2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Dün gece hiç uyuyamadım neredeyse. 5 de falan anca uykuya dalmışımdır onda da sürekli hastanede olduğumu, doğum yaptığımı, doktorları vs bir sürü böyle birbirinden ayrı rüya gördüm. Aslında uyumadım da ama rüyaları uyanık mı gördüm anlamadım rezalet bi geceydi. Bugün de bebişim sürekli karnımın üst tarafında bir yerde gerildi kaldı galiba. O kadar canımı acıtıyor ki. Karnım semsert resmen. Yaklaşık 2 saattir de geçmedi. Normalde bastırdığı yere ben de elimle bastırınca oradan çekiyordu ayağını falan ama şimdi hareket etse de ayak orda çekmiyor saatlerdir ölcem artık ağrıdan. Tatlı da yedim pozisyon da değiştirdim nasıl geçecek bu acı fikri olan var mı :(
Ben genelde soluma yatıp bekliyorum mutlaka pozisyon değiştiriyo ama olmazsa biraz yürüyorum en olmadı karnını ovala biraz

Bende 40a kadar beklemek istemiyorum bu sıcakta 38 falan iyidir ya😁oğlum 41de doğdu. Buda öyle olursa daha çok var ya😁evde tüm işi kendim yaoıyorum yoröadan. Dün dolap içlerini döktüm dizdim. Koltukları sildim. Bugunde sadalyeleri silip mutfağa başlıcam. Kafam dağılıyor iş yapınca ev temiz oldukçada içim ferahlıyo. Bu sıcakta bi yemek yapmak isteyom yemeğin sıcağı fenalık getiriyo bana
Valla bende 40 A kadar beklemek istemiyorum 38. Haftanın içindeyken gelsiiiiin😀 burda sonlarda beklemek istemiyorum

Bı sıkıntı yok kızlar, bı yüzlük bı yetmişlik sancı çıktı gerisi 30larda seyrediyor, iri kemikli tombik bı bebiş ama dogurursun yürüyüşe devam dedi, suyu durumu iyi dedi, ekstra bı durum gelismezse haftaya gel dedi 😂😂 bende gene tık yok 😂
Beklemeye devam ha. Kaç haftalık oldunuz. 💪

Enişte duymaz mı uyurken 😅 benimki tık dese duyar ya o uyurken iş yapmak zor yani 🤣

Herhalde öyle olacak kuzum arada sürpriz yapmazsa rdrsn rdrsn dediği gibi sona kaldık dona kaldık 🤣🤣😅 öyle kuzum hayırlısı sağlıkla gelsin de bekleriz napalim ❤️😍
Ayyyy dona kalmayayım Allahım ne çektim bu dondan bu sene ya😀

Kizlar herkese tesekkurler 🙏🙏🙏
Ikimizde iyiyiz 🌸
Yorgunluktan telefonu elime alamadim.
Bebek 2200 gr dogdu 🥹 cok sukur herhangi bir sikintisi yok ama emmesi solunumu yerinde 🙏
Kuvozede girmedi.
Ciktigimda agrim coktu bayaa yuksek bir agri kesici verdiler sonra kontrol altina girdi cok sukur o da ama gazi bugun az az cikartmaya basladim o simdi cok agri yapiyor yuruyemiyorum bile 😞 rezene 2 tane spazm giderici ilac bana misin demedi
Gözün aydın hayırlı olsun 🌸
Kucağında olması küvete girmemesi çok güzel 🩷Annem küçük bebek daha hızlı büyür der hızlıca sağlıcakla büyür inş 🙏🏼
Ağrı var. İki gündür hissediyorum. Her zamankinden biraz farklı. Dr ikinci nst istedi onu da çektim. Hissediyor musun bunları dedi, evet dedim. Düzenli görünüyor evde de aynı mı dedi. Evet dedim hatta daha yoğun ve sık yaşıyorum. İstersen bugün yarın alabiliriz dedi. Yok dedim 30 Haziran dedik öyle kalsın. Dayanırım. Dayanamaz olursan, bi durum gelişirse hastaneye gel dedi.

Normal muayene iyi. Suyu güzel. Görünen bi sıkıntı yok çok şükür. 🤲🏼 3400 gr ve 51 cm civarı. Bakalım gerçekte de öyle mi, pazartesi göreceğiz. 😄

Pazar gecesi saat 1den itibaren su dahil hiçbir şey yeme içme dedi. 7de yatışım olacak. 9 gibi de sezaryene alırız dedi. Bizden haberler böyle :anneadayı:
Umarım süpriz yapmaz bebiş gününü bekler 🌸
Kilosu boyu çok güzel maşAllah 🧿

Bende pazartesi benzer saatlerde yatışımı yapacağım farklı bir süpriz olmazsa 😬

Dualarımızda birbirimizi unutmayalım kızlar son 6 aydır toksoplazma için ilaç kullanıyorum inş bebişime bulaşmamıştır 🙏🏼 sağlıcakla kucağıma alır ve hastaneden gönül rahatlığı ile ayrılırız 🙏🏼🌸😇

Benim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zaten Vaalbara Vaalbara A acemianne92 baska var mı kızlar hati hati hati hati bu kişiler dısında
Bir aksilik olmazsa normal doğum olacak benim de, yurtdışında yaşıyorum burada boy kilo ölçümü yapılmıyor (karın muayenesi normal seyrettiği için bebeğin boyutu “normal” deniyor😂 eğer cok kücük veya cok büyükse ölçüyorlar) o yüzden kilosunu vs de bilmiyorum. Kısmet artık bakalım nasıl olacak😂😂

Benim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zaten Vaalbara Vaalbara A acemianne92 baska var mı kızlar hati hati hati hati bu kişiler dısında
Normal doğum bekleyenler arasında bende varım canim 38+2 den selamlar🥰 günümün dolmasına son 12 gün💙 benim ilki de 39+5 de geldiği için muhtemelen buda sona kadar bekleyecek. Aynı gün iki uçak yolculuğu biri (yurtdışı)üzerine birde 6 saat araba yolculuğu hala tık yok 🤭Demek ki sen ne yaparsan yap kendi keyifleri ne zaman isterse o zaman geliyor bu uşaklar🤗

Back
X