- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.341
Amin amin. Teşekkür ederim. Evt doktorum da öyle dedi. Bir sorun yok nst iyi ultrasonda iyi. Haftaya salıya kadar son gün bekleyelim. Gelmezse salı günü artık yatış yapacaz kaçış yok. Ama devletteki doktorum ise bı daha gelme falan diye baya soylendi. Aslında o da çok iyi biri. Ama yasal değil diye kızdı.Bencede erkek Bebek 10 gün geçebilir zaten seninkide erkekdi diye hatırlıyorum eğer herşeyi yerindeyse bebek iyiyse bekle canım benim Dr da suni sanciyla baslatabiliriz ama bebek de bı sıkıntı olursa demişti ama çevrem suni sancınin çok acılı ağrılı olduğunu söylüyor bende senin gibi bekliyorum kendinden gelmesini bol bol hurma ye yürüyüş yap dinlen bidaha devam et yapacak bişey yok gibi görünüyor canım hayırla çabucak dogurrusun inşallah
Sen ben misin acaba yaHiç bir şey yapasın gelmiyor ama bir yandan da yapılacak çok iş var gibi hissedip tedirginlik yaşıyorsun. Ya da bi tek ben mi öyle hissediyorum ya
Halıları temizliğe vermeliyiz.. köpeğim aşırı aşırı dökmeye başladı tıraş ettirmeliyiz… robot süpürge almalıyız… hastane için depend, atıştırmalık,ufak tefek şeyler eklemem lazım… eşim aşure istiyor yapalım diyor o çıktı başıma şimdiyani durdukça çıkıyor bişeyler. Ev sürekli kirleniyor pür pak olmasını istiyorken sanki hep kirli kısmına denk gelecek doğumum gibi hissediyorum
Essek saatine denk gelmissindirAslında o da çok iyi biri. Ama yasal değil diye kızdı.
Valla doktorun keyfine bağlı bacım 37 de yapacaktı 38 de yaptı sonra yani bazısı 35te yapıyor bazısı hiç yapmıyor valla anladığım o ki herkes kafasına göreee38de mi başlıyor bu
ay hati hatiiii hadi hadi öyle olsunBende cuma günü istiyorum hadi bakalım Elele verip cuma dogururmuyuz
Canım senin ablan perşembe gelecekti sanki ben mi yanlış hatırlıyorumAmin amin. Teşekkür ederim. Evt doktorum da öyle dedi. Bir sorun yok nst iyi ultrasonda iyi. Haftaya salıya kadar son gün bekleyelim. Gelmezse salı günü artık yatış yapacaz kaçış yok. Ama devletteki doktorum ise bı daha gelme falan diye baya soylendi. Aslında o da çok iyi biri. Ama yasal değil diye kızdı.
Yok o ben değilim başka arkadaştiCanım senin ablan perşembe gelecekti sanki ben mi yanlış hatırlıyorum
Benimde iki gündür akıntım var su gibi ve bazende peynir kesiği gibi yoğun kıvamlı o yüzden merak ettimCanım nişan yoğun mukus ile karışık kiminde kahverengii kiminde kanlı akıntı diyebiliriz kiminde ise sadece turuncuya yakın mukus gibi bi şey geliyor buna rahim tıkalı diyorlar herkeste gelmiyor doğumun yaklaştığının göstergesi sayılıyor ama bu da göreceli gelen kişi kimi zaman 2 hafta doğurmuyor kimisi 2 saat sonra doğum başlıyor yani aslında çok göreceli
