2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bende sana sarılıyorum kocaman öpüyorum herkesin derdine derman olmaya çalıştın hepimize hem carelerinle hem espirilerinle yetiştin Allah kalbinden gecenden kolay ve güzel eylesin herşeyi
Ah güzel bacım aminnn Saol. İyi ki varsın

En çok duaya ihtiyacım var. Akılla, izanla, çabayla çıkış yolu bulamıyorum. Bu yaşımdayım, hayatımın en zor günlerini geçiriyorum. Allah’a dayandım. Burası bana iyi geliyor. Yoksa depresyonun dibine vuracağım.

Allahım bu bebeklerle birlikte, hayatımıza muhabbet ve ummadık sevinçler getirsin. Hepimiz için duam

Oyy gözünaydınn maşallah tosun olmuşta gelmişş baksana Rabbim ömrünü çok güzel eylesin hayırlı evlat olsun inşallah
Bu ara sezaryenler yığıldı. (Sayımız da az değil ) Boyle olunca vajinal doğum bekleyenler için sabretmesi zor..
Ya evet önce Vaalbara ya da ben doğururum gibi geliyordu biz sona kaldıkk

Hakket.
Sabah akşam sizden haber beklerken..
Ama hala sizden sürpriz bekliyorum ben

Sona kalmadı henüz kimse, çünkü daha temmuz gelmedi.

Temmuz görünümlü haziran bebekleri..

Oyyy oyyy maşallah
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Çok çok geçmiş olsun ağrıların geçer gider hemen inşallah

PenceredekiKiz Taranta ozmut kızlar allah analı babalı büyütsün, hepinizi güzel ailenizle uzun, sağlıklı, mutlu bir hayat versin

imermeri pepsi dualarımız sizinle, her şey çok güzel geçsin sağlıkla, ağrısız kavuşun birbirinize. çok duygusalım artık gözlerim doluyor. ayları yedik beraber, okuya okuya gün gün. hep dualarımdasınız. canım kızlar

Hayırlı olsun tebrik ederim çok şükür sağlıkla kavuştunuz sağlıkla büyüsün inş

Yaaa çok şükür, toparlandik çıktık haberini de bekliyoruz, gözünuz aydın rabbim bagislasin
Ama ben ne dedim, bu kız beni çok strese soktu ha geldi ha gelecek diye bekliyoruz ama en sona kalıcaz heralde demedim mi

Taptazeeeee anneeee gözün aydın olsunnnn sağlıkla büyüt yavrunu bizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…