2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Eşim pazartesi geliyor şükürler olsun o gelsin de bende artık cogu hareket yeme içme tüm tuşlara basarım artık hem sıcaklar hemde uykusuzluk gercekten zor sanki dogurunca uyuycaz gibi

Evet ya sona kalan dona kalırrr Her gece doğurur muyum acaba diye yatıyorum ve sabah göbüşümle bakışıyorumm yine beraberiz diye

Ayyyy günün ilk bebişi hoşgelmişşşşş hayırlı uğurlu olsun kuzum Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Darısı günün diğer başrollerine olsun

Çok şükür canım maşallah tosuna ikinizde iyisiniz şükürler olsun Allah hayırlı uğurlu evlat etsin inşallah darısı diğer doğum yapcaklarin başına inşallah

Sağlıcakla mutlulukla büyütün bebeğinizi. Hayırlı olsun. Hosgelmis minigimiz

yaaa gözün aydın sağlıkla kavyşmuşsunuz. Adıyla yaşasın

Gözün aydın cnm maşallah minnoşa tam bi tosuncuk. Ağrıları kolaylıkla atlatırsın inş. Sağlıkla büyüt bebişini

Oyy gözünaydınn maşallah tosun olmuşta gelmişş baksana Rabbim ömrünü çok güzel eylesin hayırlı evlat olsun inşallah

Ya evet önce @Vaalbara ya da ben doğururum gibi geliyordu biz sona kaldıkk

Oyyy oyyy maşallah
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Çok çok geçmiş olsun ağrıların geçer gider hemen inşallah

Hayırlı olsun tebrik ederim çok şükür sağlıkla kavuştunuz sağlıkla büyüsün inş

Taptazeeeee anneeee gözün aydın olsunnnn sağlıkla büyüt yavrunu bizi habersiz bırakma

Gözün aydın canım çok mutlu ettin bizi

Hay maşallah size sürekli duygulanıyorum Allahım beni de sorunsuz evladımla kavuştur buradaki her anneyi de

Gözün aydın canım benim maşallah

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim güzel dilek ve dualarınız için gelen giden çok oldu bir yandan emzir bir yandan yürü vs süreç biraz zorlayacak gibi ama alışacağız. Çok sinirli bir erkek bu memeyle kavga ediyor o yüzden emzirmek biraz zorluyor inşallah alışacağız

Onun dışında ameliyat çok kolay geçti şu gibi aktı şükürler olsun. Girdim hemen belden uyuşturma işlemi oldu anında uyuştum orda biraz iğne acısı oluyor ama çok değil korkulacak bir durum yok. Sonra direk yatırıp bebeği aldılar 10 dk sürmedi bile o gitti Benşm işlemlerim devam etti 8:10 geçe girdim 9 gibi odaya geldim. Saat 1 e kadar bir şey vermediler sonra su kahve çorba tanesiz ve komposto verdiler. Mutlaka gaz çıkışı istiyorlar ama hala bu saat oldu yok inşallah onu da yaparsam gerisi kolaylayacak. Birde ilk etapta yürümek gerçekten çok zordu ama yürüdükçe alışıyorsun ve açılıyorsun.

Bol su ve kahveyi unutmayın işe yarıyor.

Şimdi oğluşla vakit geçirme zamanı çok çok öpüyorum hepinizi herkese çok kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum fırsat buldukça buraya gelicem

Ah canım ya ne güzel her şey daha da güzel olucak

Yanlış ölçmüştür veya bebek kiloludur ondan çıkmıştır hiç korkma saçmalamalıs o salak doktor

Doğum yapan güzel arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun güzel haberlerinizi almak çok güzel
Gözlerim dolarak okudum doğum hikayelerinizi sağlıcakla evinize çıkın
İkinci doğumum olmasına rağmen korkularım var mesajlarınız çok iyi geldi
Her gecen gün daha iyi olursunuz inş

Kızlar yardım önceki sorum arada kaynadı galiba idrar yaparken zorlanmaya başladım bebek hareketleri canımı yakıyor vede sancılarım düzene giriyo gibi
İdrar yaparken zorlanma enf. Belirtisi olabilir.

Sancılar hangi düzeyde şu an?
takip et bakalım.

İdrar yaparken zorlanma enf. Belirtisi olabilir.

Sancılar hangi düzeyde şu an?
takip et bakalım.
Sancıyla kasılma hepsi bı arada 1 saatten uzundu şuan 40 dkkada bir gelmeye başladı en son yarım saatte bir geldi ama gaz sancısı gibi ishal gibi adet sancısına benzemiyor

Sancıyla kasılma hepsi bı arada 1 saatten uzundu şuan 40 dkkada bir gelmeye başladı en son yarım saatte bir geldi ama gaz sancısı gibi ishal gibi adet sancısına benzemiyor
Beklenen süreç başladı o zaman
Hadi hayırlısı.

Sıklığı azalıyorsa doğum sancısı diye biliyorum. 1 saatten 40 dk ya düştüyse, 30-20-10 diye devam eder.
10 dakikada 3 tane 45-60 saniye süren sancıda doğum başlar diye biliyorum.

Son düzenleme:
Bir dus alayım kalkıp diyorum ama sancı gittiginde karnımın bütünü çok aciyo devam ederse mecbur alacağım bı ara uyudum sancıyla uyandım ama tam kestiremiyorum mesela 40 sn falan sürüyor 40 dkk 1 saat arasında da hafif bı ağrı davuruyo saniyelik vurup geciyo kendimi dinlemeye devam tecrubesizlik ne zor

Bence ara kısalmadan duşunu al temizlen eğer değilse de döner yatarsın ben de hiç doğum yapmadığım için bi şey diyemiyorum

Sen yinede duşunu alsan iyi olur canım saat 2 çünki sabaha karşı sıklaşır filan hemen gitmek zorunda kalabilirsin ihtimalleri göz ardı etme Rabbim yardımcın olsun bizi de haberdar et lütfen

Kı bombayı salıp gitme he bizi bilgilendir sabah kızlar ben doğurdum deme merak ediyorum seni

Bence ara kısalmadan duşunu al temizlen eğer değilse de döner yatarsın ben de hiç doğum yapmadığım için bi şey diyemiyorum

Sen yinede duşunu alsan iyi olur canım saat 2 çünki sabaha karşı sıklaşır filan hemen gitmek zorunda kalabilirsin ihtimalleri göz ardı etme Rabbim yardımcın olsun bizi de haberdar et lütfen
Şimdi ılık bı dus aldım temizlendim ama sanki iyi geldi hiç bişey yokmuş gibi
Kı bombayı salıp gitme he bizi bilgilendir sabah kızlar ben doğurdum deme merak ediyorum seni
Yok yok gitmem sabaha karşı sancı siklasirsa arabada giderken bile yazarım şimdi iyiyim kasilmam var sadece uyuyabilirsem uyuycam gerçek sanciysa uykudan uyandırır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…