- 2 Şubat 2023
- 1.026
- 2.435
- 63
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.141
Uyuyo muydu dedi nerden biliyim uyuyodu heralde ama bir iki tekmelemişti de. Çikolata kahve yükleyip girdim şimdi de nst problarını tekmeliyorNst den çok iyi çıkmış yani sancı yok kalp atışı normal herhalde hareketli mi görmedi tekrar istedi ay bu doktorlarda insanı strese sokuyorlar
Bacım sağ salim haberini duyalım bi oh çekelim inşallah.Konu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Popüler Konu - 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı
Gruptaki ilk mesajım.
Günaydın..
Bugün, o gün..
Sabah ne olur bilemediğim için dün gece boy abdesti aldım. Makinür pedikür yaptım. Baktım saat 1.30 olmuş. Yattım. Saat 5.00te kalktım. Daha da uyuyamadım.
Güzel dileklerini, dualarını yazan bacılarım… Sağolun..Ne ara 9 ay geçti, anlatsam 9 dk sürmez. Bu süreyi sizle tamamlamak ayrı bi güzellik ve destek oldu benim için. İyi ki varsınız.
Ben duanın gücüne inanıyorum. Kaderi çevirebileceğine.. Bugün en çok duanıza talibim. Hakkınızı helal edin. Bilmeden kırdıysam üzdüysem affedin.
İmkan oldukça süreçleri yazacağım. Ama şimdi..
Eki Görüntüle 3611115
Allah'ım umarım hepimize sağlıklı sıhhatli almamızı saglar bebeklerimizi kucagimizaGerçekten sakin ol rabbine güven bi şey olmayacak ben burda neler okudum bi bilsen doktorlar neler dedi herkes sağ salim aldı kucaklarına… ora bir kapalı kutu Rabbimden başka da kimse tam manasıyla bilemez
Çok teşekkür ederim gerçekten hepiniz burdaki tüm anneler o kadar destek oluyorsunuz ki insanaHiç üzülmeyin iyiside kötüsüde sizi ilgilendirir gereksiz bir cümle kurmuş özellikle son dediğiniz bazen herkes meslek olarak yetenekli veya yeterli olabilir ama duygusal olarak özellikle insan olarak yetersiz patavatsız olabiliyor böyle bir dönemde tecrübe etmiş olmana üzüldüm inşallah sağlıkla gelir güzel kızın üzülme annesi
Ayyy son haftalara girdiğimize inanamıyorum… erteleyip duruyordum ben de ama artık 36 iki hafta sonra artık her an olabilir diye beklemeye başlayacağız daha da ertelemeyeyim dedim…
Amin canımmmmmAllah'ım umarım hepimize sağlıklı sıhhatli almamızı saglar bebeklerimizi kucagimiza
Ben arada çıkarıp kontrol edip tekrar düzenliyorumKızlar kızlar geç bile kalmışsınız yaaa. Ben panik olmayayım diye 1 ay önce çantayı hazırladım ama şimdi de kara kara düşünüyorum içindekiler kırış kırış olmuştur
Rica ederim. Eminim zordur sizin için de ama şükür çok kötü bir durumu yokmuş en kısa sürede toparlar inşallah kavuşursunuz birbirinizeBen dün taburcu oldum şimdi bebeğin yanından geliyoruz solunum cihazını çıkarmışlar kendi kendine nefes alıp veriyormuş ama düzensizleşebiliyormuş arada o yüzden hala takipteyiz dedi. 5 dk kadar kucağıma aldım çok güzel bir histiemme refleksi başlamış aranıyordu ama solunumu düzelmediği için emzirmeye başlamadık. Küveze geri koyduğumuzda parmağını emmeye başladı hüzünlendim emzik istediler emzik verelim en azından alırsa dediler şimdi babası emzik götürcek. Gelişmeler böyle çok teşekkür ederim ilgin için
Senden beklediğim performans bu zatenBen arada çıkarıp kontrol edip tekrar düzenliyorum
