- 24 Temmuz 2024
- 2.036
- 6.069
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.581
Kız ben gezemiyorum ya yolda izde suyum gelir diyeSiz yaptıysanız ne olacak yukarı yapılmadıktan sonra şu dönemde gerçekten olacak iş degil ama sen stres yapma gerekirse biraz annende kalırsın
Dogurmadım eşim geldi şükür onunla geziyorum canım ama geceleri yokluyor sancılar ama gündüz tık yok artık bu sıcaklarda çekilmiyor
a aa sen daha yeni taşındın ne oldu kız ne sorun çıktı. Allahım isteyen bütün annelere gönlünce huzur içinde yaşayabilecegı düzgün güzel komşuların olduğu büyük ferah huzurlu sorunsuz bi ev nasip etsinCanım bebisin doğup toparlaninca inşallah gönlüne göre bı ev bulursun bende yeni taşındım ama bu evde de çok sorunlar var bebiş toparlaninca yeni ev arayisina gireceğim bende birbirimize dua edelim
Canım nasılsın bize de haber ver inşAllah çok güzel geçecekYatışım verildi kızlar bol bol dua istiyorum sizlerden nasıl olur nasıl geçecek bilmiyorum
İnşallah kısa zamanda biter
Kızım dışarda babasıyla aklım onda
Hahahahhah sesli güldümKız ben gezemiyorum ya yolda izde suyum gelir diye
Ayyy maşallah canım size nasıl mutluysan öyle davran ben kocamı bulunca değil gidince seviyorum bu ara hormonlardandır inşHahahahhah sesli güldümkız napıym gelirse gelsin kocamı bulmuşum her dakikam değerli valla
Canımmm çok sevindim sağlıkla tek avazda kucağına alırsın inşallahKızlar az önce geldim hastaneden. Acilmam 2.5 cmmiş ama güzel sancıların var dedi. Zaten artık sancı gelince zorluyor. Ev yakın olduğu için gönderdi. Evde bekleyeceğim. Kızımı yıkadım gelir gelmez işlere girisecegim şimdi. Akşam üstü 5 gibi gel bir daha bakalım dedi. Ama bu gece ama yarın olacak artık dedi. Ebe de 2. Çabuk ilerler dedi. Gitmeden önceki halimden daha sık geliyor şimdi. Akşam üstü yatışım yapılabilir duruma göre. Acilmami ne hızlandırır sıcak su falan tutuyorum girip çıkıp. Bir an önce hızlansın en azından artık madem gelecek bu cimcimebaşka ne hızlandırır acaba
Ben owli aldım ölçüye göre hangi beden alacağın yazıyor canım t.yoldaki açıklama kısmında. Şimdiye kadar memnunum sezeryan sonrası eğilip doğrulurken rahat oluyor sağa sola yalpalanmıyorumkızlarrr korse önerisi alabilir miyim marka model bedenimi neye göre alacağımsezaryen göbeği kalsın istemiyorum
Neler yapıyorsun grubun neşe küpü enerji bombası? Çatı muayenesi nasıl geçti doktor vajinal doğumu onayladı mı? Ben gündeme yetişemedim henüzKız ben gezemiyorum ya yolda izde suyum gelir diye
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarım sizinle kuzumYatışım verildi kızlar bol bol dua istiyorum sizlerden nasıl olur nasıl geçecek bilmiyorum
Ah benim aşkım ya evim şarıl şurul akıyor ama yine de salak gibi gülüyorumNeler yapıyorsun grubun neşe küpü enerji bombası? Çatı muayenesi nasıl geçti doktor vajinal doğumu onayladı mı? Ben gündeme yetişemedim henüz
Hahahahaah hormonlardan benimkide hep dibimde olsaydı muhtemelen aynı şeyleri düşünürdümAyyy maşallah canım size nasıl mutluysan öyle davran ben kocamı bulunca değil gidince seviyorum bu ara hormonlardandır inş
Ya öyle ama ben şu an dünyadaki her şeyin sebebini oymus gibi görüyorumHahahahaah hormonlardan benimkide hep dibimde olsaydı muhtemelen aynı şeyleri düşünürdüm
açılma için hurma ananas evening primrose oil hapı falan var balım. bi de çömelsene kız bol bol topukların yere değecek şekilde şu kamyonun önüne çömelen gençler olur ya öyleBen geldim yoldaşlarım, nstden ön bildirim geçiyorum,
Dİrekt ultrason tutmadan karnıma dokunup kasılman çok iyi doğumun baslamis gibi açıklığına da bakalım dedi, bebişim kilosu da fazla gibi 4u geçerse yatış verip sezeryane donebiliriz dedi, ölçtü 3982 çıktı, acilma ilerlememis ama bebeğin başı dayanıyor dedi, sancini gorelim de ona göre hareket edelim dedi, suyun da bı tık fazla en ufak su kanama olursa hemen acile geleceksin dedi, not aldırdı bir sürü asistanina geldiginde dikkat edilsin bunlara acilde dedi, göbek acimin bebeğin baskısından olduğunu söyledi, ay çok tatlis ilgili bı doktordu rahatlata rahatlata konuştu çok sevecendi, kavuşma çok yakın dedi haftayı bekleyeceğinden supheliyim dedi
