- 28 Nisan 2013
- 776
- 2.474
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.081
Bekliyorum bakalım nasıl olacak.Canım çok geçmiş olsun. Benim kız da gecen salidan beri hasta biliyorsun. Bugün Ateş gündüz çıkmadı diye sevinirken gece yine çıktı. Calpol verip yatırdım. Düştü Allah'tan. İlaçlarını içmiyor iştah da hiç yok. Yarın galiba götüreceğim yeniden. Son çare iğne serum neyse basvuracagiz. Neyin içine kattiysam iciremedim hemen fark ediyor. Zaten iştah da olmayinca yemiyor içmiyor. Ateş çok yüksek seyretmiyor ama illa çıkıyor. Öksürük var bir de. Bu ara salgin varmış yine böyle çocuklar arasında. En korktugum şey onu böyle bırakıp doğuma gitmek. İnşallah en kısa zamanda evlatlarimiz toparlanir iyileşir biz de bir nebze rahat bırakır gideriz babalarına. Çok geçmiş olsun kıyamam.
Canım nişan herkeste gelen bir şey değil. Annem 4 doğum yapmış hiç nişan ne görmemiş bilmez. Benim ilk hamileligimde ilk doğum belirtimdi. Etrafımda kime söylediysem doğumu anlatırken benim hiç olmadı.dediler. çoğunun muhtemelen suyla gelmiş farketmemişler. Nişanı değil sancıları bekle. Düzenli sancılar en büyük ibare zaten
Sat kaç senin canim. Ölçümler ile sat bazen farklı oluyor Dr. Sat e göre gidecez dediDoktora ve sat değerime göre 41+3 teyim 42.hafta 3 temmuzdu 3 gün daha bekleyeceğim
35+7 deyiz. Nstden çıktım şimdi. Her şey normal çatı muayenesini 15 gün sonra yapacak. Doktora dedim ki hocam bu muayene doğumu tetikliyormuş tedirgin ediyor dedim. E tetiklesin zaten 15 gün sonra dedi. Aww
Ay duygulandım yaKonu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Popüler Konu - 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı
Gruptaki ilk mesajım.
Günaydın..
Bugün, o gün..
Sabah ne olur bilemediğim için dün gece boy abdesti aldım. Makinür pedikür yaptım. Baktım saat 1.30 olmuş. Yattım. Saat 5.00te kalktım. Daha da uyuyamadım.
Güzel dileklerini, dualarını yazan bacılarım… Sağolun..Ne ara 9 ay geçti, anlatsam 9 dk sürmez. Bu süreyi sizle tamamlamak ayrı bi güzellik ve destek oldu benim için. İyi ki varsınız.
Ben duanın gücüne inanıyorum. Kaderi çevirebileceğine.. Bugün en çok duanıza talibim. Hakkınızı helal edin. Bilmeden kırdıysam üzdüysem affedin.
İmkan oldukça süreçleri yazacağım. Ama şimdi..
Eki Görüntüle 3611115
Güüüü nay dın doğurmayanlara da selam olsunGünaydın kızlar gece doğuruyorum sanıp sabah horlaya horlaya uyumuşum ve uyandım Tam modum şudur :
Amin inşallah. Teşekkür ederim.Herkesin gelmeyebilir nişan bekleyip stres yaratmayın kendinize kolay doğumlarınız olsun inşallah
En hayırlı zamanda, sağlıkla, en güzel şekilde olsun inşallahBekliyorum bakalım nasıl olacak.
Amin. Bugün devlete yarın da özelde kontrol muayenem var. İkisinden birine gitmiyim diyorum kararsiz kaldimEn hayırlı zamanda, sağlıkla, en güzel şekilde olsun inşallah
Ben orda kan gelmesini kastetmiştim aslında ama o cevabı da beklemiyordumCanım doğumu tetiklemesi için doğumun başlama ihtimalinin olması lazımyoksa suni sancı membrean sıyırma falan yerine doğumu vaslamayanlara sadece çatı muayenesi yaparlardı diğer şeylere gerek kalmazdı.
