2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Yani bazı doktorları anlamıyorum ne bekliyorlar ki 38.haftada bile dönen bebek var.
İlk gebeliğimdd oğlum 37+larda baş aşağı döndü uzun süre kanala girmedi 39+larda kanala girmişti.
Yani sen bekle canım belki döner belli ollmaz

Yok suyum gelmedi sancılarım oluyor az az çok rahatsız etmiyor işte hastaneye gelince yatış verdi bakalım sabahı bulur doğması bence
Sağlıkla al kucağına
Vajinal doğum için ne denir, bir avazda inşallah

Allah yardımcın olsun canım su gibi ilerler inşallah doğumun.... Bizleri haberdar etmeyi unutma

Allah tez vakitte kolaylıkla ve sağlıkla kavuştursun bitti mi nasılsınız ?
Kızlar 30.06.2025 ayın son günü ben de doğurdum

Maşallah maşallah son Haziran gününü es geçmedik Gözünüz aydınnn

Tabii! Anneler var şimdi sürekli onları eşime kesiyorum dediğin gibi hepsi geçiyormuş canım
Aynen öyle canım. Allah yardımcın olsun inşallah geçecek, en kısa zamanda bir düzenin olacak inşallah
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir avazda dogurursun alırsın kucağına bebeğini güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla gelsin miniğin dualarım seninle
Ay masallahhh gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun. En kısa zamanda ayrintilari yazarsan sevinirim.
Kızlaaarr ben dün doğurduum oğluşla kavuştuk sağ salim çok şükür darısı bekleyen herkese olsun
Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ayrıntıları dinlemek isteriz müsait zamanında

Hiç bişey olmaz doktor öyle dediyse 37den sonra artık güvenli oluyor. Ay eşiniz duysusal ne güzel eminim çok güzel baba olacaktır. Son üç gece kaldı size de o zaman
Teşekkürler canım kolaymı 5 kayıp yaşadık yıllardır beklediği bebeği inşaallah da sağlıkla doğar ve sağlıklada büyütürüz eşim aslında koç burcudur siniri duruşu yapısı vardır ama bu konuda sadece böyle duygusal arkadaşıma tembihledim mutlaka bebekle ilk anlarını videoya al ben göremicem çünkü büyük ihtimalle

Kızlaaarr ben dün doğurduum oğluşla kavuştuk sağ salim çok şükür darısı bekleyen herkese olsun
Gözleriniz aydın kızlar, sağlıkla sihhatle analı babalı buyusunler

Ay dün ne bereketli gündü öyle valla ben kesin dışarda kalcam. Doğurana kadar herkes doğurmuş olacak kesin

Tkirkedi canım ben yapıyorum baş aşağı ve çok hareketlendi yeri açıldı. Yıllardır yapıyor insanlar bu hareketleri bebekleri döndürmek için. Yer de değiştirdi henüz baş aşağı dönmedi ama yer değiştirmesi bile beni motive etti. Doktorlar doğal doğumla ilgili eğitim almıyorlar biliyor muydunuz? O yüzden onunla ilgili çok bilgileri yok. Onların öğrendikleri şeyler bir doğuma nasıl mudehale edilir. O yüzden bir ebe ile görüşebilir sen o da seni yönlendirir canım. Biz elimizden geleni yapalım da Bebek dönmek istemiyoraa yine dönmez zaten artık yapacak bir şey yoktu deriz

Dün ne bereketli bir günmüş öyle. Haziranı kıl payı es geçmeyenler

Canım benim de bebiş ne zaman baş aşağı döndü ölçümler o zaman geriledi. Bence baş aşağı dönünde doğru ölçüm yapamıyorlar
Canımmm dualarımız seninle hayırlı şekilde gelsin inşallah
Canımın hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla büyütün inşallah. Hikayenizi dinlemek isteriz
Hayırlı uğurlu olsun kuzum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin müsait olduğunda hikayeni dinleriz

GÜNAYDIIIN
Temmuz anneleri olarak Temmuz ayının ilk gününün hepimize güzellikler getirmesini diliyorum. İşte hepimizin aylarca merakla beklediği o ay geldi çattı. Bazı erkenci kuşlar dayanamadı Haziran bebişi oldular, bir atak yapıp Haziranın son günü bile gelenler olmuş ama çok da güzel olmuş hepsinin sağlığı yerindedir umarım
Haziran annelerimizin tecrübe, dua ve destekleriyle biz Temmuz annelerinin de güzel doğumlar geçirmesini diliyorum.
Yeni ay yeni enerjilerle pozitif gelsin her birimize. Hasta olana, ağrısı olana, sancısı olana, hastanede olana, evde veya hastanede bebeği için iyileşmeye çalışanlara, bebeği rahatsız olanlara tüm güzel annelere ve bebeklerine allah şifalar versin, gönül ferahlığı versin inşallah.
Bizler için mükemmel bir ay olsun inşallah canım anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…