2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Yarın sabah nst var sadece nst çekilecek doktoruma sonucu gösterip geleceğim nasipse. Ama her kontrol zamanı olduğu gibi nolur nolmaz diye duşa girip temizligimi yaptım. Hatta o kadar güzel temizlemisim ki kendimi de kesmişim 🙄🥲😅 heyecan basıyor ya bir şey çıkarsa ya alttan bakılırsa ya doğum yakınsa diye. Bilerek mi beklemek zor bilmeyerek mi bilmiyorum. Normal olacak gözüküyor şimdilik böyle beklemek yorucu gelmeye başladı artık doğurmak istiyorum demişti bir arkadaş katılıyorum artık doğurmak istiyorummm 🤣🤣 Vaalbara Vaalbara ve C cokyenianne sen atak bekliyorum ama onlardan da tık yok. B bitanesiy de henüz bekliyor. aryakusum aryakusum bebeğim belki sen bir atak yaparsın 🤣🤣 bu normal doguracaklar sona kaldı bu gidişe zaten 🤣🤣 off gece gece bunaldım nstye gitcem diye ne anlatıyorum bende bilmiyorum kızlar affola 🤣🤣

sıcaktan bunaldım duştan çıktım giyinirken terledim ne olacak bilemiyorum böyle klima kurulu ama tesisat hazır değildi yarın oda hallolur inşallah serinlerim biraz bugün doktor bana yatış verdi yatmadım imza attım geldim şeker yüksekmiş onu kontrol edelim dedi hastanede ben istemediğimi söyledim dahiliyeye yolladı oda her öğün öncesi iğne dozu ayarladı günde dört defa vuruluyorum artık çok yoruldum çok bunaldım hastaneden eve kadar ağladım neden bunlar benim başıma geliyor diye detaylıda başladık sıkıntıya hala aynı artık perinotolog takipli olacakmışım son kalmış 15 atlatsaydım inşaallah gününde doğurarak doktor bugün detaylıyı hatırlattı ense kalınlığı çıkmış neden testleri yapmadın razımısın down sendrımlu bebeğe dedi o kadar üzüldüm ki nasıl duygusuzca dedi onu öyle aklım almıyor hala inşaallah sağlıklıdır kızım dua isterim sizlerden şeker düşsün inşaallah

Yarın sabah nst var sadece nst çekilecek doktoruma sonucu gösterip geleceğim nasipse. Ama her kontrol zamanı olduğu gibi nolur nolmaz diye duşa girip temizligimi yaptım. Hatta o kadar güzel temizlemisim ki kendimi de kesmişim 🙄🥲😅 heyecan basıyor ya bir şey çıkarsa ya alttan bakılırsa ya doğum yakınsa diye. Bilerek mi beklemek zor bilmeyerek mi bilmiyorum. Normal olacak gözüküyor şimdilik böyle beklemek yorucu gelmeye başladı artık doğurmak istiyorum demişti bir arkadaş katılıyorum artık doğurmak istiyorummm 🤣🤣 Vaalbara Vaalbara ve C cokyenianne sen atak bekliyorum ama onlardan da tık yok. B bitanesiy de henüz bekliyor. aryakusum aryakusum bebeğim belki sen bir atak yaparsın 🤣🤣 bu normal doguracaklar sona kaldı bu gidişe zaten 🤣🤣 off gece gece bunaldım nstye gitcem diye ne anlatıyorum bende bilmiyorum kızlar affola 🤣🤣
Hahah kuzum şuan bir şeyler deneme aşamasına geçeceğim tekrar 😂😂
( Paris’e bir gidelim ) 🤦🏻‍♀️
Ekstra oturmuş ananası gömüyorum 😂
Ben yeni başladım olacak gibi hissediyorum biraz daha gayret 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_5628.webp
    IMG_5628.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 32
Ayy afiyet şifa olsun da çok yeme dilini tahriş eder, asitli ya acayip acıtıyor abartınca 😂😂

