- 24 Temmuz 2024
- 2.035
- 6.067
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.461
Benim hem boğaz hem burun hala burnum kuruluktan kanıyorUykusuz her geceeeee.
Kizlar bogazi kuruyup saat basi uyanan varmı benim gibi resmen nefesim kesiliyor suyla zor aciyorum galiba hamilelik reflüsü oldum iki haftadir cok fenayim dogurunca geçer umarim
Aynen öyle ya ölmezler yaaaBen hamileliği öğrendiğimden beri yanaşmıyorum sağolsun eşimde anlayışlı bu konuda yüzdük sonuna geldik zaten az daha sabır
Canım sağım yaptığın halxe gelmiyorsa yumuşamıyorsa şayet göğüslerin duşun altına gir o ılıklıkla kolaltından göğüs etrafındam meme ucuna kadar sağ rahatlatır biraz seni. Birikmesi büyük sıkıntılara yol açabilir mutlaka rahatlat göğsünü.Teşekkürler kuzum ben çözüm bulana kadar memelerim taş oldu şimdi onu açmaya çalışıyorum
Hahaha ya da sonuncu ben
Yaa ben de duştan çıktım temizlendim hazır ve nazır bekliyorumKorkma korkma içimizde kalmıcak ya bi sekılde cıkacak bu veletler
Ben benBenim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zatenVaalbara @acemianne92 baska var mı kızlar @hati hati bu kişiler dısında
Ben de en sonlara kalacağım sanırımBen de normalde bastırdığı yere bastırınca çekiliyordu ama bugün çekilmedi. İnatçı çıktı bizim kızçok şükür geçti ama 3-4 saat canımı okudu
Bugün soluma yatınca da değiştirmedi de yürüyünce düzeldi çok şükür kuzum ya
Sen 9 temmuza kalır mısın bi emin olamadım
Bu bi de benim 38. Haftada doğum yapacak halim düşüngrubun sonunu @tilyam @Eldorin ve ben çekiyoruz sanırım
Tatlım benim anlamadığım da osu tamamen kapatıyor denildi kaç Dr baktı ama o şekilde karar verdi beni muayene eden Drda asistan di sanki sormadım ben burda oturmuyorum ilcedeyim deyince bı sıkıntı olursa öyle gelme ordaki hastane den ambulansla gelirsin denildi bilemiyorum haftaya tekrar burdaki doktoruma bı gidecem ins o zamana kadar bişey çıkmaz gecede hafif ağrılarım vardı şuan iyiyim ama nedense içim hiç rahat değilKuzum bende senden haber bekliyordum. Benim plesentam tam os denilen yerde bitiyordu. Yani ucunda bitiyordu. Rahim ağzını kapatmıyordu geçen haftaya kadar. Perinatolog kapatırsa daha riskli ama bu da riskli demişti. Eğer yukarı çıkmazsa ben 35 de alırım 36 yu bile beklemem demişti. Özeldeki doktorum da 36+1 de falan alırım max daha fazla beklemem demişti. Çünkü plesenta aşağıda olunca doğum kendi kendine başlarsa ilk önce plesenta kanamaya başlarmış. O da istenmeyen bir durummuş aynen böyle anlatmıştı. Şimdi mesela benim riskli gebeliğim ortadan kalktı yine de 38 de alırım sonuçta aşağıda durmasa da yanda duruyor dedi. Senin doktorun 11 temmuzu gün verdiyse belki seninki de tam anlamıyla kapatmıyordur da rahim ağzına yakın olabilir mi acaba ? Sancıların da çıkmış. Bak ben çalışırken sürekli ayaktaydım zaten kanamam da öyle olmuştu. Eğer doktorun eve gönderdiyse sana tavsiyem sürekli yat. Hatta ben bazen ayaklarımı duvara dikerek yattım etkisi oldu mu bilmiyorum. Ama ciddi anlamda yemekten sonra bulaşıkları makineye bile dizmedim kanamadan sonra. Bence plesentanın yukarı çıkmasında bunlar etkili oldu. Seninki yukarı çıkmasa da en azından doğu zamanını daha risksiz şekilde beklemiş olursun
Ay aman aman Allah korusun
İnşallah öyledir canımAllah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim çok heyecanlıhaberlerini bekliyoruz ilk fırsatta yaz
Güzel haberlerle gel canım benim inşallah
Aylardır geliyor kuruyor ucunda hiç ellemiyorum kendi kendine kopup düşerse düşüyor kuzum. Gelse de elleme ki hem bebeğin ilk sütü gelmesin hem de doğumu tetiklemesin öyle demişti ebe bana ilk hamileligimde bilgi verirken
Canım tek diyebilecegim riski en aza indirmek için @Umutvari nin dediği gibi bol bol yat. Drlar 38 dediyse vardır bence bir bildikleri kuzum. Yoksa risk alacaklarını sanmıyorum bile isteye. Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla vaktinde alacaksın yavrunu kucağına
Rabbim kolaylık versin sana da zor bir süreç sen en azından bebeğini sağlıkla kucağına aldin bundan sonra da zamanla inşallah iyi olurGünaydın herkese, 3.günden bildiriyorum anestezi ve ağrı kesici etkisi geçince zorluk başlıyor meme ucum da yara oldu bir şekilde en çok nerem ağrıyor emin değilim.
