- 8 Nisan 2024
- 220
- 562
- 23
- 36
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.221
Bende 40a kadar beklemek istemiyorum bu sıcakta 38 falan iyidir yaSenle biz 38+4 38+6 gibi doğuralım baciiii yoksa biz sona kaldık dona kaldık sana söyleyeyim
Evet yaSezeryanlar bir bir doğuruyor da farkındamısınız hiç normal doğuran yok birinin suyu gelmedi ben gidiyorum doğurmaya demedi belki ben derim
amin canım inşaallah allahım duysun sesimizi ben ne güzel çıkarmıştım aklımdan bunu son günlerimde yine aşıladı beynime ve eşime de diyemedim içerde konuşulanı dedim ben üzülddüm bari ona zehir olmasınSıcaktan bende aşırı bunalıyorum az önce balkona çıktım oturdum bir kalkamadım evde klima yok ama cam kapı açınca esiyor ama yetmiyor tabi hamilelikte sıcaklık ne zormuş bunu bu gebeliğimde çok iyi anladım
Üzülme canım az kaldı zaten sabret inan herkes aynı durumlardan geçiyor ama bebeişine kavuştuğunda bunların hepsini unutacaksın
Dr ların böyle konuşmasına o kadar karşıyım ki sadece üzmekten başka bir şey yapmıyorlar zaten öncesinde bunu biliyorsun belki hiç bir sorun olmayacak hastalıkı denilen çocuklarda çoğu sağ sağlim gelmiş dünyaya hiç canını sıkma bebişlerimizi sağ sağlim alacağız kucağımıza dua et canım❤
Benim kızım nazlı, anası gibi dik, gel deyince gelmiyor, sen dur daha diyorum.bakalim ne olacakEvet yabi Vaalbara dedik dogurcak ondada tık yok ama normal dogum sıkıntı olmadıgı zamanlar şu dönemlerden sonra
Rabbim ağrılarını sancılarını hafifletsin şifa versin çok şükür bebeğin iyi ve sağlıklı rabbim evladıni size bağışlasın sende çabucak toparlanırsin inşallahKizlar herkese tesekkurler
Ikimizde iyiyiz
Yorgunluktan telefonu elime alamadim.
Bebek 2200 gr dogducok sukur herhangi bir sikintisi yok ama emmesi solunumu yerinde
Kuvozede girmedi.
Ciktigimda agrim coktu bayaa yuksek bir agri kesici verdiler sonra kontrol altina girdi cok sukur o da ama gazi bugun az az cikartmaya basladim o simdi cok agri yapiyor yuruyemiyorum bilerezene 2 tane spazm giderici ilac bana misin demedi
Sıcaklar hepimizin sorunu. Ve ben evin camını açsam cadde üzeri araba sesleri gürültüden uyuyamıyorum. Her yerimi ıslatıyorum her tuvalete kalktıgımda odaya gelene kadar kuruyorumsıcaktan bunaldım duştan çıktım giyinirken terledim ne olacak bilemiyorum böyle klima kurulu ama tesisat hazır değildi yarın oda hallolur inşallah serinlerim biraz bugün doktor bana yatış verdi yatmadım imza attım geldim şeker yüksekmiş onu kontrol edelim dedi hastanede ben istemediğimi söyledim dahiliyeye yolladı oda her öğün öncesi iğne dozu ayarladı günde dört defa vuruluyorum artık çok yoruldum çok bunaldım hastaneden eve kadar ağladım neden bunlar benim başıma geliyor diye detaylıda başladık sıkıntıya hala aynı artık perinotolog takipli olacakmışım son kalmış 15 atlatsaydım inşaallah gününde doğurarak doktor bugün detaylıyı hatırlattı ense kalınlığı çıkmış neden testleri yapmadın razımısın down sendrımlu bebeğe dedi o kadar üzüldüm ki nasıl duygusuzca dedi onu öyle aklım almıyor hala inşaallah sağlıklıdır kızım dua isterim sizlerden şeker düşsün inşaallah
Normal doğum sabır isiymis bacım biz normal doğuranlar olarak daha bekleyeceğiz sanırım yarın kontrol günüm çatı muayenesinden biraz umitliyim belki gelirSezeryanlar bir bir doğuruyor da farkındamısınız hiç normal doğuran yok birinin suyu gelmedi ben gidiyorum doğurmaya demedi belki ben derim
inşaallah canım içimde dert oldu taşıyorum olsun sağlıklı olsında rabbimden gelen herşey başımız üstüneSen takma o doktoru. Bütün empati duygularını kaybediyorlar. Benim de ikili taramada risk çıkmıştı. Doktor bunu haber verirken sırada fetal dna testi var onu yapacağız onun sonucuna göre devam edip etmek istemeyeceğine karar vereceksin demişti. Çok kolay bir şeymiş gibi ben şok içindeyken. Sonra dna testi temiz geldi şükür. Allahın izniyle senin bebişin de sapsağlıklı doğar. Bugünlerde çok fazla insana bunu diyorlar zaten.
Aynen gerçek sancıysa uyutmaz. Bir de süresi 40 dkya düştükten sonra geri çıkmaz
Kizlar herkese tesekkurler
Ikimizde iyiyiz
Yorgunluktan telefonu elime alamadim.
Bebek 2200 gr dogducok sukur herhangi bir sikintisi yok ama emmesi solunumu yerinde
Kuvozede girmedi.
