- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.041
İlk gebeliğim erkek geç gelir dediler günümde geçti bekliyim biraz dedim doktor riskli kaka yapabilir 3 temmuzu geçirmeyelim dedi bekliyoruz inşallah gelirBenim 2. Gebeliğim bunda daha erken aşağıya indi gibi geliyor bana da. Hatta bu yalancı kasılma sertleşme konusunu 20 22. Haftalarda beri hissediyorum. Ben 2. Olduğu için erken aşağı indiğini ya da sertleşme olduğunu düşünüyorum ama kesin bişey diyemem sizin kaçıncı gebeliğiniz.
Ayy 3 temmuzda benimde kontrolüm var. İnşallah bebiş gelmeye niyetlenir de güzel haberler alırsınız
Ne şekilde gelmek istediğine aslında bebek karar veriyor. Siz günlerinizi doldurarak elinizden geleni yapmışsınız. Hayırlı doğumlar diliyorumİlk gebeliğim erkek geç gelir dediler günümde geçti bekliyim biraz dedim doktor riskli kaka yapabilir 3 temmuzu geçirmeyelim dedi bekliyoruz inşallah gelir
Benimkinin kafası 33te aşağıdaydı şuan bilmiyorum pozisyonu nasıl ama baskı hissediyorumGünaydın kızlar,
Biraz geç oldu ama yogaya başladım sonundabenim ebek yan duruyor anansinin karninda o yüzden hem yoga hem de çeşitli bebek çevirme yöntemleri ile şimdi kafasını aşağı döndürmeye çalışıyorum.
Gerçi ikinci bebekler doğum anında bile donebiliyormus ama içim rahat olsun istiyorumbakalım.
Doğum yapan diğer tüm anneleri tebrik ederim
Ladyim heyecanlı mısın uyuyamaz insanBilmem.. garip… yarın bu saatte sezaryende olacağım. Hayatım geri dönüşsüz olarak değişecek.. neler olacak?..
Saat 7.00de yatış ( anestezi işlemleri, tahiller vs) 9.00 gibi ilk seni alacağım dedi Dr.
Arkadaşim halledebildin mi bilmiyorum çok geçmiş olsun acısını çok iyi biliyorum. eve geldiğimiz ilk gece sabaha kadar sıcak suyun altında ağlaya ağlaya taşlaşmış memeleri sağmaya çalıştım masajla. Pompayı denedim ama işe yaramadı. Elle sağım yaptım muhtemelen can acısından sen iyice aşağı doğru sıkamıyosun eşinden destek isteyebilirsin benimkini eşim sağdı sonra açıldı, rahatladı.Kızlar. Göğüsler şişip sertleşince ne yapıyorduk? Ben fenalardayım boşaltamıyorum göğsümü sağdıkça artıyo sanki. Yardım nolur.
Ayy benim de yeni problemim bu. Sıcak kompres epey rahatlatıyorArkadaşim halledebildin mi bilmiyorum çok geçmiş olsun acısını çok iyi biliyorum. eve geldiğimiz ilk gece sabaha kadar sıcak suyun altında ağlaya ağlaya taşlaşmış memeleri sağmaya çalıştım masajla. Pompayı denedim ama işe yaramadı. Elle sağım yaptım muhtemelen can acısından sen iyice aşağı doğru sıkamıyosun eşinden destek isteyebilirsin benimkini eşim sağdı sonra açıldı, rahatladı.
Ertesi gün emzirme hemşiresine gittim ödemden olduğunu söyledi. Emzirme sonrası mutlaka fazla olanı sağıp buz kompres yapman gerekiyormuş göğüsleri böyle terbiye edebilirsin ne kadar üreteceğini bilmesi adına dedi. Beyaz lahana ile de ödem atmamı tavsiye etti. Dondurmana gerek yok soğuk suda bekletip göğüslerine koy ödem insin dedi. Vücudun alışma süreci bu şekilde oluyomuş.
Sertleşen yerleri emzirme esnasında elle ovarak aşağı ittiriyorum hem yumuşuyor hem bebeğe süt iniyor.
Sıralama olarak emzirme, fazlasını sağma, buz olursa süreç senin için daha rahat geçebilir. Birkaç kere tekrarladığın zaman daha iyi oluyor.
Benim şuan çok çok daha iyi. Merak etme kötüleşmez ama bunların yapılması gerekiyormuş benim çok işime yaradı.
