2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
İlk gebeliğim erkek geç gelir dediler günümde geçti bekliyim biraz dedim doktor riskli kaka yapabilir 3 temmuzu geçirmeyelim dedi bekliyoruz inşallah gelir

İlk gebeliğim erkek geç gelir dediler günümde geçti bekliyim biraz dedim doktor riskli kaka yapabilir 3 temmuzu geçirmeyelim dedi bekliyoruz inşallah gelir
Ne şekilde gelmek istediğine aslında bebek karar veriyor. Siz günlerinizi doldurarak elinizden geleni yapmışsınız. Hayırlı doğumlar diliyorum

Benimkinin kafası 33te aşağıdaydı şuan bilmiyorum pozisyonu nasıl ama baskı hissediyorum

Bugün aklıma seninle ilk gebe olduğumu öğrendiğim ve betamı sana attığım senin yorumlaman geldi.. ne kıymetli böyle zamanlar ve anlar nerden nereye dedim bi an

Ladyim heyecanlı mısın uyuyamaz insan
Allah’ın izniyle güzel ve kolay geçsin operasyon
Dualarım seninle ve doğuracak olanlarla

Çiş nöbetinden selam. Camlar açıktı sinek ilacı aracı geçmiş bir koku var geniz yakıyor. Esmiyor da hava sirkülasyonu olsun
Bugün kontrol var bakalım bizim kız kaç kilo oldu inş karın çevresi düzelmiştir, geriden geliyordu.
Arkadaşlarım babyshower tarzı bişiy yaptılar çok mutlu oldum düşünülmek sevildiğini hissetmek harika geldi
Ellerim ayaklarım çok şişti bir de parmaklar dolma oldu, ayaklar 2 numara büyüdü nereye kadar daha büyüyecek hiçbir fikrim yok
Güzel ve rahat bir gün geçirelim.

Eklentiler

• IMG_9428.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar. Göğüsler şişip sertleşince ne yapıyorduk? Ben fenalardayım boşaltamıyorum göğsümü sağdıkça artıyo sanki. Yardım nolur.
Arkadaşim halledebildin mi bilmiyorum çok geçmiş olsun acısını çok iyi biliyorum. eve geldiğimiz ilk gece sabaha kadar sıcak suyun altında ağlaya ağlaya taşlaşmış memeleri sağmaya çalıştım masajla. Pompayı denedim ama işe yaramadı. Elle sağım yaptım muhtemelen can acısından sen iyice aşağı doğru sıkamıyosun eşinden destek isteyebilirsin benimkini eşim sağdı sonra açıldı, rahatladı.

Ertesi gün emzirme hemşiresine gittim ödemden olduğunu söyledi. Emzirme sonrası mutlaka fazla olanı sağıp buz kompres yapman gerekiyormuş göğüsleri böyle terbiye edebilirsin ne kadar üreteceğini bilmesi adına dedi. Beyaz lahana ile de ödem atmamı tavsiye etti. Dondurmana gerek yok soğuk suda bekletip göğüslerine koy ödem insin dedi. Vücudun alışma süreci bu şekilde oluyomuş.

Sertleşen yerleri emzirme esnasında elle ovarak aşağı ittiriyorum hem yumuşuyor hem bebeğe süt iniyor.

Sıralama olarak emzirme, fazlasını sağma, buz olursa süreç senin için daha rahat geçebilir. Birkaç kere tekrarladığın zaman daha iyi oluyor.

Benim şuan çok çok daha iyi. Merak etme kötüleşmez ama bunların yapılması gerekiyormuş benim çok işime yaradı.

Ayy benim de yeni problemim bu. Sıcak kompres epey rahatlatıyor el bombası gibi oldular

Ayy benim de yeni problemim bu. Sıcak kompres epey rahatlatıyor el bombası gibi oldular
Acıdan ağladım çok fena bi şeymiş gerçekten Bana sıcak yapma daha fazla ödem olmasın senin göğsü terbiye etmen gerek dediği için yapmadım sıcak açıkçası, elle sağımı baya öğrendim makinaya gelmiyo süt çünkü ovarak rahatlattım birkaç kez şimdi daha iyi emzirirken de yumuşatıyorum

Bi de lansinohun göğüs için olan sıcak soğuk torbasından aldım o da iyi geldi buz yapmak için

Konu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Popüler Konu - 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gruptaki ilk mesajım.
Günaydın..
Bugün, o gün..

Sabah ne olur bilemediğim için dün gece boy abdesti aldım. Makinür pedikür yaptım. Baktım saat 1.30 olmuş. Yattım. Saat 5.00te kalktım. Daha da uyuyamadım.

Güzel dileklerini, dualarını yazan bacılarım… Sağolun.. Ne ara 9 ay geçti, anlatsam 9 dk sürmez. Bu süreyi sizle tamamlamak ayrı bi güzellik ve destek oldu benim için. İyi ki varsınız.

Ben duanın gücüne inanıyorum. Kaderi çevirebileceğine.. Bugün en çok duanıza talibim. Hakkınızı helal edin. Bilmeden kırdıysam üzdüysem affedin.

İmkan oldukça süreçleri yazacağım. Ama şimdi..

Aynen öyle kuzum ya aynen öyle. Baba bizim de ilgilenir bırakıp gitmek zorunda kalsam sürekli bakar ilgilenir ama çocuk hasta olunca ekstra bana düşüyor, beni arıyor. E onu hasta bırakıp gitmek bana ayrı üzüntü olur.. Zaten bırakıp gidecek olmak koyuyor 1 gece bile olsa ayrı çatı altinda uyuyacak olma düşüncesi beni geriyor.. En azından bir an önce iyilesse sadece bir nebze rahat ederim sağlığı iyi diye.. Belki stresten doğuramıyoruz biz ciddi ciddi. Dün bahsetmişsiniz gördüm de. Çünkü sürekli içimde bir şey nasıl bırakıp gideceğim? gönlümün, aklımın bir köşesinde hep takıntı halinde. Muhtemelen kendimizi rahat hissetmediğimiz için bebek de gelmemeyi seçiyor. İlkinde kolaydı kapıyı çekip çıkmak. Bekleyenim yoktu. Şimdi arkamda beni bir evladın beklediğini bilmek ister istemez geriyor ve üzüyor. Annelik gerçekten delilik. Çok..

Yaaaaa çok duygusalll güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Dualarımız seninle

Bir an evvel geçer inş, çocuklarda ateş de 3. Günden sonra azalmaya başlar. Bundan sonra biraz daha rahatlarsınız inş
Ay hadi bakalım. Kolaylıkla ve sağlıkla kavuşun inş

Yaa hayırlı sağlıklı kuş gibi geçen bir çırpıda bitecek seni yormayacak çok çok güzel bi doğumun olsun inşallah sağ salim kucağına aldırsın Rabbim

Bundan sonraki süreçte de hep yanımızda olman dileğiyle ladycim bu süreçte herkese destek oldun asıl senhakkını helal et
Güzel bir doğumun olsun inşallah bebeğini al kucağına sağlıkla
Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…