E şimdi normalden devam dimi canım çok sevindim senin adına sen doğurunca hepimize bir rahatlama gelecek nedenseBen geldim yoldaşlarım, nstden ön bildirim geçiyorum,
Dİrekt ultrason tutmadan karnıma dokunup kasılman çok iyi doğumun baslamis gibi açıklığına da bakalım dedi, bebişim kilosu da fazla gibi 4u geçerse yatış verip sezeryane donebiliriz dedi, ölçtü 3982 çıktı, acilma ilerlememis ama bebeğin başı dayanıyor dedi, sancini gorelim de ona göre hareket edelim dedi, suyun da bı tık fazla en ufak su kanama olursa hemen acile geleceksin dedi, not aldırdı bir sürü asistanina geldiginde dikkat edilsin bunlara acilde dedi, göbek acimin bebeğin baskısından olduğunu söyledi, ay çok tatlis ilgili bı doktordu rahatlata rahatlata konuştu çok sevecendi, kavuşma çok yakın dedi haftayı bekleyeceğinden supheliyim dedi
Zorlanmadan İlişki, yürüyüş ılık duş yap bol bol dedi bende on gündür bende o iş düzenli yapıyorum dedim, kiskis güldü bordo bereli gebe dedi, dalga mı geçti nedir
Ay inşallah bı doguraydim ilk dogurcam demeye basladm hala bekliyorumE şimdi normalden devam dimi canım çok sevindim senin adına sen doğurunca hepimize bir rahatlama gelecek nedensesenin sayende çok şey öğrendik doğurda öğrenmeye devam edelim
sen bugün yarın doğurursuuuun ben diyorumAy inşallah bı doguraydim ilk dogurcam demeye basladm hala bekliyorumağrılar yoruyor, sürekli kasılma ağrı sancı modundayim şimdi normal, haftaya azicikta kilo alırsa değişebilir hazırlıklı ol dedi
Ay hadi İnşallah inşallahsen bugün yarın doğurursuuuun ben diyorum
ahahah o bacak kasları bebeği uyutmak için zıplatırken lazım olcak :) iyi olmuşAy hadi İnşallah inşallah
Comelmekten, yürümekten bacaklarım.kas yaptı
Çıkıyorum artık evden kuzum. Bakalım.beni neler bekliyorAy iyi bari bir şeylerle uğraşıyorsan da hızlı geçer vakit. Hadi inşallah kolaylıkla olur güzel haberlerini bekleriz. Senin normal mi olacaktı?
Ay ben epidurallll diye ağladım resmen de sen o aşamayı çoktan gectin doğurucan birazdan dediler muayene için kız bana diyor ki ne kolay muayene oluyorsun iyice basıyordu her yeri , içimden diyorum yoklamadığın yer kalmadı sağol
Dualarim seninle kuzum inşallah bir avazda dogurursun bebeğiniYatışım verildi kızlar bol bol dua istiyorum sizlerden nasıl olur nasıl geçecek bilmiyorum
Amin inşallah kuzum benimArkadaşımmm bi avaz'da şıp diye kurtul da sağlıkla gelsin inşallah minik piremsesin
Amin inşallah canım benim inşallahÇok geçmiş olsun. Umarım bugün bebeğin kucağında birlikte evinize dönersinizKime güveneceğimizi şaşırdık, insanı nelerle uğraştırıyorlar
Ay çok heyecanlı, kolayca gelsin bebiş. Bizi haberdar er süreçten, merakta bırakma
Nasılsın şimdi? Doğum gerçekleşti mi? Hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşallah bir avada gelir, normal doğum mu olacak? Sağlıkla, mutlulukla önce bebeğinize, sonrada eşiniz ve kızınıza kavuşun
Amin canım inşallah teşekkür ederim@aryakusum A acemianne92 kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz Allah kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin bir avazda kurtarsın
Hadi bakalım şekerim birlikte doguralim artık inşallahBen geldim yoldaşlarım, nstden ön bildirim geçiyorum,
Zorlanmadan İlişki, yürüyüş ılık duş yap bol bol dedi bende on gündür bende o iş düzenli yapıyorum dedim, kiskis güldü bordo bereli gebe dedi, dalga mı geçti nedir
Ay inş bu gece doğurursun yaAy inşallah bı doguraydim ilk dogurcam demeye basladm hala bekliyorumağrılar yoruyor, sürekli kasılma ağrı sancı modundayim şimdi normal, haftaya azicikta kilo alırsa değişebilir hazırlıklı ol dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?