- 24 Temmuz 2024
- 2.035
- 6.067
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.441
Aşklarım kimi bütün gün yatar hiç bi şey yapmaz 37 de suyu gelir kimi kendini yırtar 42 de sezeryanla zorla gelir yani bunu bebek seçiyor bizim hareketlerimize bağlı değil hareket kasları güçlendirir doğumda eğer normalse ıkınmayı ve kası kullanmayı böylece yırtığı minimalize etmeyi sağlar eğer sezeryansa hızlı iyileşmeyi ve kolay toparlanmayı beraberinde getirir özetle doğumumuz kolay olsun ama süresini biz seçemiyoruzYürüyüşe kalsaydı şimdiye dogurmustuk. Anlamadım gitti. Ne oturma banyosu ne merdiven ne hurmalar yok arada gelen sancı o kadar.
Hahahahha çok tatlısın yerim seniKız ben dogumu başlatıyor demedim ki
Hamileyim bak üstüme gelme
Benim ilk gebeliğimde bu ayda uyuyup uyandığımda göğsüm ıslanmış oluyodu. Ne sıkma ne bastırma olmamasına rağmen kendi kendine akıyodu. Bunda daha tık yokKızlar doğum öncesi göğsünden süt gelen var mı ? Ben şu an 35. Haftadayım süt müt yok. Hiç ellemiyorum da gelmesin diye ama içinde süt var mı onu da bilmiyorumbu haftalarda gelmeli miydi ? Ona göre prolaktin artırıcı bi şeyler yiyip içeyim doğuma kadar
Bende yok hatta memelerim bile yumuşacıkKızlar doğum öncesi göğsünden süt gelen var mı ? Ben şu an 35. Haftadayım süt müt yok. Hiç ellemiyorum da gelmesin diye ama içinde süt var mı onu da bilmiyorumbu haftalarda gelmeli miydi ? Ona göre prolaktin artırıcı bi şeyler yiyip içeyim doğuma kadar
Ucunda kabuklanma gibi döküntüler görüyor musun canım, doğum tetikler sütü birbiriyle bağlantılı o durum merak etme sen
YaaEvet balım, kendiliğinden sızıp kuruyorlar, oynama çamaşırına falan surtunuyordur zaten çıkanlar, ekstra akmiyorsa kendin sıkmadikca çok gelmez öyle
Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim çok heyecanlıEwt artık erken doğurma riskim kalmadığına göre evi süpürdüm sildim toz aldım camları aynaları parlattım. Çooook yoruldum pertim çıktı ama yarın zaten yatıcamdinlenirim inş. Dün gece sıcaktan ve stresten uyuyamadım bugün uyurum inş. Yarın saat 10 da dualarınızı bekliyorum yarın doğumu olacak arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla kolaylıkla alalım yavrularımızı kucağımıza
Güzel haberlerle gel canım benim inşallahYarın kontrol günüm çatı muayenesi varyarın kontrolü olan arkadaşlara şimdiden hayırlı haberler diliyorum
Aylardır geliyor kuruyor ucunda hiç ellemiyorum kendi kendine kopup düşerse düşüyor kuzum. Gelse de elleme ki hem bebeğin ilk sütü gelmesin hem de doğumu tetiklemesin öyle demişti ebe bana ilk hamileligimde bilgi verirkenKızlar doğum öncesi göğsünden süt gelen var mı ? Ben şu an 35. Haftadayım süt müt yok. Hiç ellemiyorum da gelmesin diye ama içinde süt var mı onu da bilmiyorumbu haftalarda gelmeli miydi ? Ona göre prolaktin artırıcı bi şeyler yiyip içeyim doğuma kadar
Canım tek diyebilecegim riski en aza indirmek içinKızlar mrb beni tıp fakültesine yönlendirmisti DRm bugün gittik o kadar yoğun bigun geçirdik di bian nerdeyse sezeryana alacaklardi beni bide çok asistan var herkes ayrı ayrı bişey söylüyor sabah girdik akşam anca eve dönebildik 3 defa nst çekildi 2 defa ultrason la bakıldi bir kez aşağıdan vajinal bakıldı resmen mahvoldum plesanta aşağıda plesanta previa teşhisi konuldu nst de Ağrı çıktı sonra serum taktılar sonuncusu bir iki sancı vardı ama biraz daha iyi çıkınca tutmadilar beni banada 11temmuz a gün verdiler şuan 35+5 in yani tm 38 girdiğimde alacaklar yanlız benim anlamadığım bana hem çok riskli heran kanaman olur dediler burdaki doktorumda en geç 37 haftada alınması lazım demişti bir çok yerde okudum bu şekilde olanların hep 36 veya 37 de sezeryana girmişler bu süre bana uzun geldi yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım sanki o kadar bekleyemeyiz gibime geliyor çünkü artık baya aşağıya indi göbeğim ve kasılmalarım var artık nst de çıkıyor bunlar yine de inşallah o tariihe kadar bı sıkıntı yasamam
İyi yaptın canım devam ara ara sür yumsasinBende yok hatta memelerim bile yumuşacık
Yaaduygulandım vücut artık bebişin çıkmasını mı bekliyor
