- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.041
Allah bağışlasın kaçında haftada cinsiyet belli olduErkek gibi benim kese de böyle fasulye gibiydi erkek çıktı
Doğru daha temmuz olmadı ama çok yaklaştıııııHakket.
Sabah akşam sizden haber beklerken..
Ama hala sizden sürpriz bekliyorum ben
Sona kalmadı henüz kimse, çünkü daha temmuz gelmedi.
Temmuz görünümlü haziran bebekleri..
Benim dr erkenci biraz tahmini doğru çıktı 13 yada 14 Haftadaydi sanırımAllah bağışlasın kaçında haftada cinsiyet belli oldu
Evet canım kopma bizden daha buralardayız hep beraberizzzz doğum sonrası lohusalıklar emzirmeler kilo vermeler hepsini yaşayacağızYaa yerim seniSizlerden kopmayayım da başka ceza olmasın
Sağol kuzum Hoşbuldum
Gözün aydın canım çok mutlu ettin biziKızlarrrr
Biz kavuştukkkkdarısı tüm bekleyen canımmm annelerin başına
İkimizde iyiyiz çok şükür biraz ağrılarım başladı sadece yavaştan yükleniyor ama onu da aşacağız.
3.800 doğdu paşam dün 3.500 dün ultrasondabiraz kendime geleyim detaylı yazacağım. Hepinizi çok öpüyorum çok teşekkür ederim güzel dilekler ve dualar için
Özel demi yoksaBenim dr erkenci biraz tahmini doğru çıktı 13 yada 14 Haftadaydi sanırım
Hahah böyle giderse normal doğum yapanlar en geç zamana düşecekHala keyif hala keyif ne zaman dogurcan kız senden önce ben dogururum diyim bak
Gidermiyim hiç kızEvet canım kopma bizden daha buralardayız hep beraberizzzz doğum sonrası lohusalıklar emzirmeler kilo vermeler hepsini yaşayacağız
Hay maşallah sizeKızlarrrr
Biz kavuştukkkkdarısı tüm bekleyen canımmm annelerin başına
İkimizde iyiyiz çok şükür biraz ağrılarım başladı sadece yavaştan yükleniyor ama onu da aşacağız.
3.800 doğdu paşam dün 3.500 dün ultrasondabiraz kendime geleyim detaylı yazacağım. Hepinizi çok öpüyorum çok teşekkür ederim güzel dilekler ve dualar için
Allahım yarabbim çok duygusalım bende bi oturup iki gün ağlayasım var susmadanBen bu sabah kaburgamdaki tekmelerle uyandım öyle canım yandiki hala acısı geçmedi bugün bide duygusal uyandım kalktığımda annem mutfakta ilahilerle kahvaltı hazırlıyordu bı an çocukluğuma gittim ağla ağla için çıktı
ayyy hele benim gibi temmuz sonunu bekleyenlerHahah böyle giderse normal doğum yapanlar en geç zamana düşecek
Sayımız az herhalde çoğu sezeryan oldu bile
Benimde haftaya kesinleşir de ama tabi normal doğumla inşallah sancı gelmezse verecekler ilacı başlatırlar
Oyyy ne çok var kızayyy hele benim gibi temmuz sonunu bekleyenlerherkes doğuracak ben doğurana kadar
Valla ben olcam çünkü artık gelsin istiyorumKızlar çatı muayenesinden sonra kanaması vs olan oldu mu biraz geriliyorum dane yapacağımı şaşırdım olsam mı olmasam mı sancıyla mı doguma gitsem yoksa çatı muayenesi olsam mı
Ben pes ettim, bak kahvemi içtim, bir saat yürüyüp geldim bu sıcakta, tık yok KV.m pes etti benim kedi doğurdu diyor bana, imayı anlayanaHala keyif hala keyif ne zaman dogurcan kız senden önce ben dogururum diyim bak
AhahhahahahaBen pes ettim, bak kahvemi içtim, bir saat yürüyüp geldim bu sıcakta, tık yok KV.m pes etti benim kedi doğurdu diyor bana, imayı anlayana
Ben 4 defa çatı muayenesi oldum hiçbirinde lekelenme olmadı. Dr ve ebe olabilir demişti. Ama çatı muayenesi sonrası ağrı çok oluyor endiselenmemek gerekKızlar çatı muayenesinden sonra kanaması vs olan oldu mu biraz geriliyorum dane yapacağımı şaşırdım olsam mı olmasam mı sancıyla mı doguma gitsem yoksa çatı muayenesi olsam mı
Beni görenler arayanlar daha dogurmadin mi diyenler ahhhhhhhhBen pes ettim, bak kahvemi içtim, bir saat yürüyüp geldim bu sıcakta, tık yok KV.m pes etti benim kedi doğurdu diyor bana, imayı anlayana
Yok ben de olmadı yani doktorun yaptığı tam çatı muayenesi mi emin değilim deKızlar çatı muayenesinden sonra kanaması vs olan oldu mu biraz geriliyorum dane yapacağımı şaşırdım olsam mı olmasam mı sancıyla mı doguma gitsem yoksa çatı muayenesi olsam mı
şuan tam zamanların sadece agrılı sancılı geçiyor günlerin 41.haftayı görmüşsün gibi davranmasın milletBen pes ettim, bak kahvemi içtim, bir saat yürüyüp geldim bu sıcakta, tık yok KV.m pes etti benim kedi doğurdu diyor bana, imayı anlayana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?