2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
17 temmuzda 37+0 oluyorum ve o tarihte tayin olduktan sonra ilişik kesip yeni kuruma başlamam gerek. Memur başlayamazsın doğum iznindeyken dedi. 5 eylüle kadar başlamam lazım yoksa tayin iptal. Sıkıştım kaldım izindeyken nasıl yani başlanmıyor saçmalık ya. Bence yanlış biliyodur. Ücretsiz izinde olmuyorum ki değil mi o zaman tayin yapamamam lazım. Bilgisi olan var mı bu konuda :KK17:

Daha varmış senin erken doğurmak isteyen gildesin sende.🤭
Yok be canım, bana kalsa oğlumda 41de tam doğurdum, bunda da beklerim dee bir aydır sancı kasılma çekiyorum, bı kaç gündür baskıdan basurum çıldırdı zorlanıyorum acayip baskı var, sancılara guvensek şimdiye doğuracaktık o yüzden bekliyoruz da birşey olduğu yok, gelir gibi yaptı gelmedi şakacı 😂

Benimkinin değişik bir uyku stili var inan olsun bak bunca sene oldu çözemedim 😅 kendi yere düşse duymayacak kadar ağır (ki kenarda yatarsa kesin düşüyor ) ama ben iş yaparken ne kadar sessiz yapmaya çalışsam da onu duyacak kadar hafif. Evin içinde çıt dese duyar ama sen düşün düşse bile uyanmiyor ilginç 🤣🤣🤣 inşallah kuzum inşallah vakti zamanında gelsin hepsi de sağlıkla 😍❤️ beraber büyütelim 😍
Ahahaha bak gerçekten bu değişik ve ilginçmiş 😂😂
Şanssızmışsın bu konuda bacım 😂😂
Ben süpürge çalıştırsam adam uyanmaz neyseki işime yarıyor böyle 😂😂

Yok be canım, bana kalsa oğlumda 41de tam doğurdum, bunda da beklerim dee bir aydır sancı kasılma çekiyorum, bı kaç gündür baskıdan basurum çıldırdı zorlanıyorum acayip baskı var, sancılara guvensek şimdiye doğuracaktık o yüzden bekliyoruz da birşey olduğu yok, gelir gibi yaptı gelmedi şakacı 😂
Bende bugün anneme aynı şeyi söylüyordum. Hani günler oncesi ağrı olsa neyse ama iki aydır sancılar. Dediğin gibi basur zatwn cabası. Benim leğen kemiklerim ve kasik kemiklerim de kirilcak gibi oluyor.

Kizlar herkese tesekkurler 🙏🙏🙏
Ikimizde iyiyiz 🌸
Yorgunluktan telefonu elime alamadim.
Bebek 2200 gr dogdu 🥹 cok sukur herhangi bir sikintisi yok ama emmesi solunumu yerinde 🙏
Kuvozede girmedi.
Ciktigimda agrim coktu bayaa yuksek bir agri kesici verdiler sonra kontrol altina girdi cok sukur o da ama gazi bugun az az cikartmaya basladim o simdi cok agri yapiyor yuruyemiyorum bile 😞 rezene 2 tane spazm giderici ilac bana misin demedi
Gözün aydın pepsiciğim sağlıkla büyüsün bebeğin ❤️ gece ağrıdan bayılacak gibi oldum ve gazı çıkartamadım ben. Sonuç: lavman yaptılar 😰 siz siz olun yürüyüş yapıp gaz çıkarın arkadaşlar

Kizlar herkese tesekkurler 🙏🙏🙏
Ikimizde iyiyiz 🌸
Yorgunluktan telefonu elime alamadim.
Bebek 2200 gr dogdu 🥹 cok sukur herhangi bir sikintisi yok ama emmesi solunumu yerinde 🙏
Kuvozede girmedi.
Ciktigimda agrim coktu bayaa yuksek bir agri kesici verdiler sonra kontrol altina girdi cok sukur o da ama gazi bugun az az cikartmaya basladim o simdi cok agri yapiyor yuruyemiyorum bile 😞 rezene 2 tane spazm giderici ilac bana misin demedi
Gözün aydın canım bundan sonrası kolaylık artık ❤️