Acıdan ağladım çok fena bi şeymiş gerçektenAyy benim de yeni problemim bu. Sıcak kompres epey rahatlatıyorel bombası gibi oldular
Aynen öyle kuzum ya aynen öyle. Baba bizim de ilgilenir bırakıp gitmek zorunda kalsam sürekli bakar ilgilenir ama çocuk hasta olunca ekstra bana düşüyor, beni arıyor. E onu hasta bırakıp gitmek bana ayrı üzüntü olur.. Zaten bırakıp gidecek olmak koyuyor 1 gece bile olsa ayrı çatı altinda uyuyacak olma düşüncesi beni geriyor.. En azından bir an önce iyilesse sadece bir nebze rahat ederim sağlığı iyi diye.. Belki stresten doğuramıyoruz biz ciddi ciddi. Dün bahsetmişsiniz gördüm de. Çünkü sürekli içimde bir şey nasıl bırakıp gideceğim? gönlümün, aklımın bir köşesinde hep takıntı halinde. Muhtemelen kendimizi rahat hissetmediğimiz için bebek de gelmemeyi seçiyor. İlkinde kolaydı kapıyı çekip çıkmak. Bekleyenim yoktu. Şimdi arkamda beni bir evladın beklediğini bilmek ister istemez geriyor ve üzüyor.Çok geçmiş olsun, ya zaten ne kadar korktuğun dikkat ettiğin varsa geliyor başa, kendim hasta olsam bu kadar uzulmezdim, şükür babası ilgilenir dün gece ben agriliyim yatıp kalkamıyorum çocukta yanımda yatmak istedi uzandık, eşim dolaniyordu, ayak ucumuza yatmış biz uyuyunca, sabah kalktım baktım orada uyukluyor, bu konularda çok takıntılı, o da öyle dikkatli olmasa zaten doğuma falan nasıl gideyim öyle bırakıp, evladim öyle yürek sizisi gelecek olan evladim ayrı yürek sızısı, bu analık tam deli işi de bakma sen iyi kiviriyoruz bi sekilde
Yaaaaa çok duygusalllKonu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Popüler Konu - 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı
Gruptaki ilk mesajım.
Günaydın..
Bugün, o gün..
Sabah ne olur bilemediğim için dün gece boy abdesti aldım. Makinür pedikür yaptım. Baktım saat 1.30 olmuş. Yattım. Saat 5.00te kalktım. Daha da uyuyamadım.
Güzel dileklerini, dualarını yazan bacılarım… Sağolun..Ne ara 9 ay geçti, anlatsam 9 dk sürmez. Bu süreyi sizle tamamlamak ayrı bi güzellik ve destek oldu benim için. İyi ki varsınız.
Ben duanın gücüne inanıyorum. Kaderi çevirebileceğine.. Bugün en çok duanıza talibim. Hakkınızı helal edin. Bilmeden kırdıysam üzdüysem affedin.
İmkan oldukça süreçleri yazacağım. Ama şimdi..
Eki Görüntüle 3611115
Bir an evvel geçer inş, çocuklarda ateş de 3. Günden sonra azalmaya başlar. Bundan sonra biraz daha rahatlarsınız inşHey Allahım ya, inşallah sadece yorgunluktandir, oğlum hastalığından sürekli kucağıma gelip sarılmak istedi o yüzdendir, bikac saattir seyimde öyle bı his var ki, sıkışmış sıkışmış çişimi yapmamışim da sancilaniyor gibiyim, tuvalete gidiyorum damla damla ağrılı çiş yapıyorum, çisimde yok yani..
İnşallah sabaha rahatlamış olurum, eşim nöbetçi olacak, ben yatıyorum kızlar dinlenebildigim kadar dinleneyim bakalım neler olacak... Huzurlu, iyi geceler
Ay hadi bakalım. Kolaylıkla ve sağlıkla kavuşun inşKonu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Gruptaki ilk mesajım.
Günaydın..
Bugün, o gün..
Sabah ne olur bilemediğim için dün gece boy abdesti aldım. Makinür pedikür yaptım. Baktım saat 1.30 olmuş. Yattım. Saat 5.00te kalktım. Daha da uyuyamadım.
Güzel dileklerini, dualarını yazan bacılarım… Sağolun..Ne ara 9 ay geçti, anlatsam 9 dk sürmez. Bu süreyi sizle tamamlamak ayrı bi güzellik ve destek oldu benim için. İyi ki varsınız.
Ben duanın gücüne inanıyorum. Kaderi çevirebileceğine.. Bugün en çok duanıza talibim. Hakkınızı helal edin. Bilmeden kırdıysam üzdüysem affedin.
Eki Görüntüle 3611115
Yaa hayırlı sağlıklı kuş gibi geçen bir çırpıda bitecek seni yormayacak çok çok güzel bi doğumun olsun inşallah sağ salim kucağına aldırsın RabbimKonu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Gruptaki ilk mesajım.
Günaydın..
Bugün, o gün..
Eki Görüntüle 3611115
Bundan sonraki süreçte de hep yanımızda olman dileğiyle ladycim bu süreçte herkese destek oldun asıl senhakkını helal etKonu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Gruptaki ilk mesajım.
Günaydın..
Bugün, o gün..
Eki Görüntüle 3611115
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?