Canım bir başak olarak çok kendini yıpratma her şey olacağına varır ben bu gün mutfak dolaplarının dışlarını sildim akşam da perde yıkamayı düşünüyorum mutfağın sonra benim kocaya astırmayı düşünüyorumSen ben misin acaba yaannem gelecek pazar günü o baya temizlikyapacak ama ev rezil durumda gibi hissediyorum nedense. Hiç halim yok resmen. Ama bugün yine bi yerleri temizledim kendimce. Yine de kendi yaptığım da içime sinmiyor şu an bizim de kediler traş ettirlecek halılar yıkamaya gönderilecek. Buzluk hazırlığı yapmamız gerek allahım ne zaman olacak bunlar
O normal aşkım bende her gün günde 6 7 kere geliyor artık kilotlarım yıkanmaktan mafoldu doğurduğum gibi hepsini atacağımBenimde iki gündür akıntım var su gibi ve bazende peynir kesiği gibi yoğun kıvamlı o yüzden merak ettim
Ay benimde yaa zaten enfeksiyonda vardi ama yildim o kadar cok geliyor ki dogum yaklasirkende mi böyle oluyordu yaa sankiO normal aşkım bende her gün günde 6 7 kere geliyor artık kilotlarım yıkanmaktan mafoldu doğurduğum gibi hepsini atacağım
Ultrasonda en son makat donus hali 2650 di. Ama ondan bir hafta once dogum pozisyonu almisti bas asagi olculdu 2350 cikmisti. dogum kilosu 2200 oldu. Cok sukur ne solunum sikintisi yasadi ne baska biseyKuzum çok sevindim Allah yardımcın olsun ağrıların bir an önce hafifler inşallah. Ultrason kilosuyla uyumlu mu doğdu? Bizimkinin de gelişimi yavaşladı da baya küvöze girmemesi bana da umut verdi
Ayy kapanisi sen yapcaksin bu gidisleMaşallah kuzucugunaHala dogurmadim, doğuranlar var, doğurmuş olanlara yeni hayatlarinda basarilar dileyip beklemeye devam ediyoruz
Cok tesekkurler canimBenim kabası hazırdı zaten. Çantanın içine atmıştım öyle ama yıkama ütüleme için bekliyordum. Şimdi artıkmgitmeye hazır hale geldi.
Canım benim hoşgeldin.oh maşallah ne güzelmyaramış sütün güzelmuzun sağlıklı ömürlü olsun inşallah. Sen nasılsın?
Yaa cabbar cikti bizimkiCanım benim 30. Haftaya kadar her şeyi çok normaldi. 32 de kafası 1 hafta geride çıktı ama perinatolog dedi ki kafa aşağı durduğu için ölçüm doğru değildir kafaya takma. Sonra 33 de gittim kafası yine 31 de çıktı. Bi şey olmaz dedi. 34+6 da gittim kafası neredeyse 3 haftaya yakın geride çıktı. Dedim hocam demek ki kafası büyümüyor. Sen kendin 150 bi insansın kafasını ne kadar büyük bekliyorsun tamamen normal bu kafa bu çocuğun bir şeyi yok dedi. Ben fetal dna ve diğer taramaları yaptırmıştım normaldi. Detaylı ultrason da normaldi. Detaylı zamanı kafası normal çıktıysa bir şey olmaz dedi.