Tecrübeli anneelerim 2 3 saattir düzensiz sancı kasilmam var ama ilk önce gaz sancısı sanmıştım sonra bebek hareketleriyle birlikte assaya zonklama tarzı sancı gibi Ağrı giriyo aynı zamanda içimi acıtıyor sanki makata da zonklama tarzı bı baskı var şimdi merak ettiğim doğum değil muhtemelen ama Bebek kanala giriyo olabilir mi çünkü göbeğinde hafif bı inme gördüm gibi geliyo kaburgamda rahatladı sanki

Doğum öncesi nişan gelir ondan da kaç gün sonra doğum olur diyorlar. Bizde nişan bile yok. Demek yarın nişan gelse bile henüz günler varmis. Sıcaktan bunaldım klimadan hastalandım daha tam iyilesmedim. Klima odasında uyumaya gidemiyorum yatak odasında ise duşa rağmen pisiyorum. Defalarca sağa sola dön dur sabaha karşı anca uyuyorum valla pes dedirtti artık bu sıcaklar da. Hepimiz sağlıcakla bir avazda dogursak da bitse hararetler. Bugün 6 kat merdiven çıktım bacaklarım titredi de tık yok tik. Ahhhhhhhhh

Bölüm sonunu geçmek için tüm tuşlara aynı anda basarken.. :confused: :-)

sıcaktan bunaldım duştan çıktım giyinirken terledim ne olacak bilemiyorum böyle klima kurulu ama tesisat hazır değildi yarın oda hallolur inşallah serinlerim biraz bugün doktor bana yatış verdi yatmadım imza attım geldim şeker yüksekmiş onu kontrol edelim dedi hastanede ben istemediğimi söyledim dahiliyeye yolladı oda her öğün öncesi iğne dozu ayarladı günde dört defa vuruluyorum artık çok yoruldum çok bunaldım hastaneden eve kadar ağladım neden bunlar benim başıma geliyor diye detaylıda başladık sıkıntıya hala aynı artık perinotolog takipli olacakmışım son kalmış 15 atlatsaydım inşaallah gününde doğurarak doktor bugün detaylıyı hatırlattı ense kalınlığı çıkmış neden testleri yapmadın razımısın down sendrımlu bebeğe dedi o kadar üzüldüm ki nasıl duygusuzca dedi onu öyle aklım almıyor hala inşaallah sağlıklıdır kızım dua isterim sizlerden şeker düşsün inşaallah
İnşallah sağlıklı olacaklar. Benim de üçlü tarama riskli çıkmıştı bakalım bekleyip göreceğiz onun endişesi de var bende de. Dua edelim birbirimize tüm bebislerimiz sağlıklı dogsunlar sağlıklı yaşam gecirsinler. Klima olayına çok dikkat et ben en minimuma ve yönünü yukarı aldığım halde hasta oldum. Bir haftadan fazladır perişan haldeyim.

Kızlar kusura bakmayın anca yazabiliyorum.
Her yazmaya çalıştığımda bebek ağlıyor.
Çok şükür kavuştuk ama benim sezaryenim zor oldu hiç anlatmaya gerek yok 🥲
Darısı sizlerin başına olsun sağ Salim bebeklerinizi kucağınıza alın inşallahh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gözün aydın canım. :KK36:
Rabbim analı babalı büyütsün 🤗

Cuma günü kontrol de doktor sezaryen dese kabul edeceğim o moddayım😂 ama normal dogumuda denemek istiyorum kafamda deli sorular 😂 ben en gec 10 güne dogururum kızlar öyle hissediyorum ne bir sancı ne bir agrı birsey yok şimdilik

