2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Bence de ladyim yapalım ya başlasın artık bir yerden normal doğumlar da 🤣 dümdüz bekleyip duruyoruz ha geldi ha gelecek diye sezaryen olan arkadaşlar bebeklerini büyütürken biz dogurmayi bekleyeceğiz bu gidişle 🤣 ❤️ 😍
Dua zincirinin başını ben çekerim valla :rolleyes:

Gönder bir yere gitsin 😂😂
Şahsen benim koca evdeyken ben iş yapamıyorum beni salsınlar tek başıma eve girişip istediğim gibi yapayım yoksa söylenip duracak hep 😂😂😂
Kargom var dedim. Gel al noktasından alınacak. Koşarak mı gitti geldi bilmiyorum. 5 dk da eve döndü. :KK45:

Sabah 6da denize yüzmeye gitmişti. Yorgun aslında, uyursa belki kapıları silerim sessizce :oha:

Bence de bacım ne sancı ne bir şey hiç bir şey yok 🤣 🤣 diğer arkadaslarda en azından bir sancı var yani bizde o da yok 🤣🤣 nst o kadar tertemiz ki dümdüz sancı kısmı 🤣 bu kız bu hareketlilik ile ayın 12sini bulmaz diyordum ama bulacak galiba 🤣

Ahahaha 🤣 ❤️ insan tertemiz iken doğurup geçmek istiyor dimi 🤣 hayırlı haberlerle gel tatlım ❤️😍🤲🏻

İnşallah kuzum aynen iki gün oluyor zedelendi anlaşılan. Hiç de dinlenemiyorum doğum yakın gibi düşündükçe tonla iş buluyorum kendime. Hayırlısı ❤️

Ya hiç sorma kuzum. O kadar hareketli ki ablası kadar bile beklemez diyordum. 37+5te almıştım ablasını kucagima. Bugün 37+5 ama hiç bir belirti yok 🤣 en azından senin sancı varmış bende o da yok 🤣 benim doktor normal doğum taraftarı ve sonuna kadar bekler yani bebek beklerse o da bekler gününe kadar bakalım ne zaman gelecek 🤣😅

Maşallah oğlusuna leydim ❤️😍 ayy çok heyecanlı ya resmen 3 gün sonra oğlun kucağında olacak inşallah ❤️ 😍 Vaalbara Vaalbara ile Acıya katlanmanıza da hayranım su sancilar bende çıksa hopluyordum muhtemelen maşallah ❤️🥰
Bu sefer ki minik prenses geç gelecek ablası gibi aceleci değil belli ki 😂😍
Seni de biraz sona alacağız sanırım bu gidişle 😂
Hadi hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsinler bütün minik kuşlar 🐦 🥰🤲🏻

Kızlar bez, ıslak mendil vs koyduğumuz keçeden bebek bakım organizeri var ya, o yıkanır mı ? Makinede formu bozulmasın. 🤔 Olmazsa bi sabunlu sudan geçireyim. Yeter heralde.
Bende sabunlu suya sonra temiz suya bas çıkar yapıyorum böyle şeyleri makinaya atınca tipi kayıyor

Kizlar herkese tesekkurler 🙏🙏🙏
Ikimizde iyiyiz 🌸
Yorgunluktan telefonu elime alamadim.
Bebek 2200 gr dogdu 🥹 cok sukur herhangi bir sikintisi yok ama emmesi solunumu yerinde 🙏
Kuvozede girmedi.
Ciktigimda agrim coktu bayaa yuksek bir agri kesici verdiler sonra kontrol altina girdi cok sukur o da ama gazi bugun az az cikartmaya basladim o simdi cok agri yapiyor yuruyemiyorum bile 😞 rezene 2 tane spazm giderici ilac bana misin demedi
Gözümüz aydın canım bebişini sağlıkla kucağına almana çok sevindim geçmiş olsun her geçen gün daha da iyi olcaksın🌸

Kargom var dedim. Gel al noktasından alınacak. Koşarak mı gitti geldi bilmiyorum. 5 dk da eve döndü. :KK45:

Sabah 6da denize yüzmeye gitmişti. Yorgun aslında, uyursa belki kapıları silerim sessizce :oha:
Enişte duymaz mı uyurken 😅 benimki tık dese duyar ya o uyurken iş yapmak zor yani 🤣
Bu sefer ki minik prenses geç gelecek ablası gibi aceleci değil belli ki 😂😍
Seni de biraz sona alacağız sanırım bu gidişle 😂
Hadi hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsinler bütün minik kuşlar 🐦 🥰🤲🏻
Herhalde öyle olacak kuzum arada sürpriz yapmazsa rdrsn rdrsn dediği gibi sona kaldık dona kaldık 🤣🤣😅 öyle kuzum hayırlısı sağlıkla gelsin de bekleriz napalim ❤️😍

Ağrı var. İki gündür hissediyorum. Her zamankinden biraz farklı. Dr ikinci nst istedi onu da çektim. Hissediyor musun bunları dedi, evet dedim. Düzenli görünüyor evde de aynı mı dedi. Evet dedim hatta daha yoğun ve sık yaşıyorum. İstersen bugün yarın alabiliriz dedi. Yok dedim 30 Haziran dedik öyle kalsın. Dayanırım. Dayanamaz olursan, bi durum gelişirse hastaneye gel dedi.

