- 27 Ekim 2023
- 7.507
- 20.615
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #24.301
Öyle olur zaten, daha neresine bekleyecek, 41den sonra biraz daha tutsak kreşe başlarlar zaten39+0 benim de 1 hafta 10 gün en fazla yoksa suni sancıyı denerim artık yauvvv

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olur zaten, daha neresine bekleyecek, 41den sonra biraz daha tutsak kreşe başlarlar zaten39+0 benim de 1 hafta 10 gün en fazla yoksa suni sancıyı denerim artık yauvvv
Daha varmış senin erken doğurmak isteyen gildesin sende.38+0 iki hafta daha bekleme sürem var benim![]()
Benim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zatenVaalbara A acemianne92 baska var mı kızlar @hati hati bu kişiler dısında
Yok be canım, bana kalsa oğlumda 41de tam doğurdum, bunda da beklerim dee bir aydır sancı kasılma çekiyorum, bı kaç gündür baskıdan basurum çıldırdı zorlanıyorum acayip baskı var, sancılara guvensek şimdiye doğuracaktık o yüzden bekliyoruz da birşey olduğu yok, gelir gibi yaptı gelmedi şakacıDaha varmış senin erken doğurmak isteyen gildesin sende.![]()
Benim de şimdilik görünen normal ama BDT 30 Temmuz. Hayatımın en uzun bir ayı olacak gibiBenim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zatenVaalbara A acemianne92 baska var mı kızlar @hati hati bu kişiler dısında
Hastanede mi anladılar olsun çok riskli bir hafta değil merak etme inşallah ikinizde iyi olursunuzGelen şey suymus 36. Haftam henüz duanıza ihtiyacım var kızlar.
BeennnBenim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zatenVaalbara A acemianne92 baska var mı kızlar @hati hati bu kişiler dısında
Şu suni sancı beni çok korkutuyorBen canım inşallah tabii , bu 2. Doğumum Olucak oğlum normal doğmuştu
39+0 benim de 1 hafta 10 gün en fazla yoksa suni sancıyı denerim artık yauvvv
Ahahaha bak gerçekten bu değişik ve ilginçmişBenimkinin değişik bir uyku stili var inan olsun bak bunca sene oldu çözemedimkendi yere düşse duymayacak kadar ağır (ki kenarda yatarsa kesin düşüyor ) ama ben iş yaparken ne kadar sessiz yapmaya çalışsam da onu duyacak kadar hafif. Evin içinde çıt dese duyar ama sen düşün düşse bile uyanmiyor ilginç
inşallah kuzum inşallah vakti zamanında gelsin hepsi de sağlıkla
beraber büyütelim
![]()
İnşallah kendi sancımızla doğururuz da kimisinde de hızlı açılma sağlıyor bakalımŞu suni sancı beni çok korkutuyor![]()
Bende bugün anneme aynı şeyi söylüyordum. Hani günler oncesi ağrı olsa neyse ama iki aydır sancılar. Dediğin gibi basur zatwn cabası. Benim leğen kemiklerim ve kasik kemiklerim de kirilcak gibi oluyor.Yok be canım, bana kalsa oğlumda 41de tam doğurdum, bunda da beklerim dee bir aydır sancı kasılma çekiyorum, bı kaç gündür baskıdan basurum çıldırdı zorlanıyorum acayip baskı var, sancılara guvensek şimdiye doğuracaktık o yüzden bekliyoruz da birşey olduğu yok, gelir gibi yaptı gelmedi şakacı![]()
Gözün aydın pepsiciğim sağlıkla büyüsün bebeğinKizlar herkese tesekkurler
Ikimizde iyiyiz
Yorgunluktan telefonu elime alamadim.
Bebek 2200 gr dogducok sukur herhangi bir sikintisi yok ama emmesi solunumu yerinde
Kuvozede girmedi.
Ciktigimda agrim coktu bayaa yuksek bir agri kesici verdiler sonra kontrol altina girdi cok sukur o da ama gazi bugun az az cikartmaya basladim o simdi cok agri yapiyor yuruyemiyorum bilerezene 2 tane spazm giderici ilac bana misin demedi
Gözün aydın canım bundan sonrası kolaylık artıkKizlar herkese tesekkurler
Ikimizde iyiyiz
Yorgunluktan telefonu elime alamadim.
Bebek 2200 gr dogducok sukur herhangi bir sikintisi yok ama emmesi solunumu yerinde
Kuvozede girmedi.
Ciktigimda agrim coktu bayaa yuksek bir agri kesici verdiler sonra kontrol altina girdi cok sukur o da ama gazi bugun az az cikartmaya basladim o simdi cok agri yapiyor yuruyemiyorum bilerezene 2 tane spazm giderici ilac bana misin demedi
Maşallah bu hareketlilik sancı mı oluyor yoksa bebek hareketi mi ve nstye girmeden ne yiyorsun içiyorsun
Senin bu kız da abisi gibi beklemek istiyor anlaşılan annesiBı sıkıntı yok kızlar, bı yüzlük bı yetmişlik sancı çıktı gerisi 30larda seyrediyor, iri kemikli tombik bı bebiş ama dogurursun yürüyüşe devam dedi, suyu durumu iyi dedi, ekstra bı durum gelismezse haftaya gel dedibende gene tık yok
![]()
Ahahaha senin bu don maceran zatenAyyyy dona kalmayayım Allahım ne çektim bu dondan bu sene ya![]()
Canım sağlıkla gelecek inşallah ben inanıyorum ya. Hiç bir sıkıntı olmadan alacaksın inşallah evladını kucağınaGözün aydın hayırlı olsun
Kucağında olması küvete girmemesi çok güzelAnnem küçük bebek daha hızlı büyür der hızlıca sağlıcakla büyür inş
Umarım süpriz yapmaz bebiş gününü bekler
Kilosu boyu çok güzel maşAllah
Bende pazartesi benzer saatlerde yatışımı yapacağım farklı bir süpriz olmazsa
Dualarımızda birbirimizi unutmayalım kızlar son 6 aydır toksoplazma için ilaç kullanıyorum inş bebişime bulaşmamıştırsağlıcakla kucağıma alır ve hastaneden gönül rahatlığı ile ayrılırız
![]()
Aynen ya böyle uyuyani ilk defa gördüm. Babamın pek uykusu ağır değildir. Kardeşlerim top atsan duymazlar. Benim de mesela uykum hafiftir. Ama benim adam ilginç çıktıAhahaha bak gerçekten bu değişik ve ilginçmiş
Şanssızmışsın bu konuda bacım
Ben süpürge çalıştırsam adam uyanmaz neyseki işime yarıyor böyle![]()
Erkek geç geliyor diyorlar bilmiyorum ben çok beklemek istemiyorumVajinal doğumda bazen bebek 37 de ben geliyorummm diyorbazende gelmek bilmiyor 41 e kadar beklemiştim beklemek zor
ama şimdi temmuz -ağustos sıcakları geliyor oyüzden beklemek daha zor geliyor
![]()
Bekle Allah bekle bakalım kiminki gelecekBir aksilik olmazsa normal doğum olacak benim de, yurtdışında yaşıyorum burada boy kilo ölçümü yapılmıyor (karın muayenesi normal seyrettiği için bebeğin boyutu “normal” deniyoreğer cok kücük veya cok büyükse ölçüyorlar) o yüzden kilosunu vs de bilmiyorum. Kısmet artık bakalım nasıl olacak
![]()