- 27 Ekim 2023
- 7.570
- 20.796
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.101
Götürdük düzenli kontrolü yapılıyor, 3bucuk yaşında 6yasina kadar çoğu tepkileri düzelir dediler, toz polende ister istemez tetikliyorCanım kaç yaşındaydı oğlun? Benim ev tozlarına alerjim var, küçükken hep hasta gibi dolaşırdım o da boğaz enfeksiyonunu tetiklerdi. 5 yaş civarında dilaltı immünoterapi tedavisi gördüm. Her sabah bir kesme şekere bir kaç damla ilaç damlatıp verirlerdi. Alerjenlere karşı kalıcı bağışıklık oluşturmayı sağlıyormuş. Aynı zamanda bunun aşılı versiyonu da vardı ama ben küçük olduğum için annemler bunu tercih etti sanırım. Alerjim tamamen ortadan kalktı diyemem ama baya bir fark etti tedavi sonrası. Bu taa neredeyse 30 yıl önce, eminim şimdi daha etkili tedaviler çıkmıştır. Eğer götürmediyseniz bir çocuk alerji uzmanına götürmenizi tavsiye ederim.
Şehir hastanesinde imza falan almıyorlar, kendileri bekletiyor takip ederek ozeldeki işleyiş öyle miymiş ilk kez duydum bende40 ta imza mi aliyorlarmis
40tan beri imza veriyorum 21eylül sat şuan 42.hafta gibi doktora göre40 ta imza mi aliyorlarmis
Aksini kim iddia etti ki zaten elbette ki her doğan insan yavrusuSezeryan olacağım için normal doğumu kötülemedim. Lütfen daha önceki mesajlarımı ve bana sorulan soruları okumadan neyi neden yazdığımı anlamadan da yargılamayın. Kim normal doğumu kötüleyebilir ki ben kötüleyeyim. Keşke herkes normal doğum yapabilse. Ayrıca yazdığım şey senaryo değil gerçek ve benim korkularım. Hiç kimse ne normal doğumu güzelleyebilir ne de sezaryanı. Sezeryan olan hiç kimse ya ben çooook istiyorum sezeryan olmayı demiyor yani. Şartları onu gerektiriyor. Sezeryan olanın da doğurduğu bir insan yavrusu normal doğum yapanın da doğurduğu bir insan yavrusu. Kimse şımarıklığından kalkıpta karnının 7 kat kesilmesini ve ömür boyu onun sızısı çekmek istemez.
Keşke mesajımı alıntılasaydınız kim ne sormuş kime ne yazmışım ortaya çıkardı en azından arkadaşları benim korkutmadığım da ortaya çıkardı. Herkes burda korkusunu, kaygısını, merak ettiğini, sevincini, üzüntüsünü paylaşıyor. Enerji de düşmüşse de sizin ilk polemiği yaratmanızdan düşmüştür.Aksini kim iddia etti ki zaten elbette ki her doğan insan yavrususenaryo olmayıp gerçek olması daha kötü zaten. Benim 2 . dogumum zerre etkilenmedim verdiginiz örneklerden ama ilk doğumum olsa hamilelik gibi hormonların tavan yaptığı duygusal bir evrede hem de doğuma bu kadar yakinken yazdıklarınızı okusam inanılmaz kaygı yaşardım. Yazdıklarınızı etiketlemedim ki görmeyen varsa da şimdi görüp okumasın ama verdiğiniz örnekler çok korkutucuydu. Grubun çok güzel bir enerjisi var karşılıklı atişarak lütfen düşürmeyelim. Sizin de her şey gönlünüzce olsun sağlıcakla kucağıniza alın bebeğinizi
Doguracaz bacım doguracaz40tan beri imza veriyorum 21eylül sat şuan 42.hafta gibi doktora göre
Bende dün yıkadım bugün ütüleyip çantaya koyacağımEveeeet! Gazamız mübarek olsun
Sonunda bebeğin esyalarini yıkamaya attım bugin ilk üç ayı çıkarırız gibi... Hastane cantamı da yarın tam 36+0'da kapatır kapının kenarına koyarım
Hayırlısı inşallah
Bende imza aldıklarını bilmiyorum. Muayene olunca Dr söyler herhalde. Özelde imza olayı olmaz diye düşünüyorum da. Devlet hastanesi belki olabilir.Şehir hastanesinde imza falan almıyorlar, kendileri bekletiyor takip ederek ozeldeki işleyiş öyle miymiş ilk kez duydum bende
Özelde imza alınıyor doktor 40tan sonra ben risk almıyorum size anlattık olabilecek şeyleri dedi plesantadan bebek ayrılabilir plesanta yaşlanabilir kaka yapabilir vs vs bu sorumluluk size aittir dediBende imza aldıklarını bilmiyorum. Muayene olunca Dr söyler herhalde. Özelde imza olayı olmaz diye düşünüyorum da. Devlet hastanesi belki olabilir.
