Mide yanmasından boğazı yara olmuş biri olarak doktorumun önerisiyle sabahları aç karna Nexium hap kullanmaya başladım. Dünya varmış gerçekten, o kadar rahatım ki hapa başladığımdan beri. Eğer dayanamıyorsan kesinlikle doktoruna danış, daha güçlü bir tedavi/ilaç yöntemi olup olmadığını sor ve Nexium kullanabilir miyim diye sor. Aman dikkat et boğazı çok kötü yara yapıyor mahvediyor insanı bu mide yanması, bir an önce çözüm bulmaya bak.
Hep aynı hikaye... Bir sabah uyanıyorsun ve her yerin çatlamış oluyor maalesef ben de aynı oldum

Her gün yağlanmak bile fayda etmiyor çatlayacaksa çatlıyor anlamış oldum. En fazla kaşıntıyı hafifletiyor işte sürülen yağlar. Geçmiş olsun canım, bebişimizden kalan minik izlerle yaşamayı öğreneceğiz bundan sonra

Umudum var, hep böyle kalmayacağım doğumdan sonra ben de iyileşeceğim bebeğim kendini toplayacak ve normale geri döneceğiz diyorum kendime. Kendimce yaşama sevinci dolu planlar yapıyorum. Ağustosta ailemin köyüne gitmeye başlarım eylülde de yakın bir yere deniz tatiline gideriz diyorum üstelik eşim ve annem hallederiz bakarız gideriz diyor. İnsanlara bahsettiğimde böyle diyorlar "Ne 1 aylık bebekle köye mi gideceksin?? Nasıl yani 2 aylık bebekle tatile mi gideceksin??? Hahaha olur mu öyle şey gidemezsin hiçbir yere, çıkacaksın sanma. Öyle kolay değil bebekle çıkmak" diyorlar. Sonra umutsuzluğa kapılıyorum bir yere gidemeyeceğim eve kapanacağım galiba diyorum. Ben bebekle çıkamam beni planlarınıza dahil etmeyin diyorum insanlara. Bu sefer de şöyle demeye başlıyorlar "ay saçmalamaa neden çıkamayasın ne zararı olacak koyacaksın bebek arabasına her yere gideceksin hepimiz çocuk büyüttük hepimiz çıktık ne var bunda" diyorlar.
Zaten hormonlarlar psikolojimi alt üst ederken bir de insanların ne söylesem tam tersini savunmalarından delireceğim artık. Herkese inat bebeğim 1 aylıkken köye de gideceğim, 2 aylık olduğunda tatile de gideceğim. Yapamazsın edemezsin diyen herkese nispet yapacağım. İnşallah süreç güzel geçer, bebeğim ve ben doğumdan sonra çabuk toparlanırız inşallah. Allah hepimize önce sağlık, sonra güç kuvvet, sonra da sağlam bir psikoloji versin inşallah