Bı sıkıntı yok kızlar, bı yüzlük bı yetmişlik sancı çıktı gerisi 30larda seyrediyor, iri kemikli tombik bı bebiş ama dogurursun yürüyüşe devam dedi, suyu durumu iyi dedi, ekstra bı durum gelismezse haftaya gel dedi 😂😂 bende gene tık yok 😂
Senin bu kız da abisi gibi beklemek istiyor anlaşılan annesi ❤️ 🥰 sağlıkla gelsin tombik kızın 🥰😍 2 gün varmış aramızda aslında ama seni yordu cimcime ne yaparsan yap da gelmeye niyeti yok 🤣 ❤️
Ayyyy dona kalmayayım Allahım ne çektim bu dondan bu sene ya😀
Ahahaha senin bu don maceran zaten 🤣🤣 o kadar don dersen sonunda dona kalırsın işte 🤣🤣🤣❤️
Gözün aydın hayırlı olsun 🌸
Kucağında olması küvete girmemesi çok güzel 🩷Annem küçük bebek daha hızlı büyür der hızlıca sağlıcakla büyür inş 🙏🏼

Umarım süpriz yapmaz bebiş gününü bekler 🌸
Kilosu boyu çok güzel maşAllah 🧿

Bende pazartesi benzer saatlerde yatışımı yapacağım farklı bir süpriz olmazsa 😬

Dualarımızda birbirimizi unutmayalım kızlar son 6 aydır toksoplazma için ilaç kullanıyorum inş bebişime bulaşmamıştır 🙏🏼 sağlıcakla kucağıma alır ve hastaneden gönül rahatlığı ile ayrılırız 🙏🏼🌸😇
Canım sağlıkla gelecek inşallah ben inanıyorum ya. Hiç bir sıkıntı olmadan alacaksın inşallah evladını kucağına 🤲🏻❤️ G gukcan sen de canım.. sende sıkma canını inşallah yavrularimiz sağlıkla gelecekler. Doktorlar tonla ihtimal sıralıyorlar. İnşallah ihtimal olarak kalacaklar. Benim de doğar doğmaz bıngıldak ultrasonu cekilecek ve ben onun sonucunu öğrenene kadar içim pır pır olacak. Risk azaldı deseler de insan görüp kucağına almadan evet sağlıklı hiç bir şeyi yok dediklerini duymadan rahat edemiyor anlıyorum seni. İnşallah sağlıkla alacağız hepimiz de birbirimize dualar edelim ❤️🤲🏻
Ahahaha bak gerçekten bu değişik ve ilginçmiş 😂😂
Şanssızmışsın bu konuda bacım 😂😂
Ben süpürge çalıştırsam adam uyanmaz neyseki işime yarıyor böyle 😂😂
Aynen ya böyle uyuyani ilk defa gördüm. Babamın pek uykusu ağır değildir. Kardeşlerim top atsan duymazlar. Benim de mesela uykum hafiftir. Ama benim adam ilginç çıktı 🤣🤣 kesinlikle uykusu hafif ve ben deli oluyorum o uyurken iş yapamıyorum resmen hemen uyanıyor senin iyiymiş valla her işi yap duymasın 🤣🤣🤣

Kızlar ben ayın 4 ünü Perşembe saniyorum cuma imiş ayakta uyuyorum 🤣🤣 haftaya cumaya vermiş kontrol randevusunu o zamana kadar dogmazsa gelirsin dedi 🤣 nst için randevu aldım yine öncesine. 38+6 olcak o gün. Doğar mı acaba hiç sanmam bugünkü nstden sonra. 🤣🤣

Bir aksilik olmazsa normal doğum olacak benim de, yurtdışında yaşıyorum burada boy kilo ölçümü yapılmıyor (karın muayenesi normal seyrettiği için bebeğin boyutu “normal” deniyor😂 eğer cok kücük veya cok büyükse ölçüyorlar) o yüzden kilosunu vs de bilmiyorum. Kısmet artık bakalım nasıl olacak😂😂
Bekle Allah bekle bakalım kiminki gelecek 😀

Back
X