2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Nöbete falan birakamazlar. Arkadaşların seni idare ediyorsa devam edebilirsin ama anlayissiz bir kadro ile çalışıyorsan boşver kalan 3 haftayı senden daha değerli değil. Kendin için en iyisini sen bilirsin.
Aslında sürekli bir yerlere çekiyorlar enjeksiyona vs kan almada oturarak çalışıyorum normal de ama eleman eksiği olan yerlere de istiyorlar maalesef işleri belli olmuyor çalıştığım yerde kıdemli olduğum için her yere hakimim

Sıcaktan mı uykusuzluktan mı, midem bulanıyor.
Karnım ağrıyor. Sersem gibiyim.
İns kahvaltıdan sonra bu hal geçer.
Günaydın leydicim yarın sabah inşallah doğumum 24 saatten az kaldı
Kontrolden güzel haberlerle dön inşallah
İns bacım.
E bugün boş mu kaldı ?
26.06; kimse doğurmuyor mu ?
39+0 dan herkeslere Günaydınnnn artık durduk durduk pazartesine kadar dursun bari diyorum doktorunu beklesin nazlı kız
Dur bacım. Kızına da söyle beklesin.
Dr teyzesi gelsin. Pazartesi birlikte doğururuz belki

Kizlar herkese tesekkurler
Ikimizde iyiyiz
Yorgunluktan telefonu elime alamadim.
Bebek 2200 gr dogdu cok sukur herhangi bir sikintisi yok ama emmesi solunumu yerinde
Kuvozede girmedi.
Ciktigimda agrim coktu bayaa yuksek bir agri kesici verdiler sonra kontrol altina girdi cok sukur o da ama gazi bugun az az cikartmaya basladim o simdi cok agri yapiyor yuruyemiyorum bile rezene 2 tane spazm giderici ilac bana misin demedi

Benim sıpa nst yi görünce hareketlendi doktor hareketleri az demiştin sanki dedi dedim hocam buraya gelince huyu değişiyo bunun ne desem aksini yapıyo hastanede. Birde benim bebiş dokunulmasından hiç hazzetmiyo yada oyun yapıyo problar değince habire ittiriyo. Bu iyi bişey tepki veriyor demekki dedi. Eğer hareketleri bende az görseydim bugn alırdım dedi şimdilik programı bozmayalım her hangi bi durum olursa yine iletişime geçelim dedi. Anestezi hekimiyle görüştüm 5 tüp kan verdim ve eve döndüm. Son hazırlıkları yapıp yarın bebişimizi kucaklamaya inş duygular şelale..

Ahahaha yerim onu annesini biraz kandırmış bu fındık
Hadi yarına güzel doğumlarla gel canım bugün sakin burası yarın tekrar başlayacak doğumlar şimdilik sen ve ahestebirbeste var sanırım eklenen olur mu belli olmaz

Maşallahh tatlı fındığa Sen de inşallah hemen toparlanırsın kolayca iyileşirsin canım

Kızlar günaydın bayadır sadece okuyor hiç yazmıyordum bebişi doğanlar gözünüz aydın hayırlı sağlıklı upuslu bebişler olsunlar inşallah sata göre 37+2yim ama bebişe göre 2 hafta önden gidiyoruz iki gündür ara ara kasık ağrılarım var dün gece bir gram uyuyamadım ama uykusuz da değildim bugün de bi enerjik hissediyorum evi süpürüp sileyim diyorum yarın kontrolüm vardı bakarsınız belki bende doğururum

Gözün aydın bacım
Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı güzel yazılar yazsın

Birazcık küçük diye endişe ediyordun ama maşallah ne emmesinde sorun var, ne de kuvöze girdi. Elhamdülillah.

Zor da olsa yürü. Bagırsaklar hareket etsin. İns gazını da çıkarırsın.

Canım benim taburcu olmana çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda Cihangir de çıkacak küvözden kavusacaksiniz bitanem. Çok geçmiş olsun..anne sütü ile hemen toparlayacak minik oğlun inşallah
Güzel haberlerle gel inşallah leydim benim
Bilmiyorum kuzum neden öyle oldu kaldırdım uzandım koydum başka tencere vardı önde. Acayip yandı sonra da acımaya devam etti. Salı akşamı oldu bu dediğim iki gündür acıyor sol taraf ve kasığım. Demedim doktora bir şey nst de falan iyi çıkınca kuzum. Uzanırken oturup kalkarken sürekli acıyor. Fena zedelendi sanırım
İnşallah öyle olmuştur kuzum benim. Bir an önce geçer inşallah teşekkür ederim aynen demek ki bazen ne yaparsan yap olmuyor vakti var daha belli
Çok geçmiş olsun canım benim..hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah maşallah minigine. İnsallah sen de en kısa zamanda toparlayacaksin kendini inanıyorum
Maşallah canım benim hadi inşallah hayırlı sağlıklı kavusmanız olsun bebeğinle yarın çok heyecanlı ya

Haydi hayırlı olsun canım az daha sabret sonra her şey mükemmel olucak

Evet ya sona kalan dona kalırrr Her gece doğurur muyum acaba diye yatıyorum ve sabah göbüşümle bakışıyorumm yine beraberiz diye
Peki ya rüyalarda bile doğurmalar uyanınca koca göbek ve yatakta olma
Öyleyse dinlen senden daha değerli değil kalan günler.

Dogurmadim kiii yalancı sancıydi sanırım ama beni hoplatmaya yetti duştan sonra rahatladım sanırım uyumuşum bu saate kadar

Anladım canım ilerdeki sancılar da bu bilgi yararlı olacak
Sezeryanlar bir bir doğuruyor da farkındamısınız hiç normal doğuran yok birinin suyu gelmedi ben gidiyorum doğurmaya demedi belki ben derim

Çok güzel bi doğum hikayesi olmuşAllah iki cihandada mutlu etsin ailenizi darısı bekleyen biz hamişlerin başına. Tekrar gözünüz aydın olsun

Geldim kızlar nstden. Tertemiz nst ile geldim sancı hiç yok bebiş hareketli her şey normal. Haftaya perşembeye kontrol randevusu verdi o zamana kadar doğmazsa dedi. O zamana 38+5 olacağım gelir mi acaba
Senle biz 38+4 38+6 gibi doğuralım baciiii yoksa biz sona kaldık dona kaldık sana söyleyeyim

Bende onu düşünüyordum, bakalım orada ilk kim olacak, sonuncu belli de (ben)
Bakalım kız artık biri başlasın doğurmaya az cesaret versin kızlar ben gittim doğurdum geldim desin böyle ha geldi ha geliyor ha gelecek ha şimdi bu sancı mı ay acaba açılmam var mı diye diye zaman geçmiyor duşa girdim iyice temizlendim jiletledim kendimi diyorum hazır mis gibiyken gidem de bi doğuram gelem bi yanım da hiç bilmediğim bi şey korkuyor ama diyorum aamaaan korkunun faydası yok boşver böyle manyak manyak düşünüyorum sürekli

Aksak yürüyüş de deneyin. Benim ilk doğumumda işe yaramıştı. Bi kaldırım gibi yüksek bi yerde ayağınız bi çıkıp bi ineceksiniz. İnşallah işe yarar

Bende dün yaptım temizligimi, hazır diyorum temizken doguruversem bugünde kontrolum var bakalım ne diyecek

Sezeryanlar bir bir doğuruyor da farkındamısınız hiç normal doğuran yok birinin suyu gelmedi ben gidiyorum doğurmaya demedi belki ben derim
Hea!

Maçta futbolculara “doğal olan normal doğumdur” pankartı açtıran bakan gelsin istatistik görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…