2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Ay yok gerçekten az insan yeter eşine güvenen eşi kalır yoksa anne yada kayınvalide kalabalıga gerek yok
Bence de doğumdan sonra gelin sefanızı sürün işte ben kötü değil iyi bi şey yapıyorum aslında 😀

Bu arada benim karnım biraz düştü ne zaman doğururum acaba doktorum tatildee şansa bak 😀❤️

Canım anneler
39+5 de doğduk biz 🥹🌸 Öğlen gelen nişan sonrası hiç durmadan hareket ettim.Yürüyüş haltım.Akşam kasılmalar inanılmaz arttı.Gece saat 12 de su geldi.Heöen hastaneye geçtik.Suni sancıya gerek yok 6 cm açılma var sancı geldikçe turun yere çök kakanı yapar gibi ıkın.Sen ımı dıkça bebek oturacak dedi.Velhasır 1.50 de nihayet koynumdaydı…Şimdi emikliyoruz.Allahım bu güzel duyguyu vakti gelince sağlıcakla hepinize yaşatsın…Anne olmak hem çok zormuş hem çok güzel…Ama onu kollarına alınca herşey geçiyormuş…Her sancınızda ona yaklaştığınızı hayal edin ❣️🙏 Minicik Herşeyi inanılmaz bir mucize 🥹
Amin inşAllah ❤️❤️❤️ evet ilk normal doğumumuz hayırlı olsunnnn ❤️❤️❤️ bi bebiş suyucagınız patlatmış 🌹 Rabbim size de bize de bütün annelere de kolaylıklar versin 🎉

Canım anneler
39+5 de doğduk biz 🥹🌸 Öğlen gelen nişan sonrası hiç durmadan hareket ettim.Yürüyüş haltım.Akşam kasılmalar inanılmaz arttı.Gece saat 12 de su geldi.Heöen hastaneye geçtik.Suni sancıya gerek yok 6 cm açılma var sancı geldikçe turun yere çök kakanı yapar gibi ıkın.Sen ımı dıkça bebek oturacak dedi.Velhasır 1.50 de nihayet koynumdaydı…Şimdi emikliyoruz.Allahım bu güzel duyguyu vakti gelince sağlıcakla hepinize yaşatsın…Anne olmak hem çok zormuş hem çok güzel…Ama onu kollarına alınca herşey geçiyormuş…Her sancınızda ona yaklaştığınızı hayal edin ❣️🙏 Minicik Herşeyi inanılmaz bir mucize 🥹
Çok şükür bin şükür güzel haberlerle geldin canım benim ❤️ 😍 ne güzel nişandan sonra çabucak doğmuş miniğin maşallah. ❤️😍 Evet ilk normal doğum sanırım sensin. Allah analı babalı büyütsün gözün aydın maşallah 🥰❤️😍

Bence de doğumdan sonra gelin sefanızı sürün işte ben kötü değil iyi bi şey yapıyorum aslında 😀

Bu arada benim karnım biraz düştü ne zaman doğururum acaba doktorum tatildee şansa bak 😀❤️
Benim doktorum hafta sonunu atlatırsın dedi 😂
Hafta içi dogururum gibi hissediyorum
Sürekli söyleyip durma kız 1 hafta sonra de kendi kendine 😂

Hepinize hayırlı sabahlar arkadaşlarım doğuran var ise şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏻 bende dünden beri çok ama çok mutluyum bebişimi emzirmeye gittim dün bugünde gidicem rabbime sonsuz şükürler olsun ki bu anı yaşadım Cihangir maşallah iyi inşallah pazartesiye bu iş biter ve evine gelir küçücüğüm 🥹🥹🤲🏻

