2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Canım çok sağol haber verdigin için. Dualarımız onunla ve bebeğiyle inşallah en kısa zamanda toparlanacaklar

İnşallah Allah'ım amin tez zamanda
Detaylı da ve bu haftaya kadar herşey normaldi herşey bu hafta herşey baş aşağı döndü özele gittiğimdeki doktor bana dedi bunları ne zamandır söylüyorlar bugün hepsini bugün söylediler dedim o da şaşırdı kadın bu zamana kadar hiç ultrasona gitmemiş olman lazım dedi

Ben philips avent elektrikliyle 5dk sağım yapınca bir çay kaşığı koyu renk yağ çıkmıştı. Hemen şırıngayla çekip göndermiştim küveze. Yine de denemek lazım emiyor gibi 2 saatte bir sağım yapabilirse harika olur sütü inerdi. Allah yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kavuşurlar

Kızlar 2 gecedir yatarken karnımın için ağrıyor huzursuzluk veriyor çok. İç bacaktan vajinaya doğru olan ağrı da her geçen dakika bile daha da artıyor. Gecelerim oflamakla geçti sola sağa dönüyorum sırt üstü yatıyorum her şekilde içim acıyor. Dün bir akrabamız gördü karnın düşmüş senin bak doğumuna az kalmış dedi eve geldim aynaya baktım normal gibi geldi bana. Bugün sabahtan beri yine içim ağrıyor sol göbek üstüne bıçak girdi kaldı sanki birkaç saat bir de öyle canım yandı. Zor yürüyorum bugün, aşağı çok baskı var ve bebeğimin hareketleri biraz garip. Aşağı vuruyor çok. Az önce banyoya gireyim dedim karnıma yukardan baktım aşağıda duruyor gerçekten. Karnıma dokundum üst taraflar bomboş, neredeyse göbek deliği hizasında duruyor bebeğim. Normalde popoyu mideye dayardı, kaburgalarıma dayanırdı falan.
Şiddetli bir sancım yok bu arada.
Yaşadığım şey doğuma az kaldığının belirtisi mi, yoksa sadece yer değiştirdi de ondan mı karnımın şekli değişti acaba?
Doktor randevum cumartesi, daha çok var. Cumartesiyi bekleriz heralde değil mi bir aciliyeti olur mu karın düşmesinin?

Bu arada normal doğumdan çok korkuyorum doktorumla sezeryan için konuşacağım normalde. Doktorum da normal doğumu destekliyor aslında. Ama bir yandan da gönlümden geçen şey ani bir şekilde vajinal doğum yapmak. 40-41. haftalara kadar sancı beklersem ben stresini kaldıramam bunun. Doğum sırasında da canı çok tatlı bir insan olduğum için zorlanacağımı biliyorum ama en azından stresim en minimum seviyede olacak ani olursa. 37. haftaya geçtik artık çok şükür, bebeğim doğarsa prematüre sayılmayacak sanırım. Hayırlısı ne ise Allah onu yaşatsın inşallah. Çok az bir zaman kaldı artık, bakalım hayat bize ne gösterecek. Her an doğurdum da diyebilirim

Erken değil ciğer gelişimi vs tamamlanmıştır zaten. Doktorunuza güvenin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Hiçbir sorun olmaz korkma.
Son haftalardayız ya bence bir acile gidip görün için rahat eder kaygılanmazsın.

Benim anlamadığım şey şu: doğuma kalmış sayılı günler ordan oraya yönlendirip tedavi adına bir şey yapılamayacağı belli (kötü bir durum varsa hani) . Artık her doktorun biraz daha ılımlı konuşması şart ya. Benim doktorum da rahmimde amniyotik bant olmasına rağmen ve eli kolu artık oraya değmesine rağmen. Son haftalar iyi düşünelim diyip geçiştiriyor. Çünkü yapacak bir şey yok artık her şey Allahtan fetal dna yapsan nolacak ki…
Bence de öyle son haftalar bir hamile öyle demoralize edilmez. Varsa ilacı ver yoksa takip edelim de, geç.
Çok şükür yaa teşekkürler bilgi için

Hiç bişey olmaz doktor öyle dediyse 37den sonra artık güvenli oluyor. Ay eşiniz duysusal ne güzel eminim çok güzel baba olacaktır. Son üç gece kaldı size de o zaman

Ayy şükür haber alınmış aklımız kaldı
Dularımız seninle lady peacock
Bebişin de az kalıyor bak üç gün sonraya hemen gelecektir yanına inşallah
İkinize de bol bol geçmiş olsun
Evinize dönün inşallah en kısa zamanda

Kızlar hastane çantanız için aklıma gelenler:
1) Meme ucu kremini ihmal etmeyin ve kıyafete bulaşıyor çıkmıyor lekesi ona göre göğüs pedi vs kullanın
2) Bere mutlaka olsun birkaç tane
3) Eldivenler sürekli düşüyor fazlaca alın, çorap da eline takabilirsiniz benim eldiven azdı çorap kullandım arada
4) Kendinize çorap alın ayakları üşütmemek önemli

Aynen öyle yine benim çocuğum yine benim göz bebeğim olacak

Teşekkür ederim canın benim geri kalanlarımız için güzel kolay doğumlarımız olsun inşallah sağlıcakla alalım kucağımıza bebişlerimizi
Başka seçeneğimiz yok canım ne denildiyse onu yapıyoruz belki bir doktor değiliz ama vardır bir bildikleri en azından çok erken değil senin ki de o konuda sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…