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim ❤️ tek tek etiket yapamadım.
Şimd durumu özetliyorum, bugün normalde kontrolümüz vardı biliyorsunuz. Doktor suyun azaldığını söyledi sancım ve açıklığım da varmış benek hareketleri de azalmış göründü nstde. Bugün alalım dedi. Ben tok gittiğimin öğleden sonrayı bekleyelim dedi. Eve gel annemi al birkaç eksiği tamamla valiz puset derken geldik.
Kan tahlili yaptılar sonra odada bekledik. Ameliyat kıyafeti giydim sonra sedye ile ameliyathaneye gittik. Eşimi almadılar. Spinal anestezi oldum. Ağrı yoktu iğne girerken hissettim sadece, hemen uyuştu bacaklarım.
Doktor ve ekip geldi o andan itibaren 10 dk sonra kızım doğdu ağlamaya başladı ten tene temas istedim. Sonra onu giydirip eşime anneme teslim ettiler odaya çıkmışlar. Ben biraz korktum dedim hafif sedatif verip kapattılar. Sonra odaya çıkarıldım. 2 saat sonra su ve kahve 6 saat sonra çorba içtim ve yürüdüm. Yürümek zorladı ama yürüdükçe iyileşeceğim. Dişimi sıktım. Yatarken ağrım olmadı henüz.
Kızım çok güzel, minik minicik. Ultrasonda 3200 idi 2700 gr doğdu sağlığı iyi. 8-10 kez emzirdim, hepsinde süt gelmiyor ama emdikçe süt inecek biliyorum sabırla bekliyorum, kızım memede uyumak istiyor. Çok şükür her şey yolunda. Çok güzel bir duygu Allahıma bin şükür 💞 yarın akşam büyük ihtimal taburcu olacağız.
Şimdilik bizdeki havadisler böyle.

Dipnot: ne kuaföre gidebildim, kaş bıyık ayrı bir yerde. Alt taraf ne alemde hiçbir fikrim dahi yok. 😅😅 Siz bakımınızı epilasyonunuzu ihmal etmeyin. Ya da edin amaan bebişe kavuşunca bunlar hiç umrunuzda olmuyor ki 🙋🏻‍♀️ öptüm
Ne güzel ne pozitif maşallah 😍 emzirdikçe artacak sütün. Haberlerin güzel olmasına çok çok sevindim kuzucum. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla evinize gidin her şey çok daha iyi olcak. İnşallah ağrın sızın da çok olmaz kolaylıkla atlatırsınız 🥰
Darısı sizlerin başına olsun sağ Salim bebeklerinizi kucağınıza alın inşallahh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canımm hayırlı uğurlu olsun. Bir şekilde olmuş geçmiş gitmiş olsun inşallah. Hemencecik ayaklan toparlan bebişinle eve geçince çok daha iyi olacaksınız sizde 🥰 Rabbim hayırlı uğurlu etsin

Hahajaaj 🤣🤣 hadi bakalım her şeyi dene olacak inşallah sende ışık görüyorum kuzum 🤣🤣 benim tek yaptığım şey hurma yemek. Ama bu hafta da geçsin bunalirsam kocamı göreve davet edecegim 🤣🤣🤣
Doğum öncesi nişan gelir ondan da kaç gün sonra doğum olur diyorlar. Bizde nişan bile yok. Demek yarın nişan gelse bile henüz günler varmis. Sıcaktan bunaldım klimadan hastalandım daha tam iyilesmedim. Klima odasında uyumaya gidemiyorum yatak odasında ise duşa rağmen pisiyorum. Defalarca sağa sola dön dur sabaha karşı anca uyuyorum valla pes dedirtti artık bu sıcaklar da. Hepimiz sağlıcakla bir avazda dogursak da bitse hararetler. Bugün 6 kat merdiven çıktım bacaklarım titredi de tık yok tik. Ahhhhhhhhh
Nişan gelip 2 gün sonra doğum olmuştu benim ilkte. Bakalım.bu nasıl olacak. Yoruldum ama bir şeyler yapmiyorum da bekliyorum kendi gelsin az daha dursun diye. Senin artık sona dayanmış tabi daha çok zorlaniyorsundur. İnşallah en kısa zamanda başlar sancilarin da alırsın sağlıkla kucağına bebeğini ❤️
Çok geçmiş olsun kuzum gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰 ❤️ iyi olacaksın en kısa zamanda inşallah ❤️
Cuma günü kontrol de doktor sezaryen dese kabul edeceğim o moddayım😂 ama normal dogumuda denemek istiyorum kafamda deli sorular 😂 ben en gec 10 güne dogururum kızlar öyle hissediyorum ne bir sancı ne bir agrı birsey yok şimdilik
Yoruldun dimi artık sıcaklar bastırınca bir de üstüne hemen gelsin istiyorsun🤣 ❤️ inşallah en geç 10 güne diyelim kuzum ben biraz daha bekleyeyim diyorum yoruldum ama az daha mı dursa diyorum. Bu arada kendiliğinden gelir belki diyorum hurma hariç başka tuşa basmiyorum şimdilik 🤣😅

