2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Erkek geç geliyor diyorlar bilmiyorum ben çok beklemek istemiyorum 😀
Benimki kızdı 🤣🤭
Ve basmadığım tuş kalmamıştı 😬
Günde 9 kat merdiveni 3 kere iniş çıkıyordum pilates hariç 40 hafta hamileliğimle düşün 😂
Gelmeyen gelmiyor ama yaptığım sporların doğum sonrası işime yaradı emzirken bel sırt ağrısı yaşamadım
Ama bunda yatıcam dedim sadece yürüyüş yapıyorum 🤣

Bu durumda normal olarak en yakın @bitanesiy sanırım. Sonra @cokyenianne sonra da @muallime5353 , @Vaalbara aryakusum aryakusum galiba. Hafta durumuna göre 🤣😅 yakın diyorum ama arkaya da kalırlar mi bilmiyorum 😅 essanli essanli sen kaçtın bacım tam 🤣
Hadi benden önce gelen olacaktır günlere göre daha az olanlar var sonra ben atağa geçeyim artık 😂😂😂
Ay yok bacı ilk sen doğur inşAllah artık ya gerçekten ilk sen amin ❤️

aaaa senin daha var canım 😀

Ay aşkım sende mi 😀❤️

ahahahhahaha bende sürekli acaba geliyor mu diyorum

evet canım senin de daha var sağlıkla beklesin 🌹

Kızlar normal doğurmak için neler yapıyorsunuz ? Önerisi olan var mı ❤️
Evet kuşum bekliyoruz normal doğumu kaç gündür 😂😂
Allahım bu grubu atağa kaldır !:dua:
Sağlıkla, kolaylıkla doğumlarını başlat ve tamamına erdir Ya Rabbim 🤲🏼
Amin amin çokça Amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sıraya girsek ne güzel olur 😂😍

17 temmuzda 37+0 oluyorum ve o tarihte tayin olduktan sonra ilişik kesip yeni kuruma başlamam gerek. Memur başlayamazsın doğum iznindeyken dedi. 5 eylüle kadar başlamam lazım yoksa tayin iptal. Sıkıştım kaldım izindeyken nasıl yani başlanmıyor saçmalık ya. Bence yanlış biliyodur. Ücretsiz izinde olmuyorum ki değil mi o zaman tayin yapamamam lazım. Bilgisi olan var mı bu konuda :KK17:
Gebelikte nasıl olur bilmiyorum ama normalde tebligatı aldıktan sonra ilişkini kesip 15 gün için de başlaman gerekiyor. Olmadı 5 eylülde başlayacak şekilde 14 gün öncesinde işe başlangıç yaparsın. Aynı gün ilişkini kesersin. Ayın 4 5 yeni işime başlarsın. Sonrada heyet raporu alırsın.
Ama bence memur yanlış biliyor.

Benimki kızdı 🤣🤭
Ve basmadığım tuş kalmamıştı 😬
Günde 9 kat merdiveni 3 kere iniş çıkıyordum pilates hariç 40 hafta hamileliğimle düşün 😂
Gelmeyen gelmiyor ama yaptığım sporların doğum sonrası işime yaradı emzirken bel sırt ağrısı yaşamadım
Ama bunda yatıcam dedim sadece yürüyüş yapıyorum 🤣
Ben yürüyüş yapamıyorum ya evde iş yapıyorum yetmez mi aceb

Hadi benden önce gelen olacaktır günlere göre daha az olanlar var sonra ben atağa geçeyim artık 😂😂😂

Evet kuşum bekliyoruz normal doğumu kaç gündür 😂😂

Amin amin çokça Amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sıraya girsek ne güzel olur 😂😍
Benim doktor pazartesi Salı çarşamba yok şansa bu bebek o zaman gelmez inş 😀

Kızlar selamlar yardımmmmm imdaaaattt diye bağırmaya geldim

Bugün eve çıktık, hastanede 1-1.5 saatte bir yarım saat beslenen çocuk eve geldiğimizden beri 5 dakika zor emiyo sinirden ölcem neden olur bi fikriniz var mı? Sarılık olacak diye korkuyorum zaten şuan yenidoğan sarılığı var düşük düzeyde ilerlesin istemiyorum ama beslenmek de istemiyo

arkadaşlar son doğum yapanlardan birinin bebeği küvezdeydi şekerden diye hatırlıyorum yazdımı ne durumda benmi gözden kaçırdıö acaba tek tek okuyorum aslında mesajları ama yinede kaçmış olabilir inşaallah iyidir bebeği

İnş akşam çıkıp yürüyeyim bari napayım 😀❤️
Ben hic cıkmak istemiyorum cıkıncada eve girmek istemiyorum öyle bir ikilem😂 yürü yürü dogumdan sonrada agrıları hafifletme etkisi varmıs doktor söyledi bana sabah öğle akşam yürü diyor bu sıcakta mümkün degil ama sizin olarak serin olur akşamları

Ben hic cıkmak istemiyorum cıkıncada eve girmek istemiyorum öyle bir ikilem😂 yürü yürü dogumdan sonrada agrıları hafifletme etkisi varmıs doktor söyledi bana sabah öğle akşam yürü diyor bu sıcakta mümkün degil ama sizin olarak serin olur akşamları
Zaten çok sıcak ya ondan insan giyinmeye üşeniyor heleki teswttürlüyse 😭

Kızlar günaydın bende taburcu oldum dün evime geldim gerçekten ne olursa olsun insanın evi gibisi yok gelir gelmez oğlum nasıl yapıştı boynuma nasıl sevindi anniş anniş diye pervane oldu yanlız bi sorunumuz var benim bebişe süt sağmam lazım biliyorsunuz küvezde olduğu için lakin Hamza bu sütün peşinde dolanıyor benimle bebişin sütü diye dayanamayıp verdim hiç tiksinmedi ve sürekli sağım yapınca bardakla yanıma geliyor 🤭allahım onada cm şifa olsun dedim ama okadarda çok olsa keşke vallqhi onada verirdim içsin lıklık Cihangir beyimizde iyi inşallah yarın yada öbür gün gelin alın derler 300 gram vermişti bugün 150 gram geri almış anne sütü altın arkadaşım mucize zaten bunu söylememe gerek yok bende son durumlar böyle ballarım kocaman öpüyorum sizi😘😘
Oyyy Hamzaaaa! 🥰
O da anne kuzusu annesiiiii.
Burnumun direği sızladı :cry:

Rabbim evlatlarına hayırlı uzun ömür versin.
Cihangir’i tez zamanda evine göndersin. 🤲🏼 🌺
amiin amin rabbim seninde evlatlarını korusun onları sana bağışlasın canım bacım canım😘🤲🏻🤲🏻

Kızlar sezeryan olacaklar için hastaneye komposto yapıp götürmemi tavsiye etmişlerdi bana rahat gaz çıkarmak için ve süt için iyi geliyormuş bol bol içmek özellikle kayısılı olarak, size de söylemek istedim belki işimize yarar. Doğum yapanlar hemen iyileşip ayaklanır, ağrısız sızısız bebeğiyle mutlu keyifli bi süreç geçirir inşallah, biz bebişini bekleyenlere de Allah sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin 🙏🏼 💕

Siz dogurun bacılar ben temmuzun sonuna doğru giderim tek başıma 😂
Ben de varım yaaa. Hepiniz erkenden doğurup bizi bırakıp gideceksiniz gibi hissediyorum 😔 benim muhtemelen 15 Temmuz haftası olacak doğum. 18 i gibi hissediyorum nedense. 38. Hafta oluyor. Doğurup bizi bırakıp gitmesin kimse 🥹

Back
X