2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kız ben gezemiyorum ya yolda izde suyum gelir diye
Canım bebisin doğup toparlaninca inşallah gönlüne göre bı ev bulursun bende yeni taşındım ama bu evde de çok sorunlar var bebiş toparlaninca yeni ev arayisina gireceğim bende birbirimize dua edelim
a aa sen daha yeni taşındın ne oldu kız ne sorun çıktı. Allahım isteyen bütün annelere gönlünce huzur içinde yaşayabilecegı düzgün güzel komşuların olduğu büyük ferah huzurlu sorunsuz bi ev nasip etsin

Son düzenleme:
Canımmm çok sevindim sağlıkla tek avazda kucağına alırsın inşallah

kızlarrr korse önerisi alabilir miyim marka model bedenimi neye göre alacağım sezaryen göbeği kalsın istemiyorum
Ben owli aldım ölçüye göre hangi beden alacağın yazıyor canım t.yoldaki açıklama kısmında. Şimdiye kadar memnunum sezeryan sonrası eğilip doğrulurken rahat oluyor sağa sola yalpalanmıyorum

Neler yapıyorsun grubun neşe küpü enerji bombası? Çatı muayenesi nasıl geçti doktor vajinal doğumu onayladı mı? Ben gündeme yetişemedim henüz
Ah benim aşkım ya evim şarıl şurul akıyor ama yine de salak gibi gülüyorum doktorum cumaya kadar yok oğluma diyorum cumaya kadar içimdesin bak Heee bakalım dinleyecek mi doktor parmakladı gitmeden normal doğuma elverişli dedi namusumla oynadı ve 1 haftalığına tatile gitti cumayı bekliyorum. sen nasılsın okuyorum valla gayet iyisin ya ne yazsan hepsini dikkate alıyorum sen de artık tecrübeli bi anasın

Ben geldim yoldaşlarım, nstden ön bildirim geçiyorum,

Dİrekt ultrason tutmadan karnıma dokunup kasılman çok iyi doğumun baslamis gibi açıklığına da bakalım dedi, bebişim kilosu da fazla gibi 4u geçerse yatış verip sezeryane donebiliriz dedi, ölçtü 3982 çıktı, acilma ilerlememis ama bebeğin başı dayanıyor dedi, sancini gorelim de ona göre hareket edelim dedi, suyun da bı tık fazla en ufak su kanama olursa hemen acile geleceksin dedi, not aldırdı bir sürü asistanina geldiginde dikkat edilsin bunlara acilde dedi, göbek acimin bebeğin baskısından olduğunu söyledi, ay çok tatlis ilgili bı doktordu rahatlata rahatlata konuştu çok sevecendi, kavuşma çok yakın dedi haftayı bekleyeceğinden supheliyim dedi

Zorlanmadan İlişki, yürüyüş ılık duş yap bol bol dedi bende on gündür bende o iş düzenli yapıyorum dedim, kiskis güldü bordo bereli gebe dedi, dalga mı geçti nedir

açılma için hurma ananas evening primrose oil hapı falan var balım. bi de çömelsene kız bol bol topukların yere değecek şekilde şu kamyonun önüne çömelen gençler olur ya öyle çömelirken de hayal et açılmanı böyle gül gibi açılıyomuş gibi hayal et valla işe yarıyoryarına doğurursun belki de

E şimdi normalden devam dimi canım çok sevindim senin adına sen doğurunca hepimize bir rahatlama gelecek nedense senin sayende çok şey öğrendik doğurda öğrenmeye devam edelim

E şimdi normalden devam dimi canım çok sevindim senin adına sen doğurunca hepimize bir rahatlama gelecek nedense senin sayende çok şey öğrendik doğurda öğrenmeye devam edelim
Ay inşallah bı doguraydim ilk dogurcam demeye basladm hala bekliyorum ağrılar yoruyor, sürekli kasılma ağrı sancı modundayim şimdi normal, haftaya azicikta kilo alırsa değişebilir hazırlıklı ol dedi

Ay inşallah bı doguraydim ilk dogurcam demeye basladm hala bekliyorum ağrılar yoruyor, sürekli kasılma ağrı sancı modundayim şimdi normal, haftaya azicikta kilo alırsa değişebilir hazırlıklı ol dedi
sen bugün yarın doğurursuuuun ben diyorum

Ay iyi bari bir şeylerle uğraşıyorsan da hızlı geçer vakit. Hadi inşallah kolaylıkla olur güzel haberlerini bekleriz. Senin normal mi olacaktı?
Çıkıyorum artık evden kuzum. Bakalım.beni neler bekliyor evet canım.simdilik.normal görünüyor
Ay çok fena ya zoruma giden tek şey diyebilirim su doğum asamasinda. Her yeri elliyorlar gibi hissediyorum
Yatışım verildi kızlar bol bol dua istiyorum sizlerden nasıl olur nasıl geçecek bilmiyorum
İnşallah kısa zamanda biter
Kızım dışarda babasıyla aklım onda
Dualarim seninle kuzum inşallah bir avazda dogurursun bebeğini
Arkadaşımmm bi avaz'da şıp diye kurtul da sağlıkla gelsin inşallah minik piremsesin
Amin inşallah kuzum benim bakalım gidiyorum ne diyecekler belki de geri gönderirler
Amin inşallah canım benim inşallah
@aryakusum A acemianne92 kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz Allah kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin bir avazda kurtarsın
Amin canım inşallah teşekkür ederim
Hadi bakalım şekerim birlikte doguralim artık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…