Doğum öyle bir şey ki başlayacağı varsa başlıyor, başlayacağı yoksa ne yaparsan yap başlamıyoriçin rahat olsun yani...
Herhangi bir şikayetiniz var mı? Varsa bugünden gidin derim. Diğer türlü hangisi sizi daha az yoracaksa ona gidin bence yani ben olsam öyle yapardım.Kızlar ya yarın özelde bugün ise devlette kontrolum var. İkisinden birine gitmesem olmaz mı ki. Devlet Hastanesi'ne var bugün hastane de evimin dibinde. Kararsız kaldım.
Sat 21eylül benim ama ölçümler 39+ bizde ölçüme baktık bebeğin durumu iyi diye imza da aldı riskleri kabul ediyorum diye normal doğumu beklediğim içinSat kaç senin canim. Ölçümler ile sat bazen farklı oluyor Dr. Sat e göre gidecez dedi
Hastane evinin yakınındaymıs ben olsam ikisine de giderdim ama hangisine gidebileceksen ona git ya da hangisine güveniyorsan diyim canım. Kararı sen vereceksin..Amin. Bugün devlete yarın da özelde kontrol muayenem var. İkisinden birine gitmiyim diyorum kararsiz kaldim
Gerçekten insan anlamıyor 1 yıla yakın süre hamilelik nasıl geçti. Sanki özleyeceğim gibi geliyor karnımda hareketlerini hissetmeyi. Benim en sevdiğim dönem 3. trimester oldu. Büyük ihtimalle 3. trimesterın ilk 2 ayı diyeceğim sonradan çünkü siyatik ağrıların başladı artık ve büyük ihtimal başka ağrılar da eklenecek gruptaki arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla.Konu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Popüler Konu - 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı
Gruptaki ilk mesajım.
Günaydın..
Bugün, o gün..
Sabah ne olur bilemediğim için dün gece boy abdesti aldım. Makinür pedikür yaptım. Baktım saat 1.30 olmuş. Yattım. Saat 5.00te kalktım. Daha da uyuyamadım.
Güzel dileklerini, dualarını yazan bacılarım… Sağolun..Ne ara 9 ay geçti, anlatsam 9 dk sürmez. Bu süreyi sizle tamamlamak ayrı bi güzellik ve destek oldu benim için. İyi ki varsınız.
Ben duanın gücüne inanıyorum. Kaderi çevirebileceğine.. Bugün en çok duanıza talibim. Hakkınızı helal edin. Bilmeden kırdıysam üzdüysem affedin.
İmkan oldukça süreçleri yazacağım. Ama şimdi..
Eki Görüntüle 3611115
40 ta imza mi aliyorlarmisSat 21eylül benim ama ölçümler 39+ bizde ölçüme baktık bebeğin durumu iyi diye imza da aldı riskleri kabul ediyorum diye normal doğumu beklediğim için
Canım kaç yaşındaydı oğlun? Benim ev tozlarına alerjim var, küçükken hep hasta gibi dolaşırdım o da boğaz enfeksiyonunu tetiklerdi. 5 yaş civarında dilaltı immünoterapi tedavisi gördüm. Her sabah bir kesme şekere bir kaç damla ilaç damlatıp verirlerdi. Alerjenlere karşı kalıcı bağışıklık oluşturmayı sağlıyormuş. Aynı zamanda bunun aşılı versiyonu da vardı ama ben küçük olduğum için annemler bunu tercih etti sanırım. Alerjim tamamen ortadan kalktı diyemem ama baya bir fark etti tedavi sonrası. Bu taa neredeyse 30 yıl önce, eminim şimdi daha etkili tedaviler çıkmıştır. Eğer götürmediyseniz bir çocuk alerji uzmanına götürmenizi tavsiye ederim.Yok ama bulup denerim, alerjik bı cocuk, toz polen yogunlasinca tetikliyor, alerji ilaçları da bı halta yaramiyor, sürekli tikanmasi boğaz enfeksiyonu yapması onu da yordu artık.. "Benim burnum bı işe yaramıyor nefes almıyor" diyor çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?