- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.161
o perinotolojilerin kalbi yok bugün bende çam sakuradaydım bana resmen şekerden bebeğin karnında doğuma 2 kala ölebilir dedi beynim zonkladı e dedim o zaman neyi bekliyoruz az sonrada diyor şekerin çok da yüksek değil falan gerçekten çok üzüyorlar boşa inşaallah sağlıkla doğuracağız bebeklerimiziKızlar bugün kontrole gittim kendi doktorum bana dedi çocuğun kafası 3 hafta geriden geliyo perinatoloji görsün öğleden sonra perinatolojiye gittim kalbinde aort darlığı var bişeyler dedi çocuk kardiyolojisine yönlendirdi çocuğun doğmasına 3 hafta var bana fetal dna diyor diyorum bana yaptirmana gerek yok Bebek sağlıklı dedin diyorum bişey demiyo sonrasında özele gittim hani ben 1.55 im zaten yani çok da uzun bi bebek beklemiyorum babamız da 1.67 falan civarı kendi doktorum diyo suyun normal perinatoloji diyo 4 cm eksilmiş bugün iyice kafayı yedikten sonra ozele gittim doktor kafası normal dedi kolu ve bacağı evet kısa ama anneyle babaya baktığım da da uzunluk göremiyorum zaten dedi biraz olsun içimi rahatlattı gerçekten bugün delirmek uzereydim
Benimde plesanta previa dediler aşağıda olduğu için heran tetikte olmam lazım o yüzden duruyor kapı önünde benim eşim biraz paniktir unutur bende bişey olsa diye oraya koydum ne yapımBende bir ay önce sancılar yüksek yüksekti doğum bekliyoruz diye koymuştum kapıya, günler geçti dogurmadim.pes edip odaya kaldırdım
Gercekten vicdanları yok mu ya nasıl denebilir böyle bir sey tamam ciddi bir durum olabilir ama her şeyi söylemenin bir yolu var tövbe Estağfirullah hamile kadına denilen lafa bako perinotolojilerin kalbi yok bugün bende çam sakuradaydım bana resmen şekerden bebeğin karnında doğuma 2 kala ölebilir dedi beynim zonkladı e dedim o zaman neyi bekliyoruz az sonrada diyor şekerin çok da yüksek değil falan gerçekten çok üzüyorlar boşa inşaallah sağlıkla doğuracağız bebeklerimizi
İnşallah Allah'ım amin tez zamandao perinotolojilerin kalbi yok bugün bende çam sakuradaydım bana resmen şekerden bebeğin karnında doğuma 2 kala ölebilir dedi beynim zonkladı e dedim o zaman neyi bekliyoruz az sonrada diyor şekerin çok da yüksek değil falan gerçekten çok üzüyorlar boşa inşaallah sağlıkla doğuracağız bebeklerimizi
Sabah 7.22 de girmiş. Vakti olmamıştır inş en kısa zamanda yazar diye ümit ediyorumlady peacock haber alan varmı kızlar
Döner bizde de öyleydi döndü çok şükürKızlar merhaba
Ben cuma günü kontrole gittim ama benim kızçem hala dönmemiş kafa yukarda, yaptığı baskı kafa ile değil popoylaymış. :) sağlık olsun başından beri doktorumla vajinal doğumu planladık ama son sözü ben söylerim dedi canı sağolsun varsın annesi sezaryen olsun kızım sağlıkla gelsin
Sadece bir ihtimalde olsa dönermi acaba merak ediyorum ayın 18inde tekrar gel bakalım dedi eğer dönmemişse sezaryen için gün konuşalım dedi zaten dönmemesi harici bir durum yok hatta maşallah 1 hafta öndeyiz kilo boy su falan güzel doğum kanalım kapalı sadece bir ihtimal dönermi merak ediyorum
Kızlar selamlar. Biraz öncelady peacock ile konuştum. Doğum gerçekleşmiş. Bebişin boyu kilosu yerinde. Laydimin sağlığı da yerindeymiş. Ağrıları varmış biraz. Bebişin karbondioksiti biraz yüksek olduğu için yenidoğan ünitesine yatırmışlar. 3 gün falan kalabilirmiş. Lady hepinizden çok çok dua istiyor. Herkese çok selamı var
