2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Vaalbara canım çok geçmiş olsun
Nasıl oldu oğlun şimdi umarım düzelir
Son zamanlarda hastalıkla uğraşmak kimse istemez Rabbim can sağlığı versin tabi ki ama ne kendin ne çocuğun olsun istemezsin doğum zamanına denk gelmesi kötü oluyor aklın kalıyor sürekli
Doğurmadan iyileşir inşallah küçük beyfendi

Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Buz olayını hiç bilmiyordum çok sağolun. Diğer bebeklerim çok güçlü ve iştahlıydı böyle bir sorunum olmamıştı her biri farklı tecrübeymiş. Tekrardan sağolun deniycem hemen. Etiketleyemedim kusura bakmayın lütfen. Lady arkadaşım Allah senide kolaylıkla kurtarsın.

Ladyyy seni de eliyoruz bugün saglıkla kolaylıkla al bebişini kucağına
Rabbim yâr ve yardımcın olsun

Sağlıkla gelsin miniğin
İkinizin de güzel haberlerinizi bekliyoruz

Rabbim sizi sağlıcakla kavuştursun, güzel haberlerinizi bekliyoruz, inşallah hemen toparlanıp kazasız belasiz yuvanıza döneceksiniz

İdare eder canım, daha iyi, günden güne hizlica toparlanır inşallah, çok sağolasın

Bacım idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi benimde aynı böyleydi Dr bı tek kullanımlık tozlardan verdi sancılarım ondanmis meğer hatta bebişin bile hareketleri azalmıştı bı druna Danış istersen

Bacım idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi benimde aynı böyleydi Dr bı tek kullanımlık tozlardan verdi sancılarım ondanmis meğer hatta bebişin bile hareketleri azalmıştı bı druna Danış istersen
Aklıma geldicanim sağolasın, bakalım Perşembe gideceğim soracağım, bugün bı tık daha rahat gece olduğu kadar rahatsız etmiyor da belli olmaz, bı kurtulamadık şu enfeksiyon işinden

Aklıma geldicanim sağolasın, bakalım Perşembe gideceğim soracağım, bugün bı tık daha rahat gece olduğu kadar rahatsız etmiyor da belli olmaz, bı kurtulamadık şu enfeksiyon işinden
O zaman bol bol su iç içine limon damlat dra gidene kadar rahatlattı beni son aylarda daha fazla enfeksiyona açık oluyoruz sanırım çok dikkat ediyorum ama olacağı varsa yine oluyo

Bol su içeyi aksatmıyorsun dimi
Yok kız kalır mıyım, susuz duramiyorum, yemek yiyemiyorum sıcaktan suya yukleniyorum, dün oğlum hep kucağımda oturdu sarıldı durdu (19kg) o yüzden mi acaba diyorum da enfeksiyonu da bı düşündüm, tedbiren soracağım

Herşeye çok müsayt vakitlerdeyiz sormakta fayda var canım. Evde zaten hasta olan biri varsa annenin etkilenme şansı yokki

Yaaa dini var mı yok mu mu acabadan, nerelere geldik allahım sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin...

Canım benim bütün dualarımız seninle bugün. Sağlıkla gelsin kucağına

Kızlar sürem bitti doğurmadım hala karnım düşmüş müüü ?Eki Görüntüle 3611092
Günaydın kızlar bence daha var çünkü karnın daha tam olarak inmemiş benim kuzenimin eşide 40 haftayı geçti 42.haftada doğum yaptı kontrollerini aksatma yakında bebisini kucağına alırsın inşallah

Sağlıkla gelsin bebisin güzel haberlerle buraya gelirsin inşallah

Doktora ve sat değerime göre 41+3 teyim 42.hafta 3 temmuzdu 3 gün daha bekleyeceğim

Bana da minicik geldi halbuki abisi daha düşük kiloda doğmuştu onu rahatlıkla kucağıma almıştım ama şimdi dokunurken çekiniyorum bebişe belki de küvezde olduğundandır

Bana da minicik geldi halbuki abisi daha düşük kiloda doğmuştu onu rahatlıkla kucağıma almıştım ama şimdi dokunurken çekiniyorum bebişe belki de küvezde olduğundandır
Oy canım benim kuvözün verdiği hissiyat bence de o. Sağlıkla yuvasına geçsin bebişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…