2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Öyle oldu cidden ben de aynı moddayim 😂 şükür sadece boğaz enfeksiyonu ekstra bı durum yokta, işte gece gündüz başında oluyorsun mecbur, öyle bırakıp gitmek ayrı stres yaptırıyor, bulaşıcı değil ama kaşık kadar çocukla hastalık ihtimali ayrı dert, dursun bikac gün daha ben dogurmaktan vazgeçtim 🤦🏻‍♀️😂
Şimdi doğmasın az dursun oğlan iyileşsin dedik ya bu miniş de çıkar gelir geleceği tutar 😂 inşallah rabbim en tez şekilde oğluna şifasını versin seninde aklın ne o evladında ne bu evladında kalmasın canım 🥰

Şimdi doğmasın az dursun oğlan iyileşsin dedik ya bu miniş de çıkar gelir geleceği tutar 😂 inşallah rabbim en tez şekilde oğluna şifasını versin seninde aklın ne o evladında ne bu evladında kalmasın canım 🥰
İnşallah ya, benim de aklıma gelen o 😂
Ama şükür suruplari içince bı gözü açıldı eski enerjisine döndü bakalım ilaç etkisi geçtikçe nasıl olacak, toparlanır hemen heralde iştahı falan yerinde şükür

Bekliyoruz canım bakalım son 9🤭 Bu arada kendin sezeryan olmana ragmen baştan beri normal doğumu destekliyorsun. Geçen bir arkadaş kendisi sezeryan olacağı icin normal doğum hakkında bir ton kötü senaryo yazmıştı buraya. Objektifligin ve güzel kalbin buraya inanılmaz yansıyor.saglikla kucağına al inşallah oğlunu ❤️💙

Benim de bebiş önden gidiyor. Son haftalarda ölçümler çok gerçeği yansıtmıyor diyorlar. Ama karar senin tabi

Bende düşünüyorum zor oldu mu acaba? Şimdi yaptırsam benide doğuma kadar götürür

Hayırlı uğurlu olsun darısı biz bekleyenlerin başına💐 sağlıcakla büyütün bebeginizi
Sezeryan olacağım için normal doğumu kötülemedim. Lütfen daha önceki mesajlarımı ve bana sorulan soruları okumadan neyi neden yazdığımı anlamadan da yargılamayın. Kim normal doğumu kötüleyebilir ki ben kötüleyeyim. Keşke herkes normal doğum yapabilse. Ayrıca yazdığım şey senaryo değil gerçek ve benim korkularım. Hiç kimse ne normal doğumu güzelleyebilir ne de sezaryanı. Sezeryan olan hiç kimse ya ben çooook istiyorum sezeryan olmayı demiyor yani. Şartları onu gerektiriyor. Sezeryan olanın da doğurduğu bir insan yavrusu normal doğum yapanın da doğurduğu bir insan yavrusu. Kimse şımarıklığından kalkıpta karnının 7 kat kesilmesini ve ömür boyu onun sızısı çekmek istemez.

İki gündür elimde, kolumda böyle görmesi imkansız derecede küçük açık renkli minik böcek görüyorum. Bu böcekleri daha önce hiç görmedim. Camdan pencereden gelen şeylere benzemiyor. Toz sanırsın. Dikkatli bakınca anlıyorsun ki hareket ediyor.

Neyse birkaç koli eşya var evde Kv nin. Acaba kolilerin yapısından mi böcek üredi dedim. Baktık yok. Sonra aklıma geldi. Kuş biti denen bi şey varmış. Yıllar önce bi videoda görmüştüm. Kafeste oluyormuş. Kusun kafesini incelemeye aldım. Kırkladım. Kuşu da yıkadık. Yok onda da yok. :KK64:

Sonra jeton düştü. Bizim aspiratör borusuna kuşlar yuva yapıyor 2-3 senedir. O yüzden aspiratör de kullanamıyoruz. Eşim çıktı baktı. O boruyu yerinden oynattı. Allahım böcek kaynıyor :KK57:

Evet kuş biti imiş 😓 eşim söktü oraları. İlaçladı. Durduk yere başımıza dert almışız. Doğum üstü şimdi her yeri ilaçlıyor. İns biz hastaneden dönene kadar tamamen temizlenmiş olur ev.
Kuş biti insana geçmez derler aslında ama temas ettiysen vücuduna da geldiler demekki bir şekilde. Ama sana zarar vereceğini sanmıyorum korkup da kendini strese sokma boşuna. Babam yıllardır tavuk, güvercin, muhabbet kuşu vs bakar ve hiç bize kuş biti bulaşmamıştır. Tek tük belki gezerler kolunda vs ama ısırmaz bir zarar vermez. Yıkanınca akar giderler diye düşünüyorum. Normal bit gibi düşünüp kafanı yorma hiç merak etme. İlaçlar da çabucak öldürecektir yuvadakileri zaten