Oluyor öyle canım bazen bakıyorsun iki üç saat hiç hareket yok e artık büyüdüler ve çoğu zaman da uyuyorlar panik yapacak bişey yok ama bazı drlar çok evhamlı bizide endişelendiriyorlar bende geçen gün 3 defa nst çektirdim yat kalk mahvoldum aslında iyide çıkıyordu bı iki sancı var diye tuttular beni ama bende hissedilir bişey yoktuUyuyo muydu dedi nerden biliyim uyuyodu heralde ama bir iki tekmelemişti de. Çikolata kahve yükleyip girdim şimdi de nst problarını tekmeliyor
Bende panik halde düzenledim geç kaldım diye bide unutmayalım diye kapı arkasında duruyor bavulumBen arada çıkarıp kontrol edip tekrar düzenliyorum
Bende bir ay önce sancılar yüksek yüksekti doğum bekliyoruz diye koymuştum kapıya, günler geçti dogurmadim.pes edip odaya kaldırdımBende panik halde düzenledim geç kaldım diye bide unutmayalım diye kapı arkasında duruyor bavulum
Maşallah kuzucugunaKizlar selamm
Ara ara bakmaya calisayim dedim ama inanin olmadi bu yeni hayat cok zormusbende bebekte gayet iyiyiz. Minigim cok cabbar cikti dogum kilosunu gecmis bile suan
Sizler nasilsiniz ? Kimler dogurduuu ?
Geriye donup okuyacagim bos kaldikcaaa ama son dakika dedikodularina cok ihtiyacim var
Kızlar kızlar geç bile kalmışsınız yaaa. Ben panik olmayayım diye 1 ay önce çantayı hazırladım ama şimdi de kara kara düşünüyorum içindekiler kırış kırış olmuştur
Ben arada çıkarıp kontrol edip tekrar düzenliyorum
Benim kabası hazırdı zaten. Çantanın içine atmıştım öyle ama yıkama ütüleme için bekliyordum. Şimdi artıkmgitmeye hazır hale geldi.Bende panik halde düzenledim geç kaldım diye bide unutmayalım diye kapı arkasında duruyor bavulum
Canım benim hoşgeldin.Kizlar selamm
Ara ara bakmaya calisayim dedim ama inanin olmadi bu yeni hayat cok zormusbende bebekte gayet iyiyiz. Minigim cok cabbar cikti dogum kilosunu gecmis bile suan
Sizler nasilsiniz ? Kimler dogurduuu ?
Geriye donup okuyacagim bos kaldikcaaa ama son dakika dedikodularina cok ihtiyacim var
teşekkür ederim canım evet kimi doktor yüksek kimisi normal dedi çam sakurada her gittiğimde farklı doktor farklı görüş çok yordu beni açlık 110 altına düşemedi insüline rağmen özelde takipliydim ama doğumu araştırmada olucam günü araştırma verdi seninde hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebişn yani bu şekerle ilgili bir türlü anlam veremedipim birbsürü değişik doktor görüşleri sonucu benimde içiöe sinmeyenler var da güvenmekten başka çare yok artıkHayırlısı olsun canım öncelikle
senin şeker değerlerin benden daha yüksek sanırım ve ünsülin de kullanıyorsun dimi ?
Özele mi gidiyorsun Doktoruna güveniyorsan onun dediği şekilde devam et
Ben devlet takipliyim geçen gittim her doktor farklı bir şey dedi biraz kararsız kaldım doğurmakta
Benimde şeker var ama değerler arada yükseliyor cuma doktor yatış yapalım dedi ben istemedim oda şeker zarar vermesin diye doğum olsun dedi ama kimse yoktu burada refakatçi olarak sanırım benide çarşamba yada perşembe artık doğumhane yolu gözüküyor fazla bekletip riske atmak ta istemiyorum son kontrolü çarşamba yapıp karar vereceğim artık
çok teşekkür ederim bu olumlu yorumaCanım hiç canını sıkma, 37 geç bir hafta değil artık genelde 35ten sonra bebekler küvöze bile ihtiyaç duymuyor. Sen kendin ve bebeğin için vermen gereken kararı vermişsin. Sağlıkla gelsin kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?