Toplam 3 saat kadar ancak uyuyabildim, doğuran annelerin buraya neden yazamadıklarını anlıyorum diş fırçalamak bile lüks geliyor şu an
Kııız biz senle aynı gün doğurcakmışıııızz çok şükür o güne son 3 gün kaldı senin ikinci sanırım neler yaşayacağını az çok biliyorsun o mu daha iyi bu konuda kara cahil olmak mı daha iyi bilmiyorum ama bir tık gerginim aslında hamilelik bitiyor diye mutluyum çünkü Allaha şikayet olmasın ama sevmedim ben hamileliği çok duygu dalgalanmaları mevcut sende neler var neleerrrGünaydın. Cumanız mübarek olsun
Son 3 gün
Bu gece nasıl bi geceydi?
Allahımmm! Sıcaktan çıldıracaktım. Ağrım vardı. Yatayım dedim. Kan ter içinde daldığım gibi uyanıyorum.Baktım olacak gibi değil, vantilatörü açtım. Sonra uyumuşum. Ama tabi beni rahatsız da etti. Şu an başım ağrıyor.
Allahım sonsuz hazinenden hepimize klimalı serin evler nasip et Yarabbim !
pirelideve
ahestebirbeste
Ve varsa başka ismini hatırlayamadığım, bugün doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz.
BencedeAynen öyle ya ölmezler yaaa
Göğüsler sertleşti emziremiyorsan sıcak duş al goguslerine masaj yapıp sagarak yumsat, mastıt falan olmasın, çok daha ağrılı geçer süreç, küreklere de masaj yaptir, bebisine de gaz masajı yap ki o da sıkışık olmasın daha rahat emer, en iyi göğüs açıcı da tam kavrayan bı adet bebişTeşekkürler kuzum ben çözüm bulana kadar memelerim taş oldu şimdi onu açmaya çalışıyorum
Günaydın herkese, 3.günden bildiriyorum anestezi ve ağrı kesici etkisi geçince zorluk başlıyor meme ucum da yara oldu bir şekilde en çok nerem ağrıyor emin değilim.
Toplam 3 saat kadar ancak uyuyabildim, doğuran annelerin buraya neden yazamadıklarını anlıyorum diş fırçalamak bile lüks geliyor şu an
Ay bende cok zor dayaniyorum hayirla normalimize dönseydik iki saatte bir nefessiz kalip uyanmak çok kötüBenim burnum kuruyor ve çok sık lavaboya kalkıyorum
Ay bende cok zor dayaniyorum hayirla normalimize dönseydik iki saatte bir nefessiz kalip uyanmak çok kötüBenim burnum kuruyor ve çok sık lavaboya kalkıyorum
Anneliğin kutsal olduğuna bir k z daha ikna oldum yaa nefes alamiyosun ama yinede direniyosun bir umuttur yaşamakBenim hem boğaz hem burun hala burnum kuruluktan kanıyornefesimmmm nerdesin
Şikayetleriniz aynimiydi benimle anlatinca hoca reflü mu dedi.ben tam anlayamadim cunku susuzluk mu alerjimi reflumuBenim de aynıydı. Galviks advance verdi doktor şurup iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?