2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Canım su azalmış sancı var açılma var her şeyi yaşamışım hiç farkında değilim 3200 gram olmuş ay sağlıkla kavuşalım inş
Sağlıkla kucağına al. İyi ki gitmişsin hastaneye .
Ay heyecan yaptım şimdi. Durduk yere nasıl olmuş öyle. Haftada en az 2 kez kontrole gidelim artık

Kız ne ara 10 oldu Allaaah heyecan geldi şuan

Kızlar süpriz öğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy öpüyorum herkesi
Aaaaaa Taranta bir atak yaparak listede ilk 10 a girmeyi başardıııııı Aiyy çok heyecanlı bugün nasıl bir gün böyle astrolojik olarak iyi bi günmüş bu aradaaa. Gidin getirin bebişlerimiziiii madem Allah yardımcınız olsun canlarımm

Anlayamadım nedenini. Kız doğum yapsa haberimiz olmayacak. Hayırlısı olsun ne diyelim.
Benimde aklıma ilk o geldi biliyor musun bu aralar doğumum olsa kimseye haber edemeyeceğim dedim hesap ta gitti kimseye de ulaşamam dedim çok üzülmüştüm
Açıldı şükür sonunda

Bu arada bugün tilyam ında sınavı varrrr. Rabbim senin de sınavını rahatça geçmeni nasip etsin de artık bebişine odaklan arkadaşımm. Senden de güzel haberler bekliyoruz dualar seninlee
Rabbim yar ve yardımcısı olsun.
İns sınavı güzel geçsin tilyam

Bu arada bugün tilyam ında sınavı varrrr. Rabbim senin de sınavını rahatça geçmeni nasip etsin de artık bebişine odaklan arkadaşımm. Senden de güzel haberler bekliyoruz dualar seninlee
Yaa evet söylüyordu sürekli bugünmüş demekki sınavı tilyam Çok başarılı geçsin sınavın inşallah bunu da atlat Umutvari dediği gibi bebeişine odaklanırsın artık
Güzel haberlerle gel sende

Benimde aklıma ilk o geldi biliyor musun bu aralar doğumum olsa kimseye haber edemeyeceğim dedim hesap ta gitti kimseye de ulaşamam dedim çok üzülmüştüm
Açıldı şükür sonunda
E sen neyin banini yedin ki durup dururken, sadece burada konuşmussun bı sebepte göremedik

E sen neyin banini yedin ki durup dururken, sadece burada konuşmussun bı sebepte göremedik
Kız hesabım askıya alınmış posta kutum dolmuş sebebi bu
Konuştuğum abuk sabuk şeyler de olmadı
En son kocamdan bahsettim onda da olacağını düşünmüyordum

Benimki ana aşığı anneni çağıracam desem ben yaparım der
Bu yengeçlerin bu anne düşkünlüğü zaten sen yolunu bulmuşsun bebeim
Kızlar süpriz öğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy öpüyorum herkesi
Kız heyecan bastı beni de simdiiii kaç kisi bugün doğuruyorsunuz resmen ya seninki hakikaten sürpriz oldu sağlıkla al kucagina kuzum benim ozmut pepsi imermeri sizler de sağlıkla alın kızlar hepinizden güzel haberler bekliyoruz
Geldi geldim kızçelerim
Ayyy bir gün giremedim aklım hepinizdeydi
Hesabım askıya alınmış sebebi ise posta kutum dolmuş
İletişime geçtim açabildim sonunda

Açıldı şükür sonunda
Kız bu muymuş benim aklıma hiç gelmemişti bu. Neyse çok şükür açıldı da kavuştuk kuzummm

Malesef ki sebebi bu hayatım
Şükür kavuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…