- 27 Ekim 2023
- 7.572
- 20.806
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.501
Çok olmuş kız sen hatırlat onu, bana her kontrolde soruyor doktor söylüyorum asistanı kontrol ediyor, sonuçlara tekrar bakıyorlar her seferindeEn son nişanda vermişim yok bakmıyor karı ya
Tok aliyorlar sıkıntı yok, açlık tokluk problemi olmuyorSöylemiştim de kadın çok yoğun ya tok gidicem şimdi yine nasıl yapsam bilmiyorum
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda normale döneceksin ağrıların acıların yavaş yavas azalacak. Her emzirmeden sonra bol Krem sürmeye devam et kuzum. Bir sekilde alışıyor meme uçları geçiyor yavaş yavaş o yaralar. Geçmiş olsunGünaydın herkese, 3.günden bildiriyorum anestezi ve ağrı kesici etkisi geçince zorluk başlıyor meme ucum da yara oldu bir şekilde en çok nerem ağrıyor emin değilim.
Toplam 3 saat kadar ancak uyuyabildim, doğuran annelerin buraya neden yazamadıklarını anlıyorum diş fırçalamak bile lüks geliyor şu an
Bilmiyorum ki canim bende öyle şaşkınım ne olur ne olmaz hiç bişey yapmıyorum yemek dışında Bir şeye elimi suremiyorum güya bu hafta evi temizlicektim oda kaldı artık annem yada kv kim gelirse onlar el atarlar Allah'tan valizimi çocuğun odasını falan hazırladım yoksa onlarda kalırdı herşeyin hayırlısı sende dikkat et kendine bu tür durumlarda ne olur bilinmezHerkese günaydınnnnnnpirelideve ve ahestebirbeste hayırlı kolay doğumlar diliyorum canlarım. Rabbim yardımcınız olsun, bizi habersiz bırakmayın. Ayrıca bugün kontrolü olan arkadaşlarıma da güzel sonuçlar diliyorum
Aiyy gelsin kurusun da ellemem
Allah Allah demek ki işinde çok iyi bi doktor belki de kuzum. Yani ilçede bi doktorun varsa ona da görün derim ben. Benim içim öyle rahat ederdi. Sürekli yat hiç kalkma bari. Gerçi beni devamlı korkuttu doktorlar ama kayınvalidem de eşime hamileyken tamamen kapatıyormuş rahim ağzını. 39 a kadar beklemişler 39 da sezaryene gitmiş bi bakmışlar ki yukarı çıkmış. Normal doğum yapmış. Ki hep kanaması varmış onun. Yani belki de bi sakınca yoktur bilemedim
Aiyy tarantacığım senin göğüs ucunun yara olmayacağından o kadar çok emindim ki. Şu grupta en dikkat eden kişi sendin belkideAllah yardımcın olsun
Kız o zaman söyleyeyim alsın benim kolestrol yüksekti ondan açken baksın demiştim ama bari en azından kanıma baksınTok aliyorlar sıkıntı yok, açlık tokluk problemi olmuyor
Sabah erken saatte aç git o zaman bebişim, açlık tahlilini verir sonra birşeyler yersin, nst.de hareketsizse oksijen vermiyorlar mi, dün verdiler bana hareket etmiyor diye, çok aç olma, kahve falan içKız o zaman söyleyeyim alsın benim kolestrol yüksekti ondan açken baksın demiştim ama tok olmuyor en azından kanıma baksınbi de
Kızlar Nst de benim çocuk hareketsiz çıkıyor napsam hareketlenir ?
Kız yedim zaten çoktan artık çok geçSabah erken saatte aç git o zaman bebişim, açlık tahlilini verir sonra birşeyler yersin, nst.de hareketsizse oksijen vermiyorlar mi, dün verdiler bana hareket etmiyor diye, çok aç olma, kahve falan iç
Haftasıyla da alakalı sanırım ya benimde öyle uyuyor diyor, takip ediyorum hareketleri normalden daha az, güçlü sıkıntı yok ama sürekli olan kipirtilar yok artıkKız yedim zaten çoktan artık çok geçkahve çikolata bana mısın demiyor ya bu bebek zaten eskisi kadar hareketli değil söyleyeyim istesin olmadı ben gider laboratuvara veririm aç gider dönerim yapacağım bir şey yok
Eğer bugün de bakmazsa pazartesi sağlık ocağına git. Uzun zamandır tahlil bakılmadı. Hepsini yaptırmak istiyorum de.Bende aynı şekilde eski hallerimi özlüyorum herkes benden yakın sürelerde yaptırmış nasıl olcak bilmiyorum
Ah canım geçmiş olsun diyeyim. İns sana da bulaşmaz. Kızın kaç yaşında bilmiyorum ama parasetamol içeren diğer ağrı kesicilerden parol, tamol verebilriisn. Yada ibuprofen grubuna geç. Onların aromaları farklı portakallı mesela.. Dolven, pedifen, ibufenGünaydın kızlarrrr.. Öğlen oldu ama neyse. Bugün doğumu olanlarahestebirbeste , pirelideve güzelce alın yavrularınızı inşallah kucağınıza kızlar.
