, dogurdugum da yok zaten, gitsem.gelsem.ne olacak, giderim bı araSenin Dr kontrolün yok muydu ? Ondan merak ettik
MaşallahKızlar ben de haftalar sonra sonunda ultrasona girebildim. Detaylı sonuçları yarın doktor randevumda öğreneceğim ama genel olarak iyi şükür. Kafası aşağıda. Ağırlık 2928 gr, Boy da 49.2 olarak görünüyor. 36 haftayı da doldurduk şükür.
Havalar burada aşırı sıcak bu aralar nefes alınmıyor, Kanada deyince insanlar yaz yokmus gibi düşünüyor ama hiç öyle değilbi de iyice ağırlaştım. Diyorum 8 ay nasıl geçti bu son haftalar geçmiyooor. Ben artık okayim galibaa gelmesine sonra diyorum biraz daha dursun büyüsün. Bi de iki çocuklu olma fikri ürkütücü geliyor, karnimda durdugu yerde dururken hala resmi olarak tek çocukluyum, keyfini çıkarmak lazım diyorum ama tabi ne kadar mümkünse
Ooo bak Buda iyi taktikBir tüyo; gündüzden özel içerikli bi mesaj atın.
[“Hamilelik-doğum-başlatma” kelimeleri ve niyetin görünmeyecek ama ..]
Sadece bi özlem ve çağrı olsun. Anlayabileceği kadar açık, üstüne hayal kuracağı kadar kapalı bi mesaj. Eve şevkle gelsin.
Biraz özen kendine, geldiğinde onu beklediğini anlasın. Bence ise yarar.
Çok sevindim canım Ne kadar şükretsek az bak sonunda Seninde plesanta yukarı çıkmışKızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?