2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Senle biz 38+4 38+6 gibi doğuralım baciiii yoksa biz sona kaldık dona kaldık sana söyleyeyim
Bende 40a kadar beklemek istemiyorum bu sıcakta 38 falan iyidir yaoğlum 41de doğdu. Buda öyle olursa daha çok var yaevde tüm işi kendim yaoıyorum yoröadan. Dün dolap içlerini döktüm dizdim. Koltukları sildim. Bugunde sadalyeleri silip mutfağa başlıcam. Kafam dağılıyor iş yapınca ev temiz oldukçada içim ferahlıyo. Bu sıcakta bi yemek yapmak isteyom yemeğin sıcağı fenalık getiriyo bana

amin canım inşaallah allahım duysun sesimizi ben ne güzel çıkarmıştım aklımdan bunu son günlerimde yine aşıladı beynime ve eşime de diyemedim içerde konuşulanı dedim ben üzülddüm bari ona zehir olmasın

Rabbim ağrılarını sancılarını hafifletsin şifa versin çok şükür bebeğin iyi ve sağlıklı rabbim evladıni size bağışlasın sende çabucak toparlanırsin inşallah

Sıcaklar hepimizin sorunu. Ve ben evin camını açsam cadde üzeri araba sesleri gürültüden uyuyamıyorum. Her yerimi ıslatıyorum her tuvalete kalktıgımda odaya gelene kadar kuruyorum inan yanlız degilsin
Şuan hormonlar tavan herşeye ağlaman cok normal hepimiz öyleyiz
Hicbirsey olmaz Allahın izniyle sağ salim alacaksın kucağına doktorlar gercekten pat pat herşeyi söylüyor biz hamileyiz az anlayın yahu. Canını sıkma bebekte etkilenir güzel günler yakın az daha sabır inş

Sezeryanlar bir bir doğuruyor da farkındamısınız hiç normal doğuran yok birinin suyu gelmedi ben gidiyorum doğurmaya demedi belki ben derim
Normal doğum sabır isiymis bacım biz normal doğuranlar olarak daha bekleyeceğiz sanırım yarın kontrol günüm çatı muayenesinden biraz umitliyim belki gelir

inşaallah canım içimde dert oldu taşıyorum olsun sağlıklı olsında rabbimden gelen herşey başımız üstüne

Kuzum çok sevindim Allah yardımcın olsun ağrıların bir an önce hafifler inşallah. Ultrason kilosuyla uyumlu mu doğdu? Bizimkinin de gelişimi yavaşladı da baya küvöze girmemesi bana da umut verdi

Aksak yürüyüş de deneyin. Benim ilk doğumumda işe yaramıştı. Bi kaldırım gibi yüksek bi yerde ayağınız bi çıkıp bi ineceksiniz. İnşallah işe yarar
Denemedim bunu. Ama ortam buna pek de müsait değil. Şehrin ana merkezindeyim. Ve çok kalabalık evde tabure gibi birşeye yapsam olmaz mı acaba

inşaallah canım allah razı olsın hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi inşaallah bugün klimam tamamlanırsa azda olsa sıcaktan kurtulurum diye umuyorum vucudüm soğurda içimdeki yangın ancak doğumda kızımı sağlıkla gördüğümde sönecek gibi

Bende onu düşünüyordum, bakalım orada ilk kim olacak, sonuncu belli de (ben)
Hahaha ya da sonuncu ben
Yaa ben de duştan çıktım temizlendim hazır ve nazır bekliyorum Korkma korkma içimizde kalmıcak ya bi sekılde cıkacak bu veletler

Ben yeni oldu sandım iki gündür o ağrıyı çekiyorsun keşke söyleseydin kuzum
Muhtemelen sol kasık baya zedelenmiş ağrısı sürer bir kaç gün
Umarım bir şey yoktur canım çok eğilip kalkma dinlen

Hiç takma unutmaya çalış canım
benimde ikili test sonucun biraz risk var dediler istersen sıvı alalım dediler yada fetal DNA yaptır dediler bir iki ay sürekli aklımdan çıkmıyordu ya bir şey varsa diye ama çok araştırdım sonuçların doğruluğu net değildi ama ikisini de yaptırmadım bol bol dua ettim Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah

Geldim kızlar nstden. Tertemiz nst ile geldim sancı hiç yok bebiş hareketli her şey normal. Haftaya perşembeye kontrol randevusu verdi o zamana kadar doğmazsa dedi. O zamana 38+5 olacağım gelir mi acaba
Bizimkiler biraz tembel çıktı
Şuan ben 38+3 ama arada hafif sancı gelip gidiyor ama ağır bir durum yok gelsin artıkkk
Yoksa beni alacaklar
Yarın da benim kontrol bakalım neler söylencek

Yoksa geliyor mu ballı börek
Ağrı var. İki gündür hissediyorum. Her zamankinden biraz farklı. Dr ikinci nst istedi onu da çektim. Hissediyor musun bunları dedi, evet dedim. Düzenli görünüyor evde de aynı mı dedi. Evet dedim hatta daha yoğun ve sık yaşıyorum. İstersen bugün yarın alabiliriz dedi. Yok dedim 30 Haziran dedik öyle kalsın. Dayanırım. Dayanamaz olursan, bi durum gelişirse hastaneye gel dedi.

Normal muayene iyi. Suyu güzel. Görünen bi sıkıntı yok çok şükür. 3400 gr ve 51 cm civarı. Bakalım gerçekte de öyle mi, pazartesi göreceğiz.

Pazar gecesi saat 1den itibaren su dahil hiçbir şey yeme içme dedi. 7de yatışım olacak. 9 gibi de sezaryene alırız dedi. Bizden haberler böyle

Bı sıkıntı yok şükür, bebiş iyiyse beklenir ya, ağrı magri viz gelir bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…