- 24 Temmuz 2024
- 2.035
- 6.067
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.481
Sen senBen ben
Ben de en sonlara kalacağım sanırım
amiiiin canım ya ayak ağrısı bel ağrısı kaşık ağrısı nefes alamama çatlaklar duygusal manyaklıklar bir sürü şey yaşıyorsun başkası için ama onu daha çok seviyorsun kendinden bu nasıl mucize dimiAy bende cok zor dayaniyorum hayirla normalimize dönseydik iki saatte bir nefessiz kalip uyanmak çok kötü
Anneliğin kutsal olduğuna bir k z daha ikna oldum yaa nefes alamiyosun ama yinede direniyosun bir umuttur yaşamakAllah'ım bir an once bizi normallerimiz döndür nolur
Aiyy gelsin kurusun da ellememAllah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim çok heyecanlıhaberlerini bekliyoruz ilk fırsatta yaz
Güzel haberlerle gel canım benim inşallah
Aylardır geliyor kuruyor ucunda hiç ellemiyorum kendi kendine kopup düşerse düşüyor kuzum. Gelse de elleme ki hem bebeğin ilk sütü gelmesin hem de doğumu tetiklemesin öyle demişti ebe bana ilk hamileligimde bilgi verirken
Canım tek diyebilecegim riski en aza indirmek içinUmutvari nin dediği gibi bol bol yat. Drlar 38 dediyse vardır bence bir bildikleri kuzum. Yoksa risk alacaklarını sanmıyorum bile isteye. Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla vaktinde alacaksın yavrunu kucağına
Allah Allah demek ki işinde çok iyi bi doktor belki de kuzum. Yani ilçede bi doktorun varsa ona da görün derim ben. Benim içim öyle rahat ederdi. Sürekli yat hiç kalkma bari. Gerçi beni devamlı korkuttu doktorlar ama kayınvalidem de eşime hamileyken tamamen kapatıyormuş rahim ağzını. 39 a kadar beklemişler 39 da sezaryene gitmiş bi bakmışlar ki yukarı çıkmış. Normal doğum yapmış. Ki hep kanaması varmış onun. Yani belki de bi sakınca yoktur bilemedimTatlım benim anlamadığım da osu tamamen kapatıyor denildi kaç Dr baktı ama o şekilde karar verdi beni muayene eden Drda asistan di sanki sormadım ben burda oturmuyorum ilcedeyim deyince bı sıkıntı olursa öyle gelme ordaki hastane den ambulansla gelirsin denildi bilemiyorum haftaya tekrar burdaki doktoruma bı gidecem ins o zamana kadar bişey çıkmaz gecede hafif ağrılarım vardı şuan iyiyim ama nedense içim hiç rahat değil
Aiyy tarantacığım senin göğüs ucunun yara olmayacağından o kadar çok emindim ki. Şu grupta en dikkat eden kişi sendin belkideGünaydın herkese, 3.günden bildiriyorum anestezi ve ağrı kesici etkisi geçince zorluk başlıyor meme ucum da yara oldu bir şekilde en çok nerem ağrıyor emin değilim.
Toplam 3 saat kadar ancak uyuyabildim, doğuran annelerin buraya neden yazamadıklarını anlıyorum diş fırçalamak bile lüks geliyor şu an
Kontrole gittiğinde bakarlar yakın tarihli tahliller var mı diye, dün baktı doktor üç hafta önce alınmış gerek yok dedi, kontrolde de bı hatırlat istersenKızlar bi şey soracağım normal doğuracak arkadaşlar size kan testi yapıldı mı neler eksik neler tam diye ? Yapılanlara en son ne zaman yapıldı ben aylardır vermiyorum nasıl oluyor bu iş ?
Hamilelik kolay değil ama bak bi zeval olmadan bitirdik.Kııız biz senle aynı gün doğurcakmışıııızz çok şükür o güne son 3 gün kaldı senin ikinci sanırım neler yaşayacağını az çok biliyorsun o mu daha iyi bu konuda kara cahil olmak mı daha iyi bilmiyorum ama bir tık gerginim aslında hamilelik bitiyor diye mutluyum çünkü Allaha şikayet olmasın ama sevmedim ben hamileliği çok duygu dalgalanmaları mevcut sende neler var neleerrr
Kaçta canım kontrolünDoğum yapacak arkadaşlarım Rabbim yâr ve yardımcınız olsun
Benimde kontrol günüm kontrolü olanlar güzel haberlerle gelin inş
Normal sezaryen fark ediyor mu bilmiyorum ama benim bu son bi ayda 2 kere tahlillerim yapıldı. Birinde Dr istedi bakalım dedi, diğerinde bi şey varsa duruma vakıf olalım diye ben talep ettim.Kızlar bi şey soracağım normal doğuracak arkadaşlar size kan testi yapıldı mı neler eksik neler tam diye ? Yapılanlara en son ne zaman yapıldı ben aylardır vermiyorum nasıl oluyor bu iş ?
ya ben normalde hamileliği ve bu süreci severim, ama artık bu haftalarda insan normal hissetmeyi çok özlüyorBenim hem boğaz hem burun hala burnum kuruluktan kanıyornefesimmmm nerdesin
Ay canım, ilk zamanlar beni bütün anneliğim boyunca en çok zorlayan günlerdi. Ama geçiyor ve her şey daha normal bir hal alıyorGünaydın herkese, 3.günden bildiriyorum anestezi ve ağrı kesici etkisi geçince zorluk başlıyor meme ucum da yara oldu bir şekilde en çok nerem ağrıyor emin değilim.
