- 21 Ekim 2024
- 1.995
- 4.860
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.161
Eşim pazartesi geliyor şükürler olsun o gelsin de bende artık cogu hareket yeme içme tüm tuşlara basarım artık hem sıcaklar hemde uykusuzluk gercekten zor sanki dogurunca uyuycaz gibiHahajaajhadi bakalım her şeyi dene olacak inşallah sende ışık görüyorum kuzum benim tek yaptığım şey hurma yemek. Ama bu hafta da geçsin bunalirsam kocamı göreve davet edecegim
Nişan gelip 2 gün sonra doğum olmuştu benim ilkte. Bakalım.bu nasıl olacak. Yoruldum ama bir şeyler yapmiyorum da bekliyorum kendi gelsin az daha dursun diye. Senin artık sona dayanmış tabi daha çok zorlaniyorsundur. İnşallah en kısa zamanda başlar sancilarin da alırsın sağlıkla kucağına bebeğini
Çok geçmiş olsun kuzum gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahiyi olacaksın en kısa zamanda inşallah
Yoruldun dimi artık sıcaklar bastırınca bir de üstüne hemen gelsin istiyorsuninşallah en geç 10 güne diyelim kuzum ben biraz daha bekleyeyim diyorum yoruldum ama az daha mı dursa diyorum. Bu arada kendiliğinden gelir belki diyorum hurma hariç başka tuşa basmiyorum şimdilik
Evet ya sona kalan dona kalırrrYarın sabah nst var sadece nst çekilecek doktoruma sonucu gösterip geleceğim nasipse. Ama her kontrol zamanı olduğu gibi nolur nolmaz diye duşa girip temizligimi yaptım. Hatta o kadar güzel temizlemisim ki kendimi de kesmişimheyecan basıyor ya bir şey çıkarsa ya alttan bakılırsa ya doğum yakınsa diye. Bilerek mi beklemek zor bilmeyerek mi bilmiyorum. Normal olacak gözüküyor şimdilik böyle beklemek yorucu gelmeye başladı artık doğurmak istiyorum demişti bir arkadaş katılıyorum artık doğurmak istiyorummm @Vaalbara ve C cokyenianne sen atak bekliyorum ama onlardan da tık yok. B bitanesiy de henüz bekliyor. @aryakusum bebeğim belki sen bir atak yaparsın bu normal doguracaklar sona kaldı bu gidişe zaten off gece gece bunaldım nstye gitcem diye ne anlatıyorum bende bilmiyorum kızlar affola
Peki ya rüyalarda bile doğurmalar uyanınca koca göbek ve yatakta olmaEvet ya sona kalan dona kalırrrHer gece doğurur muyum acaba diye yatıyorum ve sabah göbüşümle bakışıyorumm yine beraberiz diye
Ayyyy günün ilk bebişi hoşgelmişşşşşhayırlı uğurlu olsun kuzum Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Darısı günün diğer başrollerine olsun
Çok şükür canım maşallah tosuna ikinizde iyisiniz şükürler olsun Allah hayırlı uğurlu evlat etsin inşallahdarısı diğer doğum yapcaklarin başına inşallah
Sağlıcakla mutlulukla büyütün bebeğinizi. Hayırlı olsun. Hosgelmis minigimiz
Bu ara sezaryenler yığıldı. (Sayımız da az değil) Boyle olunca vajinal doğum bekleyenler için sabretmesi zor..
Ayyyyyy
Gözün aydın canım. Çok sevindim.
Rabbim analı babalı büyütsün.
