2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Teşekkür ederiz tarantacığım. Göğüs kreminden sonra ped koyarsak ped kremi emmez mi ?

Kız soluğu adliyede alıyordum bir ara çok ciddi tövbe estağfurullah ya lohusalıktan daha beterdi bence, çok şükür her karanlığın bir aydınlığı oluyor.
Allah korusun, hamilelikte neyimiz doğru oluyor ki aldığımız karar mantıklı olsun, rabbim yuvanızi korusun, huzurunuzu, mutluluğunuzu daim etsin,

İnşallah gecmiyordur, karabiber bal karanfil limon karıştırıp demledim sıcak suyla, cayır cayır yaktı inşallah iyi gelir, gelmeden gider inşallah
İnşallah canım inşallah iyi gelir toparlanirsin bir an önce şükür benimki daha iyi gibi inşallah bir an önce iyi olurlar bize bulastirmadan. Kardeslerini de güzelce alırız kucağımıza hastalıksız sağlıkla
Hamilelikte eşini dövme isteği olanlar için: doğum sonrası inanılmaz iyileşti aramız elim ayağım oldu o psikoloji gerçekten geçiyor yüreğiniz ferah olsun
Peki giden eşini dövme isteği yerine etraftakileri boğma isteği geldi mi kocam hariç herkes batıyordu o dönem kim ne derse sinirleniyordum kendimce. O da geçti dönem dönem sinirlerimiz bozuluyor ve geçiyor illa ki kuzum

Kızlar selamlar. Biraz önce lady peacock ile konuştum. Doğum gerçekleşmiş. Bebişin boyu kilosu yerinde. Laydimin sağlığı da yerindeymiş. Ağrıları varmış biraz. Bebişin karbondioksiti biraz yüksek olduğu için yenidoğan ünitesine yatırmışlar. 3 gün falan kalabilirmiş. Lady hepinizden çok çok dua istiyor. Herkese çok selamı var
[/QUOTE]
Elhamdülillah Rabbim bebeğini alıp sağlıkla evine kızına eşine kavuştursun Allah'ım ikisine de şifa versn çok sevindim lady peacock dualarımız seninle güzel anne güzel arkadaş

Gercekten düşmüş de olabilir bilmiyorum seni son haftalarında gördüğünde karnın düşmüş diyen akraba hamilelik paketiyle geliyor galiba

Tabii! Anneler var şimdi sürekli onları eşime kesiyorum dediğin gibi hepsi geçiyormuş canım

Kızlar biraz sancım olunca hastaneye geldim 4 cm açıklık ve 100 e vuran sancı cıktı daha basındasın ama yatış verelim dediler öyle yattım bakalım şuan evdeki halimden fark yok gelip gidip yokluyor yatıp dinlen dediler ben de uyumaya çalışıyorum bakalım doğum ne zamana olur bana çok dua edin

Yaaa maşallah, kolaylıkla, sağlıcakla gelsin inşallah, suyun falan geldi mi, nasıl ilerledi, yazdın da ben mi kaçırdım

Yaaa maşallah, kolaylıkla, sağlıcakla gelsin inşallah, suyun falan geldi mi, nasıl ilerledi, yazdın da ben mi kaçırdım
Yok suyum gelmedi sancılarım oluyor az az çok rahatsız etmiyor işte hastaneye gelince yatış verdi bakalım sabahı bulur doğması bence

Ayyy son haftalara girdiğimize inanamıyorum… erteleyip duruyordum ben de ama artık 36 iki hafta sonra artık her an olabilir diye beklemeye başlayacağız daha da ertelemeyeyim dedim…
Bende öyle ve birkaç eksik gördüğüm şeyler oldu yarın kontrol sonrası alırım onlarıda

Çok geçmiş olsun dualarım seninle canım
Rabbim şifa versin tez zamanda toparlanıp evinize dönün inşallah lady peacock

Teşekkür ederiz tarantacığım. Göğüs kreminden sonra ped koyarsak ped kremi emmez mi ?
Ne demek canım mutlu oluyorum paylaştıkça. Ben hastanede ped sütyen kullanmadım pijamam hep yağlı krem oldu. Açık da gezemeyiz o yüzden illa bir şeye bulaşıyor o sütyene vs. Ped rahatlattı ve nemli tutuyor hala açtığımda krem duruyor ucunda.

Ya hadi bakalım, sağlıcakla gelsin

Ayy ilk Temmuz annemiz sağlıkla kavuş inşallah canım dualarım seninle

Yok suyum gelmedi sancılarım oluyor az az çok rahatsız etmiyor işte hastaneye gelince yatış verdi bakalım sabahı bulur doğması bence
Sağlıkla al inşallah kucağına acın sızın az sevgi ve mis kokunuz bol olsun.
Ayyyy ne güzel kokar şimdi taze insan
O güzel yenidoğan kokuları malesef ilk 6 hafta oluyormuş sonradan kendine ait bir ten kokusu olurmuş, herk ikiside güzel tabi çirkin kokan bebek olması imkansız

lady peacock dualarımız seninle canım kızlar gelişmeler epey var hastaneye giden doğuranlar var Rabbim hepimize kolaylık versin

Tüm tuşlara basıyorum bende bir ihtimal diye dün epey sıcak suda kaldım
3 saattir arkamda agrı hissediyorum baskı da gecen doktora söyledim umursamadı tecrübeli anneler böyle dogum başlar mı 3 saattir ne ilerledi ne gecti yani öyle diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…