Kasılma sabahtan bu yana hiç geçmek bilmedi arada hafifledi sanıyorum ayağa kalkıp biraz yürüyüp iş yapayım diyorum aynı kasılma devam ediyor sancı vs hiç bişey yok ama kasılma beni mahvediyor 😔
Bende dünden beri ayniyim yaa aşırı kasilmam var ,ara arada popoya vuran bir agri bacak iclerime ama duzenli degil kasilmalarim

Bende dünden beri ayniyim yaa aşırı kasilmam var ,ara arada popoya vuran bir agri bacak iclerime ama duzenli degil kasilmalarim
Popoya da vajina yada baskı var ama düzenli değil senin için daha erkenmis bacım yat dinlen sürekli yalancı kasilmalar yaşıyoruz büyük ihtimalle

Popoya da vajina yada baskı var ama düzenli değil senin için daha erkenmis bacım yat dinlen sürekli yalancı kasilmalar yaşıyoruz büyük ihtimalle
36+2 yiz bugun canim evet az daha dursa olur benimm 3. Olucak ya o yuzden heran gelebilir hic belli olmaz .ama bu sancilar bence az kalfigini gösteriyor yaa insan hisseder ya

36+2 yiz bugun canim evet az daha dursa olur benimm 3. Olucak ya o yuzden heran gelebilir hic belli olmaz .ama bu sancilar bence az kalfigini gösteriyor yaa insan hisseder ya
Merhaba ağrı gibi mi hissediyorsunuz yoksa karnınızda sertlik gibi mi? Benim ilk doğumum olacak, bazen karnım sertleşiyor ama hiç ağrı gibi hissetmiyorum. Bunlar sancı mı yoksa hiç sancım yok mu anlamıyorum😅

Bende bugün o kadar zorlandım ki artık bugün dogurayim lütfen diye yalvardım kasilmalardan agliycam nerdeyse

Merhaba ağrı gibi mi hissediyorsunuz yoksa karnınızda sertlik gibi mi? Benim ilk doğumum olacak, bazen karnım sertleşiyor ama hiç ağrı gibi hissetmiyorum. Bunlar sancı mı yoksa hiç sancım yok mu anlamıyorum😅
Karinda asiri sertlik oluyor duzenliyse kasilmalar mesela 20 dakikada bir kasilma oluyorsa gittikcede azaliyorsa suresi 15 dakikada bire 10 dakikada bire dusuyor gibi o zaman doğum başlamış oluyor
Bende bugün o kadar zorlandım ki artık bugün dogurayim lütfen diye yalvardım kasilmalardan agliycam nerdeyse
Aa evet canim senin gunun tamamlanmış bidr belki kasildikca acilman filan oluyodur duzenli gelecekmi kasilmalar bak bakalim ilerleyen saatlerde

Kasılmalar yetmiyormuş tek başına. Günlerdir kasılmalar yaşıyorum. Bugün iyice şiddetli var ve daha sık geliyor. Ama ne gelen nişan var ne su ne sancı🤷

Karinda asiri sertlik oluyor duzenliyse kasilmalar mesela 20 dakikada bir kasilma oluyorsa gittikcede azaliyorsa suresi 15 dakikada bire 10 dakikada bire dusuyor gibi o zaman doğum başlamış oluyor

Aa evet canim senin gunun tamamlanmış bidr belki kasildikca acilman filan oluyodur duzenli gelecekmi kasilmalar bak bakalim ilerleyen saatlerde
Yok yok baya düzensiz yattım dinlendim sırtımı ovdurdum geçti biraz olsun boşuna hevesleniyorum bide belki dogururum diye 😂
Kasılmalar yetmiyormuş tek başına. Günlerdir kasılmalar yaşıyorum. Bugün iyice şiddetli var ve daha sık geliyor. Ama ne gelen nişan var ne su ne sancı🤷
Zaten ne sancı var ne bişey arada kasılıp geçiyor bari düzenli olsa diye saate bakıyorum oda yok dediğin gibi ne gelen var ne giden 🤦

Yok yok baya düzensiz yattım dinlendim sırtımı ovdurdum geçti biraz olsun boşuna hevesleniyorum bide belki dogururum diye 😂

Zaten ne sancı var ne bişey arada kasılıp geçiyor bari düzenli olsa diye saate bakıyorum oda yok dediğin gibi ne gelen var ne giden 🤦
Senin yine teknik olarak zamanın var daha ya 😉

Mide yanmasından boğazı yara olmuş biri olarak doktorumun önerisiyle sabahları aç karna Nexium hap kullanmaya başladım. Dünya varmış gerçekten, o kadar rahatım ki hapa başladığımdan beri. Eğer dayanamıyorsan kesinlikle doktoruna danış, daha güçlü bir tedavi/ilaç yöntemi olup olmadığını sor ve Nexium kullanabilir miyim diye sor. Aman dikkat et boğazı çok kötü yara yapıyor mahvediyor insanı bu mide yanması, bir an önce çözüm bulmaya bak.