Kontrolü olan arkadaşlar kontrol dönüşü haber edin nasıl geçti
Benim kız salidan beri hasta. Boğaz enfeksiyonu ve öksürük. Çarşamba doktora götürdüm. Lakin antibiyotik içmek istemiyor, doktora dedim calpolle karistir ver dedi. İki gündür bir şekilde verdim. Yer mi benim uyanık akrep kızım calpolü de içmek istememeye başladı tadını anlayınca.. bugün napcam hiçbir fikrim yok.. işin kötüsü ondan bana geçiyor galiba boğazım bir tuhaf. Tam da olacak iş miydi doğum önü...İnşallah bir an önce atlatırız da bebek gelmeden toparlariz
Tok git illa biliyorsun. Açken hareket etmiyorlar. Baktın uyuyor. Dürteceksin. Karnına ritmik şekilde vur. Rahatsız oluyor hareket ediyorlar.Kız o zaman söyleyeyim alsın benim kolestrol yüksekti ondan açken baksın demiştim ama bari en azından kanıma baksınbi de
Kızlar Nst de benim çocuk hareketsiz çıkıyor napsam hareketlenir ?
Aiyy tarantacığım senin göğüs ucunun yara olmayacağından o kadar çok emindim ki. Şu grupta en dikkat eden kişi sendin belkideAllah yardımcın olsun
Bal zencefil çörekotu tam bı antibiyotik. Ben küçüklügumden beri bunu kullanırım. Yegenlere de öyle. Çok geçmiş olsun.Günaydın kızlarrrr.. Öğlen oldu ama neyse. Bugün doğumu olanlarahestebirbeste , pirelideve güzelce alın yavrularınızı inşallah kucağınıza kızlar.
Kontrolü olan arkadaşlar kontrol dönüşü haber edin nasıl geçti
Benim kız salidan beri hasta. Boğaz enfeksiyonu ve öksürük. Çarşamba doktora götürdüm. Lakin antibiyotik içmek istemiyor, doktora dedim calpolle karistir ver dedi. İki gündür bir şekilde verdim. Yer mi benim uyanık akrep kızım calpolü de içmek istememeye başladı tadını anlayınca.. bugün napcam hiçbir fikrim yok.. işin kötüsü ondan bana geçiyor galiba boğazım bir tuhaf. Tam da olacak iş miydi doğum önü...İnşallah bir an önce atlatırız da bebek gelmeden toparlariz
Göğüs ucu sürekli vakumlanmaya alışık değil doğal olarak tahriş oluyorTaranta şimdi müsait değildir ama genel merakım şu: bebeğin ileriki haftalarda damakları geliştikçe meme ucunu yara yapmaz mı normalde? Şimdiden yara olmasının sebebi ne olabilir ki ?
Ben sabah gittim biberon kurutmalığı alayım diye yemişler her şeyi 10 a geliyodu gittiğimde 1 saat içinde. Sadece duvara asılan organizatör mü neyse onlar kalmışBime giden oldu mu ?
Ben geçen çarşıya indim. Kumaş kestirdim. Çarşaf ve yastık diktim. Bugün de o bakımdan bime gidesim gelmedi. Baştan teyzelerin beni ezip geçeceğini kabul etmiş de olabilirim.
Göğüs ucu sürekli vakumlanmaya alışık değil doğal olarak tahriş oluyor
İnan kalbimden geçen şu. Dr lar son dk böyle katakulle yapıyor. Bir iki tokluk değeri yüksek görüldü diye hemen yatış hemen doğum.Kontrolden geldim kızlar
Geçen gün pazartesi günü doktor suyun fazla haftaya seni doğuma alırız dedi
Bugün ki doktor ise yok suyun normal o kadar fazla bir durum yok dedi kafam karıştı yemin ederimneye inanacağımı şaşırdım
Nst istedi sancı yok şeker kontrolünde ise bir iki yokluk değeri yüksek gördü o kadar sonra başka bir doktoru aradı durumu anlattı şekeri Ünsülinü sonra da yatış kararı aldılar seni doğumhaneye yönlendiriyorum dedi şekerin var fazla bekletmek bebeğe tehlikeli dedi ama ben istemiyorum bugün dedim Dr senin tercihin istersen pazartesi gel o zaman gidersin dedi
Fakat ben kabul etmedim kızlar
Kabul etmemenin sebepleri iki şeyden kaynaklı
1 . Her bir doktorun dediği ayrı şeyler yani emin olamadım biraz daha beklesem diye düşünüyorum hem sancım gelir belki kendi sancımlar giderim diye
2 . İse ablam gelecekti bir haftalığına yanıma onun gelişi perşembe gününü buluyor şimdi pazartesi yatış olsa kimse olamicak yanımda ve bu sebepten de istemiyorum
Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum ama beklemekten yanayım en fazla olmadı çarşamba gider yatışımı yaparım diye düşünüyorum
Aksine süt sizlamayi kuruluğu falan giderir, zaten göğüs ucu hassas, doğumdan sonra daha hassas, üzerine vakum, ki bebiş ilk etapta tam doğru tuttursan da tahriş edecek, ulasabildigin bı noktani zorla biraz vakumla, morarip zedeleneecek aynı şey hassas göğüs ucunda daha katlanaarak yasaniyorİşte daha 3 gün oldu tahriş için erken değil mi başkaları da var ilk günden tahriş olan da acaba tek sebebi vakumlama mı yoksa süt değdikçe mi cildi yaralıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?