- 27 Ekim 2023
- 7.507
- 20.615
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #24.341
Siz dogurun bacılar ben temmuzun sonuna doğru giderim tek başıma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz dogurun bacılar ben temmuzun sonuna doğru giderim tek başıma
İçimden bir ses bu gün biri dogurcak diyor bakalım
Ah Rabbim yar ve yardımcın olsun.Amin. Ciğer geliştirici vurdular. Yok mu normal doğuran dediniz benim oğlan duydu galiba babasi yurtdisinda 2 yavrum arkadaşa emanet![]()
Ben de gaz çıkaramamıştım önceki doğumumda ilaç verip eve göndermişlerdiGözün aydın pepsiciğim sağlıkla büyüsün bebeğingece ağrıdan bayılacak gibi oldum ve gazı çıkartamadım ben. Sonuç: lavman yaptılar
siz siz olun yürüyüş yapıp gaz çıkarın arkadaşlar
Doğumda ayet okunabiliyor mu peki ? Yani sancı çekerken veya doğum anında ?Ah Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Doğum kaderdir. Hele ki böyle kendiliğinden gelişen normal doğum.
Bugün Hicri yılbaşı. 1000 tane ihlas okumak çok sevap. Durdugun yerde Allah’ı zikret.
Doğumu kolaylaştırmak için için okunacak ayet.
Eki Görüntüle 3609963
Öyle kuzum hayırlısı ile sağlıkla gelsinler biz yaziyoruz da bakalım Allah'ın yazısı neSıraya uyar mı kuzular belli olmaz.![]()
Kız günlerdir ne yazıyor bu insancıklarAy yok bacı ilk sen doğur inşAllah artık ya gerçekten ilk sen amin
aaaa senin daha var canım
Ay aşkım sende mi
ahahahhahaha bende sürekli acaba geliyor mu diyorum
evet canım senin de daha var sağlıkla beklesin
Kızlar normal doğurmak için neler yapıyorsunuz ? Önerisi olan var mı![]()
Aminnnnn ecmain bacımAllahım bu grubu atağa kaldır !
Sağlıkla, kolaylıkla doğumlarını başlat ve tamamına erdir Ya Rabbim![]()
İyi ki gitmişsin o zaman canım ya. Allah yardımcın olsun. İnşallah bekler biraz daha. Ne diyorlar başka doktorlar?Amin. Ciğer geliştirici vurdular. Yok mu normal doğuran dediniz benim oğlan duydu galiba babasi yurtdisinda 2 yavrum arkadaşa emanet![]()
O zaman sende bu önde olanlar listesindesin bacım38+1 kuzum benim bugün
Ütü yaptım bugün aşırı sıcak bir hava bu nedir yahu 50 derece hissediyorumİçimden bir ses bu gün biri dogurcak diyor bakalım
O kadar sancı çekipte seni sonlara atamayız önce senSiz dogurun bacılar ben temmuzun sonuna doğru giderim tek başıma![]()
Evet canım 39.hafta icindeyim zaten temmuzun ilk haftası 2-3 kişi vardı sanki diye hatırlıyorum cogunluk 8-9-11 filan temmuzÖyle kuzum hayırlısı ile sağlıkla gelsinler biz yaziyoruz da bakalım Allah'ın yazısı neinşallah annelerini yorup üzmeden gelecekler
Kız günlerdir ne yazıyor bu insancıklarhurma, ananas, yürüyüş, egzersiz, pilates Paris ne varsa deniyorlar
Aminnnnn ecmain bacım![]()
artık yakın olanlardan bir atak gelsin inşallah
İyi ki gitmişsin o zaman canım ya. Allah yardımcın olsun. İnşallah bekler biraz daha. Ne diyorlar başka doktorlar?