Pepsiciğim ben de seni merak ediyordummm. Senin bebişin ölçümleri de geride çıkıyordu seni korkutmuşlardı ama normal değil mi her şeyi. Baksana doğum kilosuna bile ulaşmış çok şükür
Canım şekerle alakalı değil sanırım. Solunumla ilgili olabilir belki. Bence normal bir prosedür ama inşallah hemencecik kavuşacak bebişine
Valla ben bilmiyorum onu ama demiştim ya geçende kendimce bunun sebebini rahim kendini yumuşatsın olarak görüyorum bu çok mucizevi geliyor bana yani kayganlassın yumuşasın dogumda incelsin diye sanki ne muazzam bi şey bu hamilelikte doğumdaAy benimde yaa zaten enfeksiyonda vardi ama yildim o kadar cok geliyor ki dogum yaklasirkende mi böyle oluyordu yaa sanki
Benimde aynen öyle her akintida lavabo ya koşuyorum leke varmı bişey varmı kendimi kontrol etmekten strese girecemO normal aşkım bende her gün günde 6 7 kere geliyor artık kilotlarım yıkanmaktan mafoldu doğurduğum gibi hepsini atacağım
Ay ben artık bakmıyorum ya sancı bekliyorum çünkü akıntıyı beklemek kesin değil nişan hiç onunla kendini yerine sokma bence öyle güzel olacak ki her şey pozitif doğum videolarını izliyorum diyorum ya bak anlık bi şey bebişe kavuşunca tekrar onunla doğuyorsun sonra gece kafamda başka şeyler kuruyorum isteğimi doğurmaktan ziyade artık bu duygusallık gitsin üstümden lohusalık var dahaBenimde aynen öyle her akintida lavabo ya koşuyorum leke varmı bişey varmı kendimi kontrol etmekten strese girecembu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum 11temmuz gün verdiler bana
Ayy şu evi bi tam takım temizlesemde rahatca oturup yavaş yavaş buzluk için bişeyler yapsam. Ama bityor halılar yıkamada.oturma odası koltuğunu değiştircen tüm gün mobilyacı gezdim. Bittim. 1 aya teslim diyo hepsi sanırım evde oturcak yer olmıcak inşallah o ara doğurmam. Evde en büyük iş bana göre mutfak. Yarın mutfaga girişsem diye diye 1 hafta geçti. Benim gelip yardım etcek kimsemde yok. Kimse arayıp sormuyorda valla ne alemdesin ne yapıyon neye ihtiyaç var sıfır. Bebeği göröeye sevmeye gelince doğumdan çıktığım gibi damlıcak ama herkesSen ben misin acaba yaannem gelecek pazar günü o baya temizlikyapacak ama ev rezil durumda gibi hissediyorum nedense. Hiç halim yok resmen. Ama bugün yine bi yerleri temizledim kendimce. Yine de kendi yaptığım da içime sinmiyor şu an bizim de kediler traş ettirlecek halılar yıkamaya gönderilecek. Buzluk hazırlığı yapmamız gerek allahım ne zaman olacak bunlar
Ay kesinlikle yaa hele bebegini doğurduğunu an bütün acilarin bir anda bicak gibi kesilmesi benide en cok o etkiliyor.o anda mesela tekrardan islem yapiyolar vajinana dikiyor ediyor ama o aciyi hissetmiyorsunValla ben bilmiyorum onu ama demiştim ya geçende kendimce bunun sebebini rahim kendini yumuşatsın olarak görüyorum bu çok mucizevi geliyor bana yani kayganlassın yumuşasın dogumda incelsin diye sanki ne muazzam bi şey bu hamilelikte doğumda
Seni en iyi ben anlarım, boşver yavaş yaavs yaparız kimseye de minnet etmeyiz, yediğimiz ayazı da unutmayız, hiç takma kafayaBenim gelip yardım etcek kimsemde yok. Kimse arayıp sormuyorda valla ne alemdesin ne yapıyon neye ihtiyaç var sıfır.
Benim plesanta aşağıda olduğu için en ufak lekede Dr gel dedi mecburen her akintida kontrol ediyorum bana şuan herşey yasak nerdeyse ayakta bıtek yemek bulaşık hallediyorum sonra ya oturuyorum ya uzanıyorum bişey olmasın diye evinde hiç soylemiyim Allah tan akıl edipte önceki aylarda robot süpürge aldım elim ayağım oldu resmen en azından evi silip süpürüyor biraz düzenli görünüyorAy ben artık bakmıyorum ya sancı bekliyorum çünkü akıntıyı beklemek kesin değil nişan hiç onunla kendini yerine sokma bence öyle güzel olacak ki her şey pozitif doğum videolarını izliyorum diyorum ya bak anlık bi şey bebişe kavuşunca tekrar onunla doğuyorsun sonra gece kafamda başka şeyler kuruyorum isteğimi doğurmaktan ziyade artık bu duygusallık gitsin üstümden lohusalık var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?