Benim de perşembe tam 40 ım doluyor ama doktor suni sancıyla deneriz demişti önceden. Mesela kanala inmediyse bile doğum esnasında da inebilir sancı rahim ağzını açabilir yani doktorlar artık hiçbir sorumluluk almamak için tüm riskleri anlatıyor ve her seyi hastaya bırakıyor kendisinden olay çıksın diye . Bize de çok oldu bu durum. Kız kardeşim 40 ı doldurunca iki kere imza verdi riskleri kabul ediyorum diye en son 3. Gittiğinde doğurdu 40+4 gibi biseydiÖzelde imza alınıyor doktor 40tan sonra ben risk almıyorum size anlattık olabilecek şeyleri dedi plesantadan bebek ayrılabilir plesanta yaşlanabilir kaka yapabilir vs vs bu sorumluluk size aittir dedi
Ayyy son haftalara girdiğimize inanamıyorum… erteleyip duruyordum ben de ama artık 36 iki hafta sonra artık her an olabilir diye beklemeye başlayacağız daha da ertelemeyeyim dedim…Bende dün yıkadım bugün ütüleyip çantaya koyacağım
Ben dün taburcu oldum şimdi bebeğin yanından geliyoruz solunum cihazını çıkarmışlar kendi kendine nefes alıp veriyormuş ama düzensizleşebiliyormuş arada o yüzden hala takipteyiz dedi. 5 dk kadar kucağıma aldım çok güzel bir histiahestebirbeste bebeğiniz nasıl oldu çıktı mı kuvözden? Kendi kendine solunum yapabiliyor mu? Umarım daha iyidir. Siz taburcu oldunuz mu yoksa hastanede misiniz hala?
Benimde tahmini doğum tarihi geçti artık ne ara kanala girecek ne ara sancı açılma gelecek bilmiyorum çokta yoruldum ödemlendim perşembe gidince açılmam yine yoksa alınmasıını isticemBenim de perşembe tam 40 ım doluyor ama doktor suni sancıyla deneriz demişti önceden. Mesela kanala inmediyse bile doğum esnasında da inebilir sancı rahim ağzını açabilir yani doktorlar artık hiçbir sorumluluk almamak için tüm riskleri anlatıyor ve her seyi hastaya bırakıyor kendisinden olay çıksın diye . Bize de çok oldu bu durum. Kız kardeşim 40 ı doldurunca iki kere imza verdi riskleri kabul ediyorum diye en son 3. Gittiğinde doğurdu 40+4 gibi biseydi
Hayırlısı olsun canım önceliklemerhaba kızlar benim doğuracağım tarih bugün güncellendi 3 temmuz perşembeye gün verildi tam 37+0 da alalım şeker zarar vermesin kaldıkça dediler hem hüzün hem mutluluk yaşadık eşim hüngür hüngür ağladı orada daha şimdiden böyleyse doğum edeceğim günü düşünemiyorum bile dile kolay 42 yaşında ilkk defa baba olacak senelerce istedikten sonra rabbim inşaallah nasip ederse ama benim endişelerim var 37. hafta çok mu erken bilemedim
Rabbim sizi sağlıkla kavuştursunBen dün taburcu oldum şimdi bebeğin yanından geliyoruz solunum cihazını çıkarmışlar kendi kendine nefes alıp veriyormuş ama düzensizleşebiliyormuş arada o yüzden hala takipteyiz dedi. 5 dk kadar kucağıma aldım çok güzel bir histiemme refleksi başlamış aranıyordu ama solunumu düzelmediği için emzirmeye başlamadık. Küveze geri koyduğumuzda parmağını emmeye başladı hüzünlendim emzik istediler emzik verelim en azından alırsa dediler şimdi babası emzik götürcek. Gelişmeler böyle çok teşekkür ederim ilgin için
Canım bebeğin hareketi az ondan demişEki Görüntüle 3611433
Şu nstyi beğenmedi. Çikolata ye su iç yürü gel dedi. Akserelasyon yok yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?