- 22 Mayıs 2023
- 2.518
- 7.146
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.541
Çok şükür arkadaşımmm hamdolsunÇok sevindim canım Ne kadar şükretsek az bak sonunda Seninde plesanta yukarı çıkmış
Gözün aydın olsun
Ne olursa olsun ümidini kaybetme demiştik
Sonunda iyi haberlerle geldin
Ahahaha eminmisinTaktik maktik yok kalk kafasına vur bitane bi işe yara de döve döve yatağa ahahahah
Canımmm hayırlı uğurlu olsun öncelikleKızlar Yen’ü kendime geldim hakkıınızı helal edin şimdi kaldırıp yürüttler ameliyat güzel geçti ama bebiş küvezde maalesef solunum sıkıntısı var bu beni çok ama çok üzdü acım çok fazlaydı ağrı yine öyle maalesef narkotik ilaç kullanmak zorunda kaldılar çünkü ciddi ağrılarım vardı eski sezeryanımda çok fazla yapışıklıklar varmış doktorum çok zorlanmış birde tüpler bağlandığı için ağrılarım iki üç katı olsun bebeğin küveze alınmasıda gebelik şekeri etkili oldu maalesef arkadaşlarım şeker olduğu için solunum sıkıntısı oldu henüz hiç sütüm yok ama inşallah gelicek bebeğe damardan serumla besliyorlar sadece çok dualarınıza ihtiyacım var rabbim sizleride en güzel şekilde kurtarsın bacılarım soran yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum duanızı eksik etmeyin Cihangir’imden Allah razı olsun
Kız hurmaya başladım çoktan temizlik desen vallahi kafayı bozdum iki günde bir kendimi yerlerde sürünerek buluyorum bezle
Ananas kızım da yemiştim bir faydasını görmedim ama bunda da deneyeceğim
Enişteye gelirsek
@rdrsn de kocana koş demiş kızçeler benim istemediğim zaman kocam isterdi yanaşmayı şimdi ihtiyacım olduğu zamanda beyfendi ortalıklarda yok
Sorun şu ki adamcağız çalışıyor sürekli yorgunluktan istemiyor
Olacak iş miydi şimdi bu
Kocamı gaza getirmem gerekiyor
Taktik help
Vaalbara
Akrep kadını, burada olsaydı illa güzel bi taktik verirdi.
3teydi randevusu. Hala yazmadı di mi ?
Hepimiz inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alalım arkadaşım vallla iyi ki var bu platformKalbin çok güzel senin kaderdaşımmmm bizede burda çok yardımcı olan insanlardan biri sensin.
Hep iyi ol hep mutlu ol
Çok sevindim canım gözün aydınKızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür
Gözüm aydın canımKızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür
Canım benim soyel oluyor demir ilacuni kesince gidiyor kullanmaya başladıktan bir hafta sonra yine çıkıyor o yüzden bir gün alıyorum bir gün almıyorum doktoruna bir danış ama bencehep mi var basur arada gidiyormu
daha bugün benzerini yaşattı eşim bana günllerdir diş ağrısı çekiyorum bişey yiyemiyorum dişimin biri kırıldı birinin kaplaması çıktı dün biri çürümüş acayip ağrı yapıypr randevu aldım bari kaplama yapışsın diye dişçi öncesi gün almaya gittik ameliyat için oradan çıktım benim günüm belli olmuş o neye sinirlendiyse arabayı öyle bir sürdü ki tekmeler ata ata sürdü ilkkez böyle gördüm insan düşünür hamile karım geeilirmi diye ve mutlu olmamız gereken zamanlar bunlar deli gibi diş ağrısı çekerken onun bu haline öyle çaresiz kaldım ki babasından korkan kız çocuğu gibi sessizce durdum yemek yiyelim dedi dişim acıyor yemek yiyemem dediğime mi sinirlendi hala bilmiyorum suçum ne eve bıraktı gitti sonra aynı düşünceler oldu bende de bu adam için mi ben bu kadar uğraştım diye ağladım ağladım uyumuşum sonraİnşallah
