2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Nst den çok iyi çıkmış yani sancı yok kalp atışı normal herhalde hareketli mi görmedi tekrar istedi ay bu doktorlarda insanı strese sokuyorlar
Uyuyo muydu dedi nerden biliyim uyuyodu heralde ama bir iki tekmelemişti de. Çikolata kahve yükleyip girdim şimdi de nst problarını tekmeliyor

Bacım sağ salim haberini duyalım bi oh çekelim inşallah.
Umuyorum ki emikleşiyosunuzdur bebek ve sen iyisinizdir. İnşallah hayırlı haberler

Gerçekten sakin ol rabbine güven bi şey olmayacak ben burda neler okudum bi bilsen doktorlar neler dedi herkes sağ salim aldı kucaklarına… ora bir kapalı kutu Rabbimden başka da kimse tam manasıyla bilemez
Allah'ım umarım hepimize sağlıklı sıhhatli almamızı saglar bebeklerimizi kucagimiza

Çok teşekkür ederim gerçekten hepiniz burdaki tüm anneler o kadar destek oluyorsunuz ki insana umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Ayyy son haftalara girdiğimize inanamıyorum… erteleyip duruyordum ben de ama artık 36 iki hafta sonra artık her an olabilir diye beklemeye başlayacağız daha da ertelemeyeyim dedim…

Kızlar kızlar geç bile kalmışsınız yaaa. Ben panik olmayayım diye 1 ay önce çantayı hazırladım ama şimdi de kara kara düşünüyorum içindekiler kırış kırış olmuştur

Rica ederim. Eminim zordur sizin için de ama şükür çok kötü bir durumu yokmuş en kısa sürede toparlar inşallah kavuşursunuz birbirinize

Uyuyo muydu dedi nerden biliyim uyuyodu heralde ama bir iki tekmelemişti de. Çikolata kahve yükleyip girdim şimdi de nst problarını tekmeliyor
Oluyor öyle canım bazen bakıyorsun iki üç saat hiç hareket yok e artık büyüdüler ve çoğu zaman da uyuyorlar panik yapacak bişey yok ama bazı drlar çok evhamlı bizide endişelendiriyorlar bende geçen gün 3 defa nst çektirdim yat kalk mahvoldum aslında iyide çıkıyordu bı iki sancı var diye tuttular beni ama bende hissedilir bişey yoktu

Kizlar selamm
Ara ara bakmaya calisayim dedim ama inanin olmadi bu yeni hayat cok zormus bende bebekte gayet iyiyiz. Minigim cok cabbar cikti dogum kilosunu gecmis bile suan
Sizler nasilsiniz ? Kimler dogurduuu ?
Geriye donup okuyacagim bos kaldikcaaa ama son dakika dedikodularina cok ihtiyacim var

Maşallah kuzucuguna Hala dogurmadim, doğuranlar var, doğurmuş olanlara yeni hayatlarinda basarilar dileyip beklemeye devam ediyoruz

Kızlar kızlar geç bile kalmışsınız yaaa. Ben panik olmayayım diye 1 ay önce çantayı hazırladım ama şimdi de kara kara düşünüyorum içindekiler kırış kırış olmuştur

Ben arada çıkarıp kontrol edip tekrar düzenliyorum

Bende panik halde düzenledim geç kaldım diye bide unutmayalım diye kapı arkasında duruyor bavulum
Benim kabası hazırdı zaten. Çantanın içine atmıştım öyle ama yıkama ütüleme için bekliyordum. Şimdi artıkmgitmeye hazır hale geldi.
Canım benim hoşgeldin. oh maşallah ne güzelmyaramış sütün güzelmuzun sağlıklı ömürlü olsun inşallah. Sen nasılsın?

teşekkür ederim canım evet kimi doktor yüksek kimisi normal dedi çam sakurada her gittiğimde farklı doktor farklı görüş çok yordu beni açlık 110 altına düşemedi insüline rağmen özelde takipliydim ama doğumu araştırmada olucam günü araştırma verdi seninde hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebişn yani bu şekerle ilgili bir türlü anlam veremedipim birbsürü değişik doktor görüşleri sonucu benimde içiöe sinmeyenler var da güvenmekten başka çare yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…