2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Ben de varım yaaa. Hepiniz erkenden doğurup bizi bırakıp gideceksiniz gibi hissediyorum 😔 benim muhtemelen 15 Temmuz haftası olacak doğum. 18 i gibi hissediyorum nedense. 38. Hafta oluyor. Doğurup bizi bırakıp gitmesin kimse 🥹
Kuzum merak etme son tarih benim de 9 temmuz rahat ol 😂 aramızda pek birşey olmuyor

Kızlar sezeryan olacaklar için hastaneye komposto yapıp götürmemi tavsiye etmişlerdi bana rahat gaz çıkarmak için ve süt için iyi geliyormuş bol bol içmek özellikle kayısılı olarak, size de söylemek istedim belki işimize yarar. Doğum yapanlar hemen iyileşip ayaklanır, ağrısız sızısız bebeğiyle mutlu keyifli bi süreç geçirir inşallah, biz bebişini bekleyenlere de Allah sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin 🙏🏼 💕
Bende üzüm kompostosu çok iyi süt yapıyor diye duydum

Grupta ben yokum A acemianne92 aşk olsun herkes amin diyo ben de varım dogurmak için can atıyorum 😂
Yok kuzum kendimi ve rdrsn rdrsn da yazmadım oraya aslında biz oradaki arkadaslardan bir kaç gün bile olsa gerideyiz diye öncelik onlarda esasen diye 🤣🤣 ama tabi Allah bilir. İnşallah ennn kısa zamanda biz de dogururuz yavrum aminnnnnn diyelimm ❤️😍
Hadi benden önce gelen olacaktır günlere göre daha az olanlar var sonra ben atağa geçeyim artık 😂😂😂

Evet kuşum bekliyoruz normal doğumu kaç gündür 😂😂

Amin amin çokça Amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sıraya girsek ne güzel olur 😂😍
Aynen ya sırayla dogursak yeter biz baslamadik bile 🤣🤣
Uzandıgımda sorun yok ama oturduğumda ve ayakta kasılmalar var sizdede öyle mi kızlar karnım epey sert oluyor
Aynısını çok uzun zamandır yaşıyorum. Neden bilmiyorum. Ama çok garip.
Ben de varım yaaa. Hepiniz erkenden doğurup bizi bırakıp gideceksiniz gibi hissediyorum 😔 benim muhtemelen 15 Temmuz haftası olacak doğum. 18 i gibi hissediyorum nedense. 38. Hafta oluyor. Doğurup bizi bırakıp gitmesin kimse 🥹
Kuzum bırakır mıyız dogursak da buradayız daha bir ton muhabbetimiz olacak merak etme 🥰 🤣
Kızlar kızlar canım kızlar sezaryen oluyorum cumartesi günü 😍🤭Bende Haziran'da elenenler arasına girecem hayırlısıyla
38 haftada alalım dedi doktorum
Maşallah canım sağlıkla hayırlısı ile gelsin inşallah bebeğin 🥰😍
Vakit kaybetmeden ciğer geliştirici vurduk 1 gece bilr kalsa iyidir dedi. Sancim yok şu sızması devam
Anladım canım inşallah kalabildigi kadar kalır bebeğin karnında. ❤️

Kızlar selamlar yardımmmmm imdaaaattt diye bağırmaya geldim

Bugün eve çıktık, hastanede 1-1.5 saatte bir yarım saat beslenen çocuk eve geldiğimizden beri 5 dakika zor emiyo sinirden ölcem neden olur bi fikriniz var mı? Sarılık olacak diye korkuyorum zaten şuan yenidoğan sarılığı var düşük düzeyde ilerlesin istemiyorum ama beslenmek de istemiyo
Kuzum elinden geleni yap emzirmek için. Ama illa emmiyorsa vardır bir derdi. Gaz konusu nasıl çıkarıyor mu? Benim kız hiç çıkarmıyordu aynı seninki gibi yapıyordu. Ne zaman çıkarmaya başladı o zaman rahatladı daha iyi emmeye başladı. Midesinde şişkinlik varsa da ememez. Başka bir şey gelmiyor aklıma.. hiç emmezse doktora götür bakalım.

