- 10 Aralık 2017
- 2.084
- 8.094
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.221
Ah ne güzel haberKızlar 30.06.2025 ayın son günü ben de doğurdum
Yani bazı doktorları anlamıyorum ne bekliyorlar ki 38.haftada bile dönen bebek var.Doktorumla konuştum dönmesi için egzersiz yapmak istiyorum dedim faydası olacağını sanmıyorum önermem dedi
Sanırım "sen gel ben birden koltuktan baş aşağı dur " Tarzında senaryolar üreticem kendimi zorlamadan denemek istiyorum
Maşallah, rabbim sağlık sıhhat versin, size bağışlasın, gözünüz aydınKızlar 30.06.2025 ayın son günü ben de doğurdum
Sağlıkla al kucağınaYok suyum gelmedi sancılarım oluyor az az çok rahatsız etmiyor işte hastaneye gelince yatış verdi bakalım sabahı bulur doğması bence
Rabbim yardımcın olsunYok suyum gelmedi sancılarım oluyor az az çok rahatsız etmiyor işte hastaneye gelince yatış verdi bakalım sabahı bulur doğması bence
Hayırlı uğurlu olsunKızlar 30.06.2025 ayın son günü ben de doğurdum
Pozitif doğum hikayeni dinlemek isterizzzKızlar 30.06.2025 ayın son günü ben de doğurdum
Maşallah artık her gün bir bir doğuracağız sanırımKızlar 30.06.2025 ayın son günü ben de doğurdum
Allah yardımcın olsun canım su gibi ilerler inşallah doğumun.... Bizleri haberdar etmeyi unutmaKızlar biraz sancım olunca hastaneye geldim 4 cm açıklık ve 100 e vuran sancı cıktı daha basındasın ama yatış verelim dediler öyle yattım bakalım şuan evdeki halimden fark yok gelip gidip yokluyor yatıp dinlen dediler ben de uyumaya çalışıyorum bakalım doğum ne zamana olur bana çok dua edin
Kızlar biraz sancım olunca hastaneye geldim 4 cm açıklık ve 100 e vuran sancı cıktı daha basındasın ama yatış verelim dediler öyle yattım bakalım şuan evdeki halimden fark yok gelip gidip yokluyor yatıp dinlen dediler ben de uyumaya çalışıyorum bakalım doğum ne zamana olur bana çok dua edin
Kızlar 30.06.2025 ayın son günü ben de doğurdum
Tabii!Anneler var şimdi sürekli onları eşime kesiyorum dediğin gibi hepsi geçiyormuş canım
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir avazda dogurursun alırsın kucağına bebeğiniKızlar biraz sancım olunca hastaneye geldim 4 cm açıklık ve 100 e vuran sancı cıktı daha basındasın ama yatış verelim dediler öyle yattım bakalım şuan evdeki halimden fark yok gelip gidip yokluyor yatıp dinlen dediler ben de uyumaya çalışıyorum bakalım doğum ne zamana olur bana çok dua edin
Ay masallahhhKızlar 30.06.2025 ayın son günü ben de doğurdum
Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlaaarr ben dün doğurduum oğluşla kavuştuk sağ salim çok şükür darısı bekleyen herkese olsun
Teşekkürler canım kolaymı 5 kayıp yaşadık yıllardır beklediği bebeği inşaallah da sağlıkla doğar ve sağlıklada büyütürüz eşim aslında koç burcudur siniri duruşu yapısı vardır ama bu konuda sadece böyle duygusal arkadaşıma tembihledim mutlaka bebekle ilk anlarını videoya al ben göremicem çünkü büyük ihtimalleHiç bişey olmaz doktor öyle dediyse 37den sonra artık güvenli oluyor. Ay eşiniz duysusal ne güzel eminim çok güzel baba olacaktır. Son üç gece kaldı size de o zaman
Kızlar 30.06.2025 ayın son günü ben de doğurdum
Gözleriniz aydın kızlar, sağlıkla sihhatle analı babalı buyusunlerKızlaaarr ben dün doğurduum oğluşla kavuştuk sağ salim çok şükür darısı bekleyen herkese olsun
yaa maşaallah hayırlı olsunKızlaaarr ben dün doğurduum oğluşla kavuştuk sağ salim çok şükür darısı bekleyen herkese olsun
Canım benim de bebiş ne zaman baş aşağı döndü ölçümler o zaman geriledi. Bence baş aşağı dönünde doğru ölçüm yapamıyorlarİnşallah Allah'ım amin tez zamanda
Detaylı da ve bu haftaya kadar herşey normaldi herşey bu hafta herşey baş aşağı döndü özele gittiğimdeki doktor bana dedi bunları ne zamandır söylüyorlar bugün hepsini bugün söylediler dedim o da şaşırdı kadın bu zamana kadar hiç ultrasona gitmemiş olman lazım dedi
Canımmm dualarımız seninleKızlar biraz sancım olunca hastaneye geldim 4 cm açıklık ve 100 e vuran sancı cıktı daha basındasın ama yatış verelim dediler öyle yattım bakalım şuan evdeki halimden fark yok gelip gidip yokluyor yatıp dinlen dediler ben de uyumaya çalışıyorum bakalım doğum ne zamana olur bana çok dua edin
Canımın hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla büyütün inşallah. Hikayenizi dinlemek isterizKızlar 30.06.2025 ayın son günü ben de doğurdum
Hayırlı uğurlu olsun kuzum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlaaarr ben dün doğurduum oğluşla kavuştuk sağ salim çok şükür darısı bekleyen herkese olsun
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlaaarr ben dün doğurduum oğluşla kavuştuk sağ salim çok şükür darısı bekleyen herkese olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?