Bu arada sezaryen yapan kızçelere bir sorum var. Hastanede yanınızda size kim refakat etti ? Benim yanımda eşim kalmak istiyor ben de onun kalmasını istiyorum. Sonuçta bebeğim dünyadaki ilk gününde anne babası yanında olsun istiyorum. Bi de annemde panik atak var her şeye aşırı panikliyor 🤣 benim yanımda gamsız sakin birinin kalması daha iyi gibi düşündük. Acaba eşim yanımda kalsa benim ve bebişin bakımı ve ihtiyaçları konusunda yeterli olur mu ?
Eşimle kaldık. Açıkcası gaz çıkarma meselesindem ötürü en çk eşim kalsın istedim ben çünkü başkasının yanında rahat olamam. Senin bakımını hemşireler yapıyor zaten ama ilk yürüyüşler ve ayağa kalkışlarda eşde destek olabiliyor tuvalette yardımcı olabilir oturup kalkarken bişi istediğinde vs. Bebekle ilgilide bebeği bana ver şu kıyafetini ver bezini ver kremimi ver susadım vs diyince yapıyo yani herşeyi bnmki. Alt değişimi kakaysa hep ben yaptım yatırdım yanıma yada dizime çişse sadece oda yaptı. Bence ilk andan itibaren bağ kurmaları çk önemli. Evdede devamı gelmeli. Senin o acizliğinle mecbur kalıyo çünkü alışıyo. Gaz meseleside ben çok yorgun vr uykusuz değilsem kendim hallrdiyorum çnkü bebek bnm kokumu istiyor ama dayanamayacağım uykum var diyip onada veriyorum arada. Beraber yaptık beraberde bakarız 😝
valla benim eşim uyumadığı zaman becerikli olabiliyor. Ama o saat dilimleri de kısa. Mesela bugün 14:30dan beri uyuyor. Hastanede ben kalıcam diye ısrar etti eğer orda da böyle yaparsa hastane çıkışı adliyeye gideriz gibi
Uyuma şansı pek yok gibi 😝 habire odaya birileri geliyo. Bebek hemşiresi bebek doktoru kadın doğumcu hemşire kat temizleyicisi yemek dağıtanlar gelirse eş dost akraba derken gece gündüz ayıksın 😅 uyusanda uyanıyorsun yani. Hiç olmadı ben sesleniyom bez lazım susadım falan filan 😝😝

Kızlar nişan nasıl bişey?
Bugün iki kere çatı muayenesi oldum sonra iki kere idrara çıktım bişey yoktu ama 3.de pembemsi akıntı geldi bidaha bişey gelmedi nişan mıdır bu? Bir de gelince ne oluyor doktora haber vermeli mi?
Sümüksü koyu bir akıntı oluyor. Ama benim de pembemsi gelmişti. Yine de vajinal muayeneden sonra damarlarda hafif çatlamalar olabiliyor. Nişan gelmesi demek sadece doğum yaklaştı demek 1 saat içinde de olabilir, 1 hafta içinde de 😂 doktora haber vermeye gerek yok suyun gelirse ya da kasılmaların başlarsa o zaman haber verirsin ❤️
Kızlar hafif sarılık var yüzünde. Acile gitmeli miyiz Pazartesi kontrol var beklesek geç mi olur bilemedim gözlerinde yok henüz yüzü ve omzunda var ama
Canım sarılık çok doğal eğer uyandıramama gibi bir durumunuz yoksa, aktif emiyorsa sorun yok fizyolojik sarılık kendiliğinden geçer. Beslendikce ve kaka yaptıkça ❤️ sık sık emzir, emziririken aktif bir şekilde emmesini sağla memede uyuya kalmasın en az 15/20 dakika her iki memeyi emzirmeye çalış ayağını gidikla memeyi ağzından vekiyirmus gibi yap. Eğer uyandıramama Duru olursa o zaman doktora gidebilirsiniz ❤️
Beni de ara ara yoklayan bi regl sancısı gibi bişeyler var bakalım hayrola daha çok erken be kızım anan çantanı hazırlamadı daha 😁😁
O bende de var günlerimiz çok yakın bence normal ❤️ arada yokluyor regl sancısı gibi.
Canım anneler
Ay canım ne güzel bir doğum hikayesi paylaştin bizimle gözün aydın ❤️❤️❤️ hızlı ve güzel bir doğum olmuş. Umarım bundan sonraki hayatıniz da aynı doğumun gibi kolaylıkla sevgiyle akıp gider ❤️

Birde açıklama yapmak zorunda kalıyoruz 😂 yani ben aileme açıklamasam keserler yani vay dogum yapınca mı haber veriyorsun bilmem ne sanki kendileri dogurtacak beni 😂😂😂😂
Biryandan kızamıyorum annem yada yakın arkadaşım benden gizli ameliyat olsa çok üzülürüm 😬😅 ama iş arkadaşlarım için çokda umrum olmaz sonrasında geçmiş olsun derim yeter 😬😅

Canım anneler
Hayırlı olsun 🩷 hastaneden sonrası ne güzel hızlıca ilerlemiş
Analı babalı sağlıklı büyütmek nasip olsun 💕🌸

Günaydın kızlar,

Biraz geç oldu ama yogaya başladım sonunda 😂 benim ebek yan duruyor anansinin karninda o yüzden hem yoga hem de çeşitli bebek çevirme yöntemleri ile şimdi kafasını aşağı döndürmeye çalışıyorum. 😂

Gerçi ikinci bebekler doğum anında bile donebiliyormus ama içim rahat olsun istiyorum 🙈 bakalım.