Hep aynı hikaye... Bir sabah uyanıyorsun ve her yerin çatlamış oluyor maalesef ben de aynı oldum 🤣 Her gün yağlanmak bile fayda etmiyor çatlayacaksa çatlıyor anlamış oldum. En fazla kaşıntıyı hafifletiyor işte sürülen yağlar. Geçmiş olsun canım, bebişimizden kalan minik izlerle yaşamayı öğreneceğiz bundan sonra 🤣💖

Umudum var, hep böyle kalmayacağım doğumdan sonra ben de iyileşeceğim bebeğim kendini toplayacak ve normale geri döneceğiz diyorum kendime. Kendimce yaşama sevinci dolu planlar yapıyorum. Ağustosta ailemin köyüne gitmeye başlarım eylülde de yakın bir yere deniz tatiline gideriz diyorum üstelik eşim ve annem hallederiz bakarız gideriz diyor. İnsanlara bahsettiğimde böyle diyorlar "Ne 1 aylık bebekle köye mi gideceksin?? Nasıl yani 2 aylık bebekle tatile mi gideceksin??? Hahaha olur mu öyle şey gidemezsin hiçbir yere, çıkacaksın sanma. Öyle kolay değil bebekle çıkmak" diyorlar. Sonra umutsuzluğa kapılıyorum bir yere gidemeyeceğim eve kapanacağım galiba diyorum. Ben bebekle çıkamam beni planlarınıza dahil etmeyin diyorum insanlara. Bu sefer de şöyle demeye başlıyorlar "ay saçmalamaa neden çıkamayasın ne zararı olacak koyacaksın bebek arabasına her yere gideceksin hepimiz çocuk büyüttük hepimiz çıktık ne var bunda" diyorlar.
Zaten hormonlarlar psikolojimi alt üst ederken bir de insanların ne söylesem tam tersini savunmalarından delireceğim artık. Herkese inat bebeğim 1 aylıkken köye de gideceğim, 2 aylık olduğunda tatile de gideceğim. Yapamazsın edemezsin diyen herkese nispet yapacağım. İnşallah süreç güzel geçer, bebeğim ve ben doğumdan sonra çabuk toparlanırız inşallah. Allah hepimize önce sağlık, sonra güç kuvvet, sonra da sağlam bir psikoloji versin inşallah🤣💖🌸
Aynen öyle kuzucum. Bunlar bebişlerimizin minik armağanları bedenimize 😍
İki gündür elimde, kolumda böyle görmesi imkansız derecede küçük açık renkli minik böcek görüyorum. Bu böcekleri daha önce hiç görmedim. Camdan pencereden gelen şeylere benzemiyor. Toz sanırsın. Dikkatli bakınca anlıyorsun ki hareket ediyor.

Neyse birkaç koli eşya var evde Kv nin. Acaba kolilerin yapısından mi böcek üredi dedim. Baktık yok. Sonra aklıma geldi. Kuş biti denen bi şey varmış. Yıllar önce bi videoda görmüştüm. Kafeste oluyormuş. Kusun kafesini incelemeye aldım. Kırkladım. Kuşu da yıkadık. Yok onda da yok. :KK64:

Sonra jeton düştü. Bizim aspiratör borusuna kuşlar yuva yapıyor 2-3 senedir. O yüzden aspiratör de kullanamıyoruz. Eşim çıktı baktı. O boruyu yerinden oynattı. Allahım böcek kaynıyor :KK57:

Evet kuş biti imiş 😓 eşim söktü oraları. İlaçladı. Durduk yere başımıza dert almışız. Doğum üstü şimdi her yeri ilaçlıyor. İns biz hastaneden dönene kadar tamamen temizlenmiş olur ev.
Bebiş doğmadan ortaya çıkması iyi olmuş. Keşke bi kaç gün önce ortaya çıksaymış daha iyi olurmuş tabi ama Rabbim böyle uygun görmüş 😇 ilaçladıysanız hastaneden dönene kadar güzelce havalandırın bi şey kalmaz kuzucum hiç merak etme 🌺

Back
X