2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Amin. Ciğer geliştirici vurdular. Yok mu normal doğuran dediniz benim oğlan duydu galiba babasi yurtdisinda 2 yavrum arkadaşa emanet 😟😟🥹🥹🥹
Ah Rabbim yar ve yardımcın olsun. 🤲🏼
Doğum kaderdir. Hele ki böyle kendiliğinden gelişen normal doğum. 🌺

Bugün Hicri yılbaşı. 1000 tane ihlas okumak çok sevap. Durdugun yerde Allah’ı zikret.

Doğumu kolaylaştırmak için için okunacak ayet.
IMG_6065.webp

Gözün aydın pepsiciğim sağlıkla büyüsün bebeğin ❤️ gece ağrıdan bayılacak gibi oldum ve gazı çıkartamadım ben. Sonuç: lavman yaptılar 😰 siz siz olun yürüyüş yapıp gaz çıkarın arkadaşlar
Ben de gaz çıkaramamıştım önceki doğumumda ilaç verip eve göndermişlerdi😒

Dr, bazen bebeğin hareket etmesiyle rahmin de kasılmasının tetiklendiğini ama bunu ayırt etmenin çok mümkün olmadığını söyledi.

Daha önce 70-80lerde düzenli sancılarımın çıktığı olmuştu. Ama o zaman hiç hissetmiyordum. Bugünki nst deki ağrıların hepsini hissettim. 2-3 gündür o ağrılar var. Ben kendimi dinlemiyorum.
[/QUOTE]
Nstde bi tuş verdiler bana bebek hareket ettikçe tuşa bas mutlaka dediler. Tamda sizin dediğiniz sebepten bebeğin hareketi nedeniyle sancı çıkarsa normalle karışmasın diye. Ama beni geriyo o ya😁ay bu hareketmiydi bassammı diye stres oluyom yok yere😁beni ikilemde bırakmasınlar ya😁

Ah Rabbim yar ve yardımcın olsun. 🤲🏼
Doğum kaderdir. Hele ki böyle kendiliğinden gelişen normal doğum. 🌺

Bugün Hicri yılbaşı. 1000 tane ihlas okumak çok sevap. Durdugun yerde Allah’ı zikret.

Doğumu kolaylaştırmak için için okunacak ayet.
Eki Görüntüle 3609963
Doğumda ayet okunabiliyor mu peki ? Yani sancı çekerken veya doğum anında ?

Sıraya uyar mı kuzular belli olmaz. 🤭
Öyle kuzum hayırlısı ile sağlıkla gelsinler biz yaziyoruz da bakalım Allah'ın yazısı ne ❤️😍 inşallah annelerini yorup üzmeden gelecekler ❤️😍
Ay yok bacı ilk sen doğur inşAllah artık ya gerçekten ilk sen amin ❤️

aaaa senin daha var canım 😀

Ay aşkım sende mi 😀❤️

ahahahhahaha bende sürekli acaba geliyor mu diyorum

evet canım senin de daha var sağlıkla beklesin 🌹

Kızlar normal doğurmak için neler yapıyorsunuz ? Önerisi olan var mı ❤️
Kız günlerdir ne yazıyor bu insancıklar 🤣 hurma, ananas, yürüyüş, egzersiz, pilates Paris ne varsa deniyorlar 🤣🤣❤️
Allahım bu grubu atağa kaldır !:dua:
Sağlıkla, kolaylıkla doğumlarını başlat ve tamamına erdir Ya Rabbim 🤲🏼
Aminnnnn ecmain bacım ❤️ 🥰 artık yakın olanlardan bir atak gelsin inşallah ❤️
Amin. Ciğer geliştirici vurdular. Yok mu normal doğuran dediniz benim oğlan duydu galiba babasi yurtdisinda 2 yavrum arkadaşa emanet 😟😟🥹🥹🥹
İyi ki gitmişsin o zaman canım ya. Allah yardımcın olsun. İnşallah bekler biraz daha. Ne diyorlar başka doktorlar?
38+1 kuzum benim bugün
O zaman sende bu önde olanlar listesindesin bacım ❤️ 😍

Öyle kuzum hayırlısı ile sağlıkla gelsinler biz yaziyoruz da bakalım Allah'ın yazısı ne ❤️😍 inşallah annelerini yorup üzmeden gelecekler ❤️😍

Kız günlerdir ne yazıyor bu insancıklar 🤣 hurma, ananas, yürüyüş, egzersiz, pilates Paris ne varsa deniyorlar 🤣🤣❤️

İyi ki gitmişsin o zaman canım ya. Allah yardımcın olsun. İnşallah bekler biraz daha. Ne diyorlar başka doktorlar?

