- 8 Kasım 2024
- 1.081
- 3.467
- 48
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.061
Ladyyy seni de eliyoruz bugünKonu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Popüler Konu - 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı
Gruptaki ilk mesajım.
Günaydın..
Bugün, o gün..
Sabah ne olur bilemediğim için dün gece boy abdesti aldım. Makinür pedikür yaptım. Baktım saat 1.30 olmuş. Yattım. Saat 5.00te kalktım. Daha da uyuyamadım.
Güzel dileklerini, dualarını yazan bacılarım… Sağolun..Ne ara 9 ay geçti, anlatsam 9 dk sürmez. Bu süreyi sizle tamamlamak ayrı bi güzellik ve destek oldu benim için. İyi ki varsınız.
Ben duanın gücüne inanıyorum. Kaderi çevirebileceğine.. Bugün en çok duanıza talibim. Hakkınızı helal edin. Bilmeden kırdıysam üzdüysem affedin.
İmkan oldukça süreçleri yazacağım. Ama şimdi..
Eki Görüntüle 3611115
Sağlıkla gelsin miniğinKonu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Gruptaki ilk mesajım.
Günaydın..
Bugün, o gün..
Sabah ne olur bilemediğim için dün gece boy abdesti aldım. Makinür pedikür yaptım. Baktım saat 1.30 olmuş. Yattım. Saat 5.00te kalktım. Daha da uyuyamadım.
Güzel dileklerini, dualarını yazan bacılarım… Sağolun..Ne ara 9 ay geçti, anlatsam 9 dk sürmez. Bu süreyi sizle tamamlamak ayrı bi güzellik ve destek oldu benim için. İyi ki varsınız.
Ben duanın gücüne inanıyorum. Kaderi çevirebileceğine.. Bugün en çok duanıza talibim. Hakkınızı helal edin. Bilmeden kırdıysam üzdüysem affedin.
Eki Görüntüle 3611115
Rabbim sizi sağlıcakla kavuştursun, güzel haberlerinizi bekliyoruz, inşallah hemen toparlanıp kazasız belasiz yuvanıza döneceksinizKonu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Gruptaki ilk mesajım.
Günaydın..
Bugün, o gün..
Eki Görüntüle 3611115
İdare eder canım, daha iyi, günden güne hizlica toparlanır inşallah, çok sağolasınVaalbara canım çok geçmiş olsun
Nasıl oldu oğlun şimdi umarım düzelir
Son zamanlarda hastalıkla uğraşmak kimse istemez Rabbim can sağlığı versin tabi ki ama ne kendin ne çocuğun olsun istemezsin doğum zamanına denk gelmesi kötü oluyor aklın kalıyor sürekli
Doğurmadan iyileşir inşallah küçük beyfendi
Bacım idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi benimde aynı böyleydi Dr bı tek kullanımlık tozlardan verdi sancılarım ondanmis meğer hatta bebişin bile hareketleri azalmıştı bı druna Danış istersenHey Allahım ya, inşallah sadece yorgunluktandir, oğlum hastalığından sürekli kucağıma gelip sarılmak istedi o yüzdendir, bikac saattir seyimde öyle bı his var ki, sıkışmış sıkışmış çişimi yapmamışim da sancilaniyor gibiyim, tuvalete gidiyorum damla damla ağrılı çiş yapıyorum, çisimde yok yani..