Normal muayene iyi. Suyu güzel. Görünen bi sıkıntı yok çok şükür. 🤲🏼 3400 gr ve 51 cm civarı. Bakalım gerçekte de öyle mi, pazartesi göreceğiz. 😄

Pazar gecesi saat 1den itibaren su dahil hiçbir şey yeme içme dedi. 7de yatışım olacak. 9 gibi de sezaryene alırız dedi. Bizden haberler böyle :anneadayı:
400-500 gr düşük doguyorlar o sudan kaynaklımı acaba Lady

Ay bilmiyorum ki … 🤷‍♀️

Tamam tahmini ölçüm sonuçta. Artı eksi hata payı var. Ama büyük farklar çıkınca şaşırıyorum ben. Misal 3 buçuk diyor ultrasonda, bebek doğuyor 3 kg. Yani 500 gr nasıl yanlış ölçülür?

Pazartesi göreceğiz artık.

Ahahah yürüyerek gittiyse sanırım hızlı yürüyor Enişte 😂😂
Ha bu çok iyi işte uyursa rahatça yaparsın sen ladycim 😂😂
Son zamana bırakma ne yaptıysan kâr

Enişte duymaz mı uyurken 😅 benimki tık dese duyar ya o uyurken iş yapmak zor yani 🤣

Herhalde öyle olacak kuzum arada sürpriz yapmazsa rdrsn rdrsn dediği gibi sona kaldık dona kaldık 🤣🤣😅 öyle kuzum hayırlısı sağlıkla gelsin de bekleriz napalim ❤️😍
Benim ki bomba patlasa uyanmaz 😂😂😂o kadar ağır uykusu

Sizleri yalnız bırakmayız bizden sonra hemen sizleri almamız lazım bebeleri beraber büyütmek gerekiyor 😍😍

Ay bilmiyorum ki … 🤷‍♀️

Tamam tahmini ölçüm sonuçta. Artı eksi hata payı var. Ama büyük farklar çıkınca şaşırıyorum ben. Misal 3 buçuk diyor ultrasonda, bebek doğuyor 3 kg. Yani 500 gr nasıl yanlış ölçülür?

Pazartesi göreceğiz artık.
Evet bana da 2200 demişlerdi 1780 doğdu 🤦🏻‍♀️

Aslında ultrasonda kilo ölçmüyorlar. Kafa çevresi karın çevresi ve femur uzunluğunu ölçüp ortalama bi kilo belirliyor sistem. Diyelim ki ölçerken biraz baştan sağma ölçtü. Femur kemiğini tam ucu ucuna işaretlemedi ve milimetrik bi eksiklik söyledi, hemen kilosu düşüveriyor hesaplamaya göre. O yüzden doktordan doktora da fark çıkıyor hep 🌺 Yani hiç bi zaman doğru kiloyu veremezler bize

Dün gece hiç uyuyamadım neredeyse. 5 de falan anca uykuya dalmışımdır onda da sürekli hastanede olduğumu, doğum yaptığımı, doktorları vs bir sürü böyle birbirinden ayrı rüya gördüm. Aslında uyumadım da ama rüyaları uyanık mı gördüm anlamadım rezalet bi geceydi. Bugün de bebişim sürekli karnımın üst tarafında bir yerde gerildi kaldı galiba. O kadar canımı acıtıyor ki. Karnım semsert resmen. Yaklaşık 2 saattir de geçmedi. Normalde bastırdığı yere ben de elimle bastırınca oradan çekiyordu ayağını falan ama şimdi hareket etse de ayak orda çekmiyor saatlerdir ölcem artık ağrıdan. Tatlı da yedim pozisyon da değiştirdim nasıl geçecek bu acı fikri olan var mı :(

Dün gece hiç uyuyamadım neredeyse. 5 de falan anca uykuya dalmışımdır onda da sürekli hastanede olduğumu, doğum yaptığımı, doktorları vs bir sürü böyle birbirinden ayrı rüya gördüm. Aslında uyumadım da ama rüyaları uyanık mı gördüm anlamadım rezalet bi geceydi. Bugün de bebişim sürekli karnımın üst tarafında bir yerde gerildi kaldı galiba. O kadar canımı acıtıyor ki. Karnım semsert resmen. Yaklaşık 2 saattir de geçmedi. Normalde bastırdığı yere ben de elimle bastırınca oradan çekiyordu ayağını falan ama şimdi hareket etse de ayak orda çekmiyor saatlerdir ölcem artık ağrıdan. Tatlı da yedim pozisyon da değiştirdim nasıl geçecek bu acı fikri olan var mı :(
Ben biraz dürtükleyip ittiriyorum ve ayağa kalkıp yürüyorum o zaman sakinliyor biraz

Benim ki bomba patlasa uyanmaz 😂😂😂o kadar ağır uykusu

Sizleri yalnız bırakmayız bizden sonra hemen sizleri almamız lazım bebeleri beraber büyütmek gerekiyor 😍😍
Benimkinin değişik bir uyku stili var inan olsun bak bunca sene oldu çözemedim 😅 kendi yere düşse duymayacak kadar ağır (ki kenarda yatarsa kesin düşüyor ) ama ben iş yaparken ne kadar sessiz yapmaya çalışsam da onu duyacak kadar hafif. Evin içinde çıt dese duyar ama sen düşün düşse bile uyanmiyor ilginç 🤣🤣🤣 inşallah kuzum inşallah vakti zamanında gelsin hepsi de sağlıkla 😍❤️ beraber büyütelim 😍

Back
X