Ayyyyy ne güzel haberler bunlar yaKızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür
Gidiyor en azından adamBende taktik yok kız, sen odaya geç ben geliyorum diyorum, gülse mi aglasa.mi bilemiyor bu aralar
Gider gider sağolsun hiç ikiletmezGidiyor en azından adam
Hakkını yeme
Nst.yi ekstra sancı sertlik kasılma yoksa erken yapmıyorlar, 37den sonra bakmaları genel olankızlar selam.. bugün doktor kontrolüm vardı 33+4deyiz. bebiş 2280 gram, 42 cm olmuş. suyu vs yeterli dedi. yalnız aklıma takılan NST'ye 37.haftadan sonra gireceğimizi söyledi, doktorlar daha erken alıyorlar diye okumuştum anlamadım onu.. bir de hastaneler ile anlaştınız mı ? doğum ücretleri ne kadar olmuş? biz de hastane ile anlaşacağız artık yavaştan
Amin kuzucumm inşallahÇok sevindim canım gözün aydıngüzel bebeğin güzel bir sürpriz hazırlamış meğer sana. Vakitlice de gelsin inşallah
Amin amin aminnnnGözüm aydın canımgerçekten çok güzel haberle geldin Allahtan ümit kesilmezmiş burdaki tüm hamişlere böyle güzel haberlerle gelmek nasip olsun inşallah
Sağol kuzucummmmAyyyyy ne güzel haberler bunlar yahaydi gözün aydın
Kuzum ben bugün 34+6 yım. Doktora nst ye girecek miyim dedim. Ultrasonda az çok görünüyor her şey çok iyi bi şekilde dedi. Nst ye girmeni gerektirecek bir şey görmedim o yüzden haftayaki kontrolde girersin dedi bana.kızlar selam.. bugün doktor kontrolüm vardı 33+4deyiz. bebiş 2280 gram, 42 cm olmuş. suyu vs yeterli dedi. yalnız aklıma takılan NST'ye 37.haftadan sonra gireceğimizi söyledi, doktorlar daha erken alıyorlar diye okumuştum anlamadım onu.. bir de hastaneler ile anlaştınız mı ? doğum ücretleri ne kadar olmuş? biz de hastane ile anlaşacağız artık yavaştan
Allah sağlıkla kucağına kavuştursun inşallah. Güzelce dinlen dualarımız seninle. Hazır hissettikçe sütünü sağ bebişe yolla Şifa olsun inşallahKızlar Yen’ü kendime geldim hakkıınızı helal edin şimdi kaldırıp yürüttler ameliyat güzel geçti ama bebiş küvezde maalesef solunum sıkıntısı var bu beni çok ama çok üzdü acım çok fazlaydı ağrı yine öyle maalesef narkotik ilaç kullanmak zorunda kaldılar çünkü ciddi ağrılarım vardı eski sezeryanımda çok fazla yapışıklıklar varmış doktorum çok zorlanmış birde tüpler bağlandığı için ağrılarım iki üç katı olsun bebeğin küveze alınmasıda gebelik şekeri etkili oldu maalesef arkadaşlarım şeker olduğu için solunum sıkıntısı oldu henüz hiç sütüm yok ama inşallah gelicek bebeğe damardan serumla besliyorlar sadece çok dualarınıza ihtiyacım var rabbim sizleride en güzel şekilde kurtarsın bacılarım soran yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum duanızı eksik etmeyin Cihangir’imden Allah razı olsun