Evet canım 39.hafta icindeyim zaten temmuzun ilk haftası 2-3 kişi vardı sanki diye hatırlıyorum cogunluk 8-9-11 filan temmuz

Dr, bazen bebeğin hareket etmesiyle rahmin de kasılmasının tetiklendiğini ama bunu ayırt etmenin çok mümkün olmadığını söyledi.

Daha önce 70-80lerde düzenli sancılarımın çıktığı olmuştu. Ama o zaman hiç hissetmiyordum. Bugünki nst deki ağrıların hepsini hissettim. 2-3 gündür o ağrılar var. Ben kendimi dinlemiyorum.
Nstde bi tuş verdiler bana bebek hareket ettikçe tuşa bas mutlaka dediler. Tamda sizin dediğiniz sebepten bebeğin hareketi nedeniyle sancı çıkarsa normalle karışmasın diye. Ama beni geriyo o ya😁ay bu hareketmiydi bassammı diye stres oluyom yok yere😁beni ikilemde bırakmasınlar ya😁
[/QUOTE]
Hoff aynen ya bana da verdiler onu ikidir. Bende heyecan yapıyorum valla ona bascam.takip edicem diye 🤣 bugün nstdeyken sonuna doğru kız geldi tansiyonuma bakmak için. O tuşu bıraktırdı neyse ölçerken dedim.ki ona basmasam da ölçüyor dimi dedim. Normalde ölçmesi lazım çünkü 🤣 aynen bu aciklamayi yaptı bana evet ölçüyor diye. 🤣 Hayır ilk hamileligimdeki.nstleri hiç hatırlamıyorum böyle tuş veriyorlardi demek ki o zaman da aklım ne kadar gittiyse hatırlayamıyorum 😅 sadece sancım varken bebek doğmadan önce bagladiklari nst aklımda onda da zaten tuş falan vermediler 🤣🤣
Evet canım 39.hafta icindeyim zaten temmuzun ilk haftası 2-3 kişi vardı sanki diye hatırlıyorum cogunluk 8-9-11 filan temmuz
Aynen canım temmuzun başına olan arkadaşlar var çoğumuz 8-12 arasında gözüküyor 😍❤️

O kadar sancı çekipte seni sonlara atamayız önce sen 😂
Ay inşallah ya, ağrılı beklemek bilinmezlik yorucu, ağrı da değil mesele karnımin sağına soluna altına üstüne bir yerine kramp girdikçe aman bebeğe birşey olmasın diye içim içime sığmıyor daraliyorum 🤦🏻‍♀️ dogursam keşke, doğum stresi sıfır ama boyle bekleyiş zor

artı başka bi şey var mı diye sordum kız onları bende biliyorum ❤️

artı başka bi şey var mı diye sordum kız onları bende biliyorum ❤️
Geçen gittiğim gebe okulunda perine masajını çok vurguladılar. Burada da olmuştu muhabbeti gerçi ama normal düşünenlere hatırlatmış olayım (tabi doktorunuza danışın yine de başlamadan)

Ben bayadır ilişki yapmıyorum hiç istek 0 0 0
Öylesine İlişki yaşama zaten dümdüz, bı masaj şöyle tüm vücut hatta bebe yağı falan varsa çok iyi oluyor, eşin biraz ilgilensin bu işle, uyarilsin bı vücudun, sonrası olur yada olmaz akışına göre bakarsın da o rahatlama bile çok iyi geliyor

Öylesine İlişki yaşama zaten dümdüz, bı masaj şöyle tüm vücut hatta bebe yağı falan varsa çok iyi oluyor, eşin biraz ilgilensin bu işle, uyarilsin bı vücudun, sonrası olur yada olmaz akışına göre bakarsın da o rahatlama bile çok iyi geliyor
Ayyy akrep konuştu 😀😀😀❤️

Back
X