Alpaslandan sonra bi tosuncuk daha
yaaa gözün aydınsağlıkla kavyşmuşsunuz. Adıyla yaşasın
Gözün aydın cnmmaşallah minnoşa tam bi tosuncuk. Ağrıları kolaylıkla atlatırsın inş. Sağlıkla büyüt bebişini
Oyy gözünaydınnmaşallah tosun olmuşta gelmişş baksana Rabbim ömrünü çok güzel eylesin hayırlı evlat olsun inşallah
Ya evet önce @Vaalbara ya da ben doğururum gibi geliyordu biz sona kaldıkk
Oyyy oyyy maşallah
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Çok çok geçmiş olsun ağrıların geçer gider hemen inşallah
@PenceredekiKizTaranta ozmut kızlar allah analı babalı büyütsün, hepinizi güzel ailenizle uzun, sağlıklı, mutlu bir hayat versin
@imermeri @pepsi dualarımız sizinle, her şey çok güzel geçsinsağlıkla, ağrısız kavuşun birbirinize. çok duygusalım artık gözlerim doluyor. ayları yedik beraber, okuya okuya gün gün. hep dualarımdasınız. canım kızlar
Hayırlı olsun tebrik ederim çok şükür sağlıkla kavuştunuzsağlıkla büyüsün inş
Yaaa çok şükür, toparlandik çıktık haberini de bekliyoruz, gözünuz aydın rabbim bagislasin
Ama ben ne dedim, bu kız beni çok strese soktu ha geldi ha gelecek diye bekliyoruz ama en sona kalıcaz heralde demedim mi
Taptazeeeee anneeeegözün aydın olsunnnn sağlıkla büyüt yavrunu bizi habersiz bırakma
Gözün aydın canım çok mutlu ettin bizi
Hay maşallah sizesürekli duygulanıyorum Allahım beni de sorunsuz evladımla kavuştur buradaki her anneyi de
Ayyyy hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla büyüsün inşallah maşallah maşallah
Çokkk teşekkürler çokkkdarısbaşınıza inşallah
Hayırlı olsunsağlıkla büyüsün inşallah
Gözün aydın canım benim maşallah
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim güzel dilek ve dualarınız içinBir daha ayrılmayalım kuşum
Canımmm gözün aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahmaşallah tosuncuğa inşallah en kısa zamanda iyileseceksin toparlanacaksin.
Maşallah canımmm hayırlı olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahminik prensesine güzelce kavusmana çok sevindim Rabbim güç versin sana da en kısa zamanda toparlanacaksın inşallah
Maşallah sizeeeeNe olur ne olmaz yarın kontrol var, çokta vakit kalmadı diye bugün yaptım o işleri artık doğuma kadar çıkan çıksın düşünmeyeceğim
Hemen toparlanacaksin inşallah, evinize de geçince daha rahat edersiniz, kavustunuz ya gerisi teferruat
Ah canım ya ne güzel her şey daha da güzel olucakHepinize çok ama çok teşekkür ederim güzel dilek ve dualarınız içingelen giden çok oldu bir yandan emzir bir yandan yürü vs süreç biraz zorlayacak gibi ama alışacağız. Çok sinirli bir erkek bu memeyle kavga ediyor o yüzden emzirmek biraz zorluyor inşallah alışacağız
Onun dışında ameliyat çok kolay geçti şu gibi aktı şükürler olsun. Girdim hemen belden uyuşturma işlemi oldu anında uyuştum orda biraz iğne acısı oluyor ama çok değil korkulacak bir durum yok. Sonra direk yatırıp bebeği aldılar 10 dk sürmedi bile o gitti Benşm işlemlerim devam etti 8:10 geçe girdim 9 gibi odaya geldim. Saat 1 e kadar bir şey vermediler sonra su kahve çorba tanesiz ve komposto verdiler. Mutlaka gaz çıkışı istiyorlar ama hala bu saat oldu yokinşallah onu da yaparsam gerisi kolaylayacak. Birde ilk etapta yürümek gerçekten çok zordu ama yürüdükçe alışıyorsun ve açılıyorsun.
Bol su ve kahveyi unutmayın işe yarıyor.
Şimdi oğluşla vakit geçirme zamanıçok çok öpüyorum hepinizi herkese çok kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum fırsat buldukça buraya gelicem
Yanlış ölçmüştür veya bebek kiloludur ondan çıkmıştır hiç korkma saçmalamalıs o salak doktorsıcaktan bunaldım duştan çıktım giyinirken terledim ne olacak bilemiyorum böyle klima kurulu ama tesisat hazır değildi yarın oda hallolur inşallah serinlerim biraz bugün doktor bana yatış verdi yatmadım imza attım geldim şeker yüksekmiş onu kontrol edelim dedi hastanede ben istemediğimi söyledim dahiliyeye yolladı oda her öğün öncesi iğne dozu ayarladı günde dört defa vuruluyorum artık çok yoruldum çok bunaldım hastaneden eve kadar ağladım neden bunlar benim başıma geliyor diye detaylıda başladık sıkıntıya hala aynı artık perinotolog takipli olacakmışım son kalmış 15 atlatsaydım inşaallah gününde doğurarak doktor bugün detaylıyı hatırlattı ense kalınlığı çıkmış neden testleri yapmadın razımısın down sendrımlu bebeğe dedi o kadar üzüldüm ki nasıl duygusuzca dedi onu öyle aklım almıyor hala inşaallah sağlıklıdır kızım dua isterim sizlerden şeker düşsün inşaallah
İdrar yaparken zorlanma enf. Belirtisi olabilir.Kızlar yardım önceki sorum arada kaynadı galiba idrar yaparken zorlanmaya başladım bebek hareketleri canımı yakıyor vede sancılarım düzene giriyo gibi
Sancıyla kasılma hepsi bı arada 1 saatten uzundu şuan 40 dkkada bir gelmeye başladı en son yarım saatte bir geldi ama gaz sancısı gibi ishal gibi adet sancısına benzemiyorİdrar yaparken zorlanma enf. Belirtisi olabilir.