Doğum yapan diğer tüm anneleri tebrik ederim ❤️

Biryandan kızamıyorum annem yada yakın arkadaşım benden gizli ameliyat olsa çok üzülürüm 😬😅 ama iş arkadaşlarım için çokda umrum olmaz sonrasında geçmiş olsun derim yeter 😬😅
Ama ben daha panik olurum herkes beni beklerse bu mevzuyu eşimlede konustuk. Yani 6 saat mi sürer 8 saatt mi bilmiyoruz insanların hastanede beni beklemesi beni çok kasar dogumhaneye girdiginde haber veririm ben dedi ama yine bir önden en yakınlara açıklama şart benim ailemde 16 seneden sonra bir pıtırcık geliyor çünki bana diyecekleri görmemişin bir oğlu olmus oysaki alakası yok kalabalık olunca ben rahat edemeyecegm az biraz kendime gelmek istiyorum hepsi bu her halimi niye görsün herkes ailemde dahil

Günaydın. Güzel pazarlar..:KK24:
Son bir gün :rolleyes:

Canım anneler
Ay inanmıyorum 🤩
Beklediğimiz müjde, işaret geldi. Bu ne güzel doğum hikayesi :KK36:

Nişanın hemen ertesinde gelişen sancılar ve doğum. Başlaması bitmesi belki 8-10 saat içinde. Herkese güzel bi umut. Topiğin ilk normal doğumu bi de, ayrıca tebrik ediyorum. :sampiyon::KK9:

Gözün aydın. 🧿 Rabbim evladını bağışlasın.
Güzel yazılar yazsın, iyilerle karşılaştırsın. 🤲🏼
Hepinize hayırlı sabahlar arkadaşlarım doğuran var ise şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏻 bende dünden beri çok ama çok mutluyum bebişimi emzirmeye gittim dün bugünde gidicem rabbime sonsuz şükürler olsun ki bu anı yaşadım Cihangir maşallah iyi inşallah pazartesiye bu iş biter ve evine gelir küçücüğüm 🥹🥹🤲🏻
Çok sevindim canım. İns Cihangir eve gelince tamamlanacaksınız :KK36:

Günaydın. Güzel pazarlar..:KK24:
Son bir gün :rolleyes:

Ay inanmıyorum 🤩
Beklediğimiz müjde, işaret geldi. Bu ne güzel doğum hikayesi :KK36:

Nişanın hemen ertesinde gelişen sancılar ve doğum. Başlaması bitmesi belki 8-10 saat içinde. Herkese güzel bi umut. Topiğin ilk normal doğumu bi de, ayrıca tebrik ediyorum. :sampiyon::KK9:

Gözün aydın. 🧿 Rabbim evladını bağışlasın.
Güzel yazılar yazsın, iyilerle karşılaştırsın. 🤲🏼

Çok sevindim canım. İns Cihangir eve gelince tamamlanacaksınız :KK36:
Günaydın günaydın 38+4 ten herkesi selamlıyorum kaderdaşlarımm💐
Lady seni de yarın saglıkla kolaylıkla eledikmi başka sezaryen kalıyor mu aramızda herkesler dogurdu valla 😂

Bir ara bendede oldu sol tarafınıza uzanıyor yada yatıyorsunuz değil mi ?oda bir etken diye okudum
Baharatlar çiğ soğan ekşi şeylerde beni son zamanlarda aşırı zorladı bunları yediğim an midemden duramıyorum
Bebişler büyüdü mide yanmalarıda normal yedikleriniz de etkiliyor
Sorma su bile artık yakıyor

