2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Hahahaja adamın suyunu çıkardın kaç gündür tabi insaf diyecek ay güldürdün ya valla
Çok sağol bacım kızım 4.5 yasinda. Neyin içine katsak anlıyor bu minik kız var ya. Bebekken de iciremezdim. Ağzından püskürtürdü yoğun tatlı ev yapımı kayısı suyuna falan karistirirdim onu da anlar içmezdi. Eşim diyor ki çorbasına kat. Dedim çorbadan da mı tiksindireceksin anlıyor işte. Yok illa kat diyor bana bugün. Napcamı şaşırdım. Aynen onlar portakallı versem mi bilemedim. Neyse sabah geçti artık da akşama bir şekilde deneyeyim. Bende bol limon falan tüketmeye çalisiyorum inşallah geçmez. Biz toparlanmadan bebek gelmez inşallah diyorum. Oysa ki can atıyorum artık dogurmaya.
Bal zencefil çörekotu tam bı antibiyotik. Ben küçüklügumden beri bunu kullanırım. Yegenlere de öyle. Çok geçmiş olsun.
Bir de bunu deneyeyim canım evde zencefil yok aldırayım ama sanmiyorum bunu da yiyeceğini. Çok teşekkür ederim
Canım beklemekte bir sakınca görmüyorum ben ya. İyi yapmışsın bence de. Her biri başka bir şey söylüyor madem bir sıkıntı yok neden hemen doğum yapasın ki. Dediğin gibi en azından ablan gelsin. Hem belki de gerçekten kendi baslayacak doğum kaç gün kaldı zaten. Geçmiş olsun. Sıkma canını sen doğum için elinden geleni yapmaya devam et inşallah kendi sancıların gelecek
Anlamaz mıyım ladyim tabi ki anlıyorum. Su mutfak dolaplarını temizlemeden doğmasın diyorum kendimce. Nasipse bu cumartesi Pazar mutfağı temizleyeceğiz eşimle. Kendim temizleyim dedim olmaz dedi kızdı. O yapacakmış. Zaten bir tek mutfak kaldı ince ayrıntılı yer. İki gündür koltuk siliyorum.. sürekli bir yerleri silerken buluyorum kendimi yani şuan yaşadığın düşünceleri çok iyi anlıyorum

Kizlar yorumlayabilirmisiniz ilk nst m
Süt gibi. Ne sancı ne kasılma. Bebeğin kalp atışları da çok güzel
Ben bi Perinatoloğa gittim. O da çok ilgiliydi. Şikayetlerim kendiliğinden ortadan kalktı. Bi ilaç ve tedavi de gerekmedi. Buna rağmen iki haftada bir çağırmaya ve tahillleri yapıp takip etmeye devam etti. Ben artık gitmeme gerek yok mu diye düşündüğümde dahi bana gelmene gerek yok gibi bi şey de demedi. Saolsun.
Suni sancı sanki daha kolay yada iyi bi şey. Bekle bacım. Pazartesi çarşamba yada perşembe.. Doğal süreci bekle. Kendini ve bebek hareketlerini takip et. İns bebeğin kendi gelecek. Rabbim kolaylaştırsın
Kızlar yeni eve geldimmmm sancım yok normal dogum yolları görünüyor bana doktor hicbir sıkıntın yok dedi
Bebiş 3600 olmuş
Oy oy oyyyyy! tosuncuk

Mutfak dolapları tamam.
Camı temizdi, icerden yine sildim.
Perdesi yıkandı taktım.

Vaalbara cekirgen yap beni
Ooo maşallah mis miss güle gule kirlensinler, benim ustalık yapacak halim mi kalmış hoşaf gibi yatıyorum bak elimi ise sürmedim bugün

Evin sıcaklığı nasıl canım , hastaneler biraz daha serin oluyor ya. Ev çok sıcaksa bir de senin teninin sıcaklığı ile huysuzlanıyor olabilir
Ev inanılmaz sıcak sanırım bunun da etkisi oldu
Çok şükür sabaha kadar uğraştım ama bi şekilde açtım korkumdan
İlk yürümeye kaldırdıklarında 3 kere ölüp yeniden dirilmiş olabilirim...

