2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Yürüyüşe kalsaydı şimdiye dogurmustuk. Anlamadım gitti. Ne oturma banyosu ne merdiven ne hurmalar yok arada gelen sancı o kadar.
Aşklarım kimi bütün gün yatar hiç bi şey yapmaz 37 de suyu gelir kimi kendini yırtar 42 de sezeryanla zorla gelir yani bunu bebek seçiyor bizim hareketlerimize bağlı değil hareket kasları güçlendirir doğumda eğer normalse ıkınmayı ve kası kullanmayı böylece yırtığı minimalize etmeyi sağlar eğer sezeryansa hızlı iyileşmeyi ve kolay toparlanmayı beraberinde getirir özetle doğumumuz kolay olsun ama süresini biz seçemiyoruz

Benim ilk gebeliğimde bu ayda uyuyup uyandığımda göğsüm ıslanmış oluyodu. Ne sıkma ne bastırma olmamasına rağmen kendi kendine akıyodu. Bunda daha tık yokilk doğumumda süt konusunda sıkıntı yaşamadım ama 6 aydan sonra bebek meme reddi yaptı emmek istemedi uyuta uyuta emzirmeye çalılıyodum süt var emmiyor sağarak verdim 10 aya kadar anca öyle idare ettik bıraktı sonra kendi. Bunda bakalım nasıl olcak

Bende yok hatta memelerim bile yumuşacık

Ucunda kabuklanma gibi döküntüler görüyor musun canım, doğum tetikler sütü birbiriyle bağlantılı o durum merak etme sen

Evet balım, kendiliğinden sızıp kuruyorlar, oynama çamaşırına falan surtunuyordur zaten çıkanlar, ekstra akmiyorsa kendin sıkmadikca çok gelmez öyle
Yaa duygulandım vücut artık bebişin çıkmasını mı bekliyor
Bende de ufak kabuklar var dün hatta krem sürdüm doğuma az kaldığı için yumuşasın istedim

Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim çok heyecanlı haberlerini bekliyoruz ilk fırsatta yaz
Yarın kontrol günüm çatı muayenesi var yarın kontrolü olan arkadaşlara şimdiden hayırlı haberler diliyorum
Güzel haberlerle gel canım benim inşallah
Aylardır geliyor kuruyor ucunda hiç ellemiyorum kendi kendine kopup düşerse düşüyor kuzum. Gelse de elleme ki hem bebeğin ilk sütü gelmesin hem de doğumu tetiklemesin öyle demişti ebe bana ilk hamileligimde bilgi verirken
Canım tek diyebilecegim riski en aza indirmek için Umutvari nin dediği gibi bol bol yat. Drlar 38 dediyse vardır bence bir bildikleri kuzum. Yoksa risk alacaklarını sanmıyorum bile isteye. Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla vaktinde alacaksın yavrunu kucağına

Bi de ben varım kddjjf

Güzel haberlerle geleceksin inşallah canım benim. Endişeni anlıyorum böyle bilmeden beklemek zor her an ne olacak diye. İnan bende her kontrole panikle gidiyorum. Vakit de yaklaştı iyice merak etmeye panik olmaya başladım. Sürekli doğum yaptığımı falan görüyorum bebeğin yüzünü görüyorum büyük kızımı bırakıp gideceğim ya doğuma onu görüyorum eşim rüyalarımda hep kaybediyor kızımı. Ki eşim acayip pimpiriklidir gözünün önünden ayırmaz. Karnım burnumda büyük kızımı arıyorum her yerde. Düşüncelerimizi büyütüp büyütüp bir de rüya şeklinde görüyoruz. Yat uyumaya çaliş güzel şeyler düşünmeye çalış bebeğini dogurdugunu sevdiğini mis kokusunu duyduğunu düşün belki iyi gelir. Arada uyku tutmayınca hayaller kurup uyumaya çalışıyorum bende yarın da güzel haberlerle gel inşallah

Büyük ihtimalle gazdan emmiyodur. Göbeğine bak bakalım yanlara doğru genişleyip şişmiş mi ? Eğer öyleyse kesin gaz. Gaz çıkarıcı masajla rahatlatman lazım yoksa gazdan emecek yerleri kalmıyor
Teşekkürler kuzum ben çözüm bulana kadar memelerim taş oldu şimdi onu açmaya çalışıyorum

Evin sıcaklığı nasıl canım , hastaneler biraz daha serin oluyor ya. Ev çok sıcaksa bir de senin teninin sıcaklığı ile huysuzlanıyor olabilir

Bende bi kere minicik damla bile değil ucuna gelmişti görünce ağlamıştım

Evet benimde aynı şekilde kontrol var uyku bi geliiiiyy bi gidiiiiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…