Ama ben daha panik olurum herkes beni beklerse bu mevzuyu eşimlede konustuk. Yani 6 saat mi sürer 8 saatt mi bilmiyoruz insanların hastanede beni beklemesi beni çok kasar dogumhaneye girdiginde haber veririm ben dedi ama yine bir önden en yakınlara açıklama şart benim ailemde 16 seneden sonra bir pıtırcık geliyor çünki bana diyecekleri görmemişin bir oğlu olmus oysaki alakası yok kalabalık olunca ben rahat edemeyecegm az biraz kendime gelmek istiyorum hepsi bu her halimi niye görsün herkes ailemde dahil
Ben sana katılıyorum, bizi o şekilde eltim doğuma çağırdı
Doğum başladı gelin dediler gitmeyelim dedim eşime abimin yanımda olacağım aradılar dedi
Ben gelmiyim dedim ayıp olur dedi siz bilirsiniz dedim
Gittik tam odaya çıkmış kız millet saatlerdir hastanede
Daha üstünde önlük dikişi vardı oturamıyor , çocuğu daha kucağına almamış bir arkadaşı gelmiş oda çocuğunu getirmiş çoçuk bebeği elliyor , kayınvalidem set almış onu takmaya çalışıyor kızın daha kanı üstünde ayy rezillikti
Erkekler kapıda baba eşinin yanında değil
Kocama dedim gördüm mü haklıymışsın dedi
Haklıyım tabi ama insanlar bu süreci yaşadıkları halde çokda saygılı değiller 😬

Gözün aydın 🧿🥰 sağlıkla kavuşun en büyük ayrılığınız bu olsun Allah birdaha ayırmasın 🩷

Günaydın günaydın 38+4 ten herkesi selamlıyorum kaderdaşlarımm💐
Lady seni de yarın saglıkla kolaylıkla eledikmi başka sezaryen kalıyor mu aramızda herkesler dogurdu valla 😂
Ayyy. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Planlı son sezaryen ben miyim ? :anne:
O zaman normal doğum dönemi başlıyor :KK31:
Doğum başladı gelin dediler gitmeyelim dedim eşime abimin yanımda olacağım aradılar dedi
Daha üstünde önlük dikişi vardı oturamıyor , çocuğu daha kucağına almamış bir arkadaşı gelmiş oda çocuğunu getirmiş çoçuk bebeği elliyor , kayınvalidem set almış onu takmaya çalışıyor kızın daha kanı üstünde ayy rezillikti
Korku filminden bi sahne gibi 😣

Kızım o zaman 1. Sınıfa gidiyor. Eşim dedi ki amcası onu da hastaneye çağırıyor. Çocuk ne yapacak hastanede? Okulundan neden geri kalsın ? Dedi ki herkes orada olmalıymış. :olamaz: Diyorum ya abuk sabuk şeyler..

Bazen erkeklerin gözüne sokmak gerekiyor gercekten birkac arkadasım da bana bizede haber ver yanında olalım dediler o durumda kime ben nasıl haber vereym kendi derdime düşücemd dogumdan sonra giyinirim az kendime gelirim ins😂 sonra kim gelmek isterse gelsin benim yigen var saglıkcı ona da dedim kendimde olmam agrım sızım olur aman öptürme kimseye dedim 😂😂😂
Biraz toparlamamız lazım kendimize gelmemiz lazım ondan sonra yine gelen gelsin ama beklesinler istemiyorum kesinlikle

Ayyy. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Planlı son sezaryen ben miyim ? :anne:
O zaman normal doğum dönemi başlıyor :KK31:

Korku filminden bi sahne gibi 😣

Kızım o zaman 1. Sınıfa gidiyor. Eşim dedi ki amcası onu da hastaneye çağırıyor. Çocuk ne yapacak hastanede? Okulundan neden geri kalsın ? Dedi ki herkes orada olmalıymış. :olamaz: Diyorum ya abuk sabuk şeyler..
Bence sensin gibi görünüyor ama umutvari de var 2-3haftayı bulur diye düşünüyorum temmuz sonu olan 2-3 kişi var diye biliyorum çünki .
O cocuga gercekten bir tramva etkisi neden ? Kadın kendine gelir toparlar kızında yine gider ama hastaneye gitmesini istemek nedir bilmiyorum erkekler cok düz gercekten inşallah yollamamıştın lady kızını😂

Gelişmelere çok sevindim canım darısı başımıza, bizim bebiş de küvezde beslenmeye başlamadı daha. Doktor bugün deneme yaptık nefes almakta zorlandı ama daha iyiye gidiyor yarın taburcu edebiliriz dedi inşallah bakalım🤲🏻

Back
X