- 22 Mayıs 2023
- 2.520
- 7.147
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.201
Teşekkür ederiz tarantacığım. Göğüs kreminden sonra ped koyarsak ped kremi emmez mi ?Kızlar hastane çantanız için aklıma gelenler:
1) Meme ucu kremini ihmal etmeyin ve kıyafete bulaşıyor çıkmıyor lekesi ona göre göğüs pedi vs kullanın
2) Bere mutlaka olsun birkaç tane
3) Eldivenler sürekli düşüyor fazlaca alın, çorap da eline takabilirsiniz benim eldiven azdı çorap kullandım arada
4) Kendinize çorap alın ayakları üşütmemek önemli
Allah korusun, hamilelikte neyimiz doğru oluyor ki aldığımız karar mantıklı olsun, rabbim yuvanızi korusun, huzurunuzu, mutluluğunuzu daim etsin,Kız soluğu adliyede alıyordum bir ara çok cidditövbe estağfurullah ya lohusalıktan daha beterdi bence, çok şükür her karanlığın bir aydınlığı oluyor.
İnşallah canım inşallah iyi gelir toparlanirsin bir an önceİnşallah gecmiyordur, karabiber bal karanfil limon karıştırıp demledim sıcak suyla, cayır cayır yaktı inşallah iyi gelir, gelmeden gider inşallah
Peki giden eşini dövme isteği yerine etraftakileri boğma isteği geldi miHamilelikte eşini dövme isteği olanlar için: doğum sonrası inanılmaz iyileşti aramız elim ayağım oldu o psikoloji gerçekten geçiyor yüreğiniz ferah olsun
Gercekten düşmüş de olabilir bilmiyorum seni son haftalarında gördüğünde karnın düşmüş diyen akraba hamilelik paketiyle geliyor galibaKızlar 2 gecedir yatarken karnımın için ağrıyor huzursuzluk veriyor çok. İç bacaktan vajinaya doğru olan ağrı da her geçen dakika bile daha da artıyor. Gecelerim oflamakla geçti sola sağa dönüyorum sırt üstü yatıyorum her şekilde içim acıyor. Dün bir akrabamız gördü karnın düşmüş senin bak doğumuna az kalmış dedi eve geldim aynaya baktım normal gibi geldi bana. Bugün sabahtan beri yine içim ağrıyor sol göbek üstüne bıçak girdi kaldı sanki birkaç saat bir de öyle canım yandı. Zor yürüyorum bugün, aşağı çok baskı var ve bebeğimin hareketleri biraz garip. Aşağı vuruyor çok. Az önce banyoya gireyim dedim karnıma yukardan baktım aşağıda duruyor gerçekten. Karnıma dokundum üst taraflar bomboş, neredeyse göbek deliği hizasında duruyor bebeğim. Normalde popoyu mideye dayardı, kaburgalarıma dayanırdı falan.
Şiddetli bir sancım yok bu arada.
Yaşadığım şey doğuma az kaldığının belirtisi mi, yoksa sadece yer değiştirdi de ondan mı karnımın şekli değişti acaba?
Doktor randevum cumartesi, daha çok var. Cumartesiyi bekleriz heralde değil mi bir aciliyeti olur mu karın düşmesinin?
Tabii!Peki giden eşini dövme isteği yerine etraftakileri boğma isteği geldi mikocam hariç herkes batıyordu o dönem kim ne derse sinirleniyordum kendimce. O da geçti dönem dönem sinirlerimiz bozuluyor ve geçiyor illa ki kuzum
Yaaa maşallah, kolaylıkla, sağlıcakla gelsin inşallah, suyun falan geldi mi, nasıl ilerledi, yazdın da ben mi kaçırdımKızlar biraz sancım olunca hastaneye geldim 4 cm açıklık ve 100 e vuran sancı cıktı daha basındasın ama yatış verelim dediler öyle yattım bakalım şuan evdeki halimden fark yok gelip gidip yokluyor yatıp dinlen dediler ben de uyumaya çalışıyorum bakalım doğum ne zamana olur bana çok dua edin
Yok suyum gelmedi sancılarım oluyor az az çok rahatsız etmiyor işte hastaneye gelince yatış verdi bakalım sabahı bulur doğması benceYaaa maşallah, kolaylıkla, sağlıcakla gelsin inşallah, suyun falan geldi mi, nasıl ilerledi, yazdın da ben mi kaçırdım
Bende öyle ve birkaç eksik gördüğüm şeyler oldu yarın kontrol sonrası alırım onlarıdaAyyy son haftalara girdiğimize inanamıyorum… erteleyip duruyordum ben de ama artık 36 iki hafta sonra artık her an olabilir diye beklemeye başlayacağız daha da ertelemeyeyim dedim…
Çok geçmiş olsun dualarım seninle canımKızlar selamlar. Biraz öncelady peacock ile konuştum. Doğum gerçekleşmiş. Bebişin boyu kilosu yerinde. Laydimin sağlığı da yerindeymiş. Ağrıları varmış biraz. Bebişin karbondioksiti biraz yüksek olduğu için yenidoğan ünitesine yatırmışlar. 3 gün falan kalabilirmiş. Lady hepinizden çok çok dua istiyor. Herkese çok selamı var
Ne demek canım mutlu oluyorum paylaştıkça. Ben hastanede ped sütyen kullanmadım pijamam hep yağlı krem oldu. Açık da gezemeyiz o yüzden illa bir şeye bulaşıyor o sütyene vs. Ped rahatlattı ve nemli tutuyor hala açtığımda krem duruyor ucunda.Teşekkür ederiz tarantacığım. Göğüs kreminden sonra ped koyarsak ped kremi emmez mi ?
Ya hadi bakalım, sağlıcakla gelsinKızlar biraz sancım olunca hastaneye geldim 4 cm açıklık ve 100 e vuran sancı cıktı daha basındasın ama yatış verelim dediler öyle yattım bakalım şuan evdeki halimden fark yok gelip gidip yokluyor yatıp dinlen dediler ben de uyumaya çalışıyorum bakalım doğum ne zamana olur bana çok dua edin
Ayy ilk Temmuz annemizKızlar biraz sancım olunca hastaneye geldim 4 cm açıklık ve 100 e vuran sancı cıktı daha basındasın ama yatış verelim dediler öyle yattım bakalım şuan evdeki halimden fark yok gelip gidip yokluyor yatıp dinlen dediler ben de uyumaya çalışıyorum bakalım doğum ne zamana olur bana çok dua edin
Sağlıkla al inşallah kucağına acın sızın az sevgi ve mis kokunuz bol olsun.Yok suyum gelmedi sancılarım oluyor az az çok rahatsız etmiyor işte hastaneye gelince yatış verdi bakalım sabahı bulur doğması bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?