- 8 Kasım 2024
- 1.081
- 3.467
- 48
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #24.001
HahahaPostalarimizi düzenli kontrol edelim kızlar daha neler duyacağız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahaPostalarimizi düzenli kontrol edelim kızlar daha neler duyacağız![]()
Ay canım yayım Rabbim seni kolaylıkla evladına kavuştursunKızlar süprizöğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy
öpüyorum herkesi
Aşkım ya posta kutusu dolmuşHahahaedin kızlar son zamanda benim gibi olmayın
![]()
Benim artık kaburgam mafoldu ayaklarını dayamasındanGrupta doğuran çoğaldıkça bende doğurmak istiyooooommm diye bagirasim geliyo![]()
Aman aman canım sorun olmasında hoşgeldinGeldi geldim kızçelerim
Ayyy bir gün giremedim aklım hepinizdeydi
Hesabım askıya alınmış sebebi ise posta kutum dolmuş
İletişime geçtim açabildim sonunda
Ayyyy günün ilk bebişi hoşgelmişşşşşKızlarrrr
Biz kavuştukkkkdarısı tüm bekleyen canımmm annelerin başına
İkimizde iyiyiz çok şükür biraz ağrılarım başladı sadece yavaştan yükleniyor ama onu da aşacağız.
3.800 doğdu paşam dün 3.500 dün ultrasondabiraz kendime geleyim detaylı yazacağım. Hepinizi çok öpüyorum çok teşekkür ederim güzel dilekler ve dualar için
![]()
Çok şükür canım maşallah tosuna ikinizde iyisiniz şükürler olsun Allah hayırlı uğurlu evlat etsin inşallahKızlarrrr
İkimizde iyiyiz çok şükür biraz ağrılarım başladı sadece yavaştan yükleniyor ama onu da aşacağız.
3.800 doğdu paşam dün 3.500 dün ultrasondabiraz kendime geleyim detaylı yazacağım. Hepinizi çok öpüyorum çok teşekkür ederim güzel dilekler ve dualar için
![]()
Ben bu sabah kaburgamdaki tekmelerle uyandım öyle canım yandiki hala acısı geçmedi bugün bide duygusal uyandım kalktığımda annem mutfakta ilahilerle kahvaltı hazırlıyordu bı an çocukluğuma gittim ağla ağla için çıktıBenim artık kaburgam mafoldu ayaklarını dayamasından![]()
Ahududu yaprağı ve perine masajı denemedim. Onları da deniyim. Teşekkür ederim.Çok geriden okuyarak geliyorum belki yazılmıştır.
Ahududu yaprağı çayı, perine masajı, hurma, ananas daha faydalı olabilir
Sağlıcakla mutlulukla büyütün bebeğinizi. Hayırlı olsun. Hosgelmis minigimizKızlarrrr
![]()
Bu ara sezaryenler yığıldı. (Sayımız da az değilGrupta doğuran çoğaldıkça bende doğurmak istiyooooommm diye bagirasim geliyo![]()
AyyyyyyKızlarrrr
![]()
ay canım gözün aydın, allahım acilinden şifa versinKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Ay gözün aydın kuzum. Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar süprizöğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy
öpüyorum herkesi
yaaa gözün aydınKızlarrrr
![]()
Gözün aydın cnmKızlarrrr
![]()
Bende sana sarılıyorum kocaman öpüyorum herkesin derdine derman olmaya çalıştın hepimize hem carelerinle hem espirilerinle yetiştin Allah kalbinden gecenden kolay ve güzel eylesin herşeyiGünaydın…
Son 5 gün
@pepsi,ozmut , @imermeri sizlere dua ettim şimdi. İns sağlıkla, suhuletle bebeklerinizi kucağınıza alın. Bizlere de umut ve enerji olacaksınız. Bugün grupta nüfus patlaması olacak
Doğum yapan anne sayısı da 10 oluyor sanırım. Benim matematiğim bundan gayrısına yetmez.
Her birinizi ayrı ayrı öpüyorum sarılıyorum.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.![]()