Ben biraz dürtükleyip ittiriyorum ve ayağa kalkıp yürüyorum o zaman sakinliyor biraz
Ben de normalde bastırdığı yere bastırınca çekiliyordu ama bugün çekilmedi. İnatçı çıktı bizim kız 🤣 çok şükür geçti ama 3-4 saat canımı okudu
Ben genelde soluma yatıp bekliyorum mutlaka pozisyon değiştiriyo ama olmazsa biraz yürüyorum en olmadı karnını ovala biraz
Bugün soluma yatınca da değiştirmedi de yürüyünce düzeldi çok şükür kuzum ya 🥰
Kuzum merak etme son tarih benim de 9 temmuz rahat ol 😂 aramızda pek birşey olmuyor
Sen 9 temmuza kalır mısın bi emin olamadım 😀
Yok kuzum kendimi ve rdrsn rdrsn da yazmadım oraya aslında biz oradaki arkadaslardan bir kaç gün bile olsa gerideyiz diye öncelik onlarda esasen diye 🤣🤣 ama tabi Allah bilir. İnşallah ennn kısa zamanda biz de dogururuz yavrum aminnnnnn diyelimm ❤️😍

Aynen ya sırayla dogursak yeter biz baslamadik bile 🤣🤣

Aynısını çok uzun zamandır yaşıyorum. Neden bilmiyorum. Ama çok garip.

Kuzum bırakır mıyız dogursak da buradayız daha bir ton muhabbetimiz olacak merak etme 🥰 🤣

Maşallah canım sağlıkla hayırlısı ile gelsin inşallah bebeğin 🥰😍

Anladım canım inşallah kalabildigi kadar kalır bebeğin karnında. ❤️
Bu bi de benim 38. Haftada doğum yapacak halim düşün 😀 grubun sonunu tilyam tilyam Eldorin Eldorin ve ben çekiyoruz sanırım

Ben buralarda olurum merak etme zaten, normalde de aktif kullanıyorum zaten, ayakta kalmak için buralarda takılırım 😂

Ben de normalde bastırdığı yere bastırınca çekiliyordu ama bugün çekilmedi. İnatçı çıktı bizim kız 🤣 çok şükür geçti ama 3-4 saat canımı okudu

Bugün soluma yatınca da değiştirmedi de yürüyünce düzeldi çok şükür kuzum ya 🥰

Sen 9 temmuza kalır mısın bi emin olamadım 😀

Bu bi de benim 38. Haftada doğum yapacak halim düşün 😀 grubun sonunu tilyam tilyam Eldorin Eldorin ve ben çekiyoruz sanırım
Aynen grubun sonunda da sizler varsiniz. Tabi sonunu beklerseniz 😅❤️ neyin nolcagi hiç belli değil sağlıkla gelsinler.🥰 ❤️ Buralarda oluruz merak etme 🥰

Ewt artık erken doğurma riskim kalmadığına göre evi süpürdüm sildim toz aldım camları aynaları parlattım. Çooook yoruldum pertim çıktı ama yarın zaten yatıcam 😝 dinlenirim inş. Dün gece sıcaktan ve stresten uyuyamadım bugün uyurum inş. Yarın saat 10 da dualarınızı bekliyorum 🥰 yarın doğumu olacak arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla kolaylıkla alalım yavrularımızı kucağımıza 🥰

Kızlar selamlar yardımmmmm imdaaaattt diye bağırmaya geldim

Bugün eve çıktık, hastanede 1-1.5 saatte bir yarım saat beslenen çocuk eve geldiğimizden beri 5 dakika zor emiyo sinirden ölcem neden olur bi fikriniz var mı? Sarılık olacak diye korkuyorum zaten şuan yenidoğan sarılığı var düşük düzeyde ilerlesin istemiyorum ama beslenmek de istemiyo

Büyük ihtimalle gazdan emmiyodur. Göbeğine bak bakalım yanlara doğru genişleyip şişmiş mi ? Eğer öyleyse kesin gaz. Gaz çıkarıcı masajla rahatlatman lazım yoksa gazdan emecek yerleri kalmıyor

Back
X