Sabaha kadar meme ucu ağrıskçı ve taş kesmiş göğüsle ağlayarak masaj yapan ben 3 saat de ben uyudum...
Bebik de gaz yapmış kendine ama tabi kör cahil anası pırt yapana kadar anlamadı
Taranta şimdi müsait değildir ama genel merakım şu: bebeğin ileriki haftalarda damakları geliştikçe meme ucunu yara yapmaz mı normalde? Şimdiden yara olmasının sebebi ne olabilir ki ?
Arkadaşım allah kimseye vermesin. Mememim birinin ucu kopayazdı. Ağlayarak emziriyorum inşallah kimsenin meme ucu yara olmaz

Evet benimki de sanki eskisi gibi çok hareketli değil yeri iyice daraldı ondan heralde diyorum bazen tırsıyorum
Emmeyi bilmiyorlar diye yara yapıyorlar ilk zaman diye duydum
Düzgün tutturamadığımız için yanlış yeri tutup acıtıyor ondam yara oluyor tabii meme de hassas o sıra yara olmaya çok müsait o da var

Canım göğsün sertse bebiş tutamaz ağzına alamaz muhakkak sıcak duş havlu bıseyler yap ve sağ yumuşat memeyi , ucu içinde artık yara olduysa kuru tutmak sanırım iyi oluyor sadece emzirmeden önce sütle ucunu ıslatıp o sekılde tutturmayı deneyebilirsin kuru halde verirsen sızlayabilir ama yara olan yer hep ıslak nemli kalınca iyileşmiyor gibi olmuştu benimde

Çok mantıklı söyledikleriniz. Açıklama için teşekkürler.
Ah diş çıkma döneminin ünü zaten dillere destan. Bakalım o dönemlere önce sağlıkla gelelim de

Off canım benim çok geçmiş olsun. Kremi uygula mutlaka bak rahatlatıyor demişler boş bulduğun vakitler bol bol sür. İnşallah tez vakitte iyileşirsin. Bebeğine boool süt gelsin

Arkadaşlar 38 hafta sezaryen için nasıl sizce. Bizimki tüp bebek ile olduğu için riske atmayip çok geçe bırakmayalım dedik.bebegin kilosu 3222gr dedi pazartesi günü (dört gün önce işte)yarin işte hayırlısıyla olacam.ama şimdi de içimden acaba iki üç gün daha beklesem mi diye geçiriyorum siz ne düşünüyorsunuz

Bende pazartesi günü gittim doktora düzensiz sancım çıktı doktor 39+0da 7 Temmuzda alacak ama kontolde umarım gününü bekler çıkmaya çok hevesli görünüyor dedi ki muayenede resmen dirseğini karnımı yırtıp çıkacak gibi çıkardı sipsivri oldu
Bende ama ne olur beklesin diye dua ediyorum bu hafta ayrıldım doğum iznine dolap içlerini indirdim çekmeceleri sildim vs.
Eşimin dün sınavı vardı o sınav bitsin de doğsun diye dua ediyoruz aylardır
Sınav bitti yarın depodan beşikleri puseti felan çıkaracak, kuracak koltuk sandalye ve puseti yıkayacak.
Pazartesi günü temizlik için bir abla gelecek anca işte bende diyorum pazartesiden sonra gel annecim ne olur diye
Yani seni çok iyi anlıyorum canım

Benim iki haftadır ara ara geliyor ama 1 damlacık kadar çamaşırımda kuruyunca farkediyorum

Çok geçmiş olsun canım Instagramda bi diyetisyene takip ediyorum özellikle çocuk beslenmesinde yoğunlaşan bir kadın onun sarımsak kürü tarifi var oğlumda azcık öksürük görsem başlıyorum çok şükür hemen bir kaç günde kesiyor
20 aylık antibiyotik vs daha kullanmadık şükür
İstersen atayım ona bir bak

Evet canım seninki o sıcaklarda bile gelmedi annesi seninle ibadetini etti maşallah ona bende yarın 38 e giriyorum yalnız hepimiz birbirimize aşırı yakınız gün olarak şaka mı
Kesinlikle canım öyle oldu. İnşallah hepimizin evladıyla beraber benimki de hayırlı bir evlat olur

Seninle güne gün aynı canım tarihlerimiz. Ben her şeyin doğal ilerlemesi taraftarıyım senin yerinde olsam bende beklemeyi tercih ederim. Bana da doktorum 40. Haftaya kadar bekleriz sonra suniyle normal doğumu baslatiriz dedi. Çünkü kendi tatile gidecek ben ilkinde de suni almadan sancimla doğurmuştum. Yine öyle düşünüyorum bir aksilik olmazsa.,..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…