- 10 Temmuz 2021
- 385
- 1.560
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.241
Ayy hadi güzel haberlerle gel inşallah.Kızlar biraz sancım olunca hastaneye geldim 4 cm açıklık ve 100 e vuran sancı cıktı daha basındasın ama yatış verelim dediler öyle yattım bakalım şuan evdeki halimden fark yok gelip gidip yokluyor yatıp dinlen dediler ben de uyumaya çalışıyorum bakalım doğum ne zamana olur bana çok dua edin
hayırlı olsun maşallahKızlar 30.06.2025 ayın son günü ben de doğurdum
Yeni çıkan kurallara göre anne ile bebeği her hangi bir sıkıntı yoksa beraber çıkarıyorlar içerden. Bebeği benim gözümün önünde kontrol ettiler hazırladılar benim işlemlerim bitene kadar karşımdaydı bebek sonrasında bnm sedyeme koydular beraber çıktık. Diğer çocuklarımda ben çıkmadan bebekler çıkmıştı benden önce görmüştü herkes.Teşekkürler canım kolaymı 5 kayıp yaşadık yıllardır beklediği bebeği inşaallah da sağlıkla doğar ve sağlıklada büyütürüz eşim aslında koç burcudur siniri duruşu yapısı vardır ama bu konuda sadece böyle duygusal arkadaşıma tembihledim mutlaka bebekle ilk anlarını videoya al ben göremicem çünkü büyük ihtimalle
Ayyyy maşallah ya doğum hikayelerinizi merak ediyoruz hepiniz süpersinizzzzz darısı kavuşmayı bekleyenlerin başınaKızlaaarr ben dün doğurduum oğluşla kavuştuk sağ salim çok şükür darısı bekleyen herkese olsun
Sayımız azalıyor sanada günaydın tatlımGünaydınnnnn herkese
Biz dogurmadık hala bak görüyor musunSayımız azalıyor sanada günaydın tatlım
Gözünüz aydın Allah sizinle birlikte uzun ve sağlıklı bir ömür versinGünaydın kızlar bebişime 5.47 de kavuştum ikimiz de sağlıklı iyiyiz elhamdülillah hepinize çok teşekkür ederimkendime geleyim anlatırım inşallah
Maşallah sağlıkla büyüt inşallahGünaydın kızlar bebişime 5.47 de kavuştum ikimiz de sağlıklı iyiyiz elhamdülillah hepinize çok teşekkür ederimkendime geleyim anlatırım inşallah
Günaydın 2. Normal doğum da gerçekleşti sanırım biz bekleyenlerede Umut oluyo şükür sağ sağlim almışsın kucağına rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla büyüsün hayırlı olsun canım benimGünaydın kızlar bebişime 5.47 de kavuştum ikimiz de sağlıklı iyiyiz elhamdülillah hepinize çok teşekkür ederimkendime geleyim anlatırım inşallah
Rabbim şifa versinn, gözünuz aydınGünaydın kızlar bebişime 5.47 de kavuştum ikimiz de sağlıklı iyiyiz elhamdülillah hepinize çok teşekkür ederimkendime geleyim anlatırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?