2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Kızlar 13.40'ta doğum yaptım. İkimiz de iyiyiz biraz emzirdim çok küçük daha anestezi vsr ondan rahat yazabldim size öpüyorum umarım bugün doğum yapacaklar sağlıkla kavuşurlar
Çok şükürrr hayırlı uğurlu olsun kuzucumm biz de seni ve bebişini çok öpüyoruz tadını çıkart bu güzel anların

Kızlar 13.40'ta doğum yaptım. İkimiz de iyiyiz biraz emzirdim çok küçük daha anestezi vsr ondan rahat yazabldim size öpüyorum umarım bugün doğum yapacaklar sağlıkla kavuşurlar
Gözün aydınnn Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün çok güzel bir ömrü olsun kuzucuğun

Doktora yazdım hareketsiz diye aradı neden sabahtan beri gelmedin dedi çıkmış hastaneden nst çektir diğer doktor görsün dedi şimdi nst deyim ama cihaza ters dönük duruyoeum. Kalk atışları önceki mat ye göre daha düşük ama galiba normal.

Hayırlı olsun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim

Birkaç gün önce bahsettim ben de bu konudan. Bu hafta bana gelmek isteyen 3 ayrı kişi var. Bu güne kadar gelmeyen insanlar son zamanımda gelmeye kalkıyorlar. İkisi okuldan arkadaşımdı biri haftaiçi biri haftasonu gelmek istedi, son zamanlarıma geldim ağrım var annemlerde kalıyorum evde değilim dedim bir şekilde vazgeçirdim. Cuma günü için de çocukluk arkadaşım, ablası ve annesiyle birlikte gelmek istiyorlar. Daha hiç gelmediler evime ve şimdi gelmek istiyorlar. Annemde karşılaştık yüzüme söylediler geleceğiz diye, gelmeyin de diyemedim. Birşey yapma biz çerez çekirdek alıp da geliriz dediler. Tamam da 3+1 130mt2 evim var ve temizliğe kalkışmak beni gerçekten öldürüyor sanki. İlk defa gelecekleri için her yeri inceleyecekler girilmedik yer kalmayacak ve her yeri temizleyip toplamak zorundayım, bi nevi doğum öncesi temizliğin aynısını şimdiden bir kez daha yapmam gerekiyor. Artı olarak yiyecek yapmasam olmaz ilk defa geliyorlar ama ben akşam yemeği bile yapamaz bi haldeyim artık, sadece yatıyorum... hadi evi temizledim, yiyecek yaptım diyelim. Ağrılardan ölücem ve yatmak bile zulüm gelecek. Ona rağmen yatamam, yanlarında saatlerce oturmam gerek hizmet etmem gerek ve gittiklerinde de tekrar mutfak toplayıp evi temizlemem gerek. Sanıyorlar ki yataktan kalkacağım yanlarında keyifle oturacağım sonra da arkalarından tekrar yatacağım. O işler öyle olmuyor işte, bu yapılan düşüncesizliktir bencilliktir. Canım çok sıkkın, aşırı gerginim. Asla istemiyorum şu an misafir. Stresten ya da yorgunluktan doğurmasam bari

Maşallah canım senin ani oldu doğumun ama hayırlısı buymuş demek sağlıkla büyüsün minik kuş

Ayyyy hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla büyüsün inşallah maşallah maşallah
Çokkk teşekkürler çokkk darısbaşınıza inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Canım ara rahatsızım de dogumdan sonra gelin de her türlu doğumdan sonra da gelecekler sonuçta bu durumda gerçekten zulüm gibi olur

ay arkadaşlar doğuran doğurana gruba girmeye korkar oldum.. dogum yapanlar bebeklerini sağlıkla huzurla mutlulukla büyütsünler inşallah darısı biz bekleyenlerin başına :) dogum sürecinizi de anlatırsanız harika olurrr

Kızlar süpriz öğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy öpüyorum herkesi
Ay tam sürpriz, hadi hayırlı sağlıklı kolayca doğumlar inş

Ben sona gelene kadar doğmuş bile bebecik! Hayırlı olsun Allah analı babana büyütsün

Son düzenleme:
Grupta doğuran çoğaldıkça bende doğurmak istiyooooommm diye bagirasim geliyo
Ben dee

Bu ara sezaryenler yığıldı. (Sayımız da az değil ) Boyle olunca vajinal doğum bekleyenler için sabretmesi zor..
Ay evet ya. İkinci doğumum sancının ne olduğunu biliyorum yani hala diyorum bu sancı mıydı acabaa(olmadığını bilerekten)

Canım bence kendine fazla sorumluluk yüklüyorsun. Onların da fazla bir beklentisi yoktur 9 aylık hamile kadından. Marketten kek, dondurulmuş börek vs. veya pastaneden tatlı tuzlu bir şeyler alsan yeter, kendini yorma bence. Evine ilk defa geldiler diye de evini gezmek zorunda değiller, sen teklif etmeden gezmek istemezler herhalde. İsterlerse de bebek hazırlıklarından dolayı eşyalar var müsait değil odalar dersin. Bir tek salon, mutfak ve banyoyu üstünkörü halledersin. Tabi en güzel senaryo hiç gelmemeleri ama gelecek olurlarsa da ne düşünürler yada iyi ağırlayamazsam olmaz diye düşünüp kendini yorma. Ama fesat olduklarını düşünüyorsan, sonra arkamdan konuşurlar asabım bozulur diyorsan kendimi iyi hissetmiyorum de, çık işin içinden bari.

Tebrikler Tarantacım Doktor gitmeden doğum olabilecek mi derken bebeğin geleceği günü kendi seçmiş oldu. Şimdi bol bol ailecek zaman geçirin. Darısı diğer doğumu yakın olanların başına

Ya ben de sanki iki gündür az mı hareketi diyorum sonra yatıyorum 2 saatte 10 hareket oluyor tamam diyorum endişelenmem gerekir mi ki acaba
İşte bi ihtimal diye düşünüyoruz da yok yani değil biliyoruz
Ya ben geçen gece 10 dk da bir sancılar geldi 4 5 kere dedim hadi doğuyor artık sonra bi anda bitti geçti Allah Allah noluyo ya dedim oğlumda hiç böyle olmamıstı bir başlamıstı sancılar arttı arttı doğurdum ama kız bizi şaşırttı

Bizde kız nazi deyip bıraktık artık düşünmeyi pes ettim dogurmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…