2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Canımmm hayırlı uğurlu olsun öncelikle hem haftan çok geri değildi, hem de ciğer geliştirici yaptılar. Merak etme solunumu hemen düzelecek benim gönlüm çok rahat bu konuda. Sen şimdi moralini hemen toparla ki sütün gelsin. O serumlarla beslenir zaten. Gerekirse de mama takviyesi yaparsınız hiç önemli değil. İlla ki gelecek sütün Rabbim sizi hemen kavuştursun inşallah

Vaalbara
Akrep kadını, burada olsaydı illa güzel bi taktik verirdi.

3teydi randevusu. Hala yazmadı di mi ?

Bende taktik yok kız, sen odaya geç ben geliyorum diyorum, gülse mi aglasa.mi bilemiyor bu aralar

Çok sevindim canım gözün aydın güzel bebeğin güzel bir sürpriz hazırlamış meğer sana. Vakitlice de gelsin inşallah

Gözüm aydın canım gerçekten çok güzel haberle geldin Allahtan ümit kesilmezmiş burdaki tüm hamişlere böyle güzel haberlerle gelmek nasip olsun inşallah

daha bugün benzerini yaşattı eşim bana günllerdir diş ağrısı çekiyorum bişey yiyemiyorum dişimin biri kırıldı birinin kaplaması çıktı dün biri çürümüş acayip ağrı yapıypr randevu aldım bari kaplama yapışsın diye dişçi öncesi gün almaya gittik ameliyat için oradan çıktım benim günüm belli olmuş o neye sinirlendiyse arabayı öyle bir sürdü ki tekmeler ata ata sürdü ilkkez böyle gördüm insan düşünür hamile karım geeilirmi diye ve mutlu olmamız gereken zamanlar bunlar deli gibi diş ağrısı çekerken onun bu haline öyle çaresiz kaldım ki babasından korkan kız çocuğu gibi sessizce durdum yemek yiyelim dedi dişim acıyor yemek yiyemem dediğime mi sinirlendi hala bilmiyorum suçum ne eve bıraktı gitti sonra aynı düşünceler oldu bende de bu adam için mi ben bu kadar uğraştım diye ağladım ağladım uyumuşum sonra

Ayyyyy ne güzel haberler bunlar ya haydi gözün aydın

kızlar selam.. bugün doktor kontrolüm vardı 33+4deyiz. bebiş 2280 gram, 42 cm olmuş. suyu vs yeterli dedi. yalnız aklıma takılan NST'ye 37.haftadan sonra gireceğimizi söyledi, doktorlar daha erken alıyorlar diye okumuştum anlamadım onu.. bir de hastaneler ile anlaştınız mı ? doğum ücretleri ne kadar olmuş? biz de hastane ile anlaşacağız artık yavaştan

Nst.yi ekstra sancı sertlik kasılma yoksa erken yapmıyorlar, 37den sonra bakmaları genel olan

Çok sevindim canım gözün aydın güzel bebeğin güzel bir sürpriz hazırlamış meğer sana. Vakitlice de gelsin inşallah
Amin kuzucumm inşallah
Gözüm aydın canım gerçekten çok güzel haberle geldin Allahtan ümit kesilmezmiş burdaki tüm hamişlere böyle güzel haberlerle gelmek nasip olsun inşallah
Amin amin aminnnn
Ayyyyy ne güzel haberler bunlar ya haydi gözün aydın
Sağol kuzucummmm
Kuzum ben bugün 34+6 yım. Doktora nst ye girecek miyim dedim. Ultrasonda az çok görünüyor her şey çok iyi bi şekilde dedi. Nst ye girmeni gerektirecek bir şey görmedim o yüzden haftayaki kontrolde girersin dedi bana.

Allah sağlıkla kucağına kavuştursun inşallah. Güzelce dinlen dualarımız seninle. Hazır hissettikçe sütünü sağ bebişe yolla Şifa olsun inşallah

Öncelikle gözün aydın canım huzurla büyüt yavrunu. İnş en kısa zamanda toparlayacak Cihangir'imiz anneciğinin kucağında evine gidecek. Acıların azalır sende hızlıca toparlanırsn inş.
Ayy sinir basıyo beni. Kendisi devlette doğursun o zaman tövbe ya rabbim.

Maşallah
Dr lüzum görürse daha önce de nst isteyebilir. Ama genelde 37de başlıyor rutin.

Ben doğum yapacağım hastaneden fiyat aldım 55 bin gayme. Ama içinde neler var çok emin değilim. Baska hastaneleri telefonla arayıp bilgi almıştım. Onları not etmişim madde madde. Misal doğum sonrası, annenin kadın doğum muayenesi vs de dahildi ücrete. Bunda tam olarak neler var bilmiyorum. Daha karar vermemişken aradım, alıcı kulakla dinlememiştim. Yarın sabah bi arayıp görüşeyim. Şu saatten sonra böyle ufak detaylarla fikrim değişmez ama yine de bilmek iyi olur.

Son düzenleme:
Yaa rabbim şifa versin ikinize de.. bebişin dinlenirken sen de hemen toparlanirsin inşallah, en güzel şekilde tez vakitte kavuşursun bebisinle üzülme, dinlen hemen toparlan, iyi olacaksınız

Öf o gitsin kendisi istediği yerde dogursun, seni rahat bıraksın lutfen.!
Stres yapma parka bahçeye cik hava al, meyve ye, yorma kendini, bebisler anlık gelişir bu haftalarda, üç hafta almadiysa şimdi alır, sen onun için rahatlamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…