2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ya valla ben de bir de bugün ne farkettim. Ben ilk bebeğimi hep 39+5 te doğurdum sanıyordum. Doktorla 40 haftanın dolumuna randevulaşmıştık çünkü. O da iki gün önce kendi gelmişti. Meğer biz 40+4 e randevulaşmışız, yani benim ilk bebiş 40 +2 de doğmuş. 40 haftayı doldurmuşum da geçmişim. Bu doğum da bir kaç gün ileri gitti gibi hissediyorum. Ben 20 Temmuz dan önce doğururum diye düşünüyordum, doğuramama ihtimalim de var yani

Ayy hadi güzel haberlerle gel inşallah.

Yeni çıkan kurallara göre anne ile bebeği her hangi bir sıkıntı yoksa beraber çıkarıyorlar içerden. Bebeği benim gözümün önünde kontrol ettiler hazırladılar benim işlemlerim bitene kadar karşımdaydı bebek sonrasında bnm sedyeme koydular beraber çıktık. Diğer çocuklarımda ben çıkmadan bebekler çıkmıştı benden önce görmüştü herkes.

Günaydın kızlar bebişime 5.47 de kavuştum ikimiz de sağlıklı iyiyiz elhamdülillah hepinize çok teşekkür ederim kendime geleyim anlatırım inşallah
Günaydın 2. Normal doğum da gerçekleşti sanırım biz bekleyenlerede Umut oluyo şükür sağ sağlim almışsın kucağına rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla büyüsün hayırlı olsun canım benim bizede süreci anlatirsin müsait olduğunda merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…