İnşallah sabaha rahatlamış olurum, eşim nöbetçi olacak, ben yatıyorum kızlar dinlenebildigim kadar dinleneyim bakalım neler olacak... Huzurlu, iyi geceler
Aklıma geldicanim sağolasın, bakalım Perşembe gideceğim soracağım, bugün bı tık daha rahat gece olduğu kadar rahatsız etmiyor da belli olmaz, bı kurtulamadık şu enfeksiyon işindenBacım idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi benimde aynı böyleydi Dr bı tek kullanımlık tozlardan verdi sancılarım ondanmis meğer hatta bebişin bile hareketleri azalmıştı bı druna Danış istersen
Bol su içeyi aksatmıyorsun dimiAklıma geldicanim sağolasın, bakalım Perşembe gideceğim soracağım, bugün bı tık daha rahat gece olduğu kadar rahatsız etmiyor da belli olmaz, bı kurtulamadık şu enfeksiyon işinden
O zaman bol bol su iç içine limon damlat dra gidene kadar rahatlattı beni son aylarda daha fazla enfeksiyona açık oluyoruz sanırım çok dikkat ediyorum ama olacağı varsa yine oluyoAklıma geldicanim sağolasın, bakalım Perşembe gideceğim soracağım, bugün bı tık daha rahat gece olduğu kadar rahatsız etmiyor da belli olmaz, bı kurtulamadık şu enfeksiyon işinden
Yok kız kalır mıyım, susuz duramiyorum, yemek yiyemiyorum sıcaktan suya yukleniyorum, dün oğlum hep kucağımda oturdu sarıldı durdu (19kg) o yüzden mi acaba diyorum da enfeksiyonu da bı düşündüm, tedbiren soracağımBol su içeyi aksatmıyorsun dimi
Herşeye çok müsayt vakitlerdeyiz sormakta fayda var canım. Evde zaten hasta olan biri varsa annenin etkilenme şansı yokkiYok kız kalır mıyım, susuz duramiyorum, yemek yiyemiyorum sıcaktan suya yukleniyorum, dün oğlum hep kucağımda oturdu sarıldı durdu (19kg) o yüzden mi acaba diyorum da enfeksiyonu da bı düşündüm, tedbiren soracağım
Aynen öyle nereye kaçacaksın gelip sarılıyor öpüyor temas istiyor, hem kıyıp uzak tutabilir misin kiHerşeye çok müsayt vakitlerdeyiz sormakta fayda var canım. Evde zaten hasta olan biri varsa annenin etkilenme şansı yokki
Yaaa dini var mı yok mu mu acabadan, nerelere geldikBenimkinin kafası 33te aşağıdaydı şuan bilmiyorum pozisyonu nasıl ama baskı hissediyorum
Bugün aklıma seninle ilk gebe olduğumu öğrendiğim ve betamı sana attığım senin yorumlaman geldi.. ne kıymetli böyle zamanlar ve anlar nerden nereye dedim bi an
Konu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Gruptaki ilk mesajım.
Günaydın..
Bugün, o gün..
Eki Görüntüle 3611115
Günaydın kızlar bence daha var çünkü karnın daha tam olarak inmemiş benim kuzenimin eşide 40 haftayı geçti 42.haftada doğum yaptı kontrollerini aksatma yakında bebisini kucağına alırsın inşallahKızlar sürem bitti doğurmadım hala karnım düşmüş müüü ?Eki Görüntüle 3611092
Sağlıkla gelsin bebisin güzel haberlerle buraya gelirsin inşallahKonu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Gruptaki ilk mesajım.
Günaydın..
Bugün, o gün..
Eki Görüntüle 3611115
Doktora ve sat değerime göre 41+3 teyim 42.hafta 3 temmuzdu 3 gün daha bekleyeceğimGünaydın kızlar bence daha var çünkü karnın daha tam olarak inmemiş benim kuzenimin eşide 40 haftayı geçti 42.haftada doğum yaptı kontrollerini aksatma yakında bebisini kucağına alırsın inşallah
Bana da minicik geldi halbuki abisi daha düşük kiloda doğmuştu onu rahatlıkla kucağıma almıştım ama şimdi dokunurken çekiniyorum bebişe belki de küvezde olduğundandırAynı benim Cihangir’imde öyleydi kilosu 3700 dü ama ciğer gelişmemiş 36 hafta 3 günlük doğdu şuan 3 400 ama okadar küçük ki kucağımda tutmaya korkuyorum en minik bebeğim Cihangir oldu elleri kolları minicik kafası yani sürekli kundak yapıcam ki yoksa kavrayamıyorum
Oy canım benim kuvözün verdiği hissiyat bence de o. Sağlıkla yuvasına geçsin bebişinizBana da minicik geldi halbuki abisi daha düşük kiloda doğmuştu onu rahatlıkla kucağıma almıştım ama şimdi dokunurken çekiniyorum bebişe belki de küvezde olduğundandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?