Toplam 3 saat kadar ancak uyuyabildim, doğuran annelerin buraya neden yazamadıklarını anlıyorum diş fırçalamak bile lüks geliyor şu an
Kızlar bi şey soracağım normal doğuracak arkadaşlar size kan testi yapıldı mı neler eksik neler tam diye ? Yapılanlara en son ne zaman yapıldı ben aylardır vermiyorum nasıl oluyor bu iş ?
Sıcak ve nemden bacım.Ben bugün bı acayip hasta gibiyim, kalkasım yok, gücüm yok, kalksam şeyim de bı tuhaflık var çok sıkışmış gibiyim gidiyorum iki damla çiş, normalde de olur ama yapardım gecerdi, sabahtan beri sürekli var gibi, kendimi atacak yer arıyorum, sıcaktan mıdır nedir anlamadim
Ya bu sıcaklar gerçektenSıcak ve nemden bacım.
Beni de dövüp dövüp bi kenara atmışlar gibiyim.
Kesinlikle. Bebek için avantajlı oluyor yazın doğması. Bakımı yıkaması banyosu vs kolay. Üşüdü hasta oldu derdi çok olmuyor. Ama anne için zorlayıcı.Ya bu sıcaklar gerçektenyazın hamile olması ayrı bir zormuş. Ben de zaten üç gündür temizlik yapıyorum pestil gibiyim, bugün inş kayınvalidem gelecek. Sonrasında kızımı da ona aktarıp doğuma kadar emekliliğimi ilan etmeyi planlıyorum
Aynen aynen tam öyle sanki böyle dayak yemiş gibiyimSıcak ve nemden bacım.
Beni de dövüp dövüp bi kenara atmışlar gibiyim.
Benim de hamileliğe dair en özleyeceğim şey sanırım karnımdaki güzel kıpırtılarHamilelik kolay değil ama bak bi zeval olmadan bitirdik.Bende duygu dalgalanmaları olmadı desem yalan olmaz. Psikolojik olarak zor zamanlar geçirdim ama sebebi bebek değildi. Gelecek için ümitvarım. Rabbim en büyük yardımcımız olacak
Bende bi sukünet var. İlk yada ikinci bebeği doğuruyor olmanın ne kadar etkisi var bilmiyorum ama sanki bi akıştayım.
Bugünden gayrı iki günümüz var. Bu iki güne oğlumla aynı bedende son saatlerimiz olarak bakıyorum. Çok kıymetli.Sabah namazdan sonra oturdum balkonda. Karnım kıpır kıpır. O saatlerde çok hareketli oluyor. Dedim ki 3 gün sonra karnımda bu kıpırtı olmayacak. Bu hissi özleyeceğim..
Hamileliğin sonu, yeni hayatımızın başlangıcı. Allahım sağlıklı, kolay, hayırlı doğumlar nasip etsin.
Aman aman ne gerekiyorsa yapalım tüm tuşlara basalım arkadaşımHer halükarda alışana kadar acıyor da amacımız zarari min. tutabilmek, tikanir çatlar falan Allah korusun sizlamasini mumla arayacak duruma gelirizUmutvari
En son nişanda vermişim yok bakmıyor karı yaKontrole gittiğinde bakarlar yakın tarihli tahliller var mı diye, dün baktı doktor üç hafta önce alınmış gerek yok dedi, kontrolde de bı hatırlat istersen
Söylemiştim de kadın çok yoğun ya tok gidicem şimdi yine nasıl yapsam bilmiyorumNormal sezaryen fark ediyor mu bilmiyorum ama benim bu son bi ayda 2 kere tahlillerim yapıldı. Birinde Dr istedi bakalım dedi, diğerinde bi şey varsa duruma vakıf olalım diye ben talep ettim.
Ama genel olarak bana bu hamilelikte fazlaca tahlil yapıldı. Önceki gebeliğimde bu kadar delinmemistim
Dr muayenede bi şey söylemezse de, uzun zamandır tahlil vermedim diye hatırlat.
Bende aynı şekilde eski hallerimi özlüyorum herkes benden yakın sürelerde yaptırmış nasıl olcak bilmiyorumBugün doğum yapacak arkadaşlara kolay, sağlıklı doğumlar, hayırla bebişle kavuşmalar diliyorumm
ya ben normalde hamileliği ve bu süreci severim, ama artık bu haftalarda insan normal hissetmeyi çok özlüyor
Ay canım, ilk zamanlar beni bütün anneliğim boyunca en çok zorlayan günlerdi. Ama geçiyor ve her şey daha normal bir hal alıyorRabbim hepimize kolaylıklar versin
ben en son 26. Hafta civarı verdim sanırım, o zamanki eksiklere göre takviye başlamıştım doktor doğuma kadar devam demişti. Ama ben yurtdışında olduğum için sanırım tam kriter sayılmam, burada her şey asgari düzeyde yapılıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?