Bende de ufak kabuklar var dün hatta krem sürdüm doğuma az kaldığı için yumuşasın istedim
Bi de ben varım kddjjfBen de normalde bastırdığı yere bastırınca çekiliyordu ama bugün çekilmedi. İnatçı çıktı bizim kızçok şükür geçti ama 3-4 saat canımı okudu
Bugün soluma yatınca da değiştirmedi de yürüyünce düzeldi çok şükür kuzum ya
Sen 9 temmuza kalır mısın bi emin olamadım
Bu bi de benim 38. Haftada doğum yapacak halim düşüngrubun sonunu @tilyam @Eldorin ve ben çekiyoruz sanırım
Güzel haberlerle geleceksin inşallah canım benim. Endişeni anlıyorum böyle bilmeden beklemek zor her an ne olacak diye. İnan bende her kontrole panikle gidiyorum. Vakit de yaklaştı iyice merak etmeye panik olmaya başladım. Sürekli doğum yaptığımı falan görüyorum bebeğin yüzünü görüyorum büyük kızımı bırakıp gideceğim ya doğuma onu görüyorum eşim rüyalarımda hep kaybediyor kızımı. Ki eşim acayip pimpiriklidir gözünün önünden ayırmaz. Karnım burnumda büyük kızımı arıyorum her yerde. Düşüncelerimizi büyütüp büyütüp bir de rüya şeklinde görüyoruz. Yat uyumaya çaliş güzel şeyler düşünmeye çalış bebeğini dogurdugunu sevdiğini mis kokusunu duyduğunu düşün belki iyi gelir. Arada uyku tutmayınca hayaller kurup uyumaya çalışıyorum bendeYarın kontrolüm var öğleden sonra. Merak ediyor insan son zamanlara yaklaştıkça. Bakalım hayır haberler alalım inşallah. Normal doğumdada böyle bi bilinmezlik var ya ne zaman olcak ne olcak belli değil insanın kafasında dönüp duruyo senaryolar. Offf uyku da tutmuyo görüldüğü üzere
Rabbim yardımcın olsun çabucak atlat inşallah dualarım seninleAmin. Ciğer geliştirici vurdular. Yok mu normal doğuran dediniz benim oğlan duydu galiba babasi yurtdisinda 2 yavrum arkadaşa emanet
Ben hamileliği öğrendiğimden beri yanaşmıyorum sağolsun eşimde anlayışlı bu konuda yüzdük sonuna geldik zaten az daha sabırBen bayadır ilişki yapmıyorum hiç istek 0 0 0
Teşekkürler kuzum ben çözüm bulana kadar memelerim taş oldu şimdi onu açmaya çalışıyorumBüyük ihtimalle gazdan emmiyodur. Göbeğine bak bakalım yanlara doğru genişleyip şişmiş mi ? Eğer öyleyse kesin gaz. Gaz çıkarıcı masajla rahatlatman lazım yoksa gazdan emecek yerleri kalmıyor
Benim burnum kuruyor ve çok sık lavaboya kalkıyorumUykusuz her geceeeee.
Kizlar bogazi kuruyup saat basi uyanan varmı benim gibi resmen nefesim kesiliyor suyla zor aciyorum galiba hamilelik reflüsü oldum iki haftadir cok fenayim dogurunca geçer umarim
Ben de normal doğurucam sanırım, extra bir durum oluşmazsa yani. Kanala girmesini bekliyorum hala midem ağzımdaBenim normal dogurcak bildiğim çok az kişi var zatenVaalbara A acemianne92 baska var mı kızlar @hati hati bu kişiler dısında
Evin sıcaklığı nasıl canım , hastaneler biraz daha serin oluyor ya. Ev çok sıcaksa bir de senin teninin sıcaklığı ile huysuzlanıyor olabilirKızlar selamlar yardımmmmm imdaaaattt diye bağırmaya geldim
Bugün eve çıktık, hastanede 1-1.5 saatte bir yarım saat beslenen çocuk eve geldiğimizden beri 5 dakika zor emiyo sinirden ölcem neden olur bi fikriniz var mı? Sarılık olacak diye korkuyorum zaten şuan yenidoğan sarılığı var düşük düzeyde ilerlesin istemiyorum ama beslenmek de istemiyo
Benim de aynıydı. Galviks advance verdi doktor şurup iyi geldiUykusuz her geceeeee.
Kizlar bogazi kuruyup saat basi uyanan varmı benim gibi resmen nefesim kesiliyor suyla zor aciyorum galiba hamilelik reflüsü oldum iki haftadir cok fenayim dogurunca geçer umarim
Bende bi kere minicik damla bile değil ucuna gelmişti görünce ağlamıştımBende yok hatta memelerim bile yumuşacık
Yaaduygulandım vücut artık bebişin çıkmasını mı bekliyor
Bende de ufak kabuklar var dün hatta krem sürdüm doğuma az kaldığı için yumuşasın istedim
Evet benimde aynı şekilde kontrol var uyku bi geliiiiyy bi gidiiiiyYarın kontrolüm var öğleden sonra. Merak ediyor insan son zamanlara yaklaştıkça. Bakalım hayır haberler alalım inşallah. Normal doğumdada böyle bi bilinmezlik var ya ne zaman olcak ne olcak belli değil insanın kafasında dönüp duruyo senaryolar. Offf uyku da tutmuyo görüldüğü üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?