O zaman sende bu önde olanlar listesindesin bacım![]()
![]()
Nstde bi tuş verdiler bana bebek hareket ettikçe tuşa bas mutlaka dediler. Tamda sizin dediğiniz sebepten bebeğin hareketi nedeniyle sancı çıkarsa normalle karışmasın diye. Ama beni geriyo o yaDr, bazen bebeğin hareket etmesiyle rahmin de kasılmasının tetiklendiğini ama bunu ayırt etmenin çok mümkün olmadığını söyledi.
Daha önce 70-80lerde düzenli sancılarımın çıktığı olmuştu. Ama o zaman hiç hissetmiyordum. Bugünki nst deki ağrıların hepsini hissettim. 2-3 gündür o ağrılar var. Ben kendimi dinlemiyorum.
Aynen canım temmuzun başına olan arkadaşlar var çoğumuz 8-12 arasında gözüküyorEvet canım 39.hafta icindeyim zaten temmuzun ilk haftası 2-3 kişi vardı sanki diye hatırlıyorum cogunluk 8-9-11 filan temmuz
Ay inşallah ya, ağrılı beklemek bilinmezlik yorucu, ağrı da değil mesele karnımin sağına soluna altına üstüne bir yerine kramp girdikçe aman bebeğe birşey olmasın diye içim içime sığmıyor daraliyorumO kadar sancı çekipte seni sonlara atamayız önce sen![]()
artı başka bi şey var mı diye sordum kız onları bende biliyorumÖyle kuzum hayırlısı ile sağlıkla gelsinler biz yaziyoruz da bakalım Allah'ın yazısı neinşallah annelerini yorup üzmeden gelecekler
Kız günlerdir ne yazıyor bu insancıklarhurma, ananas, yürüyüş, egzersiz, pilates Paris ne varsa deniyorlar
Aminnnnn ecmain bacım![]()
artık yakın olanlardan bir atak gelsin inşallah
İyi ki gitmişsin o zaman canım ya. Allah yardımcın olsun. İnşallah bekler biraz daha. Ne diyorlar başka doktorlar?
O zaman sende bu önde olanlar listesindesin bacım![]()
![]()
Geçen gittiğim gebe okulunda perine masajını çok vurguladılar. Burada da olmuştu muhabbeti gerçi ama normal düşünenlere hatırlatmış olayım (tabi doktorunuza danışın yine de başlamadan)artı başka bi şey var mı diye sordum kız onları bende biliyorum![]()
Ben onu pek becwrwmiyoeum ya ben sormuştum hatta amaGeçen gittiğim gebe okulunda perine masajını çok vurguladılar. Burada da olmuştu muhabbeti gerçi ama normal düşünenlere hatırlatmış olayım (tabi doktorunuza danışın yine de başlamadan)
Ben bayadır ilişki yapmıyorum hiç istek 0 0 0Doktora sordum.bende, tüm tuşlara basıyorum yürüyüş, masaj, uyarı, ilişki falan vaz mi gecsem artık dedim, devam et senin için çok iyi olur dedi, tm dedim, ne yapalım mesaiye devam![]()
Öylesine İlişki yaşama zaten dümdüz, bı masaj şöyle tüm vücut hatta bebe yağı falan varsa çok iyi oluyor, eşin biraz ilgilensin bu işle, uyarilsin bı vücudun, sonrası olur yada olmaz akışına göre bakarsın da o rahatlama bile çok iyi geliyorBen bayadır ilişki yapmıyorum hiç istek 0 0 0
Ayyy akrep konuştuÖylesine İlişki yaşama zaten dümdüz, bı masaj şöyle tüm vücut hatta bebe yağı falan varsa çok iyi oluyor, eşin biraz ilgilensin bu işle, uyarilsin bı vücudun, sonrası olur yada olmaz akışına göre bakarsın da o rahatlama bile çok iyi geliyor
Canımcigim eşler kusura bakmasın şu ara, hep bana hep bana olmaz, bu sefer hep bizeAyyy akrep konuştu![]()