Öncelikle gözün aydın canım huzurla büyüt yavrunu. İnş en kısa zamanda toparlayacak Cihangir'imiz anneciğinin kucağında evine gidecek. Acıların azalır sende hızlıca toparlanırsn inş.Kızlar Yen’ü kendime geldim hakkıınızı helal edin şimdi kaldırıp yürüttler ameliyat güzel geçti ama bebiş küvezde maalesef solunum sıkıntısı var bu beni çok ama çok üzdü acım çok fazlaydı ağrı yine öyle maalesef narkotik ilaç kullanmak zorunda kaldılar çünkü ciddi ağrılarım vardı eski sezeryanımda çok fazla yapışıklıklar varmış doktorum çok zorlanmış birde tüpler bağlandığı için ağrılarım iki üç katı olsun bebeğin küveze alınmasıda gebelik şekeri etkili oldu maalesef arkadaşlarım şeker olduğu için solunum sıkıntısı oldu henüz hiç sütüm yok ama inşallah gelicek bebeğe damardan serumla besliyorlar sadece çok dualarınıza ihtiyacım var rabbim sizleride en güzel şekilde kurtarsın bacılarım soran yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum duanızı eksik etmeyin Cihangir’imden Allah razı olsun
Ayy sinir basıyo beni. Kendisi devlette doğursun o zamanŞimdi eve geldik muayeneden. Bebeğim çok az kilo almış 3 haftadır 200 gram almış sadece. Bu beni üzdü biraz. Açıklık kontrolü yapildi 1-2 cm dedi ama doğum aktif değil dedi. Grip olduğum ve bu bir aydır stres altında olduğum için bebeğim de etkilenmiş. Çok üzüldüm. Haftaya salı günü tekrar gel dedi. Doğum olmazsa eğer. Bebeğim yine yüzünü göstermedi. Tam baş aşağı olduğu için. Eşim de orda soylenip durdu niye burda doğum yapacaksın devletin nesi var diye diye söylendi suratsız suratsız durdu yanımda o an tartismamak için çok zor tuttum kendimi.
Maşallahkızlar selam.. bugün doktor kontrolüm vardı 33+4deyiz. bebiş 2280 gram, 42 cm olmuş. suyu vs yeterli dedi. yalnız aklıma takılan NST'ye 37.haftadan sonra gireceğimizi söyledi, doktorlar daha erken alıyorlar diye okumuştum anlamadım onu.. bir de hastaneler ile anlaştınız mı ? doğum ücretleri ne kadar olmuş? biz de hastane ile anlaşacağız artık yavaştan
Yaa rabbim şifa versin ikinize de.. bebişin dinlenirken sen de hemen toparlanirsin inşallah, en güzel şekilde tez vakitte kavuşursun bebisinle üzülme, dinlen hemen toparlan, iyi olacaksınızKızlar Yen’ü kendime geldim hakkıınızı helal edin şimdi kaldırıp yürüttler ameliyat güzel geçti ama bebiş küvezde maalesef solunum sıkıntısı var bu beni çok ama çok üzdü acım çok fazlaydı ağrı yine öyle maalesef narkotik ilaç kullanmak zorunda kaldılar çünkü ciddi ağrılarım vardı eski sezeryanımda çok fazla yapışıklıklar varmış doktorum çok zorlanmış birde tüpler bağlandığı için ağrılarım iki üç katı olsun bebeğin küveze alınmasıda gebelik şekeri etkili oldu maalesef arkadaşlarım şeker olduğu için solunum sıkıntısı oldu henüz hiç sütüm yok ama inşallah gelicek bebeğe damardan serumla besliyorlar sadece çok dualarınıza ihtiyacım var rabbim sizleride en güzel şekilde kurtarsın bacılarım soran yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum duanızı eksik etmeyin Cihangir’imden Allah razı olsun
Öf o gitsin kendisi istediği yerde dogursun, seni rahat bıraksın lutfen.!Şimdi eve geldik muayeneden. Bebeğim çok az kilo almış 3 haftadır 200 gram almış sadece. Bu beni üzdü biraz. Açıklık kontrolü yapildi 1-2 cm dedi ama doğum aktif değil dedi. Grip olduğum ve bu bir aydır stres altında olduğum için bebeğim de etkilenmiş. Çok üzüldüm. Haftaya salı günü tekrar gel dedi. Doğum olmazsa eğer. Bebeğim yine yüzünü göstermedi. Tam baş aşağı olduğu için. Eşim de orda soylenip durdu niye burda doğum yapacaksın devletin nesi var diye diye söylendi suratsız suratsız durdu yanımda o an tartismamak için çok zor tuttum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?