2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
4 gün kaldı hayırlı doğumlar olsun inşallah ladycim

Bu konuda yazamadım. Hani yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişiz. Şu saatten sonra yapsaydın, etseydinin bi manası var mı ?

Ben de yaptırmadım o taramaları, fetal DNA yı... Rabbim bebeklerimizi sağlıkla bize kavuştursun.
Bı sıkıntı yok şükür, bebiş iyiyse beklenir ya, ağrı magri viz gelir bize
Di miiii? Sen günlerdir ne çekiyorsun ?

Çok şükür çok sevindim kuzum hayırlı olsun tekrardannn. En son ultrasonda 2600 civarı ölçmüşlerdi sanırım dimi kilosunu. Bak 2200 doğmuş ama kuvöze bile girmemiş maşallah küçük güzel bebişine hemen toparlanacaktır. İnşallah gazını da hemen çıkarırsın. Sonrası zaten selamet
Aiyy dayan Ladycim zaten 3 gün kaldı diyelim pazartesiyi sayma. İnşallah sıklaşmaz da istediğin vakitte gelir yavrucağın

Kızlar bez, ıslak mendil vs koyduğumuz keçeden bebek bakım organizeri var ya, o yıkanır mı ? Makinede formu bozulmasın. Olmazsa bi sabunlu sudan geçireyim. Yeter heralde.

Kesinlikle katılıyorum son bir kaç günlerimiz kalmış bunları hiç düşünmeye gerek yok
Dua edelim Rabbim bizlere evlatlarımıza kavuştursun
3
Bugün geçti artık.

Yalnız kalan günlerde planım mutfak dolapları, buzdolabını temizlemek. Evi sil süpür yapmak ve kapıları silmek. Yani ins.
Ayyy evet bugünü saymazsak son 3
Heyecandan şimdi kalkar girişirsin eve ladycim
Temiz evi bırakıp doğuma gitmek çok rahatlatır insanı

İyi maşallah her şey yolunda ne güzel Ay çok az kaldı heyecan dorukta

Kızlar bende 36 olacak yarın.
Cis olayı sürekli gelmeye başladı regl gibi ayakta yürürken otururken sürekli az az geliyor. Bugün biraz daha farklı konuşurken bile geliyor. Bebek hareketi falan iyi korkuyorum
Amniyotik sıvı olmadığına emin misiniz? Değilseniz bir test yaptırın bari, kolay bir test diye biliyorum. Hastanede yapıyorlar, bazı eczaneler de satıyormuş.

Ahahhaha
Hastaneye gidince hissediyorlar mı dersin ?
İş ciddiye binmesin hareket edeyim diyor heralde

Yarına çok az kaldııııı
Geldim kızlar nstden. Tertemiz nst ile geldim sancı hiç yok bebiş hareketli her şey normal. Haftaya perşembeye kontrol randevusu verdi o zamana kadar doğmazsa dedi. O zamana 38+5 olacağım gelir mi acaba
Dua çemberi yapalım. Normal doğumlar da başlasın yaaa
Doğurmak kadim bir bilgi. Genlerimize işlenmiş. Ta büyük büyük nenelerimizden bize aktarılmış. ilk doğum olsa da vücudumuz ne yapacağını aslında biliyor. Şimdi zaten her tıbbi yardım ve imkan da var. Allahın izniyle her şey güzel olacak
Bende dün yaptım temizligimi, hazır diyorum temizken doguruversem bugünde kontrolum var bakalım ne diyecek
Hayırlı haberlerle gel bacım.

Bi de ikinciler çok durmaz diyorlar. Erken doğar diyorlar. Hep şehir efsanesi.

Dr bugün bana diyor ki bas asağı duruyor evet. Ama kanala girme gibi bi pozisyon alması, çabası falan da yok. Bir karış bostan, yan gel yat Osman

Sağlıcakla hayırlı bir şekilde gelsin inşallah

Senle biz 38+4 38+6 gibi doğuralım baciiii yoksa biz sona kaldık dona kaldık sana söyleyeyim
Bence de bacım ne sancı ne bir şey hiç bir şey yok diğer arkadaslarda en azından bir sancı var yani bizde o da yok nst o kadar tertemiz ki dümdüz sancı kısmı bu kız bu hareketlilik ile ayın 12sini bulmaz diyordum ama bulacak galiba
Bende dün yaptım temizligimi, hazır diyorum temizken doguruversem bugünde kontrolum var bakalım ne diyecek
Ahahaha insan tertemiz iken doğurup geçmek istiyor dimi hayırlı haberlerle gel tatlım
İnşallah kuzum aynen iki gün oluyor zedelendi anlaşılan. Hiç de dinlenemiyorum doğum yakın gibi düşündükçe tonla iş buluyorum kendime. Hayırlısı
Bizimkiler biraz tembel çıktı
Şuan ben 38+3 ama arada hafif sancı gelip gidiyor ama ağır bir durum yok gelsin artıkkk
Yoksa beni alacaklar
Yarın da benim kontrol bakalım neler söylencek
Ya hiç sorma kuzum. O kadar hareketli ki ablası kadar bile beklemez diyordum. 37+5te almıştım ablasını kucagima. Bugün 37+5 ama hiç bir belirti yok en azından senin sancı varmış bende o da yok benim doktor normal doğum taraftarı ve sonuna kadar bekler yani bebek beklerse o da bekler gününe kadar bakalım ne zaman gelecek
Maşallah oğlusuna leydim ayy çok heyecanlı ya resmen 3 gün sonra oğlun kucağında olacak inşallah Vaalbara ile Acıya katlanmanıza da hayranım su sancilar bende çıksa hopluyordum muhtemelen maşallah

amin canım inşaallah ya zaten o aylarda üzüldük o kadar tekrar güncellemeye ne gerek var bunu doğuma sayılı gün varken

Aklımı okuyorsun. Ama eşim eve geldi. Soyundu dökündü. Korkumdan ben de kıpırdayamıyorum. Hastanede Dr doğuma alabiliriz dedi sen iş yapmaya mı eve geldin diyecek
Kızlar bende 36 olacak yarın.
Cis olayı sürekli gelmeye başladı regl gibi ayakta yürürken otururken sürekli az az geliyor. Bugün biraz daha farklı konuşurken bile geliyor. Bebek hareketi falan iyi korkuyorum
Bebeğin sıvısı olmasın o?
Bence bi acile gitmelisin.

aminnnn inşaallah

Bence de ladyim yapalım ya başlasın artık bir yerden normal doğumlar da dümdüz bekleyip duruyoruz ha geldi ha gelecek diye sezaryen olan arkadaşlar bebeklerini büyütürken biz dogurmayi bekleyeceğiz bu gidişle

Gönder bir yere gitsin
Şahsen benim koca evdeyken ben iş yapamıyorum beni salsınlar tek başıma eve girişip istediğim gibi yapayım yoksa söylenip duracak hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…