Ciktigimda agrim coktu bayaa yuksek bir agri kesici verdiler sonra kontrol altina girdi cok sukur o da ama gazi bugun az az cikartmaya basladim o simdi cok agri yapiyor yuruyemiyorum bilerezene 2 tane spazm giderici ilac bana misin demedi
Denemedim bunu. Ama ortam buna pek de müsait değil. Şehrin ana merkezindeyim. Ve çok kalabalıkAksak yürüyüş de deneyin. Benim ilk doğumumda işe yaramıştı. Bi kaldırım gibi yüksek bi yerde ayağınız bi çıkıp bi ineceksiniz. İnşallah işe yarar
inşaallah canım allah razı olsın hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi inşaallah bugün klimam tamamlanırsa azda olsa sıcaktan kurtulurum diye umuyorum vucudüm soğurda içimdeki yangın ancak doğumda kızımı sağlıkla gördüğümde sönecek gibiSıcaklar hepimizin sorunu. Ve ben evin camını açsam cadde üzeri araba sesleri gürültüden uyuyamıyorum. Her yerimi ıslatıyorum her tuvalete kalktıgımda odaya gelene kadar kuruyoruminan yanlız degilsin
Şuan hormonlar tavan herşeye ağlaman cok normal hepimiz öyleyiz
Hicbirsey olmaz Allahın izniyle sağ salim alacaksın kucağına doktorlar gercekten pat pat herşeyi söylüyor biz hamileyiz az anlayın yahu. Canını sıkma bebekte etkilenir güzel günler yakın az daha sabır inş
Hahaha ya da sonuncu benBende onu düşünüyordum, bakalım orada ilk kim olacak, sonuncu belli de (ben)
Yaa ben de duştan çıktım temizlendim hazır ve nazır bekliyorumBakalım kız artık biri başlasın doğurmaya az cesaret versin kızlar ben gittim doğurdum geldim desin böyle ha geldi ha geliyor ha gelecek ha şimdi bu sancı mı ay acaba açılmam var mı diye diye zaman geçmiyor duşa girdim iyice temizlendim jiletledim kendimidiyorum hazır mis gibiyken gidem de bi doğuram gelem bi yanım da hiç bilmediğim bi şey korkuyor ama diyorum aamaaan korkunun faydası yok boşver böyle manyak manyak düşünüyorum sürekli
Ben yeni oldu sandım iki gündür o ağrıyı çekiyorsun keşke söyleseydin kuzumCanım benim taburcu olmana çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda Cihangir de çıkacak küvözden kavusacaksiniz bitanem. Çok geçmiş olsun..anne sütü ile hemen toparlayacak minik oğlun inşallah
Güzel haberlerle gel inşallah leydim benim
Bilmiyorum kuzum neden öyle oldu kaldırdım uzandım koydum başka tencere vardı önde. Acayip yandı sonra da acımaya devam etti. Salı akşamı oldu bu dediğim iki gündür acıyor sol taraf ve kasığım. Demedim doktora bir şey nst de falan iyi çıkınca kuzum. Uzanırken oturup kalkarken sürekli acıyor. Fena zedelendi sanırım
İnşallah öyle olmuştur kuzum benim. Bir an önce geçer inşallah teşekkür ederimaynen demek ki bazen ne yaparsan yap olmuyor vakti var daha belli
Çok geçmiş olsun canım benim..hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahmaşallah minigine. İnsallah sen de en kısa zamanda toparlayacaksin kendini inanıyorum
Maşallah canım benimhadi inşallah hayırlı sağlıklı kavusmanız olsun bebeğinle yarın çok heyecanlı ya
Hiç takma unutmaya çalış canımamin canım inşaallah allahım duysun sesimizi ben ne güzel çıkarmıştım aklımdan bunu son günlerimde yine aşıladı beynime ve eşime de diyemedim içerde konuşulanı dedim ben üzülddüm bari ona zehir olmasın
Bizimkiler biraz tembel çıktıGeldim kızlar nstden. Tertemiz nst ile geldimsancı hiç yok bebiş hareketli her şey normal. Haftaya perşembeye kontrol randevusu verdi o zamana kadar doğmazsa dedi. O zamana 38+5 olacağım gelir mi acaba
Ağrı var. İki gündür hissediyorum. Her zamankinden biraz farklı. Dr ikinci nst istedi onu da çektim. Hissediyor musun bunları dedi, evet dedim. Düzenli görünüyor evde de aynı mı dedi. Evet dedim hatta daha yoğun ve sık yaşıyorum. İstersen bugün yarın alabiliriz dedi. Yok dedim 30 Haziran dedik öyle kalsın. Dayanırım. Dayanamaz olursan, bi durum gelişirse hastaneye gel dedi.Yoksa geliyor mu ballı börek
Bı sıkıntı yok şükür, bebiş iyiyse beklenir ya, ağrı magri viz gelir bizeAğrı var. İki gündür hissediyorum. Her zamankinden biraz farklı. Dr ikinci nst istedi onu da çektim. Hissediyor musun bunları dedi, evet dedim. Düzenli görünüyor evde de aynı mı dedi. Evet dedim hatta daha yoğun ve sık yaşıyorum. İstersen bugün yarın alabiliriz dedi. Yok dedim 30 Haziran dedik öyle kalsın. Dayanırım. Dayanamaz olursan, bi durum gelişirse hastaneye gel dedi.
Normal muayene iyi. Suyu güzel. Görünen bi sıkıntı yok çok şükür.3400 gr ve 51 cm civarı. Bakalım gerçekte de öyle mi, pazartesi göreceğiz.
Pazar gecesi saat 1den itibaren su dahil hiçbir şey yeme içme dedi. 7de yatışım olacak. 9 gibi de sezaryene alırız dedi. Bizden haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?