Sancılar hangi düzeyde şu an?
takip et bakalım.
Beklenen süreç başladı o zamanSancıyla kasılma hepsi bı arada 1 saatten uzundu şuan 40 dkkada bir gelmeye başladı en son yarım saatte bir geldi ama gaz sancısı gibi ishal gibi adet sancısına benzemiyor
Bir dus alayım kalkıp diyorum ama sancı gittiginde karnımın bütünü çok aciyo devam ederse mecbur alacağım bı ara uyudum sancıyla uyandım ama tam kestiremiyorum mesela 40 sn falan sürüyor 40 dkk 1 saat arasında da hafif bı ağrı davuruyo saniyelik vurup geciyo kendimi dinlemeye devam tecrubesizlik ne zorBeklenen süreç başladı o zaman
Hadi hayırlısı.
Sıklığı azalıyorsa doğum sancısı diye biliyorum. 1 saatten 40 dk ya düştüyse, 30-20-10 diye devam eder.
10 dakikada 3 tane 60 saniye süren sancıda doğum olur diye kitabi bilgim var.
Bence ara kısalmadan duşunu al temizlen eğer değilse de döner yatarsın ben de hiç doğum yapmadığım için bi şey diyemiyorumBir dus alayım kalkıp diyorum ama sancı gittiginde karnımın bütünü çok aciyo devam ederse mecbur alacağım bı ara uyudum sancıyla uyandım ama tam kestiremiyorum mesela 40 sn falan sürüyor 40 dkk 1 saat arasında da hafif bı ağrı davuruyo saniyelik vurup geciyo kendimi dinlemeye devam tecrubesizlik ne zor
Sen yinede duşunu alsan iyi olur canım saat 2 çünki sabaha karşı sıklaşır filan hemen gitmek zorunda kalabilirsin ihtimalleri göz ardı etme Rabbim yardımcın olsun bizi de haberdar et lütfenBir dus alayım kalkıp diyorum ama sancı gittiginde karnımın bütünü çok aciyo devam ederse mecbur alacağım bı ara uyudum sancıyla uyandım ama tam kestiremiyorum mesela 40 sn falan sürüyor 40 dkk 1 saat arasında da hafif bı ağrı davuruyo saniyelik vurup geciyo kendimi dinlemeye devam tecrubesizlik ne zor
Kı bombayı salıp gitme heBir dus alayım kalkıp diyorum ama sancı gittiginde karnımın bütünü çok aciyo devam ederse mecbur alacağım bı ara uyudum sancıyla uyandım ama tam kestiremiyorum mesela 40 sn falan sürüyor 40 dkk 1 saat arasında da hafif bı ağrı davuruyo saniyelik vurup geciyo kendimi dinlemeye devam tecrubesizlik ne zor
Bence ara kısalmadan duşunu al temizlen eğer değilse de döner yatarsın ben de hiç doğum yapmadığım için bi şey diyemiyorum
Şimdi ılık bı dus aldım temizlendim ama sanki iyi geldi hiç bişey yokmuş gibiSen yinede duşunu alsan iyi olur canım saat 2 çünki sabaha karşı sıklaşır filan hemen gitmek zorunda kalabilirsin ihtimalleri göz ardı etme Rabbim yardımcın olsun bizi de haberdar et lütfen
Yok yok gitmem sabaha karşı sancı siklasirsa arabada giderken bile yazarım şimdi iyiyim kasilmam var sadece uyuyabilirsem uyuycam gerçek sanciysa uykudan uyandırır diye düşünüyorumKı bombayı salıp gitme hebizi bilgilendir sabah kızlar ben doğurdum deme merak ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?