2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Hakket.
Sabah akşam sizden haber beklerken..
Ama hala sizden sürpriz bekliyorum ben

Sona kalmadı henüz kimse, çünkü daha temmuz gelmedi.

Temmuz görünümlü haziran bebekleri..
Doğru daha temmuz olmadı ama çok yaklaştııııı Sabah akşam sancı beklemekten bi hal olduk

Kızlar çatı muayenesinden sonra kanaması vs olan oldu mu biraz geriliyorum da ne yapacağımı şaşırdım olsam mı olmasam mı sancıyla mı doguma gitsem yoksa çatı muayenesi olsam mı

Gözün aydın canım çok mutlu ettin bizi

Hala keyif hala keyif ne zaman dogurcan kız senden önce ben dogururum diyim bak
Hahah böyle giderse normal doğum yapanlar en geç zamana düşecek
Sayımız az herhalde çoğu sezeryan oldu bile
Benimde haftaya kesinleşir de ama tabi normal doğumla inşallah sancı gelmezse verecekler ilacı başlatırlar

Hay maşallah size sürekli duygulanıyorum Allahım beni de sorunsuz evladımla kavuştur buradaki her anneyi de

Allahım yarabbim çok duygusalım bende bi oturup iki gün ağlayasım var susmadan

ayyy hele benim gibi temmuz sonunu bekleyenler herkes doğuracak ben doğurana kadar

Kızlar çatı muayenesinden sonra kanaması vs olan oldu mu biraz geriliyorum da ne yapacağımı şaşırdım olsam mı olmasam mı sancıyla mı doguma gitsem yoksa çatı muayenesi olsam mı
Ben 4 defa çatı muayenesi oldum hiçbirinde lekelenme olmadı. Dr ve ebe olabilir demişti. Ama çatı muayenesi sonrası ağrı çok oluyor endiselenmemek gerek

Yok ben de olmadı yani doktorun yaptığı tam çatı muayenesi mi emin değilim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…