ooo bide fırçalısından söylediGercekten vicdanları yok mu ya nasıl denebilir böyle bir sey tamam ciddi bir durum olabilir ama her şeyi söylemenin bir yolu var tövbe Estağfirullah hamile kadına denilen lafa bak
çok şükür iyiler sevindim de şekerden olan bir durummuymuş acabaKızlar selamlar. Biraz öncelady peacock ile konuştum. Doğum gerçekleşmiş. Bebişin boyu kilosu yerinde. Laydimin sağlığı da yerindeymiş. Ağrıları varmış biraz. Bebişin karbondioksiti biraz yüksek olduğu için yenidoğan ünitesine yatırmışlar. 3 gün falan kalabilirmiş. Lady hepinizden çok çok dua istiyor. Herkese çok selamı var
Canım benim 30. Haftaya kadar her şeyi çok normaldi. 32 de kafası 1 hafta geride çıktı ama perinatolog dedi ki kafa aşağı durduğu için ölçüm doğru değildir kafaya takma. Sonra 33 de gittim kafası yine 31 de çıktı. Bi şey olmaz dedi. 34+6 da gittim kafası neredeyse 3 haftaya yakın geride çıktı. Dedim hocam demek ki kafası büyümüyor. Sen kendin 150 bi insansın kafasını ne kadar büyük bekliyorsun tamamen normal bu kafa bu çocuğun bir şeyi yok dedi. Ben fetal dna ve diğer taramaları yaptırmıştım normaldi. Detaylı ultrason da normaldi. Detaylı zamanı kafası normal çıktıysa bir şey olmaz dedi.Kızlar bugün kontrole gittim kendi doktorum bana dedi çocuğun kafası 3 hafta geriden geliyo perinatoloji görsün öğleden sonra perinatolojiye gittim kalbinde aort darlığı var bişeyler dedi çocuk kardiyolojisine yönlendirdi çocuğun doğmasına 3 hafta var bana fetal dna diyor diyorum bana yaptirmana gerek yok Bebek sağlıklı dedin diyorum bişey demiyo sonrasında özele gittim hani ben 1.55 im zaten yani çok da uzun bi bebek beklemiyorum babamız da 1.67 falan civarı kendi doktorum diyo suyun normal perinatoloji diyo 4 cm eksilmiş bugün iyice kafayı yedikten sonra ozele gittim doktor kafası normal dedi kolu ve bacağı evet kısa ama anneyle babaya baktığım da da uzunluk göremiyorum zaten dedi biraz olsun içimi rahatlattı gerçekten bugün delirmek uzereydim
Pepsiciğim ben de seni merak ediyordummm. Senin bebişin ölçümleri de geride çıkıyordu seni korkutmuşlardı ama normal değil mi her şeyi. Baksana doğum kilosuna bile ulaşmış çok şükürKizlar selamm
Ara ara bakmaya calisayim dedim ama inanin olmadi bu yeni hayat cok zormusbende bebekte gayet iyiyiz. Minigim cok cabbar cikti dogum kilosunu gecmis bile suan
Sizler nasilsiniz ? Kimler dogurduuu ?
Geriye donup okuyacagim bos kaldikcaaa ama son dakika dedikodularina cok ihtiyacim var
Canım şekerle alakalı değil sanırım. Solunumla ilgili olabilir belki. Bence normal bir prosedür ama inşallah hemencecik kavuşacak bebişineçok şükür iyiler sevindim de şekerden olan bir durummuymuş acaba
Haber verdiğin için teşekkürlerKızlar selamlar. Biraz öncelady peacock ile konuştum. Doğum gerçekleşmiş. Bebişin boyu kilosu yerinde. Laydimin sağlığı da yerindeymiş. Ağrıları varmış biraz. Bebişin karbondioksiti biraz yüksek olduğu için yenidoğan ünitesine yatırmışlar. 3 gün falan kalabilirmiş. Lady hepinizden çok çok dua istiyor. Herkese çok selamı var
Bu nst gayet güzel geldi bana ortadaki senin nabzın diye biliyorumBakın bu da 2.nst. En üstteki grafikte böyle zirvelenmeler olmasını bekliyorlar. İlki daha tekdüzeydi.