Kızlar 13.40'ta doğum yaptım. İkimiz de iyiyiz biraz emzirdim çok küçük 🥰🥰 daha anestezi vsr ondan rahat yazabldim size öpüyorum umarım bugün doğum yapacaklar sağlıkla kavuşurlar 🧿
Yaaa bir yokmuş bir varmış alışamıyorum bunaaa 😍 hoşgeldi yeni bebişimiz. Allah analı babalı büyütsün. Uzunca,güzel ömürler versin. Gözünüz aydın canım 🧿🥰

Sıcaktan bende aşırı bunalıyorum az önce balkona çıktım oturdum bir kalkamadım evde klima yok ama cam kapı açınca esiyor ama yetmiyor tabi hamilelikte sıcaklık ne zormuş bunu bu gebeliğimde çok iyi anladım
Üzülme canım az kaldı zaten sabret inan herkes aynı durumlardan geçiyor ama bebeişine kavuştuğunda bunların hepsini unutacaksın
Dr ların böyle konuşmasına o kadar karşıyım ki sadece üzmekten başka bir şey yapmıyorlar zaten öncesinde bunu biliyorsun belki hiç bir sorun olmayacak hastalıkı denilen çocuklarda çoğu sağ sağlim gelmiş dünyaya hiç canını sıkma bebişlerimizi sağ sağlim alacağız kucağımıza dua et canım 🥰😘🤲🏻

Hahajaaj 🤣🤣 hadi bakalım her şeyi dene olacak inşallah sende ışık görüyorum kuzum 🤣🤣 benim tek yaptığım şey hurma yemek. Ama bu hafta da geçsin bunalirsam kocamı göreve davet edecegim 🤣🤣🤣

Nişan gelip 2 gün sonra doğum olmuştu benim ilkte. Bakalım.bu nasıl olacak. Yoruldum ama bir şeyler yapmiyorum da bekliyorum kendi gelsin az daha dursun diye. Senin artık sona dayanmış tabi daha çok zorlaniyorsundur. İnşallah en kısa zamanda başlar sancilarin da alırsın sağlıkla kucağına bebeğini ❤️

Çok geçmiş olsun kuzum gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰 ❤️ iyi olacaksın en kısa zamanda inşallah ❤️

Yoruldun dimi artık sıcaklar bastırınca bir de üstüne hemen gelsin istiyorsun🤣 ❤️ inşallah en geç 10 güne diyelim kuzum ben biraz daha bekleyeyim diyorum yoruldum ama az daha mı dursa diyorum. Bu arada kendiliğinden gelir belki diyorum hurma hariç başka tuşa basmiyorum şimdilik 🤣😅
42 ye kadar yolu varmış. Allah'ım temmuz ortasıni düşünemiyorum artık. Dua edelim birbirimize gerçekten şu durumda dualarımiz çok değerli.

Gözün aydınn hayırlı olsun🌸 Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah 🥰

Korkudan artık herşeyi yapma kararı aldım bir yerden başlamak gerek bebeğim Seninde yakın başla 😂😂 yoksa bu bebelerin normal geleceği yok gibi
Hurma ananas egzersiz yürüyüş artı Paris’e yolculuk 😂😂😂 hahaha eklemek isteyen varsa söylesin 😂

Back
X