2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Bekliyorum bakalım nasıl olacak.

35+7 deyiz. Nstden çıktım şimdi. Her şey normal çatı muayenesini 15 gün sonra yapacak. Doktora dedim ki hocam bu muayene doğumu tetikliyormuş tedirgin ediyor dedim. E tetiklesin zaten 15 gün sonra dedi. Aww

Canım doğumu tetiklemesi için doğumun başlama ihtimalinin olması lazım yoksa suni sancı membrean sıyırma falan yerine doğumu vaslamayanlara sadece çatı muayenesi yaparlardı diğer şeylere gerek kalmazdı.

Doğum öyle bir şey ki başlayacağı varsa başlıyor, başlayacağı yoksa ne yaparsan yap başlamıyor için rahat olsun yani...

Ay duygulandım ya Allahım sana çok güzel bi doğum nasip etsin sen buranın gülüsün

Ben orda kan gelmesini kastetmiştim aslında ama o cevabı da beklemiyordum . Kan gelmesi de acile gitme sebebi ya ondan. Bu saatten sonra fark etmiyor gerçi

Herkese günaydınnnn kontrolü olanlar iyi haberlerle gelir inşallah. Bugün doğum yapanlar da lady peacock ve diğer planlı ya da plansız arkadaşlar da sağlıkla atlatırlar inşallah kolay doğumları olsun

ahestebirbeste bebeğiniz nasıl oldu çıktı mı kuvözden? Kendi kendine solunum yapabiliyor mu? Umarım daha iyidir. Siz taburcu oldunuz mu yoksa hastanede misiniz hala?

ozmut sizin bebiş de kuvözdeydi yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl şimdi durumunuz? Daha iyisinizdir umarım.

Kızlar ya yarın özelde bugün ise devlette kontrolum var. İkisinden birine gitmesem olmaz mı ki. Devlet Hastanesi'ne var bugün hastane de evimin dibinde. Kararsız kaldım.
Herhangi bir şikayetiniz var mı? Varsa bugünden gidin derim. Diğer türlü hangisi sizi daha az yoracaksa ona gidin bence yani ben olsam öyle yapardım.

Amin. Bugün devlete yarın da özelde kontrol muayenem var. İkisinden birine gitmiyim diyorum kararsiz kaldim
Hastane evinin yakınındaymıs ben olsam ikisine de giderdim ama hangisine gidebileceksen ona git ya da hangisine güveniyorsan diyim canım. Kararı sen vereceksin..

Gerçekten insan anlamıyor 1 yıla yakın süre hamilelik nasıl geçti. Sanki özleyeceğim gibi geliyor karnımda hareketlerini hissetmeyi. Benim en sevdiğim dönem 3. trimester oldu. Büyük ihtimalle 3. trimesterın ilk 2 ayı diyeceğim sonradan çünkü siyatik ağrıların başladı artık ve büyük ihtimal başka ağrılar da eklenecek gruptaki arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla.

lady peacock umarım doğum rahat geçmiştir, bebişle ikiniz iyisinizdir haberlerini bekliyoruz

Canım kaç yaşındaydı oğlun? Benim ev tozlarına alerjim var, küçükken hep hasta gibi dolaşırdım o da boğaz enfeksiyonunu tetiklerdi. 5 yaş civarında dilaltı immünoterapi tedavisi gördüm. Her sabah bir kesme şekere bir kaç damla ilaç damlatıp verirlerdi. Alerjenlere karşı kalıcı bağışıklık oluşturmayı sağlıyormuş. Aynı zamanda bunun aşılı versiyonu da vardı ama ben küçük olduğum için annemler bunu tercih etti sanırım. Alerjim tamamen ortadan kalktı diyemem ama baya bir fark etti tedavi sonrası. Bu taa neredeyse 30 yıl önce, eminim şimdi daha etkili tedaviler çıkmıştır. Eğer götürmediyseniz bir çocuk alerji uzmanına götürmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…