2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Canım hiç canını sıkma, 37 geç bir hafta değil artık genelde 35ten sonra bebekler küvöze bile ihtiyaç duymuyor. Sen kendin ve bebeğin için vermen gereken kararı vermişsin. Sağlıkla gelsin kucağına

Kızlar bugün kontrole gittim kendi doktorum bana dedi çocuğun kafası 3 hafta geriden geliyo perinatoloji görsün öğleden sonra perinatolojiye gittim kalbinde aort darlığı var bişeyler dedi çocuk kardiyolojisine yönlendirdi çocuğun doğmasına 3 hafta var bana fetal dna diyor diyorum bana yaptirmana gerek yok Bebek sağlıklı dedin diyorum bişey demiyo sonrasında özele gittim hani ben 1.55 im zaten yani çok da uzun bi bebek beklemiyorum babamız da 1.67 falan civarı kendi doktorum diyo suyun normal perinatoloji diyo 4 cm eksilmiş bugün iyice kafayı yedikten sonra ozele gittim doktor kafası normal dedi kolu ve bacağı evet kısa ama anneyle babaya baktığım da da uzunluk göremiyorum zaten dedi biraz olsun içimi rahatlattı gerçekten bugün delirmek uzereydim

Kızlar merhaba
Ben cuma günü kontrole gittim ama benim kızçem hala dönmemiş kafa yukarda, yaptığı baskı kafa ile değil popoylaymış. :) sağlık olsun başından beri doktorumla vajinal doğumu planladık ama son sözü ben söylerim dedi canı sağolsun varsın annesi sezaryen olsun kızım sağlıkla gelsin
Sadece bir ihtimalde olsa dönermi acaba merak ediyorum ayın 18inde tekrar gel bakalım dedi eğer dönmemişse sezaryen için gün konuşalım dedi zaten dönmemesi harici bir durum yok hatta maşallah 1 hafta öndeyiz kilo boy su falan güzel doğum kanalım kapalı sadece bir ihtimal dönermi merak ediyorum

Kızlar benim bebek cuma günü doğdu, ayak geldi sezaryenle aldılar. Hiç halim yoktu ilk günler. Bebekin kıyafetleri için leke çıkarıcı lazım etkili birşey. E bebekteki bi hakta yaramadı
Hayırlı uğurlu olsun, rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin inşallah

Ben lekeli yerleri beyaz katı sabunla sabunlayip citileyip öyle bırakıyorum makine çalışana kadar, leke kalmıyor, lekeyi kurutmadan sabunlamakta fayda var

Canım daha 35. Haftadasın acele etme döner dönmesi için çeşitli egzersizler var onlarındeneyebilirsin. Benimki de makat geliş şu an 36. haftada ben düzenli olarak yapıyorum o egzersizleri ve dönecek. İnternette bulabilirsin. Doktoruna da bir danış tabi. Yoga yürüyüş karanlık oda da tam pubis bölgesine ışık tutmak babanın çağırması aşağıdan bunlar etkili olabiliyor

Aaaa canım gözün aydın kaçmhaftalık geldi beybi?
Hahaha doğru ya direkt konuya dalmışım sanki bişi olmamış gibi. Bebiş 3040 gram doğdu 38+3 te 50 cm. Durumu iyi ilk başlarda emmediği ve ağrılarım çok olduğu için birbirimizle cebelleştik sarılık olmasın diye :) şimdi alışıyoruz

Kızlar merhaba
Ben cuma günü kontrole gittim ama benim kızçem hala dönmemiş kafa yukarda, yaptığı baskı kafa ile değil popoylaymış. :) sağlık olsun başından beri doktorumla vajinal doğumu planladık ama son sözü ben söylerim dedi canı sağolsun varsın annesi sezaryen olsun kızım sağlıkla gelsin
Sadece bir ihtimalde olsa dönermi acaba merak ediyorum ayın 18inde tekrar gel bakalım dedi eğer dönmemişse sezaryen için gün konuşalım dedi zaten dönmemesi harici bir durum yok hatta maşallah 1 hafta öndeyiz kilo boy su falan güzel doğum kanalım kapalı sadece bir ihtimal dönermi merak ediyorum
benim babamın ensesi kalın ve bu yüzden erkek kardeşim için bu çocuk özel bir çocuk down sendromlu ensesi 4 cm kalın alınması gerek dendi annemin yaşı da vardı annem hamileliği boyunca ağladı ve stres ile üzüntü harmanlanınca erken doğuma sebep oldu ve ensesi kalındı aynı da babama benziyordu kardeşim 1 ay küvözde kaldı ama şuan 7 yaşında ve bir çok yeni şeyi ondan öğreniyoruz. Genetik özellikler bazen göz artı ediliyor bazı doktorlar tarafından
Farklı doktorlara gitmek mantıklı 1 doktorla kalmamak gerek o zaman çok durumumuz yoktu ve annemi özel bir doktorda takip ettiremedik sizin imkanınız olması güzel birşey hiç korkmayın umarım sağlıkla vakitlice kucağınıza alırsınız

Kızlar benim bebek cuma günü doğdu, ayak geldi sezaryenle aldılar. Hiç halim yoktu ilk günler. Bebekin kıyafetleri için leke çıkarıcı lazım etkili birşey. E bebekteki bi hakta yaramadı
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah nasıl doğdu kaç haftalikti ilk fırsatta anlatırsan sevinirim

Teşekkür ederiiim bakıcam hemen doktoruma da danışıp başlamak mantıklı olur dediklerini kesinlıkle uygulayacağım

Canım bazı doktorlar gerizekalı hiç takma gen fiye bir şey var bizimki de uzun sizden kısa bebek çıkmaz zaten dedi anne baba neyse çocuk o olacak hiç boşuna korkma yani sakin ol hiç bi şey olmaz

Amin inşallah gerçekten bugün o kadar çok ağladım ki yani o öyle diyo bu böyle diyor, perinatolojideki doktor diyor bişey çıkarsa bebeği aldırmayı mi dusunuyorsunuz böyle birşeyi bana nasıl sorabilirsiniz ya dedim doğumun son safhasındayım. Ne olursa olsun o benim kızım dedim. O zaman sıkıntı yapmanıza gerek yok diyo bana rahat rahat

Canım bazı doktorlar gerizekalı hiç takma gen fiye bir şey var bizimki de uzun sizden kısa bebek çıkmaz zaten dedi anne baba neyse çocuk o olacak hiç boşuna korkma yani sakin ol hiç bi şey olmaz
Allah'ım sag saglim kucağıma alayım başka bişey istemiyorum rabbimden

Allah'ım sag saglim kucağıma alayım başka bişey istemiyorum rabbimden
Gerçekten sakin ol rabbine güven bi şey olmayacak ben burda neler okudum bi bilsen doktorlar neler dedi herkes sağ salim aldı kucaklarına… ora bir kapalı kutu Rabbimden başka da kimse tam manasıyla bilemez

Hiç üzülmeyin iyiside kötüsüde sizi ilgilendirir gereksiz bir cümle kurmuş özellikle son dediğiniz bazen herkes meslek olarak yetenekli veya yeterli olabilir ama duygusal olarak özellikle insan olarak yetersiz patavatsız olabiliyor böyle bir dönemde tecrübe etmiş olmana üzüldüm inşallah sağlıkla gelir güzel kızın üzülme annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…