2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Dua zincirinin başını ben çekerim valla

Gönder bir yere gitsin
Şahsen benim koca evdeyken ben iş yapamıyorum beni salsınlar tek başıma eve girişip istediğim gibi yapayım yoksa söylenip duracak hep
Kargom var dedim. Gel al noktasından alınacak. Koşarak mı gitti geldi bilmiyorum. 5 dk da eve döndü.

Sabah 6da denize yüzmeye gitmişti. Yorgun aslında, uyursa belki kapıları silerim sessizce

Bu sefer ki minik prenses geç gelecek ablası gibi aceleci değil belli ki
Seni de biraz sona alacağız sanırım bu gidişle
Hadi hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsinler bütün minik kuşlar

Kızlar bez, ıslak mendil vs koyduğumuz keçeden bebek bakım organizeri var ya, o yıkanır mı ? Makinede formu bozulmasın. Olmazsa bi sabunlu sudan geçireyim. Yeter heralde.
Bende sabunlu suya sonra temiz suya bas çıkar yapıyorum böyle şeyleri makinaya atınca tipi kayıyor

Gözümüz aydın canım bebişini sağlıkla kucağına almana çok sevindim geçmiş olsun her geçen gün daha da iyi olcaksın

Kargom var dedim. Gel al noktasından alınacak. Koşarak mı gitti geldi bilmiyorum. 5 dk da eve döndü.

Sabah 6da denize yüzmeye gitmişti. Yorgun aslında, uyursa belki kapıları silerim sessizce
Enişte duymaz mı uyurken benimki tık dese duyar ya o uyurken iş yapmak zor yani
Bu sefer ki minik prenses geç gelecek ablası gibi aceleci değil belli ki
Seni de biraz sona alacağız sanırım bu gidişle
Hadi hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsinler bütün minik kuşlar
Herhalde öyle olacak kuzum arada sürpriz yapmazsa rdrsn dediği gibi sona kaldık dona kaldık öyle kuzum hayırlısı sağlıkla gelsin de bekleriz napalim

400-500 gr düşük doguyorlar o sudan kaynaklımı acaba Lady

Ay bilmiyorum ki …

Tamam tahmini ölçüm sonuçta. Artı eksi hata payı var. Ama büyük farklar çıkınca şaşırıyorum ben. Misal 3 buçuk diyor ultrasonda, bebek doğuyor 3 kg. Yani 500 gr nasıl yanlış ölçülür?

Pazartesi göreceğiz artık.

Ahahah yürüyerek gittiyse sanırım hızlı yürüyor Enişte
Ha bu çok iyi işte uyursa rahatça yaparsın sen ladycim
Son zamana bırakma ne yaptıysan kâr

Benim ki bomba patlasa uyanmaz o kadar ağır uykusu

Sizleri yalnız bırakmayız bizden sonra hemen sizleri almamız lazım bebeleri beraber büyütmek gerekiyor

Evet bana da 2200 demişlerdi 1780 doğdu

Aslında ultrasonda kilo ölçmüyorlar. Kafa çevresi karın çevresi ve femur uzunluğunu ölçüp ortalama bi kilo belirliyor sistem. Diyelim ki ölçerken biraz baştan sağma ölçtü. Femur kemiğini tam ucu ucuna işaretlemedi ve milimetrik bi eksiklik söyledi, hemen kilosu düşüveriyor hesaplamaya göre. O yüzden doktordan doktora da fark çıkıyor hep Yani hiç bi zaman doğru kiloyu veremezler bize

Dün gece hiç uyuyamadım neredeyse. 5 de falan anca uykuya dalmışımdır onda da sürekli hastanede olduğumu, doğum yaptığımı, doktorları vs bir sürü böyle birbirinden ayrı rüya gördüm. Aslında uyumadım da ama rüyaları uyanık mı gördüm anlamadım rezalet bi geceydi. Bugün de bebişim sürekli karnımın üst tarafında bir yerde gerildi kaldı galiba. O kadar canımı acıtıyor ki. Karnım semsert resmen. Yaklaşık 2 saattir de geçmedi. Normalde bastırdığı yere ben de elimle bastırınca oradan çekiyordu ayağını falan ama şimdi hareket etse de ayak orda çekmiyor saatlerdir ölcem artık ağrıdan. Tatlı da yedim pozisyon da değiştirdim nasıl geçecek bu acı fikri olan var mı

Ben biraz dürtükleyip ittiriyorum ve ayağa kalkıp yürüyorum o zaman sakinliyor biraz

Benim ki bomba patlasa uyanmaz o kadar ağır uykusu

Sizleri yalnız bırakmayız bizden sonra hemen sizleri almamız lazım bebeleri beraber büyütmek gerekiyor
Benimkinin değişik bir uyku stili var inan olsun bak bunca sene oldu çözemedim kendi yere düşse duymayacak kadar ağır (ki kenarda yatarsa kesin düşüyor ) ama ben iş yaparken ne kadar sessiz yapmaya çalışsam da onu duyacak kadar hafif. Evin içinde çıt dese duyar ama sen düşün düşse bile uyanmiyor ilginç inşallah kuzum inşallah vakti zamanında gelsin hepsi de sağlıkla beraber büyütelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…