En alttaki sancılar. Ama ortadaki ne anlama geliyor bilmiyorum bu arada. Bilen var mı?
iyi bari daha da iyi olurlar hemen inşallahKızlar selamlar. Biraz öncelady peacock ile konuştum. Doğum gerçekleşmiş. Bebişin boyu kilosu yerinde. Laydimin sağlığı da yerindeymiş. Ağrıları varmış biraz. Bebişin karbondioksiti biraz yüksek olduğu için yenidoğan ünitesine yatırmışlar. 3 gün falan kalabilirmiş. Lady hepinizden çok çok dua istiyor. Herkese çok selamı var
Mesajı şimdi okudum ben de haber alamayınca ulaştım kendisine. Bol dua edelim minik bebiş annesiyle en kısa sürede evine kavuşsun, leydiciğime bebişe bol dua ediyoruzKızlar selamlar. Biraz öncelady peacock ile konuştum. Doğum gerçekleşmiş. Bebişin boyu kilosu yerinde. Laydimin sağlığı da yerindeymiş. Ağrıları varmış biraz. Bebişin karbondioksiti biraz yüksek olduğu için yenidoğan ünitesine yatırmışlar. 3 gün falan kalabilirmiş. Lady hepinizden çok çok dua istiyor. Herkese çok selamı var
Kolosturum makineyle sağılmaz zaten canım çok koyu bir kıvamı var borularda tikari kalır ve zaten çok gelmez damla damla gelir ve o da yeterlidir bebeğin midesi ilk doğduğunda bir kiraz kadarMesajı şimdi okudum ben de haber alamayınca ulaştım kendisine. Bol dua edelim minik bebiş annesiyle en kısa sürede evine kavuşsun, leydiciğime bebişe bol dua ediyoruz
İlave yapayım: sütü varmış kolostrum ancak hastane pompa ile sağmaya müsaade etmemiş elle sağım ya da mama demişler. O da elle sağımla az gelir zaten. Umarım süt de artar kısa sürede.
Mesajı şimdi okudum ben de haber alamayınca ulaştım kendisine. Bol dua edelim minik bebiş annesiyle en kısa sürede evine kavuşsun, leydiciğime bebişe bol dua ediyoruz
İlave yapayım: sütü varmış kolostrum ancak hastane pompa ile sağmaya müsaade etmemiş elle sağım ya da mama demişler. O da elle sağımla az gelir zaten. Umarım süt de artar kısa sürede.
Aynen kuzucum. Kolostrumun yapısı çok koyu kıvamlı olduğu için hastanelerde makineleri tıkıyormış o yüzden de elle sağımı daha çok öneriyorlar. Onlar zaten bebeğin şekerini devamlı ölçerler aç kalmasına izin vermezlerKolosturum makineyle sağılmaz zaten canım çok koyu bir kıvamı var borularda tikari kalır ve zaten çok gelmez damla damla gelir ve o da yeterlidir bebeğin midesi ilk doğduğunda bir kiraz kadaro yüzden sık sık az az emer bebisler umarım onu da halledecektir
Bana hastanede sağım makinesi getirdiler evet süt çok çok az geliyor ama makineyi tıkaması mümkün değil mekanizma olarak sadece israf oluyor evet kenarlarda kalıyor. İnşallah bebişi kısa sürede çıkar leydinin, hiçbir makine bebekler kadar güçlü çekmiyorAynen kuzucum. Kolostrumun yapısı çok koyu kıvamlı olduğu için hastanelerde makineleri tıkıyormış o yüzden de elle sağımı daha çok öneriyorlar. Onlar zaten bebeğin şekerini devamlı ölçerler aç kalmasına izin